Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14070 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline peiraioths

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #220 on: October 07, 2008, 12:16:59 »
Δεν ξερω ρε μαγκες.
Σκεφτειτε να κυνηγαμε πρωτια στο δευτερο γυρο
και να μην μπορουμε να κατεβουμε ΟΑΚΑ....

Από χθες θέλω να το γράψω και ξέρω οτι θα συγχιστούν πολλοί αλλά είναι η άποψή μου εδώ και χρόνια και από εμπειρία και παρατήρηση και δεν αντέχω θα σκάσω αν δεν το πω....

Πιστεύετε ρε παιδιά οτι οι εκδρομές στα μεγάλα ματς στην Αθήνα μας έχουν δώσει ποτέ αποτελέσματα?

Πότε? Θα σας πω εγώ: Η μία και μοναδική φορά που έγινε αυτό ήταν πρόπερισι με το αεκάκι στο 0-0 που πήραμε, που το πήρε όντως ο κόσμος μόνος του....Και ένα Χ θυμάμαι με το βάζελο την αποφράδα νύχτα του ατυχήματος των Τεμπών....
ΟΛΕΣ ΜΑ ΟΛΕΣ τις φορές που κατεβήκαμε με νταβαντούρι να πάρουμε αποτέλεσμα και κακό μεγάλο σπάσαμε τα μούτρα μας. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ ΤΟ ΣΕΦ το 1994.
Η μεγαλύτερη ίσως κατεβασιά που έχει γίνει και η ομάδα πήγαινε για να χάσει ακόμα και με 12 πόντους. Και έχασε με 18. Γιατί? Γιατί δημιουργήθηκε ένταση κάτι που συνέφερε απόλυτα τον γηπεδούχο.
Ό,τι καλό αποτέλεσμα έχουμε φέρει κάτω έχει γίνει στα βουβά, στα μουλωχτά....
Αυτή είναι μια πραγματικότητα που πρέπει να την δείτε και να την παραδεχτείτε...
Διπλό ριζούπολη χωρίς κόσμο. Διπλό Καραισκάκη με άδειες κερκίδες...Θέλετε να θυμηθούμε εκστρατίες που σπάσαμε τα μούτρα μας? Στο 3-2 με γαυρο στο ΟΑΚΑ σαιζον 2001-02, στο 4-3 Ριζούπολη 2002-03 πάλι με κόσμο μέσα...Στον τελικό στο μπάσκετ στο ΟΑΚΑ με βάζελο το 1998...
Γενικώς αυτό που λέω είναι οτι δεν συμβαδίζει η παρουσία του κόσμου με ντε και καλά επιτυχή αποτελέσματα...
Η εκδρομή θα ικανοποιήσει πρωτους από όλους τους εκδρομάκηδες, τους Αθηναίους ΠΑΟΚτσηδες κλπ το οποίο είναι κατανοητό και σεβαστό.
Αλλά μη μου λέτε τι θα γίνει αμα πχ χτυπάει η ομάδα πρωτάθλημα και πως θα πάει να παίξει μόνη? Στα μουλωχτά θα πάει η ομάδα και αν μπορεί θα πάρει το αποτέλεσμα...Ίσα ίσα που οι εκστρατείες και τα ερχόμαστε και τα καραβάνια δημιουργούν ένταση που συνήθως δεν σε συμφέρει....

ειλικρινα ισως τα λογια ειναι περιττα....οτι θα εφτανε η μερα οπαδος μας να υποστηριζει πως καλυτερα ειναι να μην τραβιομαστε στα γηπεδα γιατι χανουμε στατιστικα δεν το περιμενα...προφανως εσυ φιλε μου εγινες ΠΑΟΚ για καθε αλλο λογο εχτες απο τουσ οπαδους μας...και ισως καλα εκανες δικια σου δουλεια και δικαιομαι και δε με ενδιαφερει και καθολου στην τελικη..απλα υπαρχουν παιδια στην κερκιδα μας που για να μην παιξει η ομαδα μονη της ποτε εχουν φαει μαχαιρια ρισκα χανουν δουλειες τα παρατανε ολα και υποστηριζουν τα 4 γραμματα που ειναι η ζωη τους..κι αυτα τα παιδια μαζι με αλλα παιδια πιο παλια δημιουργησαν το μυθο που μας δινει το δικαιωμα να λεμε τις ζελες φλωρους και γενικα να νιοθουμε πως ειμαστε κατι ξεχωριστο...δε νομιζω να δημιουργησαμε καμια ιστορια και μυθο απο το διπλο στη ριζουπολη η το χ στο οακα....
οσο για την αποψη πως αν νικησουμε ποιος θα θυμαται το οτι δε δωσαμε εισητηρια σε ενα χρονο απλα να υπενθυμισω πως για καποιους απο εμας σημειο αναφορας για μια χρονια δεν ειναι η νικη με τη βαζελα αλλα οι εκδρομες μας και οι κερκιδες μας,,,
κλεινοντας ξαναλεω πως η διοικηση ειναι διοικηση εμεις οπαδοι και ο καθης στο ποστο του....

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #221 on: October 07, 2008, 12:25:13 »
Πειραιώτη σε καταλαβαίνω απόλυτα αλλά αν το πάρεις ψυχρά και στατιστικά ο πέτζα4 έχει δικιο......
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

Offline Thessalonikara

• Αποστολή
  • **
« Reply #222 on: October 07, 2008, 12:29:54 »
Κι εγώ είμαι με τα χίλια υπέρ του να έρθουν βαζελάκια.Κι εγώ θα γούσταρα (για να μην υπάρχει αυτή η κόντρα μεταξύ μας) να έβγαινε ο Ζαγοράκης και να έλεγε "θέλετε να δώσω εισιτήρια στους πούστηδες??ΌΛΟΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΙΣΙΤΉΡΙΟ ΣΤΟ ΓΉΠΕΔΟ.Ούτε διαρκειας ούτε τίποτα. Ξέρω ότι θα βγείτε και θα πείτε "Μα εγώ έδωσα λεφτά για διαρκείας" (θα το έλεγα πιθανόν και εγώ).Εγώ πάντως, αν μου έβαζε τέτοιο δίλημμα, άνετα θα έδινα άλλα 30-40 euro για τον ΠΑΟΚ και ας έχω διαρκείας.Έτσι πιστεύω ότι και δεν θα χάσουμε τα 100000 euro.Αλλα ΚΑΙ θα μπούν λεφτά στα ταμεία του ΠΑΟΚ.Και επίσης θα γίνει και το μεράκι μας.Μην ξεχνάμε ότι με Partizan με ευχαρίστιση δώσαμε τα 10 euro.Για ένα τέτοιο παιχνίδι θα τα δίναμε με ακόμα μεγαλύτερη.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #223 on: October 07, 2008, 12:43:01 »
λοιπον δεν ξαναγραφω τιποτα αλλο δεν χρειαζεται εξαλλου.εδω ειμαστε οπαδικο φορουμ κι οχι απλα ενα φορουμ  νομιζω
αφου λοιπον ειμαστε οπαδοι του ΠΑΟΚ εχουμε το δικαιωμα να δουμε τον ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε γηπεδο κι αν παιζει
ακομα κι αν αυτο μας στερειται απο τον νομο οι οπαδοι του ΠΑΟΚ εχουν την απαιτηση απο την διοικηση της παε
να κανει τα παντα ωστε να μπορουν οι οπαδοι να βλεπουν την ομαδα ελευθερα και παντου.ωραια μεχρι εδω δεν νομιζω να διαφωνει κανεις
αναρωτηθειτε μονο αν η παε πραγματικα αυτο το κανει(κι οχι μονο σ'αυτο το ματς)...
στο θεμα μας
λετε ως επιχειρημα το αγωνιστικο και το οικονομικο.ωραια.εγω σας λεω εχετε δικιο.
ας τα πιασουμε ενα ενα.αγωνιστικα.γιατι παμε ρε μαγκες;για πρωταθλημα; ε τοτε η παε αν παει για πρωταθλημα
στην 6η αγωνιστικη του β γυρου θα γουσταρει το αδειο απο το ασπρομαυρο χρωμα στο οακα πεταλο;ειναι καλυτερα
για τον ΠΑΟΚ αγωνιστικα να παιζει μονος;ο apostolos λεει οτι ειναι εκτος απο ενα ματς...εγω αποστολε θα σου πω
ομως τεσσερα ματς που πηρε ο ΠΑΟΚ αποτελεσμα με μαζικη παρουσια κοσμου και με κερκιδα γαματη
96-97 στην φιλαδελφεια 1-2(επαιζε κι ο ζαγορακης κι ο βρυζας) 3500 κοσμος
98-99 οακα με τον βαζελο 0-1 την μερα του χαμου των 6 παιδιων του κορδελιου γυρω στις 2000 κοσμος
(1-1 και πάνω από 3000 κόσμος)
00-01 στην φιλαδελφεια τελικο με γκεη 4-2 11000
05-06 στο οακα με χανουμι που πηγες μην πω πως...εχοντας φυγει και ο σαλπιγγιδης τρεις μερες πιο πριν
και με τον κοσμο να νιωθει τρυπημενος οσο ποτε
απιστευτη κερκιδα 0-0 οσο αποτελεσμα μπορει να θεωρηθει η ισοπαλια.1500 ο κοσμος
αν δεν ειναι αγωνιστικα στοχος το πρωταθλημα τοτε τζαμπα κουβεντα κανουμε αγωνιστικα παντα.
αλλα αν ειναι το ουεφα τοτε καντε μας ρομπα ολοι και με την λειβαδια ας κανει ο κοσμος σολντ αουτ.
ναι ρε το ουεφα εχεις στοχο αγωνιστικα,σ'αυτο το ματς να τρεξεις για εισητηριο.με τον βαζελο γιατι να πας στο γηπεδο
αφου πας για ουεφα;τι;ειναι φασιστικο;το να μην μπορω να παω ξανθη(περσι) κ κομοτηνη να μην μπορω να παω χαριλαου ξανα και ξανα
να μην μπορω να παω οακα τοτε τι ειναι;
και επειδη το tsakalaki ρωτησε για  τους πιστους...αληθεια για ρωτηστε και τους πιστους που θα τρεξουν παντου και παντα
τι γνωμη εχουν για το συγκεκριμενο θεμα;αλλα οταν πατε να τους ρωτησετε να χετε και κρανος μαζι...
οικονομικα λενε καποιοι πολυ σωστα οτι θα ζημιωθει η παε
εγω λεω οτι εχουν δικιο.χασουρα 100 χιλιαδων ευρω.απο ποιον τα χανουν ομως τα λεφτα;απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ.ποιος την χρηματοδοτει
την παε;ο κοσμος του ΠΑΟΚ.δεν λεω τπτ παραπανω γιατι ειναι λεπτη η ισορροπια κι απο το πληκτορολογιο δεν καταλαβαινει κανενας
το υφος μου.το κομματι που θελει να παει στο οακα(και οχι μονο για να μην ξεχνιομαστε) σε ποιον ανηκει;στον κοσμο του ΠΑΟΚ...
τελος πολλοι λενε το προστιμο ετσι και γινει η στραβη με ζελες μεσα
πως εγγυαται ομως καποιος οτι χωρις ζελες δεν θα γινει η στραβη;με περιφρουρηση;αφου θα ισχυει αυτο το μετρο χωρις
αντιπαλους οπαδους γιατι δεν θα ισχυει με τους αντιπαλους οπαδους μεσα;ειναι αναπαντητο το ερωτημα αυτο στο μυαλο μου...
υ.γ ακομα ομως καποιος να μας πει με ποιες προυποθεσεις εδινε τοσα εισητηρια στα σκουληκια...
γι'αυτο γιναμε ρομπες τουλαχιστον οπαδικα.αν το καταλαβαινετε λιγο...
« Last Edit: October 07, 2008, 13:07:24 by Capricorn »

