Γυρισαμε και εμεις με το καλο τα χαραματα,δεν μπορουσα σε ολο το ταξιδι να το χωνεψω πως ενα τσιρκο σαν τον χθεσινο βαζελο σε πηρε Χ μεσα στον ναο και δεν με φταει ο βαζελος αλλα ο ΠΑΟΚ που οταν τους βρισκει ετσι πρεπει να τους ξεκολλιαζει.
Ατολμη και χθες η ομαδα ειδικα στο Β'
Χθες τα εβαλα δικαια και αδικα με τον Φερναντο.Αδικα γιατι χαλαστηκα με την αλλαγη Βερον-Μπαλαφα ενω ηταν αναγκαστικη και δικαια γιατι 1)πιστευω πιο λογικο ηταν στην θεση Γκαρσια να εμπαινε κατευθειαν ο Μπαλαφακος και οχι ο Μπιζερα που ειναι σεντερ μπακ και μας γυρισε 3 μετρα πισω 2) Για την εμμονη σε Μπακαφλοκο,αποκλειεις Γεωργιου,Αραμπατζη και ξεχνας και παλι στον παγκο Ηλιαδη που για μενα χθες στο δευτερο με τα τρεξιμαα του στο πλαι θα βοηθουσε πολυ την ομαδα.
Υποκειμενικες δικες μου κρισεις αυτες οπως και οτι βλεποντας ξανα το ματς ο Ιβιτς στο πρωτο δεν ειναι κακος και στο δευτερο καταρεει μαζι με τα Αμ.Χαφ,νομιζω οτι με την αλλαγη του μπιζερα η ομαδα κοπηκε στα 2 και σιγουρα δεν φταιει ο παικτης.Ο Μπαλαφας συμμαζεψε λιγο ανασταλτικα τα πραγματα και γενικα βοηθησε Μπιζερα,Μπακαφλοκο σαν να μην μπηκαν καθολου στο ματς.
Κορυφαιοι Γκαρσια(μεχρι να βγει),Μουσλι,Μ.Αντονιο ,Μαλεζας
Μετριοι ο Δαρλας,Βερον,Χαλκιας(απιστευτη αποκρουση παντως),Σναουτσερ,Μπαλαφας
Κακοι οι Σερτζιο,παντελας,Ιβιτς,Μπακαφλοκο,Μπιζερα
Δεδομενων των απουσιων η αμυνα μας και παλι λειτουργησε αψογα και μπραβο στα 2 σεντερ μπακ μας βεβαια στο δευτερο δεχτηκαν αρκετη πιεση για ενα 15 λεπτο λογω του αλαλουμ στο κεντρο.Μουσλι συγκινητικος ...μονο και μονο η φαση που σακουλευται να κυνηγησει τον βυντρα που ανεβαινε να πιεσει και να παρει τελικα την μπαλα στην γραμμη του αουτ τα λεει ολα και το χειροκροτημα το πηρε δικαι και αυθορμητα απο ολους,ελοχευει βεβαια ο κινδυνος να τον κανουμε οπω λεει και ο ΛΑΡΙΣΑΣ σαλμον και αυτον.....
Δεν ειμαι αχαριστος,βλεπω το εργο σαντος,βλεπω την αμυνα γρανιτη και την στιβαρη ομαδα που εκανε και του το αναγνωριζω οπως και το γεγονος οτι δεν χανεις και εισαι ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ Χ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ως τωρα.Δεν εχω κολλημα με το συστημα ας παιξει οτι νιωθει,αυτος ιναι προπονητης αυτος αποφαιζει ο καθενας ας λεει οτι θελει(εγω θελω 3-5-2 αλλος 4-4-2 κ.ο.κ_) το παραπανο μου ειναι οτι επιμενει σε παικτες που με την αποδοση τους τον κανουν ρομπα και δεν δοκιμαζει καποιον αλλον.
Πολυ καλη κερκιδα στο Α' με εξαρσεις αλλα καη στο Β',ειδικα οταν επεσε εντελως η ομαδα φωναζε μονο ενας πυρηνας.
Διαιτητικα και παλι με παραπονα,2 μετρα και σταθμα στα φαουλ και καρτες,δεν εδωσε απο ενα πεναλτι στις ομαδες αλλα ειδικα το δικο μας στο 22 θα ειχε κρινει το ματς πιστευω.
Στο μανουριασμα ειναι ο Μπαλαφας και ο Σερτζιο απο κοντα και μετα σκαει και ο Μαλεζας.
ΚΟΝΤΟΠΟΥΤΑΝΕ ΝΑ ΣΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Α......ΔΙ παλι σκυλιασες χθες....
υγ. Καλο ταξιδι στον αδερφο που στα 70 του λυγισε....Αναπαυσου εν ειρηνη.Ετυχε να περναω απο το ασθενοφορο διπλα εκεινη την ωρα δεν ηξερα τι εγινε ακριβως σημερα το μαθαμε ....