εγω σημερα τρεμω...τρεμω γιατι ειδα την ομαδα μου να εχει μεταλο.ΝΑΙ ΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
τον φοβουνται τοσο πολυ που ενα ματς που ηταν στανταρ το ποσοι θα ειμαστε και ποσοι θα ειναι οι ανυπαρκτοι μεσα,
το τιναξαν στον αερα οι πουστογριες και ο τρυπιος ο ρεμος.παιξανε το παιχνιδι αυτων που λενε πως μισουνε αλλα στην ουσια
μια ζωη κι αυτοι και οι αλλοι ειναι τα τσιρακια τους.
πεναλτι για μενα δεν ειναι οτι κι αν μου πει ο οποιοσδηποτε.ο ρατον βρισκει τον κοντρερας και οχι ο κοντρερας τον ρατον.
πρωτο σφυριγμα του αγωνα και ο μεγιστος παπασταματης που σε επαιξε περυσι σε τηγανι και ηρακλειο(κι οσοι θυμουνται
σφαγες...θυμουνται) δεν κοντοσταθηκε και σφυριξε πεναλτι με την μια.πρωτο μαρκαρισμα στο κεντρο και κιτρινη...
χανεις λοιπον ενα 25λεπτο και εισαι πισω 1-0 απο τα νευρα σου.ανεβαινεις βγαινεις μπροστα πιεζεις δεν εχεις κανει φαση αλλα ψηνεται...
γκολ στο 36 1-1 το ματς.εγω λεω πως καπακι 1-2 θα γινοταν.ακυρωνεται το μπαλακι και ψαχνεις σε 15 ριπλει να δεις ΑΝ
ειναι ενα χιλιοστο πιο μπροστα ο μπακαγιοκο.ε μονο και μονο γι'αυτο το γκολ ειναι κανονικοτατο γιατι η αμφιβολια παντα
στα οφσαιντ ειναι υπερ του επιθετικου.ο λαινσμαν ηταν σιγουρος ομως...σε μια φαση για 15 ριπλει...που τελικα δεν ηταν...
χανεις και το επομενο 10 λετο ετσι αερα.πας στα αποδυτηρια πισω 1-0.πιεζεις και ΝΤΑΗΛΙΚΙ(το μεταλο που λεγαμε) ισοφαριζεις...ψιλοαργα ομως.
κανεις τις φασεις που ειναι αχαστες για να παρεις το ματς που ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ.δεν φταιει κανενας παικτης γιατι σημερα
ειδα εναν ΠΑΟΚ ψυχωμενο να δινει οτι εχει και δεν εχει για να παρει αυτο που ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΝ.δεν με τρελαινει
ο ζλαταν και ο παμπλο ο σερτζιο και ο δαρλας ουτε ο σαντος που 100% θα ακουσει τα χιλια μυρια(χωρις να υπολογιζεται
πως το μεταλο για το οποιο μιλαμε αυτος το βαζει...).με τρελαινει και με κανει να χαιρομαι πως με φοβουνται τοσο,
που αντι για βιερινια εχω παντελη και αντι για παντελη λακη,που κανουν ολοι μαζι(και συμπολιτες και μη)κομα για να με σταματησουν.
ΟΧΙ ΡΕ ΔΕΝ ΧΑΝΩ.ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΗΤΗΤΟ.κι ας πανηγυριζουν μετα τα γατακια τα κωλοπρωταθληματα τους...
υ.γ ηθικος αυτουργος για οσα γινανε σημερα ειναι μονο ο τρυπιος ο ρεμος και οι πουστογριες.τα προστιμα δεν πρεπει να μας τρομαξουν
γιατι καποιοι στην ιδια πολη,ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,το μονο που θελουν ειναι να μην βλεπουν τον δικεφαλο ψηλα.μ'αυτο κοιμουνται
και μ'αυτο ξυπνανε.ο κοσμος του ΠΑΟΚ ποτε δεν γελαστηκε και θα τους γ....σει πατοκορφα...