Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14071 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Callahan

• Guest
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #560 on: October 19, 2008, 23:51:37 »
Δεν θα σχολιάσω το ματς, αλλά την απαράδεκτη ενέργεια της ΠΑΕ να αφήσει μια θύρα εισόδου για ολόκληρη την 4. Άνθρωποι είμαστε όχι σαρδέλες σε κονσέρβα. Πάλι δεν μας έλεγξε κανείς τα εισιτήρια, τα τουρνικέ ήταν πεθαμένα. Και τα παιδιά της περιφρούρησης μου κατέσχεσαν ένα 'ΦΟΝΙΚΟ' μπουκάλι νέρο, το οποίο επιτρέπεται από όσο γνωρίζω. ΕΛΕΟΣ.

Υ.Γ. Τουρνικέ και στην 4Α ΑΜΕΣΑ, και ας ελέγχουν οι σύνδεσμοι εκεί. Και, προς Θεού, όχι δεκαπεντάχρονα στον έλεγχο.Οι σύνδεσμοι έχουν ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΑ μέλη για να κάνουν αυτή τη δουλειά.  

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #561 on: October 19, 2008, 23:52:38 »
@apostolos
Στο πρώτο μέρος που έλειπε μόνο ο Κοντρέρας κάναμε τίποτα; (εκτός της φάσης του Μούσλι)
Οι βάζελοι έδειξαν ότι θέλανε πιο πολύ τη νίκη από μας -ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ- και αυτό ό,τι και να λες δε χωνεύεται με τίποτα. Και όπως και αν είναι η ομάδα, όποιοι κι αν λείπουν, ούτε πέρυσι, ούτε φέτος, ούτε του χρόνου, ούτε ποτέ δε θα χωνεύεται!
Αν κατάλαβα καλά εννοείς πως η τακτική της ομάδας πρέπει να αποφασίζεται ανάλογα με το τι λέγεται στις καφενειακές συζητήσεις;!;!;!

Είχα πει και πριν το ματς ότι έβλεπα πιθανό το Χ. Αλλά περίμενα εικόνα παιχνιδιού για 1Χ ή Χ1 και όχι Χ2!
« Last Edit: October 20, 2008, 00:05:04 by epic »
Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

JamaicaN

• Guest
« Reply #562 on: October 19, 2008, 23:53:37 »
για τους υπόλοιπους δε λέω τίποτα...κάναν ότι έπρεπε...(μάλλον παραπάνω από όσα τους είπαν!)

επιφυλλάσομαι να μιλήσω για να μάθω τι έπαθε ο Γκαρσία και γιατί βγήκε ο Βερόν...για να δούμε τι θα ακούσουμε

ti ennoei o poiitis? poioi tous eipan na kanoun ti?

ma ti diabazoume epitelous edw mesa? Exe upopsin sou oti an dimiourgoume emeis tetoia themata min enoxlise otan tha sto lene oi allothriskoi...Vazoume ta xerakia mas na bgaloume ta matakia mas....

akouses giati ebgale garcia kai Veron telika i na sou pw?

O klassikos PAOKtsidismos pou me 2 nikes eisai i SUPER OYAOY omada kai gamas kai derneis tous pantes kai me 2 (!) X eisai poulimenos stimenos gia ton poutso oloi dromo ....

Akoma exoume polu dromo siga siga ola tha ginoun....oxi se 1 mera mesa....
Sunexizoume gia mena ola kala oposdipote niki me lebadeiako....

No Greeklish please

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg219335.html#new

« Last Edit: October 20, 2008, 03:23:09 by Capricorn »

peris518

• Guest
« Reply #563 on: October 19, 2008, 23:54:42 »
εγω εχω μια απορια
γιατι αγορασα διαρκειας και δεν κρατησα τα λεφτα να παρω μετοχες
αφου και στα 3 παιχνιδια που ηρθα οποιος ηθελε εμπαινε τζαμπα :( :( :(

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #564 on: October 19, 2008, 23:56:31 »
αν και στο παρελθόν έχω κράξει επανειλημένα τους συνδέσμους για την κατάσταση στην θ4 σήμερα θέλω να συγχαρώ τα παιδιά των συνδέσμων για την προσπάθεια που κάνανε και την περιφρούρηση στο γήπεδο. όσο για την ομάδα το ματς με θύμισε κάτι από πέρσι , γιόμα κόντρα γιόμα ,αλλά αν το καλοσκεφτείς χωρις κοντρέρας, και χωρίς βερόν γκαρσία στο 2ο ημίχρονο , με τον ίβιτς αόρατο το Χ ψιλοτρώγεται . Τώρα μένει να δούμε την συμπεριφορά της ομάδας με μια μικρή ομάδα μέσα στην Τούμπα. Αν συνεχίσουμε με το μισό μηδεν και σε τέτοιου είδους ματς λυπάμαι που το λέω αλλά δεν είμαστε σε καλό δρόμο
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #565 on: October 20, 2008, 00:07:55 »
εγω εχω μια απορια
γιατι αγορασα διαρκειας και δεν κρατησα τα λεφτα να παρω μετοχες
αφου και στα 3 παιχνιδια που ηρθα οποιος ηθελε εμπαινε τζαμπα :( :( :(

Έλα, δε θέλω γκρίνιες...Διαρκείας πήραμε για να βοηθήσουμε τον ΠΑΟΚ, στα @@ μας όλα τα υπόλοιπα.

peris518

• Guest
« Reply #566 on: October 20, 2008, 00:10:22 »
αδερφε δεν γκρινιαζω για τα λεφτα
γκρινιαζω για τους τζαμπατζηδες,,,

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #567 on: October 20, 2008, 00:26:22 »
Εγω πιστεύω ότι για τα τουρνικέ θα φτιάξει η κατάσταση.Έχουμε διοίκηση που ενδιαφέρεται για την ομάδα και αναγνωρίζει τα λάθη της (όπως θυμάμαι τώρα το χαμό στα εκδοτήρια πριν το ματς με την ΑΕΚ που φάνηκε πιο οργανωμένη με Αρη).Ο Ποικιλίδης γι αυτό πληρώνεται να παίρνει τα μηνύματα από κόσμο και να βελτιώνει την κατάσταση.Ιδίως σε ένα τέτοιο θέμα που δεν έχει σχέση με φράγκα.Απλά πρέπει κάποιοι να του μεταφέρουν τα μηνύματα
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

fatal_invasion

• Guest
« Reply #568 on: October 20, 2008, 00:27:34 »
α)1000 μπράβο στους συνδέσμους.

β)βάλτε ηλεκτροφόρα καλώδια στο πάνω μέρος των τουρνικέ.Εχω αρχισει να πιστεύω ότι δεν ειμαστε άνθρωποι.

γ)αλήθεια τι στο π*&%ο πρέπει να γίνει για να κοπούν οι τζαμπατζήδες;Μετά μας φταίγαν οι μπάτσοι.Τουλάχιστον έλεγχαν και τα τικετς.

δ) Μπράβο στο χαλκιά για τις εξόδους και στον μαλεζά,που με κάνει ρόμπα από πέρσι.τελικά η αυτοπεποίθηση του έλειπε μάλλον.ΈΝΑ πράγμα με ενόχλησε απίστευτα,και το έχω ξανατονίσει.Προς το τέλος έγινε μανούρα μπαλάφα-σιμάο.Ένας έτρεξε και αυτός ήταν ο μαλεζάς,κανονικά έπρεπε να είχε πάει όλη η ομάδα,αυτό σημαίνει ΟΜΑΔΑ.τα ντερμπυ κερδίζονται με τον τσαμπουκα,όχι με την καλή μπάλα.

mpougatsas

• Guest
« Reply #569 on: October 20, 2008, 00:29:07 »
   1.Ένα τεράστιο μπράβο στον Μούσλι.. οτι και να πω για πάρτυ του λίγο θα ναι.. η φάση στο 90 που γυρναέι και κόβει μπρόστα στην 4Α μιλάει απο μόνη της.
   2.Ένα δεύτερο μπράβο στον Χαλκιά που ήταν συγκεντρωμένος οταν χριάστηκε και κράτησε το 0 πίσω.
   3.Η απουσία του Κοντρέρας έβγαζε μάτια.. η ομάδα δεν είχε τη σιγουρια των προηγούμενων παιχνιδιών που όλοι ξέραν οτι είναι αυτός πίσω και θα καθαρίσει οτι πάει να γίνει πριν καν να γίνει.
   4.Ιβιτς και Μπακαγιόκο κατώτεροι των προσδοκιών κι αν είναι να συνεχίσουν έτσι να πάρουν πόδι μια ώρα αρχίτερα και να ρθουν άλλοι στις θέσεις τους τον ιανουάριο γιατι απ'οτι έχουν δείξει είναι ΛΙΓΟΙ στις θέσεις που παίζουν για τον ΠΑΟΚ.
   5.Μπορεί η ομάδα να μην έβαλε γκολ αλλά εγώ κάπως έτσι ένιωσα στο πρώτο ημίχρονο όταν όλο το γήπεδο φώναζε  οοοοοοΠΑΟΚΑΡΑ.............έχω τρέλλα........μες το μυαλοοοοοοοοο και χτυπιόταν ολοι στην 4 σαν δεμονισμένοι.
   6.Διαιτησία δεν σχολιάζω γιατι σαν ΠΑΟΚ στην Τούμπα το χω μάθει πλέον οτι κυρίως στα ντέρμπι,  οι αντίπαλοι κατεβαίνουν με 14 παίχτες στο χορτάρι.
   7.Μάρκος Αντονιο έχεις καταλάβει σε ποιόν σύλογο έχεις έρθει;; ή να σου κάνουμε κανα φροντιστήριο;; Είναι δυνατόν να κάνεις νόημα στον Χαλκιά να καθυστερήσει να εκτελέσει το αουτ(2 φορές κιολας!!)για να πάρουμε το χ;;;
   8.Μαγκια δεν είναι να κάνεις sold out στα ντέρμπι, αυτο μπορεί να το κάνουν όλοι, μαγκιά θα είναι να το ξανακάνεις και με λεβαδιάκο παρά το σημερινό χ.
   9.Περαστικά στους τραυματίες και συλυπητηρια στους συγγενείς του άτυχου φίλου
  10.                                        Π      Α      Ο     Κ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #570 on: October 20, 2008, 00:38:25 »
Τι ειδα εγω μεχρι σημερα αλλα και σημερα.
1. Η ομαδα εχει ελλειψη σε ρεζερβες. Μακαρι να ειχαμε λεφτα να παρουμε 3-4 παιχτες τα Χριστουγεννα.Βεβαια αυτο μπορει να φαινεται εξωγηινο οταν ακουγεται πως πρεπει να βρουμε 20Μ για την ΑΜΚ μεχρι τελος του χρονου
2. Παλι τιποτα ο Ιβιτς, ή σχεδον τιποτα. Ο Κονσεισαο ορεξατος αλλα ανουσιος. Μια σεντρα ρε Σερτζιο γαμωτο, μια σεντρα. Και που σαι Σερτζιο: ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗΣ! Ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ δεν ειχε τετοιους καραγκιοζοπαιχτες. Το εκανες μια-δυο-τρεις φορες απο περυσι, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Σβουρας: τελος, τα εφαγε τα ψωμια του.
Μπακαγιοκο:θλιβερος. Να μην πω προκλητικος. Δε νομιζω οτι ο ΠΑΟΚ εχει να κερδισει πλεον κατι απο αυτους τους 2,  και ο Λακης μαζι τους το ιδιο (μιλαω γενικα, οχι σημερα που δεν επαιξε) δε νομιζω πως ειναι σε θεση να προσφερουν κατι, ουτε απο τον παγκο.
3. Η ομαδα ειναι αργη και παλι υπαρχει ενα μεγαλο κενο αναμεσα στον Μουσλι που παλευει μονος και στο κεντρο. Ισως πρεπει να δουλευτει περσσοτερο επιθετικογενες συστημα, τουλαχιστον απενατι σε μικρες ομαδες.Απο την αλλη ειναι πολυ γκαντεμια να χανουμε για διαφορους λογους τους καλυτερους παιχτες μας.
4. 8 φορες μεγαλυτερο μπατζετ ο βαζελος απο εμας, αλλα τιποτε σπουδαιο μεχρι σημερα.
5. Τωρα θα σας ξερανω: Αν ειχαμε κανα 2 Ρεκομπα, Εστογιανοφ, το πρωταθλημα το ειχαμε ανετα.....Σιγα τις ομαδες που το διεκδικουν.
6. Ο Μαλεζας αλανθαστος, σχεδον τελειος.Φτου σκορδο!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #571 on: October 20, 2008, 00:51:33 »
εγω θα την πω την αμαρτια μου αλλα θα ηθελα για προπονητη μια αναμιξη του μπαγεβιτσ-σαντος.....η και οι δυο μαζι να ταν δεν θα με χαλουσε.... ;) ;) ;)

δηλαδη εναν προπονητη που να μπορει μπροστα να φτιαξει μια ομαδα που θα παιζει ομορφο ποδοσφαιρο και πισω στην αμυνα δεν θα δεχεται γκολ με τιποτα...

αλλα αφου δεν γινεται κατι τετοιο, στηριζω τον προπονητη που δεν αλλαζει ποτε μπουφαν... :o :o
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #572 on: October 20, 2008, 01:00:28 »
μπορεί κάποιος να πει πως ήταν η κατάσταση με τα τουρνικέ σε θύρες εκτος τις 4?
δηλαδή υπήρχε ροή η και εκεί τις πουτάνας?
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

zan

• Guest
« Reply #573 on: October 20, 2008, 01:08:12 »
    χαχαχαχα.... Δυο...Δυο....

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #574 on: October 20, 2008, 01:08:49 »
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ      25.795     
http://www.superleaguegreece.net/season2009/tickets.htm

τελικα φετος δεν εχουμε κανει κανενα soldout?!?!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #575 on: October 20, 2008, 01:10:26 »
εγω θα την πω την αμαρτια μου αλλα θα ηθελα για προπονητη μια αναμιξη του μπαγεβιτσ-σαντος.....η και οι δυο μαζι να ταν δεν θα με χαλουσε.... ;) ;) ;)

δηλαδη εναν προπονητη που να μπορει μπροστα να φτιαξει μια ομαδα που θα παιζει ομορφο ποδοσφαιρο και πισω στην αμυνα δεν θα δεχεται γκολ με τιποτα...

αλλα αφου δεν γινεται κατι τετοιο, στηριζω τον προπονητη που δεν αλλαζει ποτε μπουφαν... :o :o

να σου πω την διαφορα των 2 προπονητων?

ο σαντος εχει τακτικη να κραταν οι παικτες τις θεσεις τους και ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΜΠΑΚ με ελαχιστες εξαιρεσεις. αυτο σημαινει σταθερη αμυνα αλλα λιγες επιθετικες επιλογες. γιαυτο προτιμα σναουτσερ.

ο μπαγιεβιτς δουλευει κυριως με τα μπακ του,,ανεβαινουν και τα 2 και δημιουργουν αριθμητικο πλεονεκτημα στην επιθεση,,το αντιπαλο μπακ εχει να αντιμετωπισει την συντονισμενη επιθεση μπακ και χαφ,,ετσι βγαινουν οι ωραιες σεντρουλες και οι πιο πολλες ευκαιριες,,και οχι μονο αυτο,,το μπακ μπορει να συγκλινει οπως εκανε ο μπορμποκης και ο νετο στο σκουλικι αν εχει την ποιοτητα,

φυσικα αυτο εχει και το αναλογο ρισκο,,η πλευρα που αναπτυσεται ειναι ευαλωτη και τρεχει να την καλυψει το ενα στο περ.

τεσπα αρκετα με αυτα,,

εμεις δεν εχουμε προβλημα τοσο συστηματος οσο σε παικτες ειδικα απο τον τραυματισμο του βιερινια,,κριμα που δεν μπορεσαμε να τσιμπησουμε τον εστογιανωφ τελευταια στιγμη.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #576 on: October 20, 2008, 01:20:23 »
μολις φτασαμε ενα απο τα γκρουπ των βολιωτων...

ξεκιναω απο τα καλα...

η αισθηση του να βρισκεσαι κοντα στον ΠΑΟΚ...
η συναντηση των μελων και οι γνωριμιες στο συνδεσμο της τριανδριας ..
η ατμοσφαιρα στο γηπεδο η οποια δυστυχως οσο περνουσε η ωρα λογικο ηταν να πεσει..
το αηττητο της ομαδας και το μολις 1 γκολ παθητικο...

ξεκιναω το κραξιμο...

υπαλληλοι παε....  1,5 μηνα πληρωμενο διαρκειας και ακομη δεν ειμαι γραμμενος στις καταστασεις?? μηπως εχετε τιποτα ψυχολογικα με τα φαξ που λαμβανετε εκει μεσα??
αστυνομια.... για να παω απο την 4 στην 1 και να μπω μεσα κοντεψα να φτασω στο ιπποκρατειο.... χωρια το παραμυθι..." σε 5 λεπτα μπαινετε.. να περασει το λεοφωρειο του λαγου"...  αυτο το 5λεπτο εμενα μου φανηκε 45λεπτο... περασε το λεωφορειο του βαζελου κι ακομη περιμεναμε... αφου αρχισα να πιστευω οτι περιμενουμε να δεσει και το κοτερο του πατερα εξω απο την ΤΟΥΜΠΑ... στο γηπεδο ειμαστε ρεεεε...

και δωσε μετα ουρες στα τουρνικε και στα γκισε που γινοταν χαμος απο κοσμο με προβλημα στα διαρκειας..

αρνητικο το λιγοτερο απο ενα γκολ ανα αγωνιστικη..

η ελλειψη βιειρινια φανερη....  

απογοητευση το τελικο αποτελεσμα... αφου μπορουμε και κραταμε το 0... βαλε το γαμ..νο το μισο και το πηρες το ματς...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #577 on: October 20, 2008, 01:21:29 »
και για τα τουρνικε.

τα τουρνικε απετυχαν σημερα γιατι ηταν αδυνατο να εφαρμοστουν σε ντερμπι.

επισης εχω σοβαροτατες ενστασεις για τον σχεδιασμο τους.

1) καθε φορα που λειτουργει η μπαρα ΧΩΡΑΝΕ 2 ΑΤΟΜΑ

2) ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ αναμεσα στην θεση που ειναι αυτος που περναει το διαρκειας και στην μπαρα κατα 2 ΑΤΟΜΑ!!!!!!!

ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΡΝΑΣ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΟΥ,, ΘΑ ΜΠΟΥΝΕ 1-2 ΑΣΧΕΤΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ!!! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!.

αυτο δεν ξερω πως λυνεται και με τι καγκελα και με τι σεκιουριταδες,,παντως σημερα εγινε παλι της μουρλης.    ;D ;D :P

τραγελαφικες καταστασεις ... μονο για κανα βιντεακι της ελληνοφρενειας ηταν οι καταστασεις...το ιδιο διαρκειας το χωνανε οπου νανε το περνουσαν 5 φορες,,τα λαμπακια σαλτερναν,,οι σεκιουριταδες μας κοιτουσαν εντρομοι,,οι πιτσιρικαδες γελουσαν,,οι μεγαλοι γκρινιαζαν,,...γενικα ξερετε μωρε...

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.

ΥΓ. περιφρουρηση δεν ειδα πουθενα,,ουτε ελεγχο προφανως,,αν κερδιζαμε κιολας ολα καλα...

reset4

• Guest
« Reply #578 on: October 20, 2008, 01:24:51 »
Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ      25.795     
http://www.superleaguegreece.net/season2009/tickets.htm

τελικα φετος δεν εχουμε κανει κανενα soldout?!?!

ρε μάγκες αυτό με τα σόλν ουτ το εχουμε ξεσκίσει το θέμα.
τα ΣΟΛΝΤ ΟΥΤ φαίνονται μέσα στο γήπεδο..δεν υπάρχει περίπτωση να δείς κομμένα εισιτήρια 27.801 (οσο η χωριτικότητα) απο την στιγμή που τουλάχιστον στην Θύρα 8 που μπήκα εγώ δεν το έδειξα πουθενά το εισιτήριο.

το ξαναλέω.. ΤΑ ΣΟΛΝΤ ΟΥΤ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ..

όσο για τα τουρνικέ ψιλοαναμενομενο το μπάχαλο..πάντως πιστεύω οτι όταν θα λειτουργήσουν ολοκληρωτικά και χωρίς προβλήματα θα είναι 1000 φορές η κατάσταση σε σχέση με πριν..

οσο για το ματς.. τζάμπα χάσαμε βαθμούς.. έπρεπε να το είχαμε πάρει..
αποψη μου πέναλτυ του μουσλί και του μάντζιου στο 2ο ημιχρ.

επίσης..απο το 9ο (ΕΝΑΤΟ) λεπτό εκεί στην 8 άκουγες να βρίζουν τους παίχτες (τα γνωστα "αντε ρεεε","κουνηθήτε", "μην την γυρνάς πίσω") ..απο κάτι 45αρηδες.. έλεος ρε πούστη μου απο τους προπονητές της κερκίδας..

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #579 on: October 20, 2008, 01:26:22 »
Εγω επισης δεν μπορω να καταλαβω γιατι μονο 4 τουρνικιε στην θυρα 5 πχ και οχι 8 ας πουμε, ωστε να μπαινουν περισσοτεροι ταυτοχρονα? Λογω κοστους?

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