Author Topic: Ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ για την απόφαση της ΠΑΕ να μη δώσει εισιτήρια στον βάζελο  (Read 2653 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
as frontisoune na perifrouroun kalitera tin toumpa k as afisoun tis anakoinoseis.
aytoi den itan pou fonazane oti itan akriva ta eisitiria me xanoumi?kai simera xafnika ginane aples?vre pos allazei o kosmos

φιλε περιφρουρησε εσυ το γηπεδο.γιατι να το περιφρουρησουν οι συνδεσμοι?μηπως επειδη ειναι κατι απροσωπο για σενα?μαθαμε ολοι τωρα οτι οι συνδεσμοι ειναι υπευθυνοι για την περιφρουρηση λες και στους συνδεσμους συμμετεχει ο χατζηνικολαου,ο τραγκας,ο τριανταφυλοπουλος και η μενεγακη..αφου σας νοιαζει τοσο πολυ αυτη η περιβοητη περιφρουρηση καντε εσεις μια ομαδα σε καθε εντος εδρας..κ παιξτε ξυλο με μεθυσμενους,με μυστηριους κτλ!λες και δεν ειναι εργο των συνδεσμων οτι μεσα σε μια χρονια συνεχομενων αποτυχιων βγηκαν τα καγκελα καιδεν ανοιξε μυτη,η λες και αυτο που εγινε με τον αρη το ειδαμε πρωτη φορα στην τουμπα!
δεν τα βαζω μαζι σου φιλε(σεβομαι την αποψη σου),αλλα με αυτη τη λογικη που εχουν πολλοι σαν εσενα!δυστυχως μαθαμε σαν λαος να μας φταινε παντα οι αλλοι!
κανεις συνδεσμος δεν ειπε για ακριβα εισιτηρια.
αυτη η ανακοινωση δεν σημαινει οτι οι συνδεσμοι ειναι εναντιον του ζαγορ,γιατι μην ξεχνας πως ηταν αυτοι που πρωτοι μιλησαν για μοναδικο στοχο την εξυγιανση κ ταυτιστηκαν με την πολιτικη ζαγορακη,ενω αλλοι οπαδοι μας βιαζονται θελοντας πρωταθληματα και C.L.
κανενας συνδεσμος δεν ειναι κατα του ζαγορακη..
χαιρομαι που οι περισσοτεροι συντασσονται με την ανακοινωση,κατι που δειχνει οτι ο λαος του ΠΑΟΚ των 19 χιλ διαρκειας κ του χρονου ακομα περισσοτερα,συνεχιζει να ειναι διαφορετικος απο ολους τους αλλους!στηριζει την ομαδα και τονιζει τα κακως κειμενα!
ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ Κ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΤΑΛΑ ΤΗΣ ΓΗΣ!!
« Last Edit: October 08, 2008, 04:15:42 by gagas »

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Δεν υπάρχει τίποτε κακό στην ανακοίνωση. Απλά είναι λιγάκι αναχρονιστική και παρτάκικη (sic)
Μου θυμίζει ανακοινώσεις δεκαετίας '80, λες και ο λαός του ΠΑΟΚ έχει να αποδείξει κάτι σε κάποιον.
Δεν είναι δυνατόν σε ένα ματς που το γήπεδο σου θα είναι σίγουρο γεμάτο να σκεφτείς την εκδρομή αυτών που έχουν εξασφαλισμένο εισιτήριο και να αφήσεις χιλιάδες οπαδούς σου έξω για να μπουν 1000 βαζέλια

Η κάλυψη της χασούρας από μια μικρή αύξηση στα εισιτήρια της 4 είναι για γέλια. Σκεφτείτε ρε μάγκες πριν γράψετε, έλεος  :D

Δε ξέρω ρε, μου φαίνεται πολύ cult η ανακοίνωση. Δε μιλάει για αυτούς που δε θα καταφέρουν να μπουν, μιλάει μόνο για αυτούς που θα ταξιδέψουν. Αν ο ΠΑΟΚ δεν ήταν μια ομάδα που είχε λαό ΠΑΝΤΟΥ, ακόμα και στο τελευταίο κωλονήσι, θα έκραζα άσχημα την ανακοίνωση. Τώρα, αφού την ξαναδιάβασα ωριμότερα, θα πω απλά ότι είναι παιδιαρίστικη και δεν είχε κανένα λόγο να βγει.

Ελπίζω η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποφασίσει σωστά για το τι πρέπει να κάνει. Αν το συμφέρον της ομάδας είναι να μη δωθούν εισιτήρια, τότε ας λάβει υπόψιν την ανακοίνωση μόνο και μόνο για μελοντική χρήση. Δε γουστάρω να πάρει μια απόφαση μόνο και μόνο για να κάνει μερικών το καπρίτσιο.

Οπαδοί είμαστε εμείς, θέλουμε να ταξιδεύουμε και ορισμένες φορές τα παραλέμε. Κερδίστε την πουστοβαζέλα και θα τα βρούμε και τα άλλα.

Τελικά το θέμα του γηπέδου είναι τεράστιο, απ'όλες τις απόψεις
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

apostolos

• Guest
Είπαμε θα λέμε τα σύκα σύκα, και όσο κι αν εγώ προσωπικά έχω προσπαθήσει να κατανοήσω την απόφαση της ΠΑΕ κι ακόμα και να τη δικαιολογήσω δεν μπορώ να πω οτι οι σύνδεσμοι δεν κάναν καλά που εκφράσαν την αντίθεσή τους.
Καταρχάς η ανακοίνωση είναι σωστά γραμμένη, δεν είναι επιθετική, δεν έχει τάσεις διχαστικές και εκφράζει όμορφα την αντίθεση τους απέναντι στην ΠΑΕ σε ένα καθαρά οπαδικό θέμα. Όσο για το ταιμινγκ, εντάξει και πότε να βγαινε δηλαδή? Τώρα βγήκε μήπως και αλλάξουν τα πράγματα....
Επίσης με βρίσκει σύμφωνο το κομάτι για την ελληνική μπατσαρία. Τι πάει να πει δεν δέχεται η αστυνομία? Αυτό πραγματικά δεν το έχω καταλάβει, αν πει η ΠΑΕ οκ, τότε μπορούν να έρθουν οι βάζελοι στην 8 και η 7 να μην κλείσει....Θα μου πεις τρελός είσαι? Θα γίνει χαμός αν είναι τόσο κοντά...Το ξέρω, όμως δεν εξετάζω αυτό, δηλαδή το αν μια τέτοια κατάσταση είναι εφικτή, απλά σημειώνω πως τις αποφάσεις για το τι θα γίνεται μέσα στην Τούμπα τις παίρνει η ΠΑΕ και κανείς άλλος....

Ένα τελευταίο πάνω σε αυτό το θέμα και δεν πρόκειται να ποστάρω κάτι άλλο ξανά. Ελπίζω να μην είναι αυτή η ιστορία η αρχή μιας κόντρας των οπαδών με τη συγκεκριμένη διοίκηση... Είχαμε τον Σάντος και την κακή περισινή πορεία και πέρασε αναίμακτα, είχαμε την τρέλα του καλοκαιριού και επίσης πέρασε, είναι κρίμα τώρα μεσούσης της περιόδου να αρχίσουμε πάλι τις ιστορίες....Ζητείται λίγη κατανόηση από όλες τις πλευρές και σίγουρα και η διοίκηση πρέπει σε κάποια πράγματα να είναι πιο προνοητική... Όπως και οι οπαδοί να καταλάβουν την απειρία της και να μην ορμάνε αμέσως με χαρακτηρισμούς και αφορισμούς...Όλα θα πάρουν το δρόμο τους, λίγη κατανοήση και υπομονή από όλους....

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **

Ένα τελευταίο πάνω σε αυτό το θέμα και δεν πρόκειται να ποστάρω κάτι άλλο ξανά. Ελπίζω να μην είναι αυτή η ιστορία η αρχή μιας κόντρας των οπαδών με τη συγκεκριμένη διοίκηση

Mπράβο ρε φίλε, αυτό ακριβώς ήθελα να πω σε 20 ποστ. Από τη μια φοβήθηκα μην ορμήξουν να με φάνε αν το πω, από την άλλη δεν ήξερα πως ακριβώς να το διατυπώσω.

Κάτι τέτοιο είναι απίθανο να ισχύει, αλλά φύλαγε τα ρούχα σου λένε.
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

shogoon

• Guest
για τους 4.ΟΟΟ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ λιγοτερους που θα παρακολουθησουν το παιχνιδι αν δοθουν εισιτηρια ασφαλως και δεν αναφερουν τιποτα.....εκει λιγο δυσκολο να βρεθει δικαιολογια....εκτος κι αν χρησιμοποιηθει παλι ο ορος ντερμπακιας οπως για να δικαιολογηθουν οι ηδη πανακριβες αντιλαικες τιμες των απλων εισιτηριων.....
καλα πλακα κανεις ρε φιλε . εδω μιλαμε για 1000 βαζελους και αυριο για 1000 γαβρους και συ μιλας για τους ντερμπακηδες που ειναι κατωτεροι ΠΑΟΚτσηδες ? θα βαλουμε τα εισητηρια 100 ευρω και τελειωσε. επισης θα δωσουμε και ολοι απο 100.000 και θα καλυψουμε την αυξηση. μετα θα ερθει ο ιμπαιμοβιτς και ο ετοο με μια μικρη θυσια παλι των οπαδων. Και επειδη μιλαμε για οπαδικο κινημα ειπαμε εισητηρια σε ΟΛΟΥΣ οχι κατεπιλογη καποιον οπαδων . Εκτος αν υπαρχει και αλλη διοικηση δευτερη (ποιος μιλησε για σουπερ 3 ? ) και δεν το ξερουμε που θα παιρνει αποφασεις. λοιπον εγω δεν ξαναμιλαω εβγαλα πολυ χολη και δεν μου παει κιολας. Ας καταλαβουμε οτι ειναι η αρχη μιας προσπαθειας και το ευρω μετραει. Στην αοριστη ερωτηση αν θελουμε οπαδους αλλον ομαδων ειμαι σιγουρος οτι λεμε ναι. Αλλα οχι φετος ισως οχι και του χρονου η ομαδα εχει τεραστιο οικονομικο προβλημα και πρεπει να στηθει σε γερες βασεις.
« Last Edit: October 08, 2008, 06:04:10 by shogoon »

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
Είπα να μην ξαναγράψω αλλά συνεχίζετε όλοι να στέκεστε στο καπέλο στα εισητήρια της 4 όπως λέει η ανακοίνωση . Δεν τα ζητάμε από τον μη οργανωμένο οι Σύνδεσμοι δεσμεύονται να πληρώσουν τη λυπητερή .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
Ελπίζω να μην είναι αυτή η ιστορία η αρχή μιας κόντρας των οπαδών με τη συγκεκριμένη διοίκηση...

μακαρι να μην ειναι, αλλα οπως το βλεπω εκει παει η δουλεια...με αγαπες και λουλουδια ξεκινησε και η φαση με τον κοντοπουτανο στο χανουμι και τωρα σκοτωνονται μεταξυ τους....κι ετσι θα γινει και σε εμας....ΔΕΝ ειμαι κατα των συνδεσμων και των μετακινησεων,το αντιθετο μαλιστα,αλλα η ανακοινωση δεν επρεπε να βγει...τα εσωτερικα προβληματα μιας οικογενειας πρεπει να λυνονται μεσα στο σπιτι της με συζητηση και οχι να τα κανουμε βουκινο και να σκοτωνομαστε μεταξυ τους.παντως εγω ημουν σιγουρος οτι θα ερθει αυτη η μερα του διχασμου...ελπιζω παντως εστω και την τελευταια στιγμη να υπαρξει κατανοηση και απο τις δυο <<πλευρες>> γιατι δεν ειμαστε για να εχουμε και τετοιου ειδους προβληματα....

και ενα τελευταιο...απο ολους αυτους που γκρινιαζουν στα φορουμ-και δεν μιλαω μονο για το δικο μας(γιατι εδω ξερω αρκετα απο τα παιδια και ξερω οτι γραφουν χιλιομετρα καθε κυριακη για την ΠΑΟΚΑΡΑ)-για το οτι δεν θα παρουμε εισιτηρια για το οακα βαζω το χερι μου στην φωτια οτι κανεις απο αυτους δεν ερχοταν στο οακα στον δευτερο γυρο...
ας αφησουμε τις κοντρες και αντε ολοι το σαββατο στα τεμπη που εχουμε το μνημοσυνο των παιδιων...ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο <<ΑΓΩΝΑΣ>>....

apostolos

• Guest
Καλά ρε Τζοκερ κούλαρε  :D μία ανακοίνωση βγήκε κι όχι πολεμικό ανακοινωθέν, δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου, ούτε κανένας διχασμός έχει έρθει σιγά, ο καθένας έχει εκφράσει την άποψή του (διοίκηση, σύνδεσμοι) πολύ χαλαρά, τώρα αν μεμονομένα κάποιοι το τραβήξαν και λίγο παραπάνω εντάξει δεν χάλασε κι ο κόσμος, μην τρελαθούμε κιόλας...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
μακαρι apostole να ειναι ετσι οπως τα λες αλλα η αποψη μου δεν αλλαζει και το μονο που ελπιζω ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΘΩ...

Offline Suicidal

• Βασικός
στις πρώτες μιάμιση σελίδες αηδίασα κιόλας.... και έρχομαι κατευθείαν στο τέλος για post:
εγώ βλέπω ότι μας έκανε ΠΟΥΤAΝΑ εντελώς η αστυνομία, ούτε οι σύνδεσμοι ούτε ο Ζαγοράκης ούτε κανένας....
καθίστε και φαγωθείτε εσείς τώρα ως τον αγώνα.

