Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14084 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #140 on: October 06, 2008, 21:27:37 »
κριμα...τοσα χρονια κραζουμε τους βαζελους οτι ειναι οι μονοι οπαδοι που δεν ερχονται ΤΟΥΜΠΑ και οτι γενικα δεν ειναι καθολου εκδρομικος λαος...μετα απο αυτο που εγινε τι να πουμε??ελεος μην καταντησουμε σαν αυτους.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #141 on: October 06, 2008, 21:28:02 »
Συγχαρητήρια στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ που δεν πήρε εισητήρια.......Συγχαρητήρια στην διοίκηση ΠΟΥ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ Β ΓΥΡΟ!!!Συγχαρητήρια στην διοίκηση ΖΑΓΟΡΑΚΗ!ΜΑΣ ΚΑΝΑΝ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!ΓΙΑ 100.000 ΕΥΡΩ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΙΣΤΕΣ!!!

Εκδρομάρες μπορούμε να κάνουμε και με Νιόνιο και με Βούλη και σε ματς κυπέλου.

Καταρχήν δεν θα μιλήσω προσωπικά για τον wild shark,αλλά το να θεωρούμε εκδρομές και να ζητήσουμε εισητήρια με Νιόνιο (την μοναδική που σέβομαι) με Τρίπολη,Λιβαδειά,Θρασύβουλους και λοιπές ομάδες είναι τουλαχιστον αστείο και μας μικραίνει!!ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ!!!Δεν το παίζω υπέρΠΑΟΚΤΣΗΣ ούτε τίποτα άλλο!ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΥΤΟ!!

PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #142 on: October 06, 2008, 21:29:20 »
Μα διαβάζω εξωφρενικά πράγματα. Ένας λέει πως συμπεριφερόμαστε σα το Ρούλη, ο άλλος λέει πως έχει χαθεί η έννοια του ταξιδιάρικου λαού, λόγια λόγια λόγια.

Πού ήταν όλοι αυτοί στο ματς με τον Τέλη; 1000 άτομα ήμασταν κάτω.
Φυσικά και θα γίνουν εκδρομές στην Αθήνα. 3 ματς έχουμε εκεί σίγουρα που θα πάμε.

Ο γαύρος μαλάκας είναι που δε δίνει εισιτήρια; Έχει μικρό γήπεδο και δε χωράνε. Πρώτα τους ΠΑΟΚτσήδες σκέφτεσαι και μετά τους άλλους. Να πα να γαμηθούν τα βαζέλια. Αν δε χωράμε εμείς, να μην έρθουν.
Αυτοί έχουν γήπεδο 60.000 θέσεων και είναι άπλες. Εμείς όχι.

Δηλαδή τι πιστεύετε; Ότι ο Ζαγοράκης είναι τόσο βλαξ που δεν ήθελε να πάνε ΠΑΟΚια στην Αθήνα;
Δε γίνεται να χάσουμε 100.000 ευρώ με πολύ σοβαρή την πιθανότητα να μη πάμε εμείς στο ΟΑΚΑ λόγω του νέου νόμου. Δε γίνεται να εκδόσεις μόνο 4.000 εισιτήρια για να γουστάρουν οι κάτοχοι διαρκείας. Και άλλοι θέλουν να έρθουν
Δε γίνεται να διακινδυνεύσεις ένα τεράστιο χρηματικό πρόστιμο σε ΠΙΘΑΝΗ περίπτωση επισοδείων

Ορθή λοιπόν και ώριμη η απόφαση της ΠΑΕ μας
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
« Reply #143 on: October 06, 2008, 21:29:30 »
Εχουμε φαει πολλες σφαλιαρες και πολλες πικρες για να μας νοιαζει αν θα ερθουν Τουμπα αυτοι που 30 χρονια την βλεπανε απο φωτογραφια.Φυσικα κ ηθελα να ερθουν μονο και μονο επειδη θα πηγαιναμε και ΕΜΕΙΣ αλλα αν αυτο δεν συμφερει την ομαδα μου για το καλο της αδιαφορω που δεν θα ερθουν και που δεν θα παμε.Τελεια και παυλα
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #144 on: October 06, 2008, 21:31:20 »
Εντωμεταξύ κόβω το πουλί μου ότι οι μισοί εδώ που κράζουν, δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να πάνε ΟΑΚΑ  :D
Τέσπα...
κι εγω να κοψω το δικο μου οτι απ'αυτους που τα βλεπουν ολα καλα δεν θα πηγαινε κανεις;

Δε ξέρω για τους άλλους, για τον εαυτό μου μόνο μπορώ να μιλήσω. Εγώ τα βρίσκω όλα καλά και δεν έχω χάσει κανένα ματς φέτος, μέσα - έξω.

Θα πήγαινα βεβαίως και Αθήνα. Μη κοιτάμε όμως μόνο τη μια όψη του νομίσματος
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #145 on: October 06, 2008, 21:34:55 »
εγω πολυ θα γουσταρα να βγαλει του χρονου ανακοινωση ο εργοτελης πως δε μπορουμε να διαθεσουμε εισητιρια λογω υποχρέωσης στο λαο μας να βρεθει στο μικρό για μας παγκρητιο.

---
Καποιος φίλος παραπάνω ειπε πως η αποφαση εχει να κανει με τον προς ψηφηση νομο για μετακινήσεις οπαδών. Αυτή τη στιγμή δεν εχει ψηφιστεί τιποτα. Για το αν και θα και ποτε θα ψηφιστεί είναι άλλο θεμα. Εξάλλου και να ψηφιστεί δε το καταλαβα γιατί να αρνηθούμε τη φιλοξενιά σε μια ΠΑΕ ειτε αυτή είναι βαζελος, ειτε γαυρός είτε αστερας τριπολης. Είναι τα λεφτά???? οκ να ξεχρεώσουμε αλλά καπου πρεπει να υπαρχει μια ζυγαρια... οπου στη μια ειναι οι μπιζνες και στην άλλη η ιδεα του ΠΑΟΚΤΣΗ ΟΠΑΔΟΥ.
Δε με χαλάει η μπιζνα αρκει να με κανεις τσελσι και ρεαλ...αλλά επειδή θα μαι παντα ο ΠΑΟΚ που παλευει να σπασει τη τριαδα του ΠΟΚ γαμησε με με τα κωλολεφτα και ασε τη ζηγαρια να γυρει προς την ιδεα...

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #146 on: October 06, 2008, 21:39:38 »
Εντωμεταξύ κόβω το πουλί μου ότι οι μισοί εδώ που κράζουν, δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να πάνε ΟΑΚΑ  :D
Τέσπα...
κι εγω να κοψω το δικο μου οτι απ'αυτους που τα βλεπουν ολα καλα δεν θα πηγαινε κανεις;

εγω αδερφε ειχα σκοπο να παω στο δευτερο γυρο.....αλλα ενταξει τι να κανουμε.....και παλι μεμονωμενα μπορει να κατεβω....αλλα ασχετο αυτο..

δεν σου κρυβω οτι δεν εχω διαρκειας...δεν εχω σκοπο να αναλυσω το λογο...παντως θεωρω πολυ μεγαλυτερη πουστια να μη καταφερω να βρω εισητιριο για  το ματς της τουμπας για να ερθουν σαν βασιλιαδες με 3000-4000 κενο μερικοι μαλακες βαζελοι.....

επισης πρεπει να σεβαστεις τα διαρκειας σου....

τελος παντων το ποιο σημαντικο απ ολα ειναι το αγωνιστικο αποτελεσμα αυτου του παιχνιδιου...που σε περιπτωση στραβου αποτελεσματος θα ακουστουν (και ισως γινουν)τοσα πολλα,που αυτα που συζηταμε αυτη τη στιγμη ειναι εντελως ανουσια σε σχεση με το αγωνιστικο....

για αυτο τουμπα κολαση με 30.000 κοσμο και νικη....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #147 on: October 06, 2008, 21:44:33 »
Μα διαβάζω εξωφρενικά πράγματα. Ένας λέει πως συμπεριφερόμαστε σα το Ρούλη, ο άλλος λέει πως έχει χαθεί η έννοια του ταξιδιάρικου λαού, λόγια λόγια λόγια.

Πού ήταν όλοι αυτοί στο ματς με τον Τέλη; 1000 άτομα ήμασταν κάτω.
Φυσικά και θα γίνουν εκδρομές στην Αθήνα. 3 ματς έχουμε εκεί σίγουρα που θα πάμε.

Ο γαύρος μαλάκας είναι που δε δίνει εισιτήρια; Έχει μικρό γήπεδο και δε χωράνε. Πρώτα τους ΠΑΟΚτσήδες σκέφτεσαι και μετά τους άλλους. Να πα να γαμηθούν τα βαζέλια. Αν δε χωράμε εμείς, να μην έρθουν.
Αυτοί έχουν γήπεδο 60.000 θέσεων και είναι άπλες. Εμείς όχι.

Δηλαδή τι πιστεύετε; Ότι ο Ζαγοράκης είναι τόσο βλαξ που δεν ήθελε να πάνε ΠΑΟΚτσήδες στην Αθήνα;
Δε γίνεται να χάσουμε 100.000 ευρώ με πολύ σοβαρή την πιθανότητα να μη πάμε εμείς στο ΟΑΚΑ λόγω του νέου νόμου. Δε γίνεται να εκδόσεις μόνο 4.000 εισιτήρια για να γουστάρουν οι κάτοχοι διαρκείας. Και άλλοι θέλουν να έρθουν
Δε γίνεται να διακινδυνεύσεις ένα τεράστιο χρηματικό πρόστιμο σε ΠΙΘΑΝΗ περίπτωση επισοδείων

Ορθή λοιπόν και ώριμη η απόφαση της ΠΑΕ μας
ε κατσε ρε φιλε λιγο μισο λεπτακι
στα σκουληκια γιατι τα δινες;θα μας απαντησει κανεις σ'αυτο;
και στην τελικη τις εκδρομες των γαυρων οταν αυτοι επαιζαν οακα τις θυμαστε στην τουμπα;ποσο εκοβαν απο το γηπεδο το θυμαστε;τοτε ολα καλα;
τοτε δεν ειχες και διαρκειας.αλλα ηταν ο γκεη στανταρ θα γεμιζες το γηπεδο.τρελαινομαι με μερικα που μου ρχονται...
αλλα οταν πηγαιναν 8000 κατω ελεγες μετα ταξιδιαρης λαος κτλ κτλ...

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
« Reply #148 on: October 06, 2008, 21:54:38 »
Θέλω να ρωτήσω κάτι επειδή διαβάζω και ξανά διαβάζω για ταξιδιάρη λαό.

Τι θεωρείτε εσείς ταξιδιάρη; τις εκδρομές των 5 και 8 χιλιάδων σε κάποια ντέρμπι η την παρουσία των πιστών σε κάθε αγώνα που παίζει ο ΠΑΟΚ;

ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

mpougatsas

• Guest
« Reply #149 on: October 06, 2008, 21:56:14 »
 Ποδόσφαιρο-ΠΑΟΚ-Δεν δίνει εισιτήρια στον Παναθηναϊκό             
Πηγή: ΑΠΕ  06/10/08-21:09

Με ενδιαφέρον αναμένεται η αυριανή σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη για τα μέτρα τάξης του αγώνα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός, που ακολουθεί μετά την διακοπή του πρωταθλήματος.
Εκ των όσων διέρρευσαν, η διοίκηση του ΠΑΟΚ δεν προτίθεται να δώσει εισιτήρια στην αθηναϊκή ΠΑΕ για τις ανάγκες των φιλάθλων της, εκτιμώντας πως η υψηλή ζήτηση και τα λιγοστά διαθέσιμα εισιτήρια δεν ευνοούν την αποδοχή τέτοιου αιτήματος και την παράδοση εισιτηρίων στην φιλοξενούμενη ομάδα, κάτι που βεβαίως θα σήμαινε και την ύπαρξη "νεκρής ζώνης" για λόγους ασφαλείας.
Αυτό, βεβαίως, με την προϋπόθεση πως και στο αντίστοιχο παιχνίδι του δευτέρου γύρου ο ΠΑΟΚ δεν θα αξιώσει εισιτήρια από τους «πράσινους».

http://vwww.express.gr/news/sports/83669oz_2008100683669.php3

mpougatsas

• Guest
« Reply #150 on: October 06, 2008, 22:22:22 »
Η ΠΑΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ 'Η Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ?

