Kρατιέμαι δυο μέρες τώρα για να μην γράψω τίποτα για την άρνηση της ΠΑΕ να δώσει εισιτήρια στο Alloy Fan Park.Επειδή όμως βλέπω οτι το θέμα ξεφεύγει, να πω κ γω μια άποψη, να δώσω μια άλλη οπτική γωνία σε ο,τι συζητάτε. Σήμερα το πρωί πέτυχα στα δικαστήρια γνωστό μου, ο οποίος τυχαίνει να χει διαρκείας στα VIP του ΟΑΚΑ, φανατικός λαγός και μάλιστα μέτοχος γιατί συμμετείχε κ στην αύξησή τους, πράγμα που έμαθα μόλις σήμερα.
Απο την αρχή είχα γράψει οτι θέλω σαν τρελός να δώσουμε στον λαγό εισιτήρια. Κ μόνο η σκέψη οτι φλεβάρη μάρτη θα έσκαγα ΟΑΚΑ με καμια δυομισαρού χιλιάδες Παοκτσάκια με έκανε να είμαι σε φρενίτιδα....Εγώ όμως δεν είμαι ΠΑΕ, ούτε μπορώ να ξέρω τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοιας κίνησης. Ούτε βέβαια η ΠΑΕ είναι οπαδός για να μπει στη δική μου ψυχολογία κ ψυχοσύνθεση. Δέχομαι αυτούς που κατακρίνουν την ΠΑΕ μας, δέχομαι την κριτική κ την στήριξη της άποψης οτι έσφαλε.Απο κει όμως ως το σημείο να λέμε οτι γίναμε σκουλίκια κ οτι ο Σκύλος έγινε ντέμης υπάρχει τεράστια διαφορά. Αν είναι το πάθος μας να μας τυφλώνει κ να πετάμε οτι μπαρούφα μπορεί να μας κατεβεί για να μειώσουμε στην ουσία την ίδια την ομάδα μας, είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί.
Κ επανέρχομαι στην σημερινή μου συνάντηση που με έκανε να δω διαφορετικά τα πράγματα. Ο λαγός με είπε , σχεδόν σίγουρος , οτι η παε πανλαγιακός επίτηδες ζήτησε εισιτήρια, γιατί ήξερε εξ αρχής οτι δεν πρόκειται να τα δώσουμε λόγω χωρητικότητας και διαρκείας. Την βδομάδα που μας πέρασε στο ΟΑΚΑ παίχτηκε μεγάλη γκρίνια με την απόδοση της ομάδας τους κ πολύ μουρμουράνε ζητώντας την απομάκρυνση του Παιτέρη, αφού ο βατραχοπρίγκιπας παραμένει άνεργος κ on call.
Τί θέλω να πώ?Ας περάσει απ το μυαλό μερικών οτι όλα γίνονται για να φτιάξουν κλίμα οι λαγοί κ να αναστρέψουν την άθλια εικόνα που δείχνουν.Πιθανό το βρίσκω. Πάντως είτε το θέλουν είτε όχι νομίζω οτι αυτό έχει ήδη επιτευχθεί. 11 μέρες μένουν κ αντί να ασχολούμαστε με την ομάδα μας, με τις ελλείψεις, τους τραυματισμούς κ τα σέα, ασχολούμαστε ΑΚΟΜΑ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. Ο αποπροσανατολισμός αυτός κάνει καλό?Κ αν κάνει καλό, νομίζετε οτι κάνει καλό σε εμάς που το ΜΑΤΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΜΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ? Ας βοηθήσουμε κ ας ντοπάρουμε πρώτα την ομάδα να πάρει το ματς κ ας ζητήσει η συντονιστική, λέω εγώ, συνάντηση με την ΠΑΕ μετά για να τις εξηγήσει το σκεπτικό μας ως οπαδοί κ την ανάγκη να παίρνουμε κ να δίνουμε εισιτήρια. Η νακοίνωση άλλωστε λέει οπαδικές αλήθειες κ είναι σκληρή γιατί έτσι πρέπει να περάσει μήνυμα στους τρίτους για το ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΟΠΑΔΟΣ.Μην μπαίνετε στην λούμπα αυτή, αδέρφια τώρα, είναι μαλακία να προδιαθέσουμε την ομάδα αρνητικά, τη στιγμή που ο λαγός, όπως είναι (όσοι είδαν το ματς με την λιβαδειά), μπορεί να φάει κ πέντα στο Ναό. Αλλωστε καλό θα ήταν αυτοί που προτιμησαν τα Καγιέν το καλοκαίρι και αυτοί που προτίμησαν τις πίσω πόρτες των αεροδρομίων πριν κάποια χρόνια, να πάρουν ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.....
ΠΑ - ΝΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ....