Author Topic: Γριά - ΠΑΟΚ Κυριακή 1 - 1 Κυριακή 2/11/08 ώρα 19:00  (Read 10642 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

eptalofitis

• Guest
βρε 10000 στο γριατζόγλειο πρέπει να πάμε και αμα μπορούν ας μας κρατησουν απ'έξω. Άντε με τις σκατόγριες να πούμε!

Όλοι το σκεφτόμαστε αυτό όπως επίσης ελπίζω να σκεφτόμαστε όλοι πως θα δημιουργήσουμε στην ομάδα πολλά προβλήματα.

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Νίκη και μόνο νίκη πρέπει να είναι το αυριανό ματς.
Αν τους πάρουμε αύριο τότε δύσκολα μας κουνάει κάποιος από εκεί που είμαστε και θα είμαστε.

Πρέπει όλοι μας να υποστηρίξουμε τον πιτσιρικά τερματοφύλακα και να του δώσουμε έναν καλό αέρα για να μπει με τσαμπουκά στο παιχνίδι.

ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΡΕ !!!!!!!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΗΝ ΓΡΙΑ !!!!!!!!

« Last Edit: November 01, 2008, 09:38:55 by ThassosPAOK »
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

eptalofitis

• Guest
Ο Χαλκιάς θα παίξει...

BIANCONERO

• Guest

Quote from: tsag on Today at 04:16:54
βρε 10000 στο γριατζόγλειο πρέπει να πάμε και αμα μπορούν ας μας κρατησουν απ'έξω. ’ντε με τις σκατόγριες να πούμε!

Όλοι το σκεφτόμαστε αυτό όπως επίσης ελπίζω να σκεφτόμαστε όλοι πως θα δημιουργήσουμε στην ομάδα πολλά προβλήματα.

Περα απο αυτο (να μη δημιουργησουμε προβληματα στην ομαδα) παιζει κ κατι αλλο...Περσυ σχεδον σε κανεναν δεν γινοταν ελεγχος εισητηριων στην εισοδο. Ειτε ειχες ειτε δεν ειχες...παρολα αυτα ομως μπροστα μου μπουζουριασαν εναν που μεσα στο σπρωξιμο προσπαθουσε να μπει χωρις εισητηριο!!
Θα μου πεις...αλλοι 1000 μπηκαν κουτρα κ δεν τους επιασαν! Η ουσια ομως δεν ειναι εκει αλλα στο οτι ενας οπαδος του ΠΑΟΚ πιθανον να βρεθηκε στη Φυλακη (δεν ακουσα τι εγινε τελικα με τον συγκεκριμενο)
Οποτε, οτι κ αν ειναι να γινει πρεπει να γινει προσεχτικα ..με οργανωση και προσοχη!

Τα...."ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!" ας τα αφησουμε για μετα....στο Θεμα των εισητηριων θελει προσοχη απο οσους πανε.

Υπαρχουν τροποι να οργανωθει το θεμα...που δε χρειαζεται να γραφτουν εδω φορα παρτιδα.......................

Passenger-4

• Guest
memonwmena ksememonwmena autonoma kseautonoma elate na vgalete apo panw mas ksaskol tou PAOK....ante giati poly area sas dwsame poustogries kai vgalate kai glwsa...ante kante kammia poreia sto gipedo sas.....kompleksares

4.7 Τα μέλη καλούνται να γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγουν τα greeklish καθώς κουράζουν στην ανάγνωση. Η σωστή ορθογραφία και ο σωστός τονισμός βοηθούν ακόμα περισσότερο στην ανάγνωση.
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg219335.html#new
« Last Edit: November 01, 2008, 12:00:39 by Capricorn »

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Ï ×áëêéÜò èá ðáßîåé...

Íá ôá êáëÜ ôá íÝá.

¼óïé ãéá ôï ðþò èá ìðïõí üóï ôï äõíáôüí ðåñéóóüôåñá ÐÁÏÊéá äåí ÷ñåéÜæåôáé íá ôá ëÝìå üëá åäþ ðÝñá öüñá ðáñôßäá  üðùò ëÝåé êáé ï BIANCONERO ãéáôß êáé ïé ôïß÷ïé Ý÷ïõí áõôéÜ óÞìåñá.

ÕðÜñ÷ïõí ïé Óýíäåóìïé êáé ôá ôçëÝöùíá êáé 1002 ôñüðïé ãéá íá êáíïíéóôåß êÜôé ôÝôïéï êáé Ï×É åäþ ìÝóá…
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

bagos1

• Guest
ρε παιδια πατε μικρα ή ιβανωφειο και παρτε εγώ πηγα μικρα σαν κυριος και εφυγα μην μασατε

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
μόλις με ειδοποιήσανε ότι στη μίκρα έχει ένα "σταντακι" με κάτι "κασκολ" του ΠΑΟΚ και κάτι μπλούζες κι από κάτω γραφει "εισιτήρια" για τους φίλους του ΠΑΟΚ. μην ψαρώσει κανένας πιτσιρικάς και πάει να πάρει γιατί είναι καμια 20aria άτομα από 'κει πίσω και περιμενουν... πουστογριες :)

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
όχι παράθεση του αμέσως προηγούμενου ποστ

ελεος..
« Last Edit: November 01, 2008, 13:33:16 by Capricorn »
My Own WoRST ENeMy.....

mpougatsas

• Guest
καλα σοβαρα μιλας γιάννη; αυτοι έχουν ξεπεράσει και τα σκουλίκια αν είναι έτσι..

