μπραβο!!! στην συντονιστικη των συνδεσμων για την ανακοινωση
μπραβο!!! που δεχονται να πληρωσουν

αυτοι για να ερθουν αυτοι οι χιλιοι -λεμε τωρα- βαζελοι σε ενα πεταλο 6000 θεσεων απλα για να ειναι περηφανοι αυτοι ως λαος εκδρομικος κλπ.πανω σε αυτο θα πατησουν.......τα εχω ξαναγραψει.......
τελος παντων ας μην συνεχισω
προσωπικα να πω οτι αν και ηθελα να ερθω στο ματς μαλλον δεν θα ερθω γιατι διαρκειας δεν εχω
οχι οτι δεν ειχα την δυνατοτητα να αγορασω (αλλωστε τα εξοδα μιας μονο φορας πηγαινε-ελα απο πατρα....) αλλα θεωρησα καλυτερο αυτο απο το να στερησω με την παρουσια μου σε 5-6 ματς την δυνατοτητα σε καποιον αλλο αδερφο να ειναι εκει στα υπολοιπα
κι επειδη τα 5000 απλα εισιτηρια σε μεγαλο ποσοστο θα διακινηθουν απο συνδεσμους μαλλον αυτοι που εγραψαν την ανακοινωση και τα φιλαρακια τους σε ενα ευρυ κυκλο θα εξυπηρετηθουν
επειδη ειμαστε εκδρομικος λαος και γουσταρουμε κλπ εχει κι ενα ματς χαντμπολ στην βεροια που μπορειτε να πατε γιατι τουλαχιστον σε μια ομαδα μας που κανει πρωταθλητισμο στο κιλκις την αφησαμε μονη ΕΚΔΡΟΜΙΚΕ λαε του ΠΑΟΚ
κι επειδη δεν θελω να γινω μ.Χ. προφητης στον επαναληπτικο αν εχει περασει ο νεος νομος(πολυ πιθανο),αν παει κι ο βαζελος καλα (κι αυτο πιθανο) και υπαρχει πιθανοτητα να μαζεψει κοσμο ξερετε τι 3 θα παρουμε και μαλλον δεν θα ειναι αυτο που θελετε
η μεγαλη μαγκια αυτης της ανακοινωσης θα ηταν οχι να πληρωσουμε την διαφορα της ταξης των 100000(με μικρη αυξηση στα εισιτηρια στην 4?

)αλλα εμεις δεν θα παρουμε εισιτηρια και θα μεινουμε εξω ως συνδεσμοι εκτος απο αυτους που εχουν διαρκειας