Author Topic: Π.Α.Ο.Κ. - Πανιώνιος 2 - 0 (Σάββατο 8/11/2008 19:00)  (Read 7329 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
αντε σχολαω και εγω σε λιγο ...και βουρ για το γυπεδο αντε και με την νικη

ΠΑΟΚ γαμα τον νιονιο την πουτανα...

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
υπαρχει καποιο λινκ για τον αγωνα?
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline opromitheas

• Αποστολή
  • **
P.A.O.K.ara eimai xare mou tin psixi mou pare mou...
P.A.O.K. zoume stin Poli na se doume...

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
1-0 hmixrono....adiko kata thn apopsh mou...moufa penalti kai den edwse stous nionious katharotato...Entwmetaksi ton Mousli apo tote pou ton piasane oi kolofylades sta stomata touos kai ton ektheiazoune ton exoune matiaksei re p...sth mou.

8) 8)

Photis

• Guest
Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα.Κακός ο ΠΑΟΚ χωρις καλή κίνηση χωρίς την μπάλα με κέντρο ανύπαρκτο(βλέπε ίβιτς) και με όαση που λέγεται κονσεϊσάο.Καλός και ο σνάουτσερ..ελπίζω να βελτιωθούμε στη συνέχεια..Το πέναλτι δεν ήταν μάλλον είχαμε πέναλτυ με μουσλίμοβιτς όπως και αυτοί με τον άντερσον.Το ματς έπρεπε να είναι χ.

Offline Vorious

• Αλλαγή
νταξει μην υπερβαλουμε κιολας!

διαμαρτυρηθηκαμε δυο φορες, την τριτη το δωσε αν και δεν πολυ εμοιαζε.
στου νιονιου απο το ριπλει φανηκε οτι ο βερον βρηκε ΠΡΩΤΑ μπαλα, χαλαρωστε.

καλος ο νιονιος καλοι και μεις. δυσκολο ματς αλλα πλεον η πλαστιγγα εχει γυρει για μας.

αποδεικνυεται οτι το "επιθετικο" σχημα, με ομαδες που εχουν παιχτες που σε αδειαζουν χωρις να παρεις χαμπαρι και ειναι δουλεμενες, μπαζει λιγο

δε φταιει κανενας ιβιτς φτανει πια

Αιντε ΠΑΟΚαρα
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

guest4

• Guest
Πολύ σταθερή, σοβαρή και συγκροτημένη η ομάδα.
Τέλος.

asas

• Guest
Συμφωνώ με τον προλαλίσαντα.Κακός ο ΠΑΟΚ χωρις καλή κίνηση χωρίς την μπάλα με κέντρο ανύπαρκτο(βλέπε ίβιτς) και με όαση που λέγεται κονσεϊσάο.Καλός και ο σνάουτσερ..ελπίζω να βελτιωθούμε στη συνέχεια..Το πέναλτι δεν ήταν μάλλον είχαμε πέναλτυ με μουσλίμοβιτς όπως και αυτοί με τον άντερσον.Το ματς έπρεπε να είναι χ.

μην τρελαθουμε κιολας. Οχι και χ ρε παιδια εκτοσ αν εβλεπα αλλον αγωνα.Ο νιονιος δεν υπηρχε στο δευτερο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. Οσο για το συστημα συμφωνω απολυτα με τον Vorious

Offline Maestro

• Αποστολή
  • **
Yia to prwto hmixrono milaei

Offline Vorious

• Αλλαγή
μεγαλη διαφορα το 4-2-3-1 με το 4-4-2 απεναντι δουλεμενες ομαδες που κανα δυο παιχτες της ξερουν μπαλα....

Μπραβο στους παιχτες για τη νικη στο δυσκολο ματς. τρεις ακομα ποντοι για την ομαδα μας

ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΩΡΑ
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

asas

• Guest
Σορρυ παω πασο

parizianos

• Guest
Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως ο Πανιώνιος έχει όλο κι όλο δυο παίκτες:

Estoyanof και Ρεκόμπα!

Τελικά, που και που 2 παίκτες ΦΈΡΝΟΥΝ την Aνοιξη, κι ας χάσανε σήμερα...

Sovaro protathlima!

Offline tsag

• Αλλαγή
Μερικά συμπεράσματα όπως το είδα το ματς:

1.) Άλλον πήραμε για 10άρι, άλλος βγάζει τις κάθετες μπαλιές. Και αυτό μάλιστα έχει γίνει πολλές φορές φέτος. Γεια σου Βερόν πουλέν!!!! Ο Ίβιτς για ακόμη μια φορά κατώτερος των περιστάσεων. Προς το παρόν δεν μπορεί το παληκάρι. Και η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω αν θα μπορέσει ποτέ! Μακάρι να μας κάνει ρόμπες στο επόμενο ματς, αν και χλωμό το κόβω. ΠΙστεύω ότι γενάρη πρέπει να βρούμε ένα επιθετικό χαφ οπωσδήποτε...

2.) Ο Σνάουτσερ σήμερα ήταν κολώνα στην άμυνα! Δεν παιρνούσε τίποτα λέμε. Αν είχε και επιθετικές αρετές θα ήταν ίσως το καλύτερο μπακ που πέρασε από τον ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια!! Βέβαια τότε δεν θα έπαιζε στον ΠΑΟΚ...

3.) Για τις φάσεις των πέναλτυ. Του νιόνιου δεν την πρόλαβα δυστυχώς. Ο σπίκερ κάτι είπε ότι μάλλον βρίσκει πρώτα μπάλαο Βερόν, αλλά δεν έχω άποψη. Του κονσεϊσάο ήταν μεγάλη μούφα δεν το συζητάω.Να λέμε την αλήθεια. Του Μούσλι ίσως η πρώτη να μπορούδε να δωθεί, η δεύτερη με τίποτα.

Με λίγα λόγια το πέναλτυ το κερδίσαμε από μόνοι μας. Είχε ο Μούσλι 2 αμφισβητούμενες, έκραζε όλο το γήπεδο, οπότε με το που βουτάει ο κονσεϊσάο ούτε το σκέφτηκε αν ήταν ή όχι ο παμπορίδης! Εγώ αυτό εισέπραξα. Μαλακία πάντως γιατί δεν θέλω να έχω το στίγμα του ευνοημένου σαν τους γαυρους. Φυσικά δεν θέλω να με αδικούν (βλέπε γριά) αλλά από την άλλη δεν θέλω να με ευνοούν κιόλας. Δυστυχώς στο μπουρδέλο που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο και ελληνική διαιτησία δεν βγάζεις άκρη... Το 50-50 είναι ουτοπία...

Προσπερνώντας όλα αυτά και κοιτάζοντας την επόμενη μέρα αυτο που ξέρω είναι ότι είμαι στην κορυφή! Έστω και για σήμερα. Το καταλάβανε όλοι αυτό? Είμαστε κορυφή ρεεεεεεεεεε. Πάμε στο τηγάνι να τους ξεσκίσουμε να δούνε ότι ξυπνήσαμε για τα καλά ρεεεεεεεεε

Μπράβο στο ΛΑΟ που γέμισε το γήπεδο. Πάμε για άλλα
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline nf

• Αποστολή
  • **
"δε" "σιμφωνω" "με" "αυτα" "που" "λες", "ουτε" "του" "νιονιου" "ηταν" "ουτε" "και" "το" "δικο" "μας" "αλλα" "χεστικα", "ο" PAOK "να" kerdizei "και" olooi oi "αλλοι" "να" "πανε" "για"....."ημαρτον" pia "με" "τις" "αβροφροσυνες"
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
αυτα περι εκραζε το γηπεδο και πειραμε μουφα πεναλτυ κλπ μακρια απο εμας.συμφωνω οτι του κονσεισαο δεν ειναι πεναλτυ αν και ο αμυντικος κανει κινηση προς αυτον και οχι στην μπαλα αλλα στο τελος τραβιεται.το πεναλτυ στην πρωτη φαση του μουσλιμοβιτς δεν αμφισβητειται με τιποτα και η φαση του πανιωνιου στην αρχη μαλλον ειναι πεναλτυ αν και αρχικα βρισκει μπαλα ο βερον αλλα φερνει και το 2ο το ποδι στην συνεχεια.βεβαια σε ολες τις πτωσεις του εστογιανοφ (που ζητημα να υπηρχε κι ενα φαουλ) σφυριχτηκαν ολες υπερ τους.
τωρα σχετικα με το συστημα το 4-4-2 που νομιζετε οτι ειδατε σημερα ηταν σχεδον ιδιο με 4-2-3-1 που βλεπουμε συνεχεια.οταν ο ιβιτς δεν καλυπτει χωρο και ο κονσεισαο δεν περναει απο το κεντρο και προς τα πισω ειδικα απο την πλευρα του εστογιανοφ ευκολα σου βγαζουν φασεις

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
ÐÏÕËÁÌÅ ÔÑÅËÁ ÖÅÔÏÓ !!!!!!!!!