Offline Batistuta-4-

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #224 on: October 07, 2008, 12:47:20 »
¼ëïé åóåßò ðïõ ãñÜöåôå üôé  êáëÜ êÜíáìå êáé äåí äþóáìå åéóéôÞñéá óôïõò âáæåëïõò…åßìáé óßãïõñïò üôé äåí Ý÷åôå ðÜåé óå êáíÝíá åêôüò Ýäñáò ìáôò…

Ìçí öáíôáóôåßôå üôé åßìáé êáíÝíáò ðéôóéñéêÜò ,ðïõ ôï ìõáëü ìïõ åßíáé ðÜíù áðü ôï êåöÜëé…35 ÷ñïíþí åßìáé êáé ðñáãìáôéêÜ üëá áõôÜ ÷ñüíéá áðü ôï 1986 Ý÷ù êÜíåé ðïëëÜ ÷ëì ãéá ôçí ÐÁÏÊÁÑÁ ìáò, áëëÜ êáé ôþñá áí ìïõ äïèåß åõêáéñßá ðÜëé èá ôáîéäÝøù ãéá ôïí ÐÁÏÊ

ÈÝëù íá ðù ôï åîÞò   ï ÐÁÏÊ Ýãéíå ìåãÜëç ïìÜäá ãéáôß ï ëáüò ôïõ ðÜíôá ôáîßäåõå ãéáôß ðïëý áðëÜ  ï ÐÁÏÊÔÓÇÓ áðü ôïí êïñõäáëëü áðü ôï ÁéãÜëåù áðü ôá ÷Üíéá áðü ôçí ÐÜôñá áðü ôçí ËÜñéóá åß÷å ðÜíôá ôçí äõíáôüôçôá  íá öïñÝóåé ôï êáóêïëáêé ôïõ êáé íá ðÜåé íá äåé ôçí ÁÃÁÐÇ ÔÏÕ ..

Äåí ìðïñåß êáé äåí Ý÷åé êáíÝíá  äéêáßùìá êáíÝíáò íá óôåñåß ôçí äõíáôüôçôá óå üëá ôá áäÝñöéá ðïõ æïõí óôçí ÷áâïýæá íá äïõí ôçí ÐÁÏÊÁÑÁ ÌÁÓ ,Ýóôù  êáé ìéá äõï öïñÝò ôï ÷ñüíï…

¼ëïé ìáò ï îÝñïõìå åßìáóôå ï ìïíáäéêüò ëáüò ðïõ êÜíåé ïðáäïýò áðü ôïõò ïðáäïýò ôïõ…

¼óï ãéá ôïõ âáæåëïõò ðñÝðåé íá Ýñèïõí óôçí Ôïýìðá.!! Ïðáäéêá Ý÷ïõìå êÜôé áíïé÷ôïýò ëïãáñéáóìïýò áðü ðñïðåñóé  ìå áõôïýò ôïõò öëþñïõò, ìåôÜ  ôá óðáóìÝíá áõôïêßíçôá Ýîù áðü ôï ïáêá.

:thumbok:

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #225 on: October 07, 2008, 13:09:32 »
Ο οπαδός ας σκέφτεται σαν οπαδός και η διοίκηση σαν διοίκηση.
Μόνο μερικοί προσέξτε τις εκφράσεις σας απέναντι σε άλλους αδερφούς σας.
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

northeagle_4

• Guest
« Reply #226 on: October 07, 2008, 13:12:21 »
1ον
Θέλω να ρωτήσω κάτι επειδή διαβάζω και ξανά διαβάζω για ταξιδιάρη λαό.