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ

Η απάντηση στο ερώτημα σου tolis_pt είναι πως η ΠΑΕ αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια πριν γίνει καν σύσκεψη με την αστυνομία..

Μέγάλο πλήγμα στο γόητρο του παοκτσή εκδρομέα οπαδού κατα τη γνώμη μου ανεξαρτήτως εισιτηρίων διαρκείας,χωριτικότητας,πιθανών επεισοδείων,βαθμολογικής θέσης της ομάδας κτλ..

Σέβομαι την απόφαση κι ας μη μπορώ να το χωνέψω..

Πάμε για το τρίποντο ΠΑΟΚΑΡΑ..   μη τους λυπηθείτε κι αυτούς οπως την κούλα..   ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ!!!

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #151 on: October 06, 2008, 22:54:48 »
Αν γίνει αύριο η σύσκεψη , ελπίζω να αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή και να έχουν γίνει κινήσεις να αλλάξει την απόφαση της η διοίκηση..

ΔΩΣΤΕ ΕΙΣΙΤΉΡΙΑ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΉΠΟΤΕ ΚΟΣΤΟΣ.

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #152 on: October 06, 2008, 23:04:00 »
λόγο τώρα το είπε ο τζορμπα στο λίμπερο.πάρθηκε απόφαση να μην δοθούν.

(πάμε τώρα όλοι μαζί:η τούμπα θα είναι κόλαση και φωνή 90 λεπτά και θα κρεμόμαστε σαν τα τσαμπιά 28.000 και σκίστε τους-γαμήστε τους και πάει λέγοντας..)

yes man...

Offline PAOK-GALATSI

• Αποστολή
  • **
« Reply #153 on: October 06, 2008, 23:05:36 »
ΑΝΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΝΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΑΡΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΙ.......

ΜΠΡΑΒΟ ΘΟΔΩΡΑ........

PANELLHNIOS SF PAOK ATHINWN!

billaras

• Guest
« Reply #154 on: October 06, 2008, 23:29:00 »
όχι ρε πούστη μου....αυτό δεν το περίμενα με τίποτα

με τι μούτρα τώρα θα ζητάς εισιτήρια???

γιατί με τα σκουλήκια θα δίναμε 4 φορές περισσότερα εισιτήρια και τώρα όχι?
μήπως ήταν κίνηση εντυπωσιασμού???

θέλω να πιστεύω πως δεν θα γίνουμε σαν αυτούς που κοροϊδεύαμε.

πολύ μεγάλο λάθος...

Offline CRUSADER

• Αποστολή
  • **
« Reply #155 on: October 06, 2008, 23:29:14 »
λόγο τώρα το είπε ο τζορμπα στο λίμπερο.πάρθηκε απόφαση να μην δοθούν.
(πάμε τώρα όλοι μαζί:η τούμπα θα είναι κόλαση και φωνή 90 λεπτά και θα κρεμόμαστε σαν τα τσαμπιά 28.000 και σκίστε τους-γαμήστε τους και πάει λέγοντας..)
yes man...