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
μόλις με ειδοποιήσανε ότι στη μίκρα έχει ένα "σταντακι" με κάτι "κασκολ" του ΠΑΟΚ και κάτι μπλούζες κι από κάτω γραφει "εισιτήρια" για τους φίλους του ΠΑΟΚ. μην ψαρώσει κανένας πιτσιρικάς και πάει να πάρει γιατί είναι καμια 20aria άτομα από 'κει πίσω και περιμενουν... πουστογριες :)

Τι άλλο θα κάνουνε αυτά τα λαμόγια;;;

Για μεγάλο ΝΤΟΥ είναι εκεί πέρα.
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

Offline skyclad4

• Αλλαγή
Γριες ξεκωλιαρες το εχετε παρατραβηξει το σκοινι και σας κοβω παρα πολυ χλωμες αυριο. Μιλαω ολη μερα με τους δικους μου στην Τουμπα και μου λενε απιστευτα πραγματα. Χειροτεροι και απο τα ερπετα εχουν καταντησει οι σκατογριες.
Εγω θα ειμαι αυριο πρωι Θεσσαλονικη χωρις εισητηριο. Ανυπαρκτοι συνεχειστε να προκαλειτε να σας δω μετα προς τα που θα τρεξετε.

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β' ΕΘΝΙΚΗ
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
λοιπόν...μόλις γύρισε φίλος μου γριά από ibanofeio.ton είχα στείλει να μου πάρει εισιτήρια..ακούστε να γελάσετε.. αποφάσισαν να δώσουν εισιτήρια για το ποδόσφαιρο μετά τον αγώνα basket που έχουν...και μάλισα μέσα από το ιβανόφειο!!τα εκδοτήρια "παραμενουν" κλειστά έξω από το ιβανόφειο...

ΈΛΕΟΣ δηλαδή..μέχρι και τους δικούς τους οπαδούς ταλαιπωρούν..τους λένε ελάτε όταν τελειώσει το basket...
My Own WoRST ENeMy.....

ÐÁÏÊÁÑÁ

• Guest
Ένα φιλαράκι μου πήγε στο Ιβανώφειο,του είπαν ότι για να πάρει εισητήρια πρέπει να δει το μπάσκετ,της Α2 που παίζουν για να μην ξεχνιόμαστε. Δίνει 5 ευρώ και μπαίνει μέσα. Εκεί που έδιναν εισητήρια ήταν 15 αυτόνομες γριούλες. Άρχισαν να ρωτούν μαλακίες, τι ομάδα είναι κλπ. Επειδή γριά ο φίλος μου ποτέ δεν θα δήλωνε,αλλά ούτε και ΠΑΟΚ εκείνη τη στιγμή, είπε ότι δεν ασχολείται με αθλητικά και ότι ήθελε εισητήριο τάχα για έναν ξάδερφο του ηρακλειδέα από επαρχία. Δεν του έδωσαν και του είπαν να πάει ο ξάδερφος του αύριο πριν το ματς έξω από τη 10,θα δίνουν εκεί για γριές. Ο φίλος μου τα πήρε και έφυγε, χωρίς φυσικά να δει τη ματσάρα γριά-ηλυσιακός.

ΚΩΛΟΓΡΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΕΤΕ,ΣΡΗ Β'.

Offline sabbath

• Αλλαγή
περηφανεια 0....ξεφτιλες,ρομπες,μιασματα,κωλομπαραδες.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

mpougatsas

• Guest
Τωρα αν σας σπάσουμε τα μούτρα αύριο και σας κάψουμε και το γήπεδο εμείς θα φταίμε;;
Προκαλέστε κι άλλο κολόγριες, να δούμε που θα τρέχεται να κρυφτείται αύριο..

giannis80

• Guest
Επειδή είμαι εντελώς στον αέρα,θα ήθελα ενημέρωση με pm για το αν έχει κανονιστεί τίποτα να μαζευτούμε σε καμια περιοχή ήσυχη να παρακολουθήσουμε ήσυχα-ήσυχα τον αγώνα .

Offline euris4

• Αποστολή
  • **
Epeidi egw dextei k egw "anakrisi" apo tis gries, se agwna basket iraklis-PAOK sto ivanwfeio, otan paizane a1, synistw na min protrepoume apo'dw ton kosmo, na paei memonwmena gia eisitiria sto ivanwfeio...
sti mikra den xerw ti ginetai alla parte mazi k ti giagia sas, den sas pairnei kaneis xabari etsi!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
Πραγματικα απιστευτα αυτα που διαβαζω...Ειναι πολυ ρομπες, αλλα οφειλουμε να παραμεινουμε ψυχραιμοι, γιατι ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ.

Βλαχομαγκιες του στυλ καψιματα, σπασιματα κτλ, 1ον θα οδηγησουν για ακομα μια φορα ανθρωπους στην φυλακη και 2ον θα στοιχισουν στην ΠΑΕ.

Λοιπον για να μην καθομαστε αυριο το βραδυ να ψαχνουμε ποιος φιλος και γνωστος μας ειναι στο αυτοφορο, συνιστω ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ και ΕΞΥΠΝΑΔΑ.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
Επειδή είμαι εντελώς στον αέρα,θα ήθελα ενημέρωση με pm για το αν έχει κανονιστεί τίποτα να μαζευτούμε σε καμια περιοχή ήσυχη να παρακολουθήσουμε ήσυχα-ήσυχα τον αγώνα .

μια πολυ ησυχη περιοχη είναι μεσα στο Γριατζογλειο.   ;D ;D ;D Δε νομιζω πως θα βρεις πιο ήσυχο μερος...   ;D που να μπλέκεις σε καφε και τετοια μερη γεματα φασαρια...  ;)