Τι θεωρείτε εσείς ταξιδιάρη; τις εκδρομές των 5 και 8 χιλιάδων σε κάποια ντέρμπι η την παρουσία των πιστών σε κάθε αγώνα που παίζει ο ΠΑΟΚ;

2ον Ως ΠΑΟΚσης κατοικος Αθηνας με ποναει δυο φορες η μη παρουσια μου σε γηπεδο της χαβουζας,πολλες ακραιες αντιδρασεις τις εκτιμω ως τζαμπα ΠΑΟΚσιδιλικι και δεν αναφερομαι σε ατομα που γνωριζω προσωπικα

3ον Οταν ο αλλος εχει απαιτηση να κλεισει μια ολοκληρη θυρα για να κανει της μαμουνιες του και να στο παιζει ιστορια απο 60 μετρα ενω εσενα σε εχουν πεταξει επανελλειμενος μεσα στο στομα του λυκου,ε να πανε να γαμηθουνε οι φλωροι.Ακομα θυμαμαι την Ριζουπολη.......

4ον Λαθος της ΠΑΕ να εκδοθουν διαρκειας στην 7,εκ των πραγματων τωρα ειμαστε στα χερια της αποφασης των αστυνομικων αρχων και της αντιπαλης Παε

5ον Οταν ο ΜΕΓΑΣ ΕΚΔΡΟΜΙΚΟΣ ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ ηθελε να παει γηπεδο,πηγαινε.Τωρα θελει ,μπορει να παει ......?

Εχω σπαστει απιστευτα με το ζιζανιο που μας τρωει,με την μαλακια που μας δερνει να τα βαλουμε με τον συνοπαδο μας,να τον βαφτισουμε φυτο επειδη δεν βλεπει τα πραγματα οπως τα βλεπουμε εμεις.Αυτη ειναι η καταρα μας.........
  Πιστεψτε με το ξενερωμα που εφαγα σημερα βλεπωντας 7 σελιδες γραμμενες που μαλωνουμε μεταξυ μας ειναι εξισου μεγαλο με την μη διαθεση εισητηριων στον βαζελο

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #227 on: October 07, 2008, 13:20:51 »

Εχω σπαστει απιστευτα με το ζιζανιο που μας τρωει,με την μαλακια που μας δερνει να τα βαλουμε με τον συνοπαδο μας,να τον βαφτισουμε φυτο επειδη δεν βλεπει τα πραγματα οπως τα βλεπουμε εμεις.Αυτη ειναι η καταρα μας.........
  Πιστεψτε με το ξενερωμα που εφαγα σημερα βλεπωντας 7 σελιδες γραμμενες που μαλωνουμε μεταξυ μας ειναι εξισου μεγαλο με την μη διαθεση εισητηριων στον βαζελο

+1

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #228 on: October 07, 2008, 13:25:33 »
Ñå èá ìáò ôñåëÜíåôáé?
ÌÞðùò íïìßæåôáé üôé Ý÷ïõìå áêüìá ôïí ãïý?
ÌÞðùò Ý÷åôáé ìðåñäÝøåé ëßãï ôá ðñÜãìáôá?
ÎáöíéêÜ Ý÷åôáé éóïðåäþóåé ôá ðÜíôá Ý÷åôáé îå÷Üóåé êáëïêáßñéá óôïõò äñüìïõò êáôáëÞøåéò , äþóéìï ïðáäþí áðï ôï óáéô ôçò ðáå, ëåöôÜ êÜôù áðï ôï ôñáðÝæé áðï îåðïõëÞìáôá, ëáìáñßíåò 1.000.000€,êáóéìÜôçäåò,êáé íá ìç óõíå÷ßóù êé Üëëï.
Êáé óôçí ðñþôç äéáöïñÜ ìå ôçí ÜðïøÞ óáò üëïé ïé ôáîéäéÜñçäåò ïé ÷éëéïìåôñïöÜãïé, ïé îåñù ãþ íá ðïýìå êáôåõèåßáí óôïí ôïß÷ï ôï æáãïñÜêç ôçí ðáÝ ôï âñýæá êáé üðïéïí êéíÞôå...
Áõôïýò ðïõ óå Ý÷ïõí 2ï óÞìåñá ðïõ ìéëÜìå, ðïõ ÷ïõí îå÷ñåþóåé ôá á÷ñÝùôá ðïõ êÜíïõí êéíÞóåéò ãéá ôï ìÝëëïí, ðïõ óïõ öôéÜ÷íïõí ôï ðñïðïíçôéêü, ðïõ ÷ïõí êëåßóåé ôñýðåò óáí ôïõ üæïíôïò ...
Ôé íá ðù ñå åéëéêñçíÜ íïìßæù üôé ìåñéêïß Þ äåí Ý÷ïõí êáèüëïõ ìíÞìç Þ äåí Ý÷ïõí ðÜñé ÷áìðÜñé ôé ãßíåôáé öÝôïò...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #229 on: October 07, 2008, 13:48:54 »
γιατι απορειτε ρε παιδια..πρωτη φορα τα βλεπετε αυτα στον ΠΑΟΚ;

οπαδοι που το πρωτο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν τα γουστα τους (ειτε αυτα λεγονται εκδρομη, επεισοδια κτλ) τους και μετα βαζουν (εαν το βαζουν) το συμφερον της ομαδας υπαρχουν καιρο στον ΠΑΟΚ. Μην πεφτετε στα συννεφα λοιπον που δεν θα διστασουν να τα βαλουν με το Θοδωρα και το καθε Θοδωρα που θα τους εμποδισει να κανουν ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ γιατι ετσι εχουν μαθει εως τωρα.......

Offline zouvalos

• Αλλαγή
« Reply #230 on: October 07, 2008, 13:59:12 »
και ρε παιδια.....ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ θελουμε να ερχοντε και να πηγαινουμε.....αλλα ετσι πως εχει η κατασταση ΔΕΝ ΦΤΑΙΜΕ ΕΜΕΙΣ....το προβλημα ειναι γενικοτερο......ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ.....(700 ζελες 7-8 θυρες κλειστες) ειναι μια κοροιδια...

ασε που τα επεισοδια ειναι ψιλοστανταρτ σε τυχον αναποδο αποτελεσμα......
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #231 on: October 07, 2008, 14:04:23 »
¼ëïé åóåßò ðïõ ãñÜöåôå üôé  êáëÜ êÜíáìå êáé äåí äþóáìå åéóéôÞñéá óôïõò âáæåëïõò…åßìáé óßãïõñïò üôé äåí Ý÷åôå ðÜåé óå êáíÝíá åêôüò Ýäñáò ìáôò…

Ìçí öáíôáóôåßôå üôé åßìáé êáíÝíáò ðéôóéñéêÜò ,ðïõ ôï ìõáëü ìïõ åßíáé ðÜíù áðü ôï êåöÜëé…35 ÷ñïíþí åßìáé êáé ðñáãìáôéêÜ üëá áõôÜ ÷ñüíéá áðü ôï 1986 Ý÷ù êÜíåé ðïëëÜ ÷ëì ãéá ôçí ÐÁÏÊÁÑÁ ìáò, áëëÜ êáé ôþñá áí ìïõ äïèåß åõêáéñßá ðÜëé èá ôáîéäÝøù ãéá ôïí ÐÁÏÊ

Öéëå ôïí ×ïñôáñåá ôé ôïí å÷åéò?

õã.Óïñõ ãéá ôçí åéñùíéá áëëá äí ìðïñù íá äéáâáæù áñëïõìðåò.Ôï ôé å÷åé êáíåé ï êáèåíáò êáé ôï ðïóá ÷éëéïìåôñá å÷åé ãñáøåé åéíáé äéêáéùìá ôïõ êáé ìáãêéá ôïõ.Áðáãïñåõù ïìùò óå êáðïéïí ðïõ äí ìå îåñåé íá ìå êñéíåé ðïóï Ðáïêôóçò åéìáé áðï êáðïéåò áðïøåéò ìïõ.Êáé áðï áõôá ôá åãù å÷ù êáíåé ÷éëéïìåôñá êáé ôåôïéá,áóå å÷ïõìå öáåé áðï ôïí ðáðá.Êáíåéò óáí êáðïéïõò óôá ñáäéïöùíá ðïõ ãéá íá êñáîïõíå ðñùôá,ëåíå åãù áêïëïõèù ôçí ïìáäá áðï ôïí 80.Å êáé ôé íá ëååé?Ôåóðá.Áí åéíáé ïö ôïðéê ôï ðïóôáñéóìá.Óâçóôå.Áðëùò äí ìáñåóïõí êáèïëïõ ôá Ðáïêïìåôñá...
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

ÐÁÏÊÁÑÁÓ

• Guest
« Reply #232 on: October 07, 2008, 14:07:14 »
Η άποψη μου για τα εισητήρια στους βάζελους:

1) Πέρσι και πρόπερσι στον α' γύρο παίζαμε όλα τα ντέρμπι εκτός,δε μας έδιναν εισητήρια και δεν τους δίναμε. Φέτος η κλήρωση έβγαλε τα ντέρμπι πρώτα εντός (με εξαίρεση το γαύρο). Η ΑΕΚ δεν ζήτησε εισητήρια. Στον ρούλη συμφωνω με τους λόγους για τους οποίους δεν δώσαμε εισητήρια (απαράδεκτη η κερκίδα των φιλοξενούμενων στη φωλιά τους, δεν αξίζει τοπικό ντέρμπι με μόνο 800 φιλοξενούμενους). Στο βάζελο όμωμ περίμενα να δίναμε αφού ζήτησε επίσημα, προκειμένου να έχουμε και εμεις 2500-3000 κόσμο στο ΟΑΚΑ.

2)Οικονομικά σίγουρα συμφαίρει να μην δώσουμε εισητήρια. Θα πουληθούν 5000 εισητήρια των 25 ευρώ, αλλιώς θα δίνονταν 1000 στους βάζελους. Η λογική να χρεώναμε στους βάζελους τα εισητήρια 30 ευρώ είναι, κατά τη γνώμη μου, απαράδεκτη. Δεν μπορούμε να ζητάμε να κάνουμε κάτι σε άλλους οπαδούς, που όταν γίνεται σε εμάς βρίζουμε.

3)Με την ίδια λογική που δεν δίνουμε εισητήρια στους βάζελους, μπορεί να μην δώσουμε σε λίγες εβδομάδες σε νιόνιο και λάρσα. Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα έχουμε λαό σε πολλά εκτός έδρας ματς. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ.

4) Αποδεικνύεται λάθος επιλογή το να υπάρχουν διαρκείας στην 7. Καλύτερα σε κάθε παιχνίδι να υπήρχαν για αυτή τη θύρα μόνο εισητήρια, ανάλογα βέβαια και με το αν θα έρχονταν φιλοξενούμενοι.

Με τα παραπάνω απλά εκφράζω τη διαφωνία μου σε μια απόφαση τηε διοίκησης. Δεν σημαίνει ότι όσοι διαφωνούμε σε κάτι με τον Ζαγοράκη θέλουμε να τον διώξουμε ή ότι του κάνουμε υπόγειο πόλεμο, όπως κάποιοι υπονοείτε με αυτά που γράφετε.Φυσικα και η σημερινή διοίκηση είναι ότι καλύτερο έχει δει ο ΠΑΟΚ εδώ και πολλά χρόνια. Στηρίζουμε με κάθε τρόπο, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα εκφράζουμε, κυρίως μέσω ενός ΟΠΑΔΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ που πρέπει να ακούγονται όλες οι απόψεις, τις αντιρρήσεις μας σε κάποια θέματα.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #233 on: October 07, 2008, 14:37:57 »
λοιπον δεν ξαναγραφω τιποτα αλλο δεν χρειαζεται εξαλλου.εδω ειμαστε οπαδικο φορουμ κι οχι απλα ενα φορουμ  νομιζω
αφου λοιπον ειμαστε οπαδοι του ΠΑΟΚ εχουμε το δικαιωμα να δουμε τον ΠΑΟΚ σε οποιοδηποτε γηπεδο κι αν παιζει
ακομα κι αν αυτο μας στερειται απο τον νομο οι οπαδοι του ΠΑΟΚ εχουν την απαιτηση απο την διοικηση της παε
να κανει τα παντα ωστε να μπορουν οι οπαδοι να βλεπουν την ομαδα ελευθερα και παντου.ωραια μεχρι εδω δεν νομιζω να διαφωνει κανεις
αναρωτηθειτε μονο αν η παε πραγματικα αυτο το κανει(κι οχι μονο σ'αυτο το ματς)...
στο θεμα μας
λετε ως επιχειρημα το αγωνιστικο και το οικονομικο.ωραια.εγω σας λεω εχετε δικιο.
ας τα πιασουμε ενα ενα.αγωνιστικα.γιατι παμε ρε μαγκες;για πρωταθλημα; ε τοτε η παε αν παει για πρωταθλημα
στην 6η αγωνιστικη του β γυρου θα γουσταρει το αδειο απο το ασπρομαυρο χρωμα στο οακα πεταλο;ειναι καλυτερα
για τον ΠΑΟΚ αγωνιστικα να παιζει μονος;ο apostolos λεει οτι ειναι εκτος απο ενα ματς...εγω αποστολε θα σου πω
ομως τεσσερα ματς που πηρε ο ΠΑΟΚ αποτελεσμα με μαζικη παρουσια κοσμου και με κερκιδα γαματη
96-97 στην φιλαδελφεια 1-2(επαιζε κι ο ζαγορακης κι ο βρυζας) 3500 κοσμος
98-99 οακα με τον βαζελο 0-1 την μερα του χαμου των 6 παιδιων του κορδελιου γυρω στις 2000 κοσμος
(1-1 και πάνω από 3000 κόσμος)
00-01 στην φιλαδελφεια τελικο με γκεη 4-2 11000
05-06 στο οακα με χανουμι που πηγες μην πω πως...εχοντας φυγει και ο σαλπιγγιδης τρεις μερες πιο πριν
και με τον κοσμο να νιωθει τρυπημενος οσο ποτε
απιστευτη κερκιδα 0-0 οσο αποτελεσμα μπορει να θεωρηθει η ισοπαλια.1500 ο κοσμος
αν δεν ειναι αγωνιστικα στοχος το πρωταθλημα τοτε τζαμπα κουβεντα κανουμε αγωνιστικα παντα.
αλλα αν ειναι το ουεφα τοτε καντε μας ρομπα ολοι και με την λειβαδια ας κανει ο κοσμος σολντ αουτ.
ναι ρε το ουεφα εχεις στοχο αγωνιστικα,σ'αυτο το ματς να τρεξεις για εισητηριο.με τον βαζελο γιατι να πας στο γηπεδο
αφου πας για ουεφα;τι;ειναι φασιστικο;το να μην μπορω να παω ξανθη(περσι) κ κομοτηνη να μην μπορω να παω χαριλαου ξανα και ξανα
να μην μπορω να παω οακα τοτε τι ειναι;
και επειδη το tsakalaki ρωτησε για  τους πιστους...αληθεια για ρωτηστε και τους πιστους που θα τρεξουν παντου και παντα
τι γνωμη εχουν για το συγκεκριμενο θεμα;αλλα οταν πατε να τους ρωτησετε να χετε και κρανος μαζι...
οικονομικα λενε καποιοι πολυ σωστα οτι θα ζημιωθει η παε
εγω λεω οτι εχουν δικιο.χασουρα 100 χιλιαδων ευρω.απο ποιον τα χανουν ομως τα λεφτα;απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ.ποιος την χρηματοδοτει
την παε;ο κοσμος του ΠΑΟΚ.δεν λεω τπτ παραπανω γιατι ειναι λεπτη η ισορροπια κι απο το πληκτορολογιο δεν καταλαβαινει κανενας
το υφος μου.το κομματι που θελει να παει στο οακα(και οχι μονο για να μην ξεχνιομαστε) σε ποιον ανηκει;στον κοσμο του ΠΑΟΚ...
τελος πολλοι λενε το προστιμο ετσι και γινει η στραβη με ζελες μεσα
πως εγγυαται ομως καποιος οτι χωρις ζελες δεν θα γινει η στραβη;με περιφρουρηση;αφου θα ισχυει αυτο το μετρο χωρις
αντιπαλους οπαδους γιατι δεν θα ισχυει με τους αντιπαλους οπαδους μεσα;ειναι αναπαντητο το ερωτημα αυτο στο μυαλο μου...
υ.γ ακομα ομως καποιος να μας πει με ποιες προυποθεσεις εδινε τοσα εισητηρια στα σκουληκια...
γι'αυτο γιναμε ρομπες τουλαχιστον οπαδικα.αν το καταλαβαινετε λιγο...

σωστος ο μοντ
το μπερδεψα με το διπλο που το χε βαλει ο φρατζεσκος με φαουλ.δεν θυμαμαι χρονια αλλα θυμαμαι 2000 κοσμο
επισης και αφου το σκεφτηκα τα τελευταια 12 χρονια οτι αποτελεσμα εχεις παρει στην αθηνα ηταν με παρουσια κοσμου
εκτος απο τρια ματς.το αδειο καραισκακη και το 1-2,στην φιλαδελφεια στο κυπελο το 0-1 το 2003
και μια χρονια παλι στην φιλαδελφεια 3-4(ξεχναω).δεν θυμαμαι αλλο ματς.μπερδευομαι για το διπλο στην ριζουπολη στο κυπελλο.

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #234 on: October 07, 2008, 14:43:31 »
Στο 3-4 είχαμε κόσμο.

bouros

• Guest
« Reply #235 on: October 07, 2008, 14:46:27 »
εγω μονο ευχομαι να κερδισουμε και τπτ αλλο.για τα αλλα..δεν θα μπω στο κοπο να σχολιασω γιατι μονο κακο κανουν σε μας τους ιδιους.

ΠΑΟΚ τραλαλαλαλαλαλαλαλαλαλα ;D

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #236 on: October 07, 2008, 14:49:02 »
PAOK ase ta xaza k pare th nikh...proswpika exw para polla xronia na dw PAOK-vazelos sthn toumpa, olo kati tuxaine k to exana, elpizw fetos na eimai ekei... gia ola ta mats mexri twra hmoun epifulaktikh gia auto omws vlepw 4-0...!

p.s. den diavasa ti egine, mallon psiloxamos gia to 8ema eithriwn...entaxei k gw 8elw na eimai oaka, alla protimw enan parapanw aderfo mesa sto Nao, para ena flwro vazelo...h omada paei kala k oloi exoume valei to xeraki mas, ara oloi dikaioumaste na th vlepoume apo konta...! ti na kanoume, einai mikro to ghpedo!

Ανακοινώσεις / Announcements > Τέρμα τα Greeklish!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg220629.html#top
« Last Edit: October 07, 2008, 15:26:13 by tsakalaki »

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #237 on: October 07, 2008, 14:51:57 »

..entaxei k gw 8elw na eimai oaka, alla protimw enan parapanw aderfo mesa sto Nao, para ena flwro vazelo...h omada paei kala k oloi exoume valei to xeraki mas, ara oloi dikaioumaste na th vlepoume apo konta...! ti na kanoume, einai mikro to ghpedo!

μπραβο ρε μαρακι!!σ αγαπαω κι ας μη σε ξερω.... :) :) :)
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

mpougatsas

• Guest
« Reply #238 on: October 07, 2008, 15:29:56 »
                                                «Μάχη» για την αύξηση
Το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθεί η κατάθεση του φακέλου του ΠΑΟΚ στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, ενώ σύντομα αναμένεται η έκδοση της σχετικής άδειας για το «άνοιγμα» της νέας αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ. Μια άδεια που αφορά τη συμμετοχή των απλών φιλάθλων. Και αυτό διότι όποιος επιχειρηματίας ήθελε να καλύψει ποσά από 50.000 μέχρι και τα 22.350.00 ευρώ, το οποίο είναι το συνολικό ποσό που απαιτείται για τη συνολική κάλυψη, θα το είχε ήδη πράξει. Οι διοικούντες λειτουργούν με το σκεπτικό ότι δεν υπάρχει κάποιος επενδυτής και για αυτό το λόγο στρέφονται στον κόσμο της ομάδας. Οι Θεσσαλονικείς θα έχουν περίπου τρεισήμισι μήνες, ώστε να καλυφθεί η αύξηση, πριν γίνει ο πρώτος έλεγχος από την UEFA για τις αδειοδοτήσεις των ομάδων, οι οποίες θα συμμετέχουν την επόμενη περίοδο στις διοργανώσεις της.

«Οχι» για εισιτήρια

Μόνο οπαδοί του ΠΑΟΚ θα βρεθούν στις εξέδρες της Τούμπας για το ντέρμπι (19/10) με τον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ήθελε να δώσει εισιτήρια, αλλά δημιουργήθηκε πρόβλημα, καθώς οι «πράσινοι» ζητούσαν 1.000, αλλά έπρεπε να μείνουν κενές πέντε χιλιάδες θέσεις στο γήπεδο. Η απόφαση θα ανακοινωθεί επίσημα το μεσημέρι, όταν και θα γίνει η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα.

Άλλωστε, οι Θεσσαλονικείς ήθελαν να εξασφαλίσουν εισιτήρια και για το δεύτερο παιχνίδι, έκαναν κάποιες επαφές με αξιωματικούς της Αστυνομίας και όπως διαπιστώθηκε αυτό θα σήμαινε απώλεια 100.000 ευρώ στα ταμεία του συλλόγου, πέρα από την άσχημη εικόνα της Τούμπας, από την οποία θα αποκλειστούν πάρα πολλοί φίλοι της ομάδας. Όπως είναι φυσικό, αφού ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν θα δώσει εισιτήρια, δεν θα πάρει για το ΟΑΚΑ.

Σε λειτουργία τα τουρνικέ

Στον αγώνα της έκτης αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό, όπως είναι γνωστό, θα λειτουργήσουν τα νέα τουρνικέ της Τούμπας. Η νέα διαδικασία θα λύσει πολλά προβλήματα, όσον αφορά την παρουσία οπαδών στο γήπεδο. Εκτός των τουρνικέ, θα υπάρχουν σε όλες τις θύρες σεκιουριτάδες οι οποίοι θα διευκολύνουν αλλά και θα ελέγχουν τους φιλάθλους. Εν τω μεταξύ, από αυτό το παιχνίδι θα ενταθεί ο έλεγχος των φίλων της ομάδας, κάτι με το οποίο θα ασχοληθούν και συνδεσμίτες του «Δικεφάλου».

Επιστροφή με απουσίες

Στις προπονήσεις επιστρέφουν από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν χθες και προχθές ρεπό. Οι «ασπρόμαυροι» θα αρχίσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αλλά με αρκετές απουσίες, αφού το Σάββατο και την επόμενη Τετάρτη είναι τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων. Από τις προπονήσεις θα λείψουν οι διεθνείς Χαλκιάς, Κοντρέρας (Χιλή), Μουσλίμοβιτς (Βοσνία) και οι δύο νεαροί Αθανασιάδης, Γεωργίου (Εθνική Ελπίδων). Αν προστεθούν και οι τραυματίες Κονσεϊσάο, Βιεϊρίνια και Βαγγελής, τότε στο πρόγραμμα θα μετέχουν 17 παίκτες.

Πρώτος στα εισιτήρια

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να είναι δεύτερος στον βαθμολογικό πίνακα, αλλά οι οπαδοί του είναι πρώτοι στην παρουσία τους στα γήπεδα. Αυτό επιβεβαιώνεται με τον μέσο όρο εισιτηρίων όσον αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια. Ωστόσο, οι Θεσσαλονικείς στηρίζουν την ομάδα και στους εκτός έδρας αγώνες, παρά τις δυσκολίες που προέκυψαν. Μέχρι στιγμής ο «Δικέφαλος του Βορρά» έχει μέσο όρο εισιτηρίων στα εντός έδρας παιχνίδια 25.611.

Μας έβαλε τα γυαλιά ο Ζαγοράκης..
 σα να μας λέει αφήστε τα γούστα και δείτε την ουσία.

προς Μods:
το παραθέτω εδώ γιατι το θεωρώ πολύ πιο εντός θέματος απο κάτι άλλα παραλιρρίματα που γράφτηκαν απο χθές..

http://www.sport-fm.gr/article/149425
« Last Edit: October 07, 2008, 15:32:42 by tsakalaki »

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #239 on: October 07, 2008, 16:02:29 »
ανοιξτε τα ματακια σας και διαβαστε μερικοι την πρωτη παραγραφο απο το παραπανω αρθρο και αν θεωρειτε μια γαμ..... εκδρομη πιο πανω σαν στοχο απο την εξυγιανση τοτε παω πασο.
ελεος πια, την εχετε κανει επαγγελμα...
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