υγ: δυστυχώς τις τελευταίες δυο μέρες άνοιξαν τα ματια μου για μερικά μέλη του forum.
     τελικά τους είχα εκτιμήσει εντελώς λάθος όλα αυτά τα χρονια,
     αλλα από προχτές και μετά με ξεστράβωσαν.
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

BIANCONERO

• Guest
Οσοι θελουν αυτη η ανακοινωση να ειναι η απαρχη προβληματικης περιοδου στις σχεσεις ΠΑΕ-συνδεσμων, ας μεινουν εκει και ας κουνησουν καλα το κεφαλι τους να ερθει στα ισια...
(και μιλαω κυριως για δημοσιογραφους και αλλοθρησκους που βρηκαν "τυρακι")

Εγω προσωπικα δεν πιστευω με τιποτα οτι οι συνδεσμοι θελουν να δημιουργησουν οποιοδηποτε προβλημα!

Αν μπορω να τους δωσω αδικο σε κατι
(γιατι η ανακοινωση ειχε λογικη και δεν μπορεις να διαφωνησεις σε πολλα στη βαση της)  
ειναι που επηρρεασμενοι απο το κλιμα που εχει τυχαια η εντεχνα απο καποιους ΠΑΟΚτσηδες και ΜΗ περασει το κλιμα του YESMEN...το κλιμα εμεις δεν ειμαστε Σουπερ3
(αληθεια τοσο φοβαστε καποιοι οτι θα χασετε τη μιλια σας? Τοσο αβουλοι νιωθετε?)

βγαλαν την ανακοινωση για να αποδειξουν τα αυτονοητα!! Οτι δηλαδη, ο κοσμος ηθελε να ερθουν φιλοξενουμενοι οπαδοι!
Και με την ανακοινωση φροντισαν ουσιαστικα να κανουν αυτο...να βγαλουν προς τα εξω τη σταση οτι "εμεις θα μιλαμε"...

Περριτο για μενα, το ξαναλεω...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ! ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥΝ ΦΥΤΟ..ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΟΥΝ ΓΑΥΡΟΣ Η ΣΚΟΥΛΙΚΙ...

Απο τη στιγμη ΟΜΩΣ που εισαι ΟΧΙ αυλοκολακας αυτης της διοικησης, ΑΛΛΑ κομματι αυτης (οποιος δεν μπορει να το καταλαβει και θεωρει το Ζαγορακη και την υπολοιπη διοικηση κατι ΕΞΩ απο εμας, μαλλον δεν εχει καταλαβει τιποτα απο οσα γινονται και ειναι δυστυχως απλα θεμα χρονου να χασει τη μπαλα επηρεαζομενος σιγα-σιγα και απο τον διαρκως αυξανομενο πολεμο που θα δεχομαστε...)  επρεπε για μενα η οποια αντιθεση (λεγε με και κριτικη) να γινει ΜΕΣΑ στα πλαισια της συνεργασιας Διοικησης-Συνδεσμων!
Για μενα κακως βγαινουν καποια πραγματα προς τα εξω..κακως δινεις τροφη στους (ετοιμους να εκμεταλλευτουν καθε λαθος σου) εχθρους σου!!
ΤΑ ΕΝ ΟΙΚΩ ΜΗ ΕΝ ΔΗΜΩ...ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ!

Την προηγουμενη βδομαδα υπηρχε συναντηση ΠΑΕ-Συνδεσμων...εγω σε αυτες τις συγκεντρωσεις ΔΕΝ ΘΕΛΩ να πανε ατομα ΜΟΝΟ για να ακουσουν καποια πραματα δια στοματος Ζαγορακη η Ποικιλιδη, να κουνανε το κεφαλι να λενε ενα γεια στο τελος και ..ραντεβου την αλλη βδομαδα!
Για μενα αυτο το θεμα επρεπε (αφου αποδειχτηκε οτι απασχολουσε τοσο σοβαρα τον κοσμο) να τεθει ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ!

Ωστε εφοσον ηταν εφικτο να βρεθει καποια λυση ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΒΑΖΕΛΟΙ...
η εφοσον τα επιχειρηματα της ΠΑΕ ηταν τοσο ΙΣΧΥΡΑ να πεισουν τους περευρισκομενους και να ΛΗΞΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΕΙ![/
b]

(Και ακομα κι εγω να μην μαθαινα ποτε τιποτα για ολα αυτα!...Δεν χρειαζεται να ξερω!)

Επειδη ομως το θεμα βγηκε προς τα εξω ΠΡΟΤΟΥ ΤΕΘΕΙ ΕΝΔΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ξεκινησε το ολο "προβλημα"! Και μην μου πει καποιος οτι τεθηκε το καλοκαιρι..
("εμεις τα ειχαμε πει απο τοτε"!)
Τοτε ηταν μια γενικη συζητηση..με γενικες θεσεις.....τωρα ειχαμε συγκεκριμενη περιπτωση (οπως και με το σκουλικι που ο κοσμος συμφωνησε στη ΜΗ ανταλλαγη εισητηριων) με συγκεκριμενες ειδικες καταστασεις! ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΤΩΡΑ!

*  Αυτο με τα διαρκειας του καλοκαιριου στη Θυρα7 εγω συνεχιζω να μην το καταλαβαινω...καμμια σχεση πιστευω δεν ειχε το αν θα δωσουμε εισητηρια με το οτι εκει υπαρχουν 1000 διαρκειας (που θα βολευονταν σε αλλες θυρες εφοσον διναμε και θα εληγε εκει).
ΒΑΣΙΚΟΣ λογος ενστασης για μενα για το αν επρεπε να δωθουν εισητηρια ηταν και συνεχιζει να ειναι η αστεια θεση της αστυνομιας να κλεισει το 1/4 ενος γηπεδου για να ερθουν 1000 ατομα! Και πριν μου πει καποιος για αλλη σταση στην Αθηνα στα ματς που κατεβαινουμε επειδη υπαρχουν αλλες αρχες εκει...θα απαντησω οτι πριν 2 βδομαδες εγινε το ματς στο Χαριλαου αρης-βαζελος με 900 φιλογενουμενους οπαδους παρωντες, οπου οι κενες ζωνες ηταν ολες κι ολες 1000-1500 θεσεις, με γηπεδουχους οπαδους ΚΑΝΟΝΙΚΑ στη Θυρα1 και με τα διαρκειας τους εκει κανονικα..και κανενα προβλημα!

ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΜΠΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!

Και επειδη καποιοι λενε "επρεπε να δωθουν εισητηρια παση θυσια", τι ακριβως περιλαμβανει αυτη η "παση θυσια"?
Αν του χρονου οι νεκρες ζωνες εφταναν μεχρι μεσα στη Θυρα 6 και μεσα στους επισημους (εχει ξαναγινει στο παρελθον σε ματς με γαυρους κ σκουλικια στην Τουμπα) θα το δεχοσασταν αυτο? Γιατι εγω τοτε που το εβλεπα ντρεπομουν για την εικομα της Τουμπας και για τον τροπο που μας συμπεριφερονταν! Στο τελκος θα μας βαλουν ολους στη Θυρα4 για να ερχονται ανενοχλητοι φιλοξενουμενοι οπαδοι!
Αν εσας αυτο σας αρεσει...σορρυ, εγω δεν θα παρω!

« Last Edit: October 08, 2008, 10:19:54 by BIANCONERO »

Offline makis

• Αποστολή
  • **
είμαι 100% υπέρ τις ανακοινώσεις
και είμαι υπέρ 1000% υπέρ τις διοίκησις ζαγοράκη

η ανακοινώσει είναι πολύ σωστή
δεν θα τα ισοπεδώσουμε όλα για τα χρήματα
πιστεύω ότι παράδειγμα για όλους πρέπει να γίνει η τούμπα να μπαίνει ο άλλος μέσα και να νιώθει δέος και όχι να "τρεμει μην έρθει κανένα μπουκάλι στο κεφάλι του
ας δείξουμε σε όλους ότι είμαστε ώριμοι να δεχόμαστε αλλόθρησκους στην τούμπα και όχι να πετάμε μπουκάλια και μετά να έχουμε απαιτήσεις από αυτήν την διοικήση
 που ο μοναδικός στόχος είναι να συμμαζέψει και να μας κάνει ομάδα ξανά
σιγά σιγά όλα θα γίνω
δεν χρειάζονται ακραίες άποψης
οι σύνδεσμοι είπαν την γνώμη τους δεν κάνουν σε κανένα πόλεμο

Offline ved

• Αλλαγή
μπιανκο και αυτο ειναι δουλεια της παε.

αφου καταφερε ο σκορδας να μεινουν μονο τοσες κενες θεσεις τοτε θα πρεπει να βρει τον τροπο και η δικη μας διοικηση.

η ανακοινωση το αναφερει ξεκαθαρα. στο σπιτι μας εμεις κανουμε κουμαντο.

επισης αφου αθετησε τα συμφωνηθεντα η διοικηση θα επρεπε να το επισημανουν για να ξεκαθαρισουν την θεση τους ( πολλοι απο μας μεσα σαυτους κιεγω την περιμενα αυτην την ανακοινωση και την ηθελα ).

για σενα  μπορει καποια πραγματα να ειναι αυτονοητα,,,αλλα αλλη βαρυτητα εχει μια επισημη ανακοινωση.

η ανακοινωση περα απο την πιεση προς την διοικηση ασκει και μια  αλλη ευεργετικη
δυναμη.

τις τελευταιες 2 μερες πραγματικα εγω ( αλλα και αλλοι οπαδοι μας οπως θα καταλαβες ) ενιωθα ντροπιασμενος ( εγραψα και για ξεφτιλα και για ρομπες ) για την  αποφαση αυτη της παε.

και ενιωθα ετσι γιατι αυτη δεν ειναι διοικηση γουμενου αλλα υποτιθεται δικη μου.

η ανακοινωση αυτη διαχωριζοντας την θεση της απο τη αποφαση της παε με εκανε να νιωθω παλι περηφανος ( σε αντιθεση με πολλα απο αυτα που διαβασα εδω μεσα απο πολλους ) . ετσι απλα.

διαβασε το ποστ του paokcure παρολο που δεν ειναι στην ιδια φαση και δεν πιστευει τα ιδια, το τελευταιο αυτο κοματι το καταλαβε ευφυεστατα.

συνεπως σε ολα τα επιπεδα η ανακοινωση ηταν απαραιτητη ακριβως ετσι οπως γραφτηκε.

και κατι τελευταιο. να κανω κιεγω μια προβλεψη , μετα απολα αυτα  αν ερθουν βαζελοι ειναι 100% σιγουρο οτι δεν θα ανοιξει ρουθουνι οτι και να γινει. αν ομως δεν ερθουν και χασουμε κιολας το κλιμα θα ειναι 2 φορες πιο βαρυ ετσι σκατα οπως τα καναμε .

CLUB LARISA

• Guest
Kρατιέμαι δυο μέρες τώρα για να μην γράψω τίποτα για την άρνηση της ΠΑΕ να δώσει εισιτήρια στο Alloy Fan Park.Επειδή όμως βλέπω οτι το θέμα ξεφεύγει, να πω κ γω μια άποψη, να δώσω μια άλλη οπτική γωνία σε ο,τι συζητάτε. Σήμερα το πρωί πέτυχα στα δικαστήρια γνωστό μου, ο οποίος τυχαίνει να χει διαρκείας στα VIP του ΟΑΚΑ, φανατικός λαγός και μάλιστα μέτοχος γιατί συμμετείχε κ στην αύξησή τους, πράγμα που έμαθα μόλις σήμερα.
Απο την αρχή είχα γράψει οτι θέλω σαν τρελός να δώσουμε στον λαγό εισιτήρια. Κ μόνο η σκέψη οτι φλεβάρη μάρτη θα έσκαγα ΟΑΚΑ με καμια δυομισαρού χιλιάδες Παοκτσάκια με έκανε να είμαι σε φρενίτιδα....Εγώ όμως δεν είμαι ΠΑΕ, ούτε μπορώ να ξέρω τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας κίνησης. Ούτε βέβαια η ΠΑΕ είναι οπαδός για να μπει στη δική μου ψυχολογία κ ψυχοσύνθεση. Δέχομαι αυτούς που κατακρίνουν την ΠΑΕ μας, δέχομαι την κριτική κ την στήριξη της άποψης οτι έσφαλε.Απο κει όμως ως το σημείο να λέμε οτι γίναμε σκουλίκια κ οτι ο Σκύλος έγινε ντέμης υπάρχει τεράστια διαφορά. Αν είναι το πάθος μας να μας τυφλώνει κ να πετάμε οτι μπαρούφα μπορεί να μας κατεβεί για να μειώσουμε στην ουσία την ίδια την ομάδα μας, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί.
Κ επανέρχομαι στην σημερινή μου συνάντηση που με έκανε να δω διαφορετικά τα πράγματα. Ο λαγός με είπε , σχεδόν σίγουρος , οτι η παε πανλαγιακός επίτηδες ζήτησε εισιτήρια, γιατί ήξερε εξ αρχής οτι δεν πρόκειται να τα δώσουμε λόγω χωρητικότητας και διαρκείας. Την βδομάδα που μας πέρασε στο ΟΑΚΑ παίχτηκε μεγάλη γκρίνια με την απόδοση της ομάδας τους κ πολύ μουρμουράνε ζητώντας την απομάκρυνση του Παιτέρη, αφού ο βατραχοπρίγκιπας παραμένει άνεργος κ on call.
Τί θέλω να πώ?Ας περάσει απ το μυαλό μερικών οτι όλα γίνονται για να φτιάξουν κλίμα οι λαγοί κ να αναστρέψουν την άθλια εικόνα που δείχνουν.Πιθανό το βρίσκω. Πάντως είτε το θέλουν είτε όχι νομίζω οτι αυτό έχει ήδη επιτευχθεί. 11 μέρες μένουν κ αντί να ασχολούμαστε με την ομάδα μας, με τις ελλείψεις, τους τραυματισμούς κ τα σέα, ασχολούμαστε ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. Ο αποπροσανατολισμός αυτός κάνει καλό?Κ αν κάνει καλό, νομίζετε οτι κάνει καλό σε εμάς που το ΜΑΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ? Ας βοηθήσουμε κ ας ντοπάρουμε πρώτα την ομάδα να πάρει το ματς κ ας ζητήσει η συντονιστική, λέω εγώ, συνάντηση με την ΠΑΕ μετά για να τις εξηγήσει το σκεπτικό μας ως οπαδοί κ την ανάγκη να παίρνουμε κ να δίνουμε εισιτήρια. Η νακοίνωση άλλωστε λέει οπαδικές αλήθειες κ είναι σκληρή γιατί έτσι πρέπει να περάσει μήνυμα στους τρίτους για το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΟΠΑΔΟΣ.Μην μπαίνετε στην λούμπα αυτή, αδέρφια τώρα, είναι μαλακία να προδιαθέσουμε την ομάδα αρνητικά, τη στιγμή που ο λαγός, όπως είναι (όσοι είδαν το ματς με την λιβαδειά), μπορεί να φάει κ πέντα στο Ναό. Αλλωστε καλό θα ήταν αυτοί που προτιμησαν τα Καγιέν το καλοκαίρι και αυτοί που προτίμησαν τις πίσω πόρτες των αεροδρομίων πριν κάποια χρόνια, να πάρουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ....  
« Last Edit: October 08, 2008, 11:04:04 by CLUB LARISA »

Scorpion4

• Guest
Οι διαφοροι πουθεναδες που βγαλανε γλωσσα και λενε τα διαφορα τους,ας σωπασουν καλυτερα δεν εχουμε καμια ορεξη να τους ακουμε και να κανουνε 45 ποστ χωρις να εχουνε περασει τα Μαλγαρα για αυτη την ομαδα στη ζωη τους...Η ανακοινωση ειναι 100% σωστη λεει τα πραγματα οπως εχουνε.Ολοι στηριζουμε τη διοικιση μας ομως στο οπαδικο κομματι οπως και να το κανουμε μας ξενερωσε στη προκειμενη περιπτωση.Κανενας διαχασμος δεν υπαρχει ουτε θα υπαρξει γιατι ξενοι για εμας τους οπαδους του Π.Α.Ο.Κ. θα ειναι παντα οι τυχαρπαστοι αυτοι πουθεναδες που εχουν γνωμη για ολα,ειναι μεσα σε ολα και ομως δεν ειναι πουθενα...
 Warned by Δικέφαλος: Έχουμε πει ότι οι χαρακτηρισμοί απαγορεύονται.

Offline giannis4a

• Αποστολή
  • **
Εγώ προσωπικά να πω ότι χάρηκα για την ανακοίνωση και ότι περίμενα μια τέτοια κίνηση.
Πολλές φορες άκουσα το καλοκαίρι κυρίως ότι ο Ζαγοράκης είναι ένας από εμάς.
Κανε το αυτονόητο λοιπόν... Δεν λέω κάτι άλλο.
Κάποια αδέρφια ξεφύγανε από το να πάρουνε πάρουνε απλώς θέση αν είναι υπέρ η κατά του να μην δοθούν εισιτήρια.
Κρίμα...

Offline bane

• Αλλαγή
ανα μπραβο ρε κλαμπ. αντε γιατι εμεις το ζουμε καθημερινα. θα στελνανε στο στομα του λυκου καμια 400 βαζελους απο β.ελλαδακαι οι ατοφιοι μπαγκς μπανυ των αθηνων θα ηταν στην τιβι .και θα εκλεινε θυρα 5000 θεσεων. να μας αποδυναμωσουν θελανε ,τουλαχιστον πουτανα μας κανανε. βρηκαμε με τι να ασχολουμαστε.
και εγω που νομιζα οτι ηταν μονο ο σαντος το θεμα μας.....
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
Γιατί ρε παιδιά πρέπει να κάνουμε την τρίχα τριχιά;
Κανένα πρόβλημα δεν έχω με την ανακοίνωση ( Από την άλλη δεν μπορώ να μην καταλάβω και την απόφαση της διοίκησης. Θα ήθελα μεν να δοθούν εισιτήρια για να πάμε και εμείς ΟΑΚΑ, αλλά οι όροι είναι γελοίοι).
Ο σύνδεσμοι απλά είπαν την γνώμη τους. Ανεξάρτητα από το εάν ο καθένας ξεχωριστά συμφωνεί ή διαφωνεί. Ούτε επίθεση είδα στη διοίκηση ούτε τίποτα. «Είμαστε μαζί σας αλλά εδώ έχετε λάθος» όμορφα και ωραία.
Ούτε έχει τίποτα το timing. Μετά τον αγώνα δεν μου λέει τίποτα το να έβγαινε ανακοίνωση. Θα έλεγα πως είναι για τα μάτια του κόσμου.
Ούτε φυσικά το να μην έβγαινε καθόλου. Αν δεν έβγαινε θα καταλάβαινα πως οι σύνδεσμοι είναι σύμφωνοι με την μη διάθεση εισιτηρίων. Και αυτό θα το δεχόμουν αλλά προφανώς δεν είναι! Το πρόβλημα δεν δημιουργείται από την ανακοίνωση καθεαυτή αλλά από το πώς την αντιμετωπίζουμε όλοι εμείς. Με το που βγήκε πιάσαμε πλευρές ο καθένας.
Υπέρ της ανακοίνωσης- Κατά της ανακοίνωσης. Και να μέναμε μόνο εκεί καλά θα ήταν . Από κάτω μπαίνουν χαρακτηρισμοί για την κάθε πλευρά ( Ντερμπάκηδες, χιλιομετροφάγοι- με διαρκείας- χωρίς διαρκείας-υποκριτές- συνδεσμίτες-απλός λαός και ο,τι άλλο στον πούτσο θέλει ο καθένας) αντί να την αντιμετωπίσουμε σαν ακριβώς αυτό που είναι: Μια ανακοίνωση , μια άποψη.

Εγώ που είμαι και υπέρ της ανακοίνωσης αλλά από την άλλη κατανοώ και τη διοίκηση και συμφωνώ που με αυτούς τους όρους δεν δίνει εισιτήρια, που ανήκω;;; Μήπως είμαι διχασμένη προσωπικότητα;

Υ.Γ. Ειλικρινά δεν μπορώ να ακούω συνέχεια το ότι η διοίκηση και ο Σκύλος είναι το ίδιο με τον κόσμο κλπ . ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ). Ακόμη και αν εσάς ή εμένα βάλουν αύριο στη διοίκηση ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να ξεχάσουμε για λίγο την οπαδική μας ιδιότητα για να μπορούμε να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας.
Οι οπαδοί είναι οπαδοί και η διοίκηση διοίκηση. Δεν λέω πως είναι αντίθετες έννοιες αλλά δεν μπορεί να είναι και ταυτόσημες.

makptol

• Guest
Εγώ προσωπικά να πω ότι χάρηκα για την ανακοίνωση και ότι περίμενα μια τέτοια κίνηση.
Πολλές φορες άκουσα το καλοκαίρι κυρίως ότι ο Ζαγοράκης είναι ένας από εμάς.
Κανε το αυτονόητο λοιπόν... Δεν λέω κάτι άλλο.
Κάποια αδέρφια ξεφύγανε από το να πάρουνε πάρουνε απλώς θέση αν είναι υπέρ η κατά του να μην δοθούν εισιτήρια.
Κρίμα...

μπα δεν ειναι ο ζαγορακης ενας απο μας ....δεν νοιαζετε για το καλο της ομαδας
....ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....ο Ζαγορ που ειναι ενας απο μας
μας εκανε ολα τα χατηρια φυγανε τα ΜΑΤ πεσανε τα καγκελα και εμεις τι κανουμε
καναμε μπουρδελο τις σερρες και ριχναμε οτι θελαμε στο κορνερ με ρουλη
αλλα κατα τα αλλα ΕΧΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ να μας κανει
ολα τα γουστα ζηταμε χωρις να κανουμε κατι απλο να προστατεψουμε την ομαδα
....εδω χωρις αντιπαλους οπαδους τα κανουμε μπουρδελο και πλακωνομαστε και
μεταξυ μας φαντασου να ρθουν φλωροι να σου ανεβασουν πανο και να σε βριζουν
τι θα γινει.....

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
obelus η ζημια μπορει να φτασει και τα 100.000

πανω σε αυτα που εργαψε ο κλαμπ μεσα στην εβδομαδα ακουσα ρεπορτερ του βαζελου ή στην ερα σπορ ή στον σπορ φμ να λεει οτι η παε τους ευχεται το αιτημα τους να μην γινει δεκτο για διαφορους λογους και οτι δεν θελουν να χαλασουν την σχεση τους με τον κοσμο γι'αυτο και ζητησαν εισιτηρια