Author Topic: Γριά - ΠΑΟΚ Κυριακή 1 - 1 Κυριακή 2/11/08 ώρα 19:00  (Read 10437 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Γριες
Αν δεν δινατε εισητηρια γιατι εχετε να καλυψετε τις αναγκες των δικων σας οπαδων θα πηγαινα πασσο.
Αν ομως δεν τα βγαλετε καν στα εκδοτηρια γιατι φοβαστε και παραδεχεστε οτι ΕΜΕΙΣ θα το γεμισουμε το γηπεδο σας, ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ, ειστε ομαδα επιπεδου Πανθρακικου (να με συγχωρεσουν οι Πανθαρακικοι)
Οποιος εχει γηπεδο 30 χιλιαδων και δεν μπορει να το γεμισει,απαγορευοντας και σε αλλους να το γεμισουν, πρεπει να παιζει Β Εθνικη

αντι να πουν παλι καλα που εχουν και εμας και τους γεμιζουμε το γυπεδο τους μας το παιζουν και ομαδα α'α'α' κατηγοριας..δωστε εισητηρια κ ας ξαναφαμε τα δακρυγονα στην μαπα...

Offline GkaZ4

• Αλλαγή
0-1 με πεναλτι το παιχνιδι.

Εγω τον πανιωνιο φοβαμαι..
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Χωρίς να θέλω να δημιουργήσω απαισιοδοξία,το ματς το θεωρώ μεγάλο άσσο.Θα προσπαθήσω να πάω στο γήπεδο φυσικά γιατί το θεωρώ αδιανόητο να παίζει ο ΠΑΟΚ στην πόλη και να μην είμαι,αλλά δεν ξέρω γιατί, μου έχει καρφωθεί οτι θα χάσουμε.Δεν είναι οτι φοβάμαι τον ηρακλη ή οτι ίσως έχουμε λιγότερο κόσμο από άλλες φορές,αλλά το κωλοτάιμινγκ, η κωλομοίρα τέτοιων αγώνων και της ομάδας γενικά μου έχει δείξει οτι χάνουμε χωρίς απαραίτητα ο αντίπαλος να είναι καλύτερος.Αυτά και συγγνώμη,δέχομαι οποιαδήποτε ομοβροντία κραξίματος  :(

Μάλλον έχει αρχίσει να σε επηρεάζει γιάννη η περιρέουσα ατμόσφαιρα που προσπαθούν να δημιουργήσουν οι δημοσιογράφοι σε αθήνα κ θεσ/νίκη (δείτε σήμερα τί λέει ο γνωστός ιάκωβος στον φίλαθλο κάτω κάτω..).
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Τι είναι αυτά ρε μάγκες; Ποιος άσσος κια ποιο κλιμα έχει δημιουργηθεί;
Με ποιον θα μας κερδίσει ο ηρακλής; Με τον Μπούρμπο και τον Μάρτος;

Διπλάρα το ματς. Μεγάλη ευκαιρία να τους πατήσουμε εκεί μέσα. Ανύπαρκτος είναι ο ηρακλής.
Να είστε αισιόδοξοι. Αυτό έλειπε, να μη πιστεύουμε σε νίκη με τον ηρακλή που μάχεται να σωθεί ....
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

mpougatsas

• Guest
O άσος μόνο αν σπάσει ο διάολος το ποδάρι του θα έρθεί.. το Χ ίσως, αν και δε το βλέπω και πολύ.. 5% Η - 35% Ι - 60% Ν  είναι για μένα το ματς.. μπορεί να έχουμε 10 χρόνια να νικήσουμε στο γριαντζόγλειο(και άλλα 5 να σκοράρουμε) αλλά αλλα τόσα χρόνια έχουμε και να κατέβουμε σαν ΟΜΑΔΑ σ αυτό το γήπεδο..

peris518

• Guest
δεν παιζει να χασουμε ουτε απο γρια ουτε απο πανιωνιο
η γρια δεν εχει βαλει γκολ σε αμυνες ροκφορ θα βαλει σε μας?
μην ειστε απαισιοδοξοι
ξεχαστε τον παλιο ΠΑΟΚ φετος κενταμε

Offline KATISI4

• Αλλαγή
μην υποτιμαμε καμια ομαδα.ο ηρακλης εφερε ισοπαλια με τον βαζελο [ποιος να το πιστεψει].ο ΠΑΟΚ εχει πολυ καλη ομαδα και θα παλεψει αξια μεςα στις γριες.εγω φοβαμαι τον γλυκο ακουσα οτι ο χαλκιας δεν θα παιξει...

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
το ματσάκι είναι τερμα δύσκολο... η γριά παίζει καλή μπάλα και δυστυχώς για εμάς θα κυνηγάει και αποτελέσματα πλέον..ειδικά μετά το θέμα με το βάζελο...
άντε να δούμε

Offline quax69

• Αποστολή
  • **
    • a
φετος εσπασε το αρνητικο σερι της πρωτης αγωνιστικης
και φετος θα σπασει και το σερι εκνευριστικων εμφανισεων και ηττων στο γηροκομειο

η γ@μοπροιστορια

98-99 1-0
99-00 3-1
00-01 1-1
01-02 3-1
02-03 1-1
03-04 3-0
04-05 1-0
05-06 0-0
06-07 1-0
07-08 1-0

08-09 0-2 (μπακα-μουσλι)

παμε ΠΑΟΚαρα μου και σε παρακαλω
μονο για ενα βραδυ γινε ζιγκολο
aderfia zeite

bagos1

• Guest
τα εισητηρια του αγώνα θα διατίθενται απο την παε τους στην μικρα και αυτά με face control στα εκδοτηρια θα έχει μόνο τον 75 ευρώ . τα εισητηρια βγαίνουν πέμπτη.
αντε απο την πέμπτη βλέπω μποτιλιάρισμα στην μίκρα

kostas4

• Guest
δυσκολο το ματς και ειδικα αν δεν παιξει ο χαλκιας.το πρωταθλημα φετος ειναι αρκετα δυνατο και βλεπουμε οτι υπαρχουν πολλα "αναποδα" αποτελεσματα.προς το Χ2 το κοβω εγω και λογικα οποιος βαλει γκολ θα κερδισει.
η γρια παντως δεν εχει τοσο κακη ομαδα οσο δειχνουν οι βαθμοι της.μεσοεπιθετικα εχει παιχτες που μπορουν να μας κανουν την ζημια αλλα εχει τρομερα κενα στην αμυνα που πρεπει να εκμεταλλευτουμε.

ο γκαρσια παιζει η ειναι ακομα τραυματιας?
αυτο με τα ηλεκτρονικα εισιτηρια ισχυει?

bagos1

• Guest
σε όλα τα προηγούμενα ματς με εξαίρεση 1 φάση με την άεκ σε προσπάθεια του σκόκο και μία με τον βάζελο σε σούτ του γκάμπριελ ο χαλκιάς είτανε απλώς θεατής, διότι η αμυντική λειτουργία μας είτανε σχεδόν τέλεια. άμα τα πάμε καλά στο κέντρο τότε ο πιτσιρικάς θα τα πάει περίφημα και ούτε ντους θα χρειαστεί να κάνει μετά τον αγώνα.

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
τα εισητηρια του αγώνα θα διατίθενται απο την παε τους στην μικρα και αυτά με face control στα εκδοτηρια θα έχει μόνο τον 75 ευρώ . τα εισητηρια βγαίνουν πέμπτη.
αντε απο την πέμπτη βλέπω μποτιλιάρισμα στην μίκρα

προσοχη σε οσους πανε στην μικρα για εισιτηριο...και μιλαω σοβαρα.υπαρχουν καποια πραγματα που ξερω για την φαση με τα εισιτηρια αλλα μου φαινεται οτι ειναι καλυτερα να μην γραφτουν στο φορουμ.ισως αν δεν ριξουμε μεγαλος βαρος στο θεμα των εισιτηριων γινει πιο ευκολη η δουλεια μας ;)

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
ΗΡΑΚΛΗΣ-ΠΑΟΚ

ΗΜ.-ΩΡΑ-ΓΗΠ. 2/11/08, 19.00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παπασταμάτης Κ. ΣΔΠ Αθηνών

ΒΟΗΘΟΣ Ιωσηφόγλου Ν. ΣΔΠ Αθηνών
ΒΟΗΘΟΣ Γιαννουγλίδης Ε. ΣΔΠ Αθηνών
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παμπορίδης Β. ΣΔΠ Κιλκίς
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Καταρτζής Α. ΣΔΠ Θεσ/νίκης
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

zan

• Guest
Αυτος ο Παπασταματης δεν ηταν περυσι στον Οφη που μας εσφαξε? Και Παποριδη 4ο? LoL 

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
τα δύο ματς με γριές και πανιώνιο είναι για μένα η πυξίδα για το υπόλοιπο πρωτάθλημα. εδώ θα φανούν ποιές είναι οι πραγματικές δυνατότητες αυτής της ομάδας.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

DimNaoussa

• Guest
OOOOO ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑΑΑ
ΟΟΟΟΟ ΟΘΟΜΑΝΙΚΑΑΑΑ

Offline Geo

• Αλλαγή
Την κυριακή εκτός από τις γριες έχουμε να νικήσουμε και τον gay παπασταμάτη.

Απορώ ο Βασάρας πότε θα μας παίξει?

peja_4

• Guest
Εδωσαν καποιο συγκεκριμενο ραντεβου οι συνδεσμοι?
Μαζευομαστε ολοι μαζι και παμε γηπεδο οσοι εχουμε
και οσοι δεν εχουμε εισητηριο.
Οποιος θελει ας μας σταματησει

Offline spartiatis

• Αλλαγή
δε μπορώ να βρω ενα σοβαρό λόγο για τον οποίο, όσοι εμπλέκονται στη διοίκηση του γηραιού -ή άλλως γνωστού ως γριά- (ρεμος, αρναούτογλου, τριανταφυλλόπουλος κ.λπ.), αποφάσισαν να διαθέσουν τόσα λίγα εισιτήρια σε μας. Δηλαδή ο Θεοδωρίδης κάποτε που μας έδινε και γεμίζαμε το γήπεδο ήταν χαζός??  Πολύ έξυπνος ήταν και ήξερε τι έκανε! Τωρα με ποιο σκεπτικό η σημερινή διοίκηση του γηραιού - ή άλλως γνωστού ως γριά-  παίνρει μια απόφαση τόσο αντίθετη στα συμπροφέρονται του σωματίου αυτού, θα έπρεπε να προβληματίσει πολύ τους φίλους αυτής της ομάδας. θα έπρεπε να τους βάλει σε σκέψεις για τα χρήματα που τόσο άνετα πετά αυτή τη στιγμή η διοίκησή τους... χρήματα που θα ήταν αναγκαία π.χ. για μια ή δυο μεταγραφές που θα τους έσωζαν στη προσπάθειά τους για παραμονή στην Ά εθνική! Θα πρέπει ο λαός του γηραιού - ή άλλως γνωστού ως γριά- να δείξει την οργή του όπως ξέρει περίφαναν να κάνει και να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του σωματίου τους που φυσικά είναι να γεμίζει, όπως κάποτε, το γήπεδό τους με ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ!
 Η διοίκησή τους δυστυχώς για αυτούς τους οδηγεί εκεί εκεί στη Β΄εθνική...  ;D

υ.γ. Λαέ του γηραιού - ή άλλως γνωστού ως γριά- ΞΥΠΝΑ και δείξε ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΣΟΥ σε όλους αυτούς που σε ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ!