Μερικά συμπεράσματα όπως το είδα το ματς:
1.) Άλλον πήραμε για 10άρι, άλλος βγάζει τις κάθετες μπαλιές. Και αυτό μάλιστα έχει γίνει πολλές φορές φέτος. Γεια σου Βερόν πουλέν!!!! Ο Ίβιτς για ακόμη μια φορά κατώτερος των περιστάσεων. Προς το παρόν δεν μπορεί το παληκάρι. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν θα μπορέσει ποτέ! Μακάρι να μας κάνει ρόμπες στο επόμενο ματς, αν και χλωμό το κόβω. ΠΙστεύω ότι γενάρη πρέπει να βρούμε ένα επιθετικό χαφ οπωσδήποτε...
2.) Ο Σνάουτσερ σήμερα ήταν κολώνα στην άμυνα! Δεν παιρνούσε τίποτα λέμε. Αν είχε και επιθετικές αρετές θα ήταν ίσως το καλύτερο μπακ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια!! Βέβαια τότε δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ...
3.) Για τις φάσεις των πέναλτυ. Του νιόνιου δεν την πρόλαβα δυστυχώς. Ο σπίκερ κάτι είπε ότι μάλλον βρίσκει πρώτα μπάλαο Βερόν, αλλά δεν έχω άποψη. Του κονσεϊσάο ήταν μεγάλη μούφα δεν το συζητάω.Να λέμε την αλήθεια. Του Μούσλι ίσως η πρώτη να μπορούδε να δωθεί, η δεύτερη με τίποτα.
Με λίγα λόγια το πέναλτυ το κερδίσαμε από μόνοι μας. Είχε ο Μούσλι 2 αμφισβητούμενες, έκραζε όλο το γήπεδο, οπότε με το που βουτάει ο κονσεϊσάο ούτε το σκέφτηκε αν ήταν ή όχι ο παμπορίδης! Εγώ αυτό εισέπραξα. Μαλακία πάντως γιατί δεν θέλω να έχω το στίγμα του ευνοημένου σαν τους γαυρους. Φυσικά δεν θέλω να με αδικούν (βλέπε γριά) αλλά από την άλλη δεν θέλω να με ευνοούν κιόλας. Δυστυχώς στο μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνική διαιτησία δεν βγάζεις άκρη... Το 50-50 είναι ουτοπία...
Προσπερνώντας όλα αυτά και κοιτάζοντας την επόμενη μέρα αυτο που ξέρω είναι ότι είμαι στην κορυφή! Έστω και για σήμερα. Το καταλάβανε όλοι αυτό? Είμαστε κορυφή ρεεεεεεεεεε. Πάμε στο τηγάνι να τους ξεσκίσουμε να δούνε ότι ξυπνήσαμε για τα καλά ρεεεεεεεεε
Μπράβο στο ΛΑΟ που γέμισε το γήπεδο. Πάμε για άλλα