ÓÞìåñá åßäá áðü ôï 38 êáé ìåôÜ.

Áí êáé äåí Þìáóôáí üôé êáëýôåñï êáôáöÝñáìå íá ðÜñïõìå ôçí íßêç ðïõ èá ìðïñïýóå íá åßíáé ìå ðåñéóóüôåñá ãêïë..

¢íôå ôçí ÊõñéáêÞ ôþñá óôï ëéìÜíé íá âÜëïõìå öùôéÝò…!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline tsag

• Αλλαγή
"δε" "σιμφωνω" "με" "αυτα" "που" "λες", "ουτε" "του" "νιονιου" "ηταν" "ουτε" "και" "το" "δικο" "μας" "αλλα" "χεστικα", "ο" PAOK "να" kerdizei "και" olooi oi "αλλοι" "να" "πανε" "για"....."ημαρτον" pia "με" "τις" "αβροφροσυνες"

εγώ απλά θέλω να είμαι περήφανος ρε φίλε. Αλλιώς θα γινόμουνα γαύρος! Ξέρεις σαν εκείνον που είπε το αμίμητο(?):  " ο ολυμπιακός και το αιγάλεω να κερδάνε και όλοι οι άλλοι..." 
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
Η ομαδα εχει μεταλλο, εχει νοοτροπια νικητη και αυτο φανηκε στο δευτερο ημιχρονο οπου πνιξαμε τον νιονιο και δεν υπηρχε μεσα στο γηπεδο...Ενας Εστογιανοφ παλευε μονος του και ο Ρεκομπα στο δευτερο ημιχ κλαταρε απο δυναμεις...
Ο Βερον εκανε μια πολυ απερισκεπτη ενεργεια εκει στο πεναλντυ που δεν το εδωσε ο μαλακας Παμποριδης ο οποιος μετα σφυριζε ο,τι να ναι, που θα μας στοιχιζε ακριβα..Αλλα και παλι επειδη εχω πιστη σ'αυτη την ομαδα και μου το εχει δειξει σε ολα τα παιχνιδια, μπορει να ηταν δυσκολο, αλλα πιστευω οτι θα το γυριζαμε και παλι το ματς...

Το δευτερο ημιχρονο ηταν ενας μονολογος για μας οπου χαθηκαν για ακομα μια φορα κλασικοτατες ευκαιριες...

ΚΟΡΥΦΗ λοιπον μαγκες και παμε τωρα στο τηγανι να γλεντησουμε τους απογονους του στολου...

ΖΛΑΤΑΝ ΑΛΑΝΙ ΓΑΜΑ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline arwstos

• Αλλαγή
...
Προσπερνώντας όλα αυτά και κοιτάζοντας την επόμενη μέρα αυτο που ξέρω είναι ότι είμαι στην κορυφή! Έστω και για σήμερα. Το καταλάβανε όλοι αυτό? Είμαστε κορυφή ρεεεεεεεεεε. Πάμε στο τηγάνι να τους ξεσκίσουμε να δούνε ότι ξυπνήσαμε για τα καλά ρεεεεεεεεε

Oτι και να γινει, την Κυριακη παιζει ο 1ος με τον 2ο ντερμπι κορυφης.
Και με διπλο εισαι πρωτος, κι ας κοψουν αυτοι το λαιμο τους αυριο.
(Προσωπικα προτιμω το Χ αυριο οπως σε ολα τα μεταξυ τους παιχνιδια)

Mεγαλος παικτης παντως αυτος ο Γκαρσια.
Χωρις να το καταλαβεις αλλαζει την εικονα του παιχνιδιου οταν παιζει.

Συγχαρητηρια για τη νικη.
Συνεχιζουμε ακαθεκτοι.
ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ

LoGotHeTiS

• Guest
Κερκίδα γαμάτη,ομάδα σοβαρή..

Πάμε τώρα για ένα εύκολο διπλό,το πιστεύω!!!

ΠΩ ΠΩ ΛΑΟΣ,ΚΑΙ ΤΙ ΟΜΑΔΑ,
ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΠΩ ΜΙΑ ΠΑΟΚΑΡΑ..

ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ
ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ..