Ρε παιδιά, μην απαντάτε. Σκοπός είναι να πάμε, να καθαρίσουμε το ματσάκι και να φύγουμε. Τώρα, αν κάποιος απ' αυτούς θέλει να φτιαχτεί για να πάει και να βρίζει την ομαδάρα μας στο γηπεδάκι τους, εγώ δεν θα τον "φτιάξω". Γιατί απλά δεν συμφέρει την ομάδα μου, κυρίως επειδή θα είναι μόνοι τους στο γήπεδο. Επειδή σκοπός είναι να δημιουργήσω τις καλύτερες συνθήκες για την ομάδα μου, αυτό θα το κάνω ακόμα και όταν δεν θα είμαι εγώ ή κάποιος αδερφός μου στο γήπεδο. Δεν ασχολούμαι.
Στα του ματς, είναι από αυτά που πρέπει να καθαρίσει η ομάδα για να μπει στα πλέυ οφ. Δεν μιλάω για τετράδα, αλλά για πλέυ οφ. Αυτοί έχουν ακόμα τον ενθουσιασμό της πρώτης τους εμφάνισης στην κατηγορία και θα το παλέψουν. Εμείς τώρα έχουμε τον άχαρο ρόλο να τους προσγειώσουμε και να στρώσουμε το έδαφος γι' αυτούς (τις άλλες έμπειρες ομάδες) που θα ακολουθήσουν στο γήπεδο. Εύχομαι ο Πεδουλάκης να έχει έτοιμη κατάλληλα την ομάδα και να μη δούμε τα όσα συνέβησαν στο πρώτο ματς. Για τον Ουέσον, είμαι της άποψης να μην τον βάλει μέσα και ριψοκινδυνέψει την κατάστασή του κι άλλο. Βέβαια, πρέπει να μας βοηθήσει και το ματς.