μαγκες μην σας παραμυθιαζουν... δεν εχει παρει εισιτηρια η Θυρα 4. μονο 15 με 20 προσκλησεις θα παρει η ΚΑΕ.
απο εκει και περα ουτε να το σκεφτεστε για ντου και μα@ακιες καποιοι, γιατι το ακουσα και αυτο... υπαρχει κλειστο κυκλωμα τηλεορασης, security σε ολα τα σημεια και βασικα τωρα που μιλαμε μαλλον εχει γινει sold out.
φιλοξενουμενοι εισιτηρια δεν παιρνουν μετα απο αποφαση του ΕΣΑΚΕ.
μονο αν συμφωνησουν οι ομαδες μεταξυ τους, αλλα και παλι δεν υπηρχε καμια περιπτωση στο πρωτο παιχνιδι να δωσει εισιτηρια ο ΑΣΤ... ο καθε κουτσος στα Τρικαλα ψαχνει εισιτηριο για το παιχνιδι.
παντως ο Δροσος ζητησε εισιτηρια, ενημερωτικα.
αγωνιστικα τωρα και βλεποντας το χθεσινο παιχνιδι με τον Πανιωνιο αλλα και γνωριζοντας τις δυνατοτητες των Τρικαλων, μαγκες δυσκολα θα παρει νικη ο ΠΑΟΚ εδω μεσα.
ειδικα μετα την προσθηκη Χαριτοπουλου δυναμωσε και η ρακετα των Τρικαλων, οποτε τα προγνωστικα μαλλον ειναι υπερ του ΑΣΤ.
στη Λαρισα με την Ολυμπια την πρωτη αγωνιστικη το παιχνιδι χαθηκε απο λαθος των ψηλων που δεν εκαναν φαουλ στον αριγκμπαμπου στην τελευταια επιθεση, ενω η περιφερεια βγαζει φωτιες κυριολεκτικα...
αν ερθει ο ΠΑΟΚ εδω μεσα με την χθεσινη αποδοση ιδιαιτερα στην οργανωση του παιχνιδιου και την τραγικη για μενα αμυνα ιδιαιτερα απο τα guard, 20 ποντους θα βαλει ο Νικολαϊδης...
εγω παντως οποιος και να κερδισει ευχαριστημενος θα ειμαι

το ροστερ του ΑΣΤ
4 Λεπενώτης Γεώργιος Forward 1.92
5 Τσούτσος Νικόλαος Forward 2.03
6 Νικολαΐδης Πρόδρομος Guard 1.98
7 Παπαχρήστος Ιωάννης Guard 1.97
8 Κατσαρές Νίκολαος Play Maker 1.87
9 Μπόγδανος Δημήτριος Forward 2.02
10 Κακλαμάνος Νικόλαος Guard 1.86
11 Massie Chris Center 2.08
12 Djikanovic Savo Center 2.13
13 Χαρισμίδης Τάσος Center 2.03
14 Φούντας Γεώργιος Play Maker 1.84
15 Gardner Jelani Forward 1.98
16 Avery William Play Maker 1.90
18 Χαριτόπουλος Δημήτριος Forward 2.07
Υ.Γ. εγω που δουλευω στον ΑΣΤ και ειμαι ΠΑΟΚτσης την Κυριακη θα ειμαι με το BASKET!!! χοχοχο!!!
αλλαξανε και την ωρα και ουτε το ματς με τον βαζελο παιζει να μην προλαβω να δω...