Τέτοια αβάντα από εφημερίδες και τηλεόραση δεν παίζει με καμια άλλη ομάδα ποτέ.
Από τη μέρα που έγινε γνωστή η φάση με το πολυμετοχικό..πλυντήριο,έχουν πρασινίσει όλα τα πρωτοσέλιδα και στα αθλητικά μόνιμα πρώτο θέμα ο βάζελος.
Μεγάλωσα έχοντας στο μυαλό μου το παιχνίδι με το βάζελο ως ντέρμπι,αλλά ποτέ δεν έφαγα την τρέλα που μου προκαλούσε το αντίστοιχο με τον γαύρο.
Μάλλον ο πατέρας μου όμως είχε δίκιο που μου έλεγε ότι κάποτε θα γυρίσει η κατάσταση μεταξύ τους και θα δω πόσο απλόχερη κρατική προβολή παρέχεται στο βάζελο.
Και κάτι για τους βάζελους οπαδούς ..
Πόσο περήφανοι μπορεί να είναι για το ότι η ομάδα τους μπήκε σε ένα δρόμο ας πούμε,πέφτουν τα άπειρα φράγκα και γενικά έχει αλλάξει η κατάσταση σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια,ΟΤΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ Σ'ΑΥΤΟ?
Τόσα χρόνια το μόνο που θυμάμαι είναι κάτι καρεκλάκια που έκαιγαν στα μέσα του 90 στο ΟΑΚΑ και βρίζανε τον βαρδινογιάννη(δε θυμάμαι ποια χρονιά) και πρόσφατα σπρέι στους τοίχους κατά του Τζίγγερ. Ά,και ένα συλαλλητήριο(καλό αλλά ένα)
Τα λέω όλα αυτά γιατί εξαιτίας αυτών αλλά και του πάρε δώσε με χορηγείες,μεταγραφές κτλ,το θέλω λίγο παραπάνω από όλα τα υπόλοιπα φετινά αυτό το ματς,κι ας διαφωνούν μερικοί.
ΠΑΟΚΑΡΑ ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