Author Topic: Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 66 - 77 Κυριακή 19/10/2008 ώρα 17:30 SPORT +  (Read 3571 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

GeorgT

• Guest
Πωππωπω έχουν γίνει τεράστια τα μηνύματα μου (μαζί με το ψιλό αβαταρ) πιάνει μίση οθόνη τουλάχιστον ασχετα αν γράφω μια γραμμή μόνο   οοοπ φεύγω έχει κ Volley

Offline bane

• Αλλαγή
ενταξει παιδια με τα σπυρια. δλδ τι εγινε. ηρθε ο αλλος που το εχει κανει πολλες φορες και σε πεταει εξω απο τα ρουχα σου.
θα το συνεχισω . παντα αυτο κανει . 1 ή 2 ποστ επιθετικα και μετα το παει αγαλι αγαλι. οχι και ετσι . καταφερε να βαλει σπυρια σε 5 ατομα
ΟΤΑΝ ΔΗΛΩΝΕΙΣ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ. γιατι αυτο εκανε . δεν γουσταρω ρε παιδια να βλεπω μλκ στο φορουμ μας. ουτε ξερεις ταζ τι καπνο φουμαρω. ουτε αν ξερω μπασκετ . και βγαζεις συμπερασματα. πολλα θελω να πω αλλα το κοβω

προσωπικα δεν ειπα σε κανενα αδερφο κατι για τα τρικαλα αν βγαλατε τετοιο συμπερασμα. ξαναδειτε τι εγραψαδεν ειπα για χωρια κλπ. σεβομαι ολη την επαρχια ,επαρχιωτης ειμαι και εγω και αν μισω κατι ειναι ο τοπος που μενω οχι που καταγομαι..οταν ανφερομαι σε τρικαλα ,καρδιτσα ,κομοτηνη κλπ μιλαω μονο για τον αθλητικο συλλογο
οπως μια ζωη θα θεωρω οτι ομαδες τετοιες ο ΠΑΟΚ θα πρεπει να τις παιρνει με την φανελλα . οπως παντα θα ζηταω και ρεαλ -ΠΑΟΚ να παιξει διπλο στο μπερναμπεου. γιατι εχω τετοια νοοτροπια.
τι πιο φυσιολογικο να ζηταω ποστ αλλων ομαδων να μπαινουν στα αντιστοιχα τοπικ .και στο ξαναλεω .εισαι τυχερος που ειναι παρα πολυ δημοκρατικο το σαιτ. παρα πολυ.δεν σου ειπε κανεις να μην γραψεις κατι για τα τρικαλα. αλλα οπως το εκανες προκαλεσε...και το εχεις κανει πολλες φορες.....αυτα

και οπως διαβασα αν παιξει ο ουεσον παμε για ανετη νικη..
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
bane den symmerizomai thn aisiodoxia sou.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline bane

• Αλλαγή
αυτη η απαισιοδοξια μας κρατησε πισω σε πολλα στον ΠΑΟΚ

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Γιατί, από μένα εξαρτάται ; άμα σε κάνει μια πίεση σε όλο το γήπεδο και με τους μάο-μάο από πάνω θα χάσεις τα αβγά και τα πασχάλια.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline bane

• Αλλαγή
γιατι το βλεπεις ετσι. δλδ εμεις με 7000 κοσμο προχθες τους πηραμε τα σωβρακα ?
αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι πολλες φορες ειδικα στην κερκιδα νοιωθαμε ετσι και μεταδιδετο στην ομαδα. και χαναμε παιχνιδια. ειμαστε καλυτερη ομαδα απο τα τρικαλα και μενει να το δειξουνε μεσα στο γηπεδο. τελος. απο το ν νιονιο δεν ειμαστε ,ειδικα αυτη την εποχη και φανηκε στο ματς. στο μπασκετ το φαβορι 90-10 θα παρει το ματς. δεν ειναι ποδοσφαιρο

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **

áíôå åëá êáé åóõ Ôñéêáëá íá ôï ðáéîåéò ìáãêáò íá ìðåéò ìåóá ôæáìðá... íá óå äù ðïóï ìáãêáò åéóáé... êáé áí êáôáöåñåéò êáé ìðåéò, èá óå å÷ù äéðëá ìïõ íá ìçí óå ðåéñáîåé êáíåéò ;)

Áðïäõêíåéïíôáò ïé ðåñéóóïôåñïé ðïõ å÷åôå ðïóôáñåé üôé äåí ôï êáôå÷åôå ôï ìðáóêåôáêé, Þ áðëá ðáéæåôå ãéá ÷áâáëå…
èá óôçñé÷ôù éäéáéôåñá óôá ëåãïìåíá ôïõ bozik ðïõ äçëùíåé ï áíèñùðïò üôé åßíáé áó÷åôïò áðü ôï áèëçìá.

ÌåôÜ áðï ðñþçí ôåñìáôïöõëáêÜò , ðñþçí ðñïðïíçôÞò êáé ðñþçí ðáñÜãïíôáò ðïäïóöáßñïõ ï ôñéóìÝãéóôïò taz áðïäåéêíýåôáé êáé ãíþóôçò ôïõ ìðÜóêåô áëëÜ êáé leader ôùí ôñéêáëéùôþí.

blue_eyes äåí åðáéæå åôóé êáé áëëéùò íá áíåâáéíá ôçí Êõñéáêç... åêôïò áí ðáéæáìå ôï åíá ìáôóáêé Óáââáôï...

Daskale óéãïõñá êáíïõí åêäñïìåò ïëïé áõôïé???
íá åéìáé óå åãñçãïñóç áí åéíáé... ðáíôùò äåí ìðïñù íá ðéóôåøù ïôé èá áöçóïõí ôï ðïäïóöáéñï ãéá íá åñèïõí óôï ìðáóêåô...

« Last Edit: October 17, 2008, 21:36:23 by Capricorn »

mpougatsas

• Guest
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!!!

Δεν σας φταίει κανένας αν βγάλατε κίτρινα σπυριά, δεν χρειάζεται να απαντάτε.
Υπάρχουν άτομα να σβήσουν τα προκλητικά σχόλια εδώ μέσα
« Last Edit: October 17, 2008, 21:37:40 by tsakalaki »

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Τελευταία προειδοποίηση, διαβάστε τους κανόνες του φόρουμ.

Αν δεν καταλαβαίνεται υπάρχουν και άλλοι τρόποι

Άρθρο 6 : ΛΟΓΟΙ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΩΝ
6.1 Οι moderator και οι administrator μπορούν να επεξεργαστούν μια δημοσίευση όταν αυτή :
6.1.1 Περιέχει ύβρεις, ειρωνεία, ψέματα, προσβολές, χαρακτηρισμούς, κτλ
« Last Edit: October 17, 2008, 21:33:39 by tsakalaki »

Offline tol

• Κερκίδα
  • *
βλέπω φέτος το γύρισες στο basket... Όπου και πάλι είσαι expert (και όλοι οι άλλοι άσχετοι)... Με μπάλα δεν σε έχω δει να ασχολείσαι... ρε κάτι νούμερα που κυκλοφορούν, τους φτύνουν και νομίζουν ότι βρέχει...

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Μοντ δν ειμαι.αλλα δεν μ αρεσουν αυτα τα πραγματα.βαλτε ενα τελοσ ρε παιδια.ταζ εγω ετσι ξερω,τωρα τι θα γινει περιμενε να το δεισ,τι να σου πω.+ναι ρε φιλε αληθεια,διαρκειασ εχω στην 4 αλλα αν δεν ερχοταν ο πατερασ μου να τον παω γηπεδο με βαζελο θα πηγαινα με το κολληταρι μου Μπασκετακι.

Offline savage republic

• Βασικός
Ρε παιδιά, μην απαντάτε. Σκοπός είναι να πάμε, να καθαρίσουμε το ματσάκι και να φύγουμε. Τώρα, αν κάποιος απ' αυτούς θέλει να φτιαχτεί για να πάει και να βρίζει την ομαδάρα μας στο γηπεδάκι τους, εγώ δεν θα τον "φτιάξω". Γιατί απλά δεν συμφέρει την ομάδα μου, κυρίως επειδή θα είναι μόνοι τους στο γήπεδο. Επειδή σκοπός είναι να δημιουργήσω τις καλύτερες συνθήκες για την ομάδα μου, αυτό θα το κάνω ακόμα και όταν δεν θα είμαι εγώ ή κάποιος αδερφός μου στο γήπεδο. Δεν ασχολούμαι.

Στα του ματς, είναι από αυτά που πρέπει να καθαρίσει η ομάδα για να μπει στα πλέυ οφ. Δεν μιλάω για τετράδα, αλλά για πλέυ οφ. Αυτοί έχουν ακόμα τον ενθουσιασμό της πρώτης τους εμφάνισης στην κατηγορία και θα το παλέψουν. Εμείς τώρα έχουμε τον άχαρο ρόλο να τους προσγειώσουμε και να στρώσουμε το έδαφος γι' αυτούς (τις άλλες έμπειρες ομάδες) που θα ακολουθήσουν στο γήπεδο. Εύχομαι ο Πεδουλάκης να έχει έτοιμη κατάλληλα την ομάδα και να μη δούμε τα όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς. Για τον Ουέσον, είμαι της άποψης να μην τον βάλει μέσα και ριψοκινδυνέψει την κατάστασή του κι άλλο. Βέβαια, πρέπει να μας βοηθήσει και το ματς.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
δεν ασχοληθηκα καθολου μεχρι τωρα
αλλα *********** απο τα τρικαλα(που οσους τρικαλινους εχω γνωρισει ειναι και γαμω τα ατομα...) οχι μονο μπαινει
και γραφει για μια ομαδα ασχετη για τοπικ του ΠΑΟΚ...
αλλα μιλαει και υποτιμητικα σε αλλους...********** σε chat δεν τα κανει αυτα...φιλε παρτο χαμπαρι οτι εδω μεσα
δεν γουσταρουμε να ακουμε για τα χ τρικαλα.ειμαστε μακρια απο τον ΠΑΟΚ αλλος πολυ αλλος λιγο
και μπαινουμε εδω μεσα για να μαθουμε για τον ΠΑΟΚ.αν θες να το δεχτεις δεξου το.αν δεν θες *****************γιατι
δεν ηταν η πρωτη φορα **************** μ'αυτα που διαβαζουμε.κι εγω με τον πας εχω τρεξει λιγο πολυ
γιατι με αυτον μεγαλωσα στην τελικη.αλλα στο φορουμ αυτο σεβομαι τον αλλον που διαβαζει απο την γερμανια
την αμερικη και την αυστραλια και δεν ****************** επειδη ειμαι τοπικιστης(αν ειμαι)

προβλημα με τα τρικαλα δεν υπαρχει.οσοι θυμουνται το ΠΑΟΚ-γκεη και το ΠΑΟΚ-σκουληκι καταλαβαινουν
υ.γ ε ναι κι εγω καταγομαι απο χωριο,θα μπορουσα να ειμαι βλαχος και αν καποιος με πει οτιδηποτε προβλημα δεν εχω.
δλδ τι νοοτροπια ειναι αυτη ρε σε ολη την επαρχια...οτι εμεις δεν ειμαστε χωριατες;ε τι ειμαστε δλδ;
απλα οσοι πανευκολα μας αποκαλουν ετσι θα πρεπει λιγο να σκεφτουν απο που καταγονται.δεν χρειαζονται κι απαντηση
πανω σ'αυτο.αυτοι φερονται με χωριατικη νοοτροπια οχι οι επαρχιωτες.στο συγκεκριμενο τοπικ δεν ειδα ομως καμια
ιδιαιτερη προκληση.δεν γαμεις.
« Last Edit: October 17, 2008, 22:01:49 by Capricorn »

Offline sabbath

• Αλλαγή
καλο χαβαλε εχει αυτο το τοπικ ρε!! ;D ;D ;D
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
TO TOΠΙΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΚΛΕΙΔΩΘΕΙ. ΚΑΝΟΝΙΣΤΕ...
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline ved

• Αλλαγή
καλα ειναι δυνατον να κλειδωθει τοπικ μπασκετ με τα τρικαλα?

αυτο ειναι απο τα αγραφα!! εχουμε ξεπερασει τους εαυτους μας πλεον.

μονο ο ταζ θα μπορουσε να το πετυχει αυτο!!

υγ. σαμπαθ εσυ φταις για ολα  ;D

Offline savage republic

• Βασικός
να ειμαι σε εγρηγορση αν ειναι...

Ρε άντε από δω πέρα που θα μας το παίξεις και τσαμπουκάς αντιΠΑΟΚτσής χούλιγκαν. Πάνε να πουλήσεις μαγκιά στην πλατεία της κωμόπολής σου, όχι εδώ. Γκεγκε; Αρκετά με τους αλλόθρησκους. Τις απειλές δεν τις βλέπουν οι μοντ;

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
Ρε παίδες είπαμε τέλος ......... μην το συνεχίζουμε άλλο. Το 8έμα δεν είναι ο ταζ ο α ή ο β αλλά το παιχνίδι με τα τρίκαλα. Ας μιλήσουμε για αυτό εδώ. Από τζάμπα απειλές και ιντερνετικούς νταήδες και λοιπές βλακείες έχουμε χορτάσει. όχι άλλο καρβουνο
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
θα το πω οσο πιο ηρεμα μπορω........κοφτε το ΤΩΡΑ!ρε εσεις η ομαδα μας κανει ενα νεο ξεκινημα μας χρειαζεται οσο ποτε αλλοτε για να ανεβει και εσεις ασχολειστε με...........λοιπον......το ματς ειναι κρισιμο γιατι ειναι πολυ ευκολο να χαλασει η ψυχολογια της ομαδας καθως εχει βαλει η ιδια πολυ μεγαλους στοχους για φετος......αυτην την αποψη εχουν εκφρασει ολοι οι γνωριζοντες το μπασκετ(οχι μονο ΠΑΟΚτσηδες).......ΠΡΟΣΟΧΗ!.......ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ..........ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΦΟΡΑ.........

Offline bozik

• Αλλαγή

áíôå åëá êáé åóõ Ôñéêáëá íá ôï ðáéîåéò ìáãêáò íá ìðåéò ìåóá ôæáìðá... íá óå äù ðïóï ìáãêáò åéóáé... êáé áí êáôáöåñåéò êáé ìðåéò, èá óå å÷ù äéðëá ìïõ íá ìçí óå ðåéñáîåé êáíåéò ;)

Áðïäõêíåéïíôáò ïé ðåñéóóïôåñïé ðïõ å÷åôå ðïóôáñåé üôé äåí ôï êáôå÷åôå ôï ìðáóêåôáêé, Þ áðëá ðáéæåôå ãéá ÷áâáëå…
èá óôçñé÷ôù éäéáéôåñá óôá ëåãïìåíá ôïõ bozik ðïõ äçëùíåé ï áíèñùðïò üôé åßíáé áó÷åôïò áðü ôï áèëçìá.

ÌåôÜ áðï ðñþçí ôåñìáôïöõëáêÜò , ðñþçí ðñïðïíçôÞò êáé ðñþçí ðáñÜãïíôáò ðïäïóöáßñïõ ï ôñéóìÝãéóôïò taz áðïäåéêíýåôáé êáé ãíþóôçò ôïõ ìðÜóêåô áëëÜ êáé leader ôùí ôñéêáëéùôþí.

blue_eyes äåí åðáéæå åôóé êáé áëëéùò íá áíåâáéíá ôçí Êõñéáêç... åêôïò áí ðáéæáìå ôï åíá ìáôóáêé Óáââáôï...

Daskale óéãïõñá êáíïõí åêäñïìåò ïëïé áõôïé???
íá åéìáé óå åãñçãïñóç áí åéíáé... ðáíôùò äåí ìðïñù íá ðéóôåøù ïôé èá áöçóïõí ôï ðïäïóöáéñï ãéá íá åñèïõí óôï ìðáóêåô...

íéùóå ëéãï ÐÁÏÊ ãéá íá ìðïñåóåéò íá ôï ðéóôåøåéò...ï÷é ïôé äåí åéóáé...áëëá óå å÷åé öáåé ç åðáããåëìáôéêç áðáó÷ïëçóç ìå ôçí êáå ôñéêáëùí...áíôå ÐÁÏÊ ðáñå ìðñïò íá ãïõóôáñåé ï ëáïò....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος