Author Topic: Τρίκαλα - ΠΑΟΚ 66 - 77 Κυριακή 19/10/2008 ώρα 17:30 SPORT +  (Read 3562 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Geo

• Αλλαγή
ρετζιά πες τους κάτι να συνέλθουν εκεί πέρα.
άκου δεν δίνουν εισιτήρια!
ρε σε κανένα μη δώσετε. Αλλά στον ΠΑΟΚ οφείλετε....

Διπλό μεσ' το τρικαλινό.. ΠΑΟΚ λε ολέ!

COBE-4-

• Guest
μαγκες μην σας παραμυθιαζουν... δεν εχει παρει εισιτηρια η Θυρα 4. μονο 15 με 20 προσκλησεις θα παρει η ΚΑΕ.
απο εκει και περα  ουτε να το σκεφτεστε για ντου και μα@ακιες καποιοι, γιατι το ακουσα και αυτο... υπαρχει κλειστο κυκλωμα τηλεορασης, security σε ολα τα σημεια και βασικα τωρα που μιλαμε μαλλον εχει γινει sold out.
φιλοξενουμενοι εισιτηρια δεν παιρνουν μετα απο αποφαση του ΕΣΑΚΕ.
μονο αν συμφωνησουν οι ομαδες μεταξυ τους, αλλα και παλι δεν υπηρχε καμια περιπτωση στο πρωτο παιχνιδι να δωσει εισιτηρια ο ΑΣΤ... ο καθε κουτσος στα Τρικαλα ψαχνει εισιτηριο για το παιχνιδι.
παντως ο Δροσος ζητησε εισιτηρια, ενημερωτικα.

αγωνιστικα τωρα και βλεποντας το χθεσινο παιχνιδι με τον Πανιωνιο αλλα και γνωριζοντας τις δυνατοτητες των Τρικαλων, μαγκες δυσκολα θα παρει νικη ο ΠΑΟΚ εδω μεσα.

ειδικα μετα την προσθηκη Χαριτοπουλου δυναμωσε και η ρακετα των Τρικαλων, οποτε τα προγνωστικα μαλλον ειναι υπερ του ΑΣΤ.

στη Λαρισα με την Ολυμπια την πρωτη αγωνιστικη το παιχνιδι χαθηκε απο λαθος των ψηλων που δεν εκαναν φαουλ στον αριγκμπαμπου στην τελευταια επιθεση, ενω η περιφερεια βγαζει φωτιες κυριολεκτικα...

αν ερθει ο ΠΑΟΚ εδω μεσα με την χθεσινη αποδοση ιδιαιτερα στην οργανωση του παιχνιδιου και την τραγικη για μενα αμυνα ιδιαιτερα απο τα guard, 20 ποντους θα βαλει ο Νικολαϊδης...

εγω παντως οποιος και να κερδισει ευχαριστημενος θα ειμαι :P

το ροστερ του ΑΣΤ

4 Λεπενώτης Γεώργιος Forward 1.92
5 Τσούτσος Νικόλαος Forward 2.03
6 Νικολαΐδης Πρόδρομος Guard 1.98
7 Παπαχρήστος Ιωάννης Guard 1.97
8 Κατσαρές Νίκολαος Play Maker 1.87
9 Μπόγδανος Δημήτριος Forward 2.02
10 Κακλαμάνος Νικόλαος Guard 1.86
11 Massie Chris Center 2.08
12 Djikanovic Savo Center 2.13
13 Χαρισμίδης Τάσος Center 2.03
14 Φούντας Γεώργιος Play Maker 1.84
15 Gardner Jelani Forward 1.98
16 Avery William Play Maker 1.90
18 Χαριτόπουλος Δημήτριος Forward 2.07

Υ.Γ. εγω που δουλευω στον ΑΣΤ και ειμαι ΠΑΟΚτσης την Κυριακη θα ειμαι με το BASKET!!! χοχοχο!!!

αλλαξανε και την ωρα και ουτε το ματς με τον βαζελο παιζει να μην προλαβω να δω...
εγω παντως προτεινω το συγκεκριμενο ποστ να μεταφερθει στο τοπικ αλλοθρησκοι στο φορουμ.πιστευω θα ταιριαζε καλυτερα.

έλα τέλος λέμε......μόνο ΠΑΟΚ εδώ
« Last Edit: October 16, 2008, 23:16:14 by Capricorn »

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
taz_4_trikala εγω πιστευω πως καλο ειναι καποιος ντοπιος να τρεφει αισθηματα και για την τοπικη ομαδα ομως.........δες το λογικα χθες με την αποδοση που ειχαμε και με κοντρα διαιτησια αρκετες φορες χασαμε απο τον πανιωνιο με 4 ποντους........απλη λογικη......εκτος κι αν θεωρεις τα τρικαλα οτι ειναι το ιδιο ή ακομη και καλυτερα απο τον πανιωνιο!

Offline bozik

• Αλλαγή
ρε κοφτέ την πλακα ...με ποιον παίζουμε την κυριακή...σιγά μην παίζουμε με τα τρίκαλα...συγγνώμη αλλα δεν είμαι και τόσο σχετικός με τα μπασκετικά-και μου φαίνεται αστείο να υπάρχουν τα τρίκαλα στην a1...φαντάσου να χάσουμε κιόλας...ας πάνε στον τύρναβο τότε μεταγραφή οι παικταράδες μας...ρε λες να έχουν καμια ομαδάρα τα ιστορικά τρίκαλα και να ξεφτιλίζομαι...έχουν και τζόρτς φούντας στην ομάδα τους και τσούτσο...άντε να δούμε
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
κριμα παντως για την ωρα και τα εισητηρια θα γουσταρα να γραψει το κοντερ κομοτηνη-θεσσαλονικη-τρικαλα-θεσσαλονικη-κομοτηνη.απλα τελειο
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
Διπλο μεσα στο χωριο.-

Aν ειναι να χασω απο τον κατσαρε, τον τσουτσο και τον λεπενιωτη τοτε αρχιζω τις προπονησεις..

Τον Φούντα ξεχασες  :tsigaro:

Η μελινα μερκουρη λειπει king για να γυρισουμε το "στελλα κραταω μαχαιρι" ;D :P 8)
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
ρε σεις παίζει και κάποιος ..... Κατσαρές..! Ο Νικόλαος όχι ο τρίχες.... :P
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Χωριο τα τρικαλα,οκ,αλλα αν χασουμε?οποτε θελει σοβαροτητα.αυτοκολλητα παρτε μαγκεσ,χανουμοκτλ πολη ειναι.θα εχουμε ατομα+απο θεσσαλια στο ματσακι.

BIANCONERO

• Guest
Ελα ρε....ξεκολατε με κατι χωρια και παπαριες μην τα παρω κ εγω τωρα!  ;D >:( ;D >:(
(Ο λαος του ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια απεναντι στην επαρχια εχει αρχισει να συμπεριφερεται σαν ΑΘΗΝΑΙΟΣ (!!!!!!!). Δεν το λεω τωρα με αφορμη 2-3 εκφρασεις επειδη μιλαμε για την πολη μου...αλλα αυτο βλεπω γενικοτερα δυστυχως!! Και αυτο ερχεται σε αντιθεση με την ΠΑΟΚτσηδικη νοοτροπια του ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΑΘΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ. Εγω ΑΘΗΝΑΙΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΑΘΗΝΑΙΟΥ δεν ονειρευομαι να γινω....δεν ξερω ομως για καποιους αλλους!!!!

Για τον αγωνα...:
Εμεις ακομα ετοιμοι δεν ειμαστε αλλα απο την αλλη κ τα Τρικαλα (δυστυχως) πρωτο φαβορι για Α2 τα κοβω! Αν και μεσα στη Λαρισα πρωτη αγωνιστικη σταθηκαν πολυ καλα κ χασαν στο τελευταιο σουτ της παρατασης...

Για εισητηρια εγω σας το λεγα οτι δεν προκειτε να παιξει τιποτα...το γηπεδο ειναι πολυ μικρο ...εχει πολλα διαρκειας...και οσα μεινουν εξαφανιζονται αρκετες μερες πριν το ματς. Οποτε ηταν ουτως η αλλως χλωμο.

(Οσο για το ποιος θελω να κερδισει...τα Τρικαλα εχουν αλλα 24 ματς για να κανουν τις νικες για να σωθουν...ο ΠΑΟΚ χρειαζεται πολυ περισσοτερες αλλα και την πρωτη του ΤΩΡΑ! Καλοι οι τοπικισμοι...αλλα ΠΑΟΚ εισαι!)

ΥΓ.  Ε, οχι και χανουμο - πολη τα Τρικαλα ρε Δασκαλε................
Κλασσικη Γαυρο-βαζελουπολη! Απλα οι αεκτζηδες εχουν απιστευτη οργανωση και πολυ δυναμικο συνδεσμο εκει (και μαγκια τους). Για αυτο και νομιζεις αν κυκλοφορεις στον πεζοδρομο στα Τρικαλα οτι βρισκεσαι στη ...Δεκελειας!!!!

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Ξερω ρε τρελε!ετσι ειναι και σε μασ ακριβωσ.δυνατο κλαμπ τα χανουμια,αλλα γαυροβαζελοι ολοι.δυνατο λεεεμε τωρα.αν δεισ εγραψα χανουμο ΚΤΛ.Τα λεμε φιλοσ.ΠΑΟΚ παρε τη νικη.ουτε χωρια ουτε τπτ.και αυτο που ειπωθηκε για Αθηναισμο κτλ σωστο.ακουω συχνα την εκφραση-αντε ρε βλαχο.και στην τελικη αν+δν ειμαι καθολου τοπικιστησ,τουναντιον μη πω,γτ παρακαλω χωριο τα Τρικαλα και οχι η Ξανθη,η Δραμα,το Κιλκισ?αρα παλι διαχωρισμο και δω(κοιτα ρε μλκ που καρδιτσιωτησ υπερασπιζεται τρικαλινο. .τρα λα λα λα ΠΑΟΚ,ΧΑΧΑΧΑΧΑ)

Offline taz_4_trikala

• Αποστολή
  • **

Êáôáñ÷áò íá îåêáèáñéóù ðùò êáíåéò áðï åäù ìåóá äåí åéíáé ðåñéóóïôåñï ÐÁÏÊ áðï ìåíá êëð êëð… Óôçñéæù ôçí ïìáäá ôçò ðïëçò ìïõ êõñéùò ãéáôé ôçí ðáñáêïëïõèù áðï ôçí éäñõóç ôçò áëëá êáé ðþò íá ôï êáíïõìå åéíáé Á1. áðëá åôõ÷å ðñùôï ðáé÷íéäé åíôïò åäñáò íá åéíáé ìå ôïí ÐÁÏÊ êáé èåëïíôáò íá êôõðéóù ôïí êùäùíá êéíäõíïõ ãéá íá åéóôå ðñïåôïéìáóìåíïé, åóåéò êñáæåôå…

Áðïäõêíåéïíôáò ïé ðåñéóóïôåñïé ðïõ å÷åôå ðïóôáñåé üôé äåí ôï êáôå÷åôå ôï ìðáóêåôáêé, Þ áðëá ðáéæåôå ãéá ÷áâáëå…
èá óôçñé÷ôù éäéáéôåñá óôá ëåãïìåíá ôïõ bozik ðïõ äçëùíåé ï áíèñùðïò üôé åßíáé áó÷åôïò áðü ôï áèëçìá.
Äåí ðåñéìåíåé íá ðáéîåé ìå ôá Ôñéêáëá ëååé åíáò ÐÁÏÊôóçò ðïõ åßíáé åíåñãï ìåëïò ôïõ öïñïõì, áñá ãíùñéæåé ôïõëá÷éóôïí ôá âáóéêá ãéá ôçí ïìáäá ôïõ. Áöïõ äå, ðïóôáñåé êáé óôï öïñïõì ôïõ ìðáóêåô, áñá êáðïéá ó÷åôéêç ãíùóç èá å÷åé, ðùò ï óåíôåñ ìå ôçí ìåãáëõôåñç êáñéåñá ãåíéêïôåñá óôï ÷ùñï ðïõ ðåñáóå áðü ôçí ïìáäá ôïõ åßíáé Ôñéêáëéíïò.

Áíáöåñïìáé öõóéêá óôïí Ñåíôæéá êáé ïëïé îåñåôå ôé åóôé Ñåíôæéáò ãéá ôïí ÐÁÏÊ êáé ãåíéêïôåñá
¼ðùò åðéóçò ï Ôóéáêïò, ï Äåóðïò áëëá êáé ï Ãéáííïõëçò ðïõ åßíáé Êáñäéôóéùôçò áëëá ìå áõôïõò êïíôñáñïíôáí ôïôå êáé êáôáöåñå íá ðñïùèçèåé.

¼ëá áõôÜ ãéá íá ìáèïõí ïé ìç ãíùñéæïíôåò üôé ôá Ôñéêáëá èåùñïõíôå ìðáóêåôïìáíá, áöïõ å÷ïõí áíáäåé÷èåé êáé áëëïé ðáé÷ôåò üðùò ï Ðáôáâïõêáò, Ìéëùíáò êëð êëð…
Ôùñá ôï üôé äåí åðáéæå Á1 ôïóá ÷ñïíéá åßíáé ìéá Üëëç éóôïñéá ðïõ å÷åé íá êáíåé êõñéùò ìå ôï ãåãïíïò üôé áíôé íá öôéáîïõí ìéá äõíáôç ïìáäá ìå ãçãåíçò ðáé÷ôåò, ôïõò ðïõëïõóáí ãéá ôï åõêïëï ÷ñçìá.
Åôóé ðáéæåé åí åôç 2008 ãéá ðñùôç öïñá, ìå äõï ôñéêáëéíïõò óôï ñïóôåñ.
Áëëá óêåöôåéôå ëéãï ôçí ðïñåéá ôïõ ÐÁÏÊ óôï ÷ñïíï ìå ðïéïõò ðáé÷ôåò åé÷å ôéò ìåãáëåò ïìáäåò êáé ðçñå ôéò äéáêñéóåéò, åíþ óå áíôéèåóç ìå ôá ëåãïìåíá äéêá ôïõ ðáéäéá (Âáóéëåéáäçò, Âáóéëïðïõëïò, Ìáõñïêåöáëéäçò, Áðïóôïëéäçò) äåí êáôáöåñå êáôé ôï ïõóéáóôéêï.

Áðï åêåé êáé ðåñá ìáêáñé ôï ðáé÷íéäé íá ôï ðáñåé ï ÐÁÏÊ ãéáôé ìå åíäå÷ïìåíç äåõôåñç çôôá êáé ìå åðïìåíï ðáé÷íéäé ôïí Ðáíåëëçíéï, ü÷é ðùò äõóêïëåõïõí ôá ðñáìáôá êáèïôé åßíáé áêïìç óôçí áñ÷ç ôï ðñùôáèëçìá, áëëá ãéáôé èá áñ÷éóåé ç ìïõñìïõñá êáé ôï îåöùíéôï…

Ôá Ôñéêáëá óáò îåêáèáñéæù áðü ôùñá ðùò áíåôá ìðïñïõí íá ìðïõí ìå÷ñé êáé play off ìåôá ôçí åíôáîç êáé ôïõ ×áñéôïðïõëïõ, ëåöôá õðáñ÷ïõí, ïñãáíùóç ó÷åôéêá êáëç ãéá íåïöùôéóôïõò… ðñïâëçìá íá ðåóïõí äåí èá å÷ïõí, áöïõ ðëåïí áí äåí å÷åôå åíçìåñùèåé ðåöôåé ìéá ïìáäá ìåôá ôçí áðïâïëç ôçò Êáâáëáò áðï ôï Ðñùôáèëçìá, ïðïôå õðïøçöéïé åéíáé ôï Áéãáëåù êáé ç ÁÅË.

Êáé ïóïé åñèåôå óáò ðåñéìåíù… óôåéëôå êáé pm ïóïé èåëåôå íá âñåèïõìå ðñéí ôï ìáôò… ðáíôùò åéóéôçñéá äåí õðáñ÷ïõí…

Offline blue_eyes

• Βασικός
ενταξει πρωτευουσιανοι αφηστε τα χωρια και τα σχολιακια..αυτα που κοροιδευουμε στους αλλους βλεπω οτι τα κανουμε και εμεις και με θλιβει. Σεβασμο σε ολες τις ομαδες απο οπου και αν ερχονται..

για εισητηρια ξεχαστε το, δεν χωρανε οι Τρικαλινοι σε τοσο μικρο γηπεδο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να δοθηκε τιποτα παραπανω απο προσκλησεις

το αποτελεσμα εμενα με αφηνει αδιαφορο καθως δεν ασχολουμαι με μπασκετ..

ταζ δηλαδη δεν θα πας πανω για το ματς με ΠΑΟ; εψαχνα να βρω ατομα να ανεβω μαζι τους καθως ο φιλος μου μαλλον δεν μπορει..

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
taz κατ'αρχην ο σεντερ με την μεγαλυτερη καριερα γενικοτερα στο χωρο που περασε απο τον ΠΑΟΚ ειναι ο Φασουλας........μην ξαχασουμε και αυτα που ξερουμε ............επιπλεον δεν απαντησες στο σκεπτικο που ανεφερα πιο πανω.......θα στο πω σε μορφη ερωτησης........πιστευεις οτι τα τρικαλα ειναι στο ιδιο επιπεδο με τον πανιωνιο για να μπορεσει να μας κερδισει;γιατι ετσι οπως μας τα λες τα τρικαλα "χτυπανε" 4αδα!εγω δεν λεω οτι αν παιξουμε οπως παιξαμε προχθες οτι δεν θα δυσκολευτουμε αλλα οπως και να το κανουμε τα τρικαλα δεν εχουν μαιλς και μπαξτερ που μας εκαναν ολη την ζημια........τα τρικαλα οπως και ολες οι ομαδες που παλευουν για την σωτηρια εχουν μια 5αδα παικτες και μετα....το χαος.......ασε που πιστευω οτι εστω και λιγο θα ειμαστε πιο βελτιωμενοι......οπως και σε καθε ματς........και ελπιζω πως δεν θα συναντησουμε παλι "εχθρικη" διαιτησια..........

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
τα τρικαλα ειναι ομαδα Α2 και εκει θα γυρισει φετος....αντε μας εβαλες και το ροστερ....στους αλλοθρησκους αυτα...εναν πεθαμενο Νικολαιδη εχουν και οπως ειπε ο παππους ουτε μαιλς  ουτε μπαξτερ...δεν λεω να μην συμπαθεις,να μην υποστηριζεις εαν θελεις,την ομαδα του τοπου σου αλλα ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ και τιποτα αλλο....
αυτη ειναι λαθος νοοτροπια.....οταν ερχεται ο ΠΑΟΚ στην πολη δεν υπαρχουν  ουτε τρικαλα ουτε τιποτα....αιντε να πουμε....
8α μας την πεις κιολας,ελα αλλα δεν 8α μπεις....για θυμισου την κομοτηνη....ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορει να αντισταθει στη τρελα του λαου μας.....ας μην παιζαμε με τον βαζελο ιδια ωρα και θα σου ελεγα εγω εαν θα ειμασταν εκει η οχι....εσυ μαλλον εκει θα εισαι ε?θα ηθελα να ξερω με τι φανελα.....

αντιο αντιο εκει στην Α2....ΠΑΟΚ γαμα τα τρικαλα καλα καλα καλα.....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

trelos sporos

• Guest

áíôå åëá êáé åóõ Ôñéêáëá íá ôï ðáéîåéò ìáãêáò íá ìðåéò ìåóá ôæáìðá... íá óå äù ðïóï ìáãêáò åéóáé... êáé áí êáôáöåñåéò êáé ìðåéò, èá óå å÷ù äéðëá ìïõ íá ìçí óå ðåéñáîåé êáíåéò ;)

Áðïäõêíåéïíôáò ïé ðåñéóóïôåñïé ðïõ å÷åôå ðïóôáñåé üôé äåí ôï êáôå÷åôå ôï ìðáóêåôáêé, Þ áðëá ðáéæåôå ãéá ÷áâáëå…
èá óôçñé÷ôù éäéáéôåñá óôá ëåãïìåíá ôïõ bozik ðïõ äçëùíåé ï áíèñùðïò üôé åßíáé áó÷åôïò áðü ôï áèëçìá.

ÌåôÜ áðï ðñþçí ôåñìáôïöõëáêÜò , ðñþçí ðñïðïíçôÞò êáé ðñþçí ðáñÜãïíôáò ðïäïóöáßñïõ ï ôñéóìÝãéóôïò taz áðïäåéêíýåôáé êáé ãíþóôçò ôïõ ìðÜóêåô áëëÜ êáé leader ôùí ôñéêáëéùôþí.

Offline Suicidal

• Βασικός
ΞΕΚΟΛΛAΜΕ ΛEΜΕ ! ! ! !
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
http://www.metropolisradio.gr/9428

Ìå ÏõÝóïí óôá Ôñßêáëá ï ÐÁÏÊ

Áðüëõôá Ýôïéìïò íá ðñïóöÝñåé ôéò õðçñåóßåò ôïõ äåí åßíáé, ðñïåñ÷üìåíïò áðü èåñáðåßá ãéá ôçí åíäõíÜìùóç ôïõ ðïäéïý ôïõ. Ï Ê’ Æåë ÏõÝóïí ìðáßíåé, üìùò, óôá ðëÜíá ôïõ Áñãýñç ÐåäïõëÜêç ãéá ôçí êõñéáêÜôéêç áíáìÝôñçóç ôïõ ÐÁÏÊ ìå ôá Ôñßêáëá.

ÓÞìåñá åêäüèçêå äåëôßï ãéá ôïí 31÷ñïíï öüñãïõïñíô, ï ïðïßïò, åðß ôïõ ðáñüíôïò, ìÝ÷ñé íá ôåëåéþóåé êáé ôõðéêÜ ôï æÞôçìá ìå ôï êïéíïôéêü äéáâáôÞñéï ôïõ, ëïãßæåôáé ùò îÝíïò óôçí ïìÜäá.

Åêôüò ðñïðüíçóçò ðáñáìÝíåé, åîáéôßáò ôçò ôåíïíôßôéäáò ðïõ ôïí ôáëáéðùñåß, ï ÃéÜííçò ÄåìåñôæÞò. Ìéá ãïíáôéÜ ðïõ äÝ÷ôçêå óôï ðáé÷íßäé ìå ôïí Ðáíéþíéï êñáôÜ êáé ôïí Ðáíáãéþôç ÊáõêÞ ìáêñéÜ áðü ôï êáíïíéêü ðñüãñáììá, äåí õößóôáôáé, åíôïýôïéò, æÞôçìá ìç ðáñïõóßáò ôïõ 28÷ñïíïõ ðüéíô ãêáñíô óôïí áãþíá ìå ôïõò «íåïöþôéóôïõò».

ç íéêç åéíáé õðï÷ñåùôéêç, áðëá
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

DimNaoussa

• Guest
@taz_4_trikala δεν κατεχω πολλα απο μπασκετ αλλα τη φαση εισαι εσυ ρε φιλε..

ρε γμτ , κινέζικα μιλάμε? Μανία να μαζέυετε σπυριά βλέπω......

GeorgT

• Guest
κ εγω θέλω σπυρί: οοουυυ ταζ οοοοουυ 666 οοοουυυ Pop is killer ooooyy save the wales  ooouuu

(xaxaxaxaaxaxa)

(xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa) ε ?
ε τοτε να μην σε χαλάσω το χατίρι......

Offline dask4

• Global Moderator
  • Βασικός
Χαχαχαχα.τεσπα.εμαθα οτι κατεβαινουν καλα μαχιμια παντωσ,θυρα 4+λεμμυ.βαλε+απο θεσσαλια κοσμο,μια χαρα.μακαρι να μη γινουν ιστοριεσ.αληθεια,καπου ειδα,ο απιθανοσ ο μαυροσ μασ αποδεσμευτηκε?