λόγο τώρα το είπε ο τζορμπα στο λίμπερο.πάρθηκε απόφαση να μην δοθούν.
(πάμε τώρα όλοι μαζί:η τούμπα θα είναι κόλαση και φωνή 90 λεπτά και θα κρεμόμαστε σαν τα τσαμπιά 28.000 και σκίστε τους-γαμήστε τους και πάει λέγοντας..)
yes man...
όχι ρε φίλε.. αυτό δεν το δέχομαι... τί όλοι μαζί... εδώ το ποτήρι ξεχυλίζει, γιατί κι ο ζαγοράκης σαν χιλιάρικο άρχισε να σε βλέπει... και πού σε ήθελε δηλαδή η παε φέτος... δεν σε θέλει στο οακα, δεν σε θέλει στην κρήτη, δεν σε θέλει στην θράκη, δεν σε θέλει πουθενά... σε θέλει μόνο να πας και να ακουμπάς τα λεφτά σου στα ταμεία... να πάνε να γαμηθούν όλοι ρε... το travel και οι αεροπορικές να κονομάνε και οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν...
δηλαδή πέρσι καθήσαμε και ξεφτυλιστήκαμε για χάρη του και για χάρη του ΠΑΟΚ πάνω απ' όλα γιατί πιστέψαμε σε κάποια πράγματα... και ακόμα πιστεύουμε γιατί βλέπουμε... αλλά βλέπουμε και πολλά ακόμα τα οποία καταπίνουμε μέχρι σήμερα...
αυτό δεν το δέχομαι... στα αρχίδια μου και τα πρόστιμα στα αρχίδια μου και όλα...
εγώ επιλέγω πότε και που θα δω τον ΠΑΟΚ και όχι ο ζαγοράκης... αν δεν με θέλει στα εκτός να μου κόψει και την ΤΟΥΜΠΑ... δεν μπορεί να με ξεφτυλίζει έτσι...
εδώ έφτασε σε σημείο να σε κατηγορήσει για επεισόδια περσι στη λάρισα... γιατί αυτοί που φάγανε τις μολότοφ κατεβήκανε να τρέξουνε τα τυριά... έπρεπε δηλαδή να κάτσουν να καούν ζωντανοί για να μην πληρώσει η παε πρόστιμο... και μιλάμε για σκηνικό που έγινε κάτι χιλιόμετρα μακρυά από το γήπεδο...
δεν με νοιάζει αν θα πάμε στο δεύτερο γύρο και αν θα επιτρέπονται τότε οι εκδρομές... με νοιάζει ότι τώρα επιτρέπονται... και δεν γουστάρω η ιστορία να γράψει ότι το 2008 οι ανύπαρκτοι για δεκαετίες ολόκληρες βάζελοι στην ΤΟΥΜΠΑ ζήτησαν εισιτήρια και ο ΠΑΟΚ αρνήθηκε να δώσει...
και πες δηλαδή ότι ξεκινάνε τίποτα κομμάτια να πάνε στο δεύτερο γύρο μόνοι τους... και πέφτουν σούτια... και πληρώνει η παε πρόστιμο... ή πες ότι παθαίνουν κάτι... τί θα κάνει ρε ο ζαγοράκης και τί θα πει καλά να πάθουν ή γιατί πήγανε;
άντε ρε με τις μαλακίες τους και τις γιορτές τους... μας ξενερώσανε τελείως ρε... ποιο ματς και ποιο τρίποντο τώρα...
ΣΕ ΠΟΥΛΗΣΑΝΕ ΡΕ !!!