όχι ρε φίλε.. αυτό δεν το δέχομαι... τί όλοι μαζί... εδώ το ποτήρι ξεχυλίζει, γιατί κι ο ζαγοράκης σαν χιλιάρικο άρχισε να σε βλέπει... και πού σε ήθελε δηλαδή η παε φέτος... δεν σε θέλει στο οακα, δεν σε θέλει στην κρήτη, δεν σε θέλει στην θράκη, δεν σε θέλει πουθενά... σε θέλει μόνο να πας και να ακουμπάς τα λεφτά σου στα ταμεία... να πάνε να γαμηθούν όλοι ρε... το travel και οι αεροπορικές να κονομάνε και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν...
δηλαδή πέρσι καθήσαμε και ξεφτυλιστήκαμε για χάρη του και για χάρη του ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα γιατί πιστέψαμε σε κάποια πράγματα... και ακόμα πιστεύουμε γιατί βλέπουμε... αλλά βλέπουμε και πολλά ακόμα τα οποία καταπίνουμε μέχρι σήμερα...
αυτό δεν το δέχομαι... στα αρχίδια μου και τα πρόστιμα στα αρχίδια μου και όλα...
εγώ επιλέγω πότε και που θα δω τον ΠΑΟΚ και όχι ο ζαγοράκης... αν δεν με θέλει στα εκτός να μου κόψει και την ΤΟΥΜΠΑ... δεν μπορεί να με ξεφτυλίζει έτσι...
εδώ έφτασε σε σημείο να σε κατηγορήσει για επεισόδια περσι στη λάρισα... γιατί αυτοί που φάγανε τις μολότοφ κατεβήκανε να τρέξουνε τα τυριά... έπρεπε δηλαδή να κάτσουν να καούν ζωντανοί για να μην πληρώσει η παε πρόστιμο... και μιλάμε για σκηνικό που έγινε κάτι χιλιόμετρα μακρυά από το γήπεδο...
δεν με νοιάζει αν θα πάμε στο δεύτερο γύρο και αν θα επιτρέπονται τότε οι εκδρομές... με νοιάζει ότι τώρα επιτρέπονται... και δεν γουστάρω η ιστορία να γράψει ότι το 2008 οι ανύπαρκτοι για δεκαετίες ολόκληρες βάζελοι στην ΤΟΥΜΠΑ ζήτησαν εισιτήρια και ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να δώσει...
και πες δηλαδή ότι ξεκινάνε τίποτα κομμάτια να πάνε στο δεύτερο γύρο μόνοι τους... και πέφτουν σούτια... και πληρώνει η παε πρόστιμο... ή πες ότι παθαίνουν κάτι... τί θα κάνει ρε ο ζαγοράκης και τί θα πει καλά να πάθουν ή γιατί πήγανε;
άντε ρε με τις μαλακίες τους και τις γιορτές τους... μας ξενερώσανε τελείως ρε... ποιο ματς και ποιο τρίποντο τώρα...
ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΡΕ !!!

Offline diegito4

• Αλλαγή
« Reply #156 on: October 06, 2008, 23:35:33 »
ειρωνικα το ειπα βρε..

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #157 on: October 06, 2008, 23:40:25 »
Άρα τι βγαίνει από όλα αυτά; ΓΗΠΕΔΟ ΤΩΡΑ!

trelos sporos

• Guest
« Reply #158 on: October 06, 2008, 23:43:57 »
ο ζαγοράκης μόλις δικαίωσε τα σκουλήκια. Πλέον αυτοί και οι βαζέλες, όταν μου τη λένε για τις μετακινήσεις θα πρέπει να σκύβω το κεφάλι και να κάνω τουμπεκί.δε περναεί ακόμα η καράμέλα εκδρομικός λαος και σουξου μουξου στους αλλόθρησκους. πρέπει να το δείξεις με πράξεις.αυτό το πράγμα μονο να σκεφτόταν αρκούσε για να δώσει εισητήρια.

STINTSITAPANTA

• Guest
« Reply #159 on: October 06, 2008, 23:47:49 »
Μέσα σε τέτοια μεγαλεία που αρχίζουμε να ζούμε γιατί τρώμε το χάλασμα? Είναι δυνατόν να φτάνουμε τόσο κοντά σε συμφωνία με τους φλώρους και να μην δίνουμε εισιτήρια χάνοντας μοναδική εκδρομή στην καλογρέζα? Δηλαδή τι εξήγηση υπάρχει για τέτοια γκέλα? Οτι θα χάσουμε 3.000 εισιτήρια από τις νεκρές ζώνες που χρειάζονται οι ανίκανοι? Ας φτιάξουμε ένα κλουβί από πλέξι γκλας κι ας βάζουμε μέσα τους φιλοξενούμενους που ούτε θα ακούγονται, ούτε θα απαιτείται νεκρή ζώνη. Αρα ή δεν προβλέπεται να είμαστε μέσα σε στόχους τον Φεβρουάριο (καλά, δεν το πιστεύω ούτε κι εγώ απλά το γράφω), ή είμαστε χρήσιμοι μόνο για καμμιά εξοχική ταβέρνα στην Κρήτη και στην Σάμο, ή -το χειρότερο- κάποιοι ακόμη κρατάνε σε καθεστώς ομηρίας το γήπεδο μας και εμάς τους ίδιους παρά τον μπούλο που έχουνε πάρει έξω από την ΘΥΡΑ 4.