Author Topic: Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 66 - 77 Κυριακή 19/10/2008 ώρα 17:30 SPORT +  (Read 3557 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bane

• Αλλαγή
αντε να πιασουμε τα γουρια και φετος.μη μασατε ρε . η ομαδα θελει δουλεια ακομα. ισως δεν ειναι για 4αδα ισως γινουν διορθωτικες κινησεις και στρωσει καλυτερα η ομαδαο νιονιος ηταν πιο ετοιμος και ειναι λογικο το αποτελεσμα. θεωρω οτι ειναι καλο που παιζουμε με μικρη ομαδα τωρα. μακαρι να γινοτανε αυτο σημερα αλλα τσπ. ολη η χρονια θα παιχτει για την εδρα στα πλαυ οφ.μπορει να γινει και εκτος εδρας  σπασιμο. ετσι οπως ειναι φετος τα πραγματα εγω δεν πισατευω σε εδρες αλλα σε καλυτερη μερα μονο . και οι διαφορες ειναι μικρες μεταξυ των ομαδων εκτος των βαζελογαβρων..  αιντε παμε...
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
αντε μπραβο

LoGotHeTiS

• Guest
Από ότι άκουσα,η Θύρα 4 διοργανώνει εκδρομή..

fatal_invasion

• Guest
Λοιπόν ηρέμησα!Αντε να ρεφάρουμε την ήττα με νιόνιο.Παππού ζεις;;

Offline bane

• Αλλαγή
ελα ελα . ;D
2πλο ειναι ρε ..

Offline ved

• Αλλαγή
ο παππους εξαφανισμενος με τα πιεσομετρα θα ειναι τωρα  ;D

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
Από ότι άκουσα,η Θύρα 4 διοργανώνει εκδρομή..

εισαι σιγουρος λογοθετη γιατι ειναι ιδιες ωρες πανω κατω με τον βαζελο?

LoGotHeTiS

• Guest
Βασικά το ανέφεραν κάποιοι δίπλα μας χθες στο γήπεδο και ότι μέχρι τώρα δήλωσαν κάποια άτομα συμμετοχή.

Περισσότερα δεν ξέρω..

kostas4

• Guest
εχουμε ηδη παρει 200 εισιτηρια και η Θυρα4 οντως ετοιμαζει εκδρομη.ηδη υπαρχουν συμμετοχες και η εκδρομη νομιζω κοστιζει 15 ευρω.

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
Μαλακία ώρα και μέρα. δεν παντρεύεται με τη μπάλλα. και μαλακία μετάδοση.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
μαγκες μην σας παραμυθιαζουν... δεν εχει παρει εισιτηρια η Θυρα 4. μονο 15 με 20 προσκλησεις θα παρει η ΚΑΕ.
απο εκει και περα  ουτε να το σκεφτεστε για ντου και μα@ακιες καποιοι, γιατι το ακουσα και αυτο... υπαρχει κλειστο κυκλωμα τηλεορασης, security σε ολα τα σημεια και βασικα τωρα που μιλαμε μαλλον εχει γινει sold out.
φιλοξενουμενοι εισιτηρια δεν παιρνουν μετα απο αποφαση του ΕΣΑΚΕ.
μονο αν συμφωνησουν οι ομαδες μεταξυ τους, αλλα και παλι δεν υπηρχε καμια περιπτωση στο πρωτο παιχνιδι να δωσει εισιτηρια ο ΑΣΤ... ο καθε κουτσος στα Τρικαλα ψαχνει εισιτηριο για το παιχνιδι.
παντως ο Δροσος ζητησε εισιτηρια, ενημερωτικα.

αγωνιστικα τωρα και βλεποντας το χθεσινο παιχνιδι με τον Πανιωνιο αλλα και γνωριζοντας τις δυνατοτητες των Τρικαλων, μαγκες δυσκολα θα παρει νικη ο ΠΑΟΚ εδω μεσα.

ειδικα μετα την προσθηκη Χαριτοπουλου δυναμωσε και η ρακετα των Τρικαλων, οποτε τα προγνωστικα μαλλον ειναι υπερ του ΑΣΤ.

στη Λαρισα με την Ολυμπια την πρωτη αγωνιστικη το παιχνιδι χαθηκε απο λαθος των ψηλων που δεν εκαναν φαουλ στον αριγκμπαμπου στην τελευταια επιθεση, ενω η περιφερεια βγαζει φωτιες κυριολεκτικα...

αν ερθει ο ΠΑΟΚ εδω μεσα με την χθεσινη αποδοση ιδιαιτερα στην οργανωση του παιχνιδιου και την τραγικη για μενα αμυνα ιδιαιτερα απο τα guard, 20 ποντους θα βαλει ο Νικολαϊδης...

εγω παντως οποιος και να κερδισει ευχαριστημενος θα ειμαι :P

το ροστερ του ΑΣΤ

4 Λεπενώτης Γεώργιος Forward 1.92
5 Τσούτσος Νικόλαος Forward 2.03
6 Νικολαΐδης Πρόδρομος Guard 1.98
7 Παπαχρήστος Ιωάννης Guard 1.97
8 Κατσαρές Νίκολαος Play Maker 1.87
9 Μπόγδανος Δημήτριος Forward 2.02
10 Κακλαμάνος Νικόλαος Guard 1.86
11 Massie Chris Center 2.08
12 Djikanovic Savo Center 2.13
13 Χαρισμίδης Τάσος Center 2.03
14 Φούντας Γεώργιος Play Maker 1.84
15 Gardner Jelani Forward 1.98
16 Avery William Play Maker 1.90
18 Χαριτόπουλος Δημήτριος Forward 2.07

Υ.Γ. εγω που δουλευω στον ΑΣΤ και ειμαι ΠΑΟΚτσης την Κυριακη θα ειμαι με το BASKET!!! χοχοχο!!!

αλλαξανε και την ωρα και ουτε το ματς με τον βαζελο παιζει να μην προλαβω να δω...

Offline bane

• Αλλαγή
ρε φιλε γιατι μας αραδιαζεις το ροστερ των τρικαλων εδω ? τρικαλινο φορουμ ειναι ? υπαρχει τοπικ αλλοθρησκων γραψτο εκει. οπως και τις αποψεις σου οτι εισαι με το μπασκετ .
υ.γ σου δινω αβαντζο και 10 ποντους

mpougatsas

• Guest
απο εκει και περα  ουτε να το σκεφτεστε για ντου και μα@ακιες καποιοι, γιατι το ακουσα και αυτο... υπαρχει κλειστο κυκλωμα τηλεορασης, security σε ολα τα σημεια και βασικα τωρα που μιλαμε μαλλον εχει γινει sold out.
τώρα τρομοκρατήθηκα ξέρεις..

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
αγωνιστικα τωρα και βλεποντας το χθεσινο παιχνιδι με τον Πανιωνιο αλλα και γνωριζοντας τις δυνατοτητες των Τρικαλων, μαγκες δυσκολα θα παρει νικη ο ΠΑΟΚ εδω μεσα.

καλά αμά είναι να χάσουμε και απο τα ... τρίκαλα........ας φουντάρουμε μόνοι μας τώρα που προλαβαίνουμε. κατά τα άλλα συμφωνώ με τον μπάνε
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
ακριβως οπως το ειπε ο capricorn.......ετσι θα το εγραφα και εγω......κουφαλα με προλαβες!το ματσακι αυτο ειναι μια ευκαιρια οχι απλως να κανουμε μια νικη αλλα να ανεβουμε ψυχολογικα......ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα ειμαστε πολυ καλυτεροι απο οτι με τον πανιωνιο αλλα και ετσι ακριβως να παιξουμε τα εχουμε τα τρικαλα......τα τρικαλα δεν ειναι πανιωνιος......μην τρελλαθουμε........

ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ..........

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **
ρε φιλε γιατι μας αραδιαζεις το ροστερ των τρικαλων εδω ? τρικαλινο φορουμ ειναι ? υπαρχει τοπικ αλλοθρησκων γραψτο εκει. οπως και τις αποψεις σου οτι εισαι με το μπασκετ .
υ.γ σου δινω αβαντζο και 10 ποντους

για να δεις ρε ********** με τι ομαδα εχεις να κανεις *****************************************

τώρα τρομοκρατήθηκα ξέρεις..

αντε ελα και εσυ Τρικαλα να το παιξεις μαγκας να μπεις μεσα τζαμπα... να σε δω ποσο μαγκας εισαι... και αν καταφερεις και μπεις, θα σε εχω διπλα μου να μην σε πειραξει κανεις ;)

οσο για το παιχνιδι το ξαναλεω... αν η ομαδα παιξει οπως χθες, δεν θα περασει ευκολα απο εδω...
και αυτο που αναφερατε για τα Τρικαλα και καλα, θυμηθειτε μονο τα παιχνιδια με Ρεθυμνο, Κολοσσο κλπ κλπ... τους νεωφοτιστους τοτε...

Edit Capricorn

Τα λέμε ,τα ξαναλέμε και μου φαίνεται ότι μόνοι μας τα ακούμε......
Κομμένες οι ειρωνίες και οι προσβολές προς άλλα μέλη του φόρουμ

« Last Edit: October 16, 2008, 22:28:21 by Capricorn »

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Διπλο μεσα στο χωριο.-

Aν ειναι να χασω απο τον κατσαρε, τον τσουτσο και τον λεπενιωτη τοτε αρχιζω τις προπονησεις..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

LFPADRAM

• Guest
Τριχε κατσαρε με λιγα λογια αμα χασουμε....

Offline bane

• Αλλαγή
φιλε τρικαλινε αλλα τις εξυπναδες σου με τα ονοματα και τα λοιπα και τα αν ξερω απο μπασκετ κλπ.ειμαι 40 χρονων και ξερω πολυ περισσοτερα απο σενα οπως και εχω δει. δεν γουσταρω να μου κανεις αναλυση του ροστερ των τρικαλων και το αν εχουν ομαδα στο δικο μου φορουμ .να πας να το κανεις στο τρικαλων. μπαινεις συνηθως μεσα για να φραφεις παπαριες και εχεις κατα το παρελθον εξοργισει πολλα ατομα. ΠΑΟΚ δεν μου φαινεται να εισαι . οταν θα βρεις την ταυτοτητα σου και δεις τι εισαι τοτε γραψε.
επισης αν θυμαμαι καλα εισαι και το μοναδικο ατομο που εχει κραξει τον πανελληνιο σ.φ αθηνων. ειναι πολλα μαζεμενα . αν γουσταρεις λοιπον να γραψεις για τα τρικαλα να το κανεις στο τοπικ των αλλοθρησκων και να εισαι ευτυχης που μπορεις να το κανεις και αυτο γιατι τα παιδια ειναι και πολυ δημοκρατικα εδω μεσα. κανονικα θα επρεπε να ειχες φαει μπαν χρονια τωρα.
επειδη δεν θελω να το παιξω μαγκας μεσα απο το πληκτρολογιο αλλα παραλληλα εχω φορτωσει με την παρτη σου γαμησε μας με τα τρικαλα τωρα. ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
Διπλο μεσα στο χωριο.-

Aν ειναι να χασω απο τον κατσαρε, τον τσουτσο και τον λεπενιωτη τοτε αρχιζω τις προπονησεις..

Τον Φούντα ξεχασες  :tsigaro: