Author Topic: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova  (Read 14121 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline arrwstos4

• Αποστολή
  • **
Απ: ΠΑΟΚ-βαζελος 0 - 0 19/10/2008 19.00 nova
« Reply #120 on: October 06, 2008, 20:34:25 »
και στην τουμπα πολυ μεγαλυτερη πωρωση να εχεις και βαζελους
Για να'μαστε στου ΠΑΟΚ το πλευρό..

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #121 on: October 06, 2008, 20:34:50 »
η παε θα εδινε εισιτηρια αν εκλεινε μονο η 8 για τους βαζελους?

shogoon

• Guest
« Reply #122 on: October 06, 2008, 20:37:43 »
μπραβο στη παε ΠΑΟΚ που προστατεψε

1) αυτους που εχουν διαρκειας στην 7 και

2) αυτους που δεν εχουν διαρκειας αλλα γουσταρουν να δουν το παιχνιδι με τον βαζελο......εστω αυτους τους 5.ΟΟΟ που δεν θα ειχαν το δικαιωμα αν επαιρναν εισιτηρια οι βαζελοι......

αν μειωσει και τις αντιλαικες τιμες των εισητιριων των ντερμπι ακομα καλυτερα......

πρεπει να νικησουμε για να κλεισουν πολλα κακοπροαιρετα στοματα.....

συμφωνω 100% . τελικα ποσα ειδη ΠΑΟΚτζηδων υπαρχουν για να ξερουμε και μεις ντερμπακηδες φλωροι εκδρομικοι φανατικοι αγριοι ηρεμοι ψηλοι κοντοι επαρχιωτες λαμογια αγνοι κτλ κτλ κτλ κτλ

PAOK_VOLOS

• Guest
« Reply #123 on: October 06, 2008, 20:49:29 »
Ç ÐÁÅ ðñåðåé íá äùóåé ïóá åéóéôçñéá æçôçóïõí ôá âáæåëéá(max 3500)(20€ ôï êïììáôé).ÄÅÍ ÈÁ ÕÐÁÑ×ÅÉ ÊÁÌÉÁ ÄÉÊÁÉÏËÏÃÉÁ ÁÍ ÄÅÍ ÄÙÓÅÉ.

ÐÁÏÊ åéóáé êáé ðñåðåé íá êáôåâáóåéò 6000 êïììáôéá êáôù.Áõôü ìáò êáéåé åìáò,Ï×É ÔÁ ËÏÃÉÓÔÉÊÁ.

*Sabbath   Ôïõò 6000 ðïõ èá êáôåâáéíáí ãéáôé äåí ôïõò ðñïóôáôåõåé êáé ôïõò êïâåé ôçí åêäñïìç?

Äåí êñáôéåìáé èá ôï ãñáøù    ÆÁÃÏÑÁÊÇ ÔÓÁÊÉÓÏÕ ÊÁÉ ÄÙÓÅ ÅÉÓÉÔÇÑÉÁ ÓÔÏÕÓ ÂÁÆÅËÏÕÓ

Offline inkas4

• Αποστολή
  • **
« Reply #124 on: October 06, 2008, 20:51:17 »
κριμα μεγαλη ξενερα!!κριμα για την διοικηση που μας στερησε μια ακομη εκδρομη!!!!

μετα κατηγορουμε τα σκουληκια!δεν ντρεπονται!!πια διαρκειας μορε?και γιατι να μεινει κενη η 7?δεν συνεχιζω..θα πω πολλα που δεν πρεπει...
ΑΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝΕ ΤΙ ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ...ΜΟΝΟ Π.Α.Ο.Κ.

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #125 on: October 06, 2008, 20:52:57 »
Μάγκες κούρασε το θέμα. Αφού δε δίνουμε εισιτήρια, τέλος.
Θα κάτσουμε να σκάσουμε; Εκδρομάρες μπορούμε να κάνουμε και με Νιόνιο και με Βούλη και σε ματς κυπέλου.
Όχι 6.000, αλλά καλές εκδρομές.

Η μεγαλύτερη εκδρομή μας φέτος ούτως η άλλως θα είναι στο ΟΑΚΑ, Πάνω από 15.000... στον τελικό κυπέλου.

Έχετε εμπιστοσύνη στη διοίκηση. Για να μην έδωσε σημαίνει ότι δε μας συνέφερε.

...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #126 on: October 06, 2008, 20:54:25 »
μην παρεκτραπουμε για την διοικηση.

η διοικηση ειναι διοικηση και επραξε κατα το συμφερον της.

οταν οι οπαδοι σκεφτονται σαν λογιστες πως θα σκεφτει ο βιολιδης και ο ζαγορακης σαν οπαδος?

ας κοιταξουμε πρωτα εμεις να βρουμε την ταυτοτητα μας.

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #127 on: October 06, 2008, 20:57:15 »
σηζήτηση γινεται...
το θεμα δεν ειναι ποσα είδη Παοκτσηδων υπαρχουν. Το θεμα είναι το όποια αποφαση κι αν παρθει να αντιμετοπιστεί με την σοβαροτητα που της αναλογει φιλε shogoon. Δηλαδη, μια αποφαση δε φιλοξενουμε κανενα στη Τουμπα (οπως καλως η κακως κανει ο γαυρος) εμένα δε θα με ενοχλήσει. Επισης δε θα με ενοχλήσει να κλείσει όλη η 7 για λόγους φιλοξενίας αντιπάλων, κι ας έχω εισητηριο στην 7. Θα πρέπει όμως να νιώσουμε καλά στο πετσί μας πως απ τη στιγμή που δε θελουμε, δικαίως η αδίκως, να φιλοξενήσουμε τότε το ίδιο δικαίωμα έχει και η ΠΑΕ πανθρακικός, ΠΑΕ Ξάνθη και κάθε παε που για το χ και ψ λόγο δε θέλει να μας φιλοξενήσει. Και επειδή όπως διέκρινες υπάρχουν πολλά είδη παοκτσηδων (και αυτό είναι πολύ καλό διαφορετικά θα είμασταν ομάδα γειτονιας σε μυαλό και γεωγραφική εκταση) καλό είναι να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς να θέλουμε να δώσουμε δικιο στη μια ή στην αλλη. Είναι πολύ νωρίς για να πούμε καλό είναι να μην δίνουμε ή το αντίθετο. Φέτος στο παγκρητιο είπες παρε εισητίρια για το καραισκάκη ζαγοράκη (θελωντας να πικαρεις προφανως τους γαυρους για τη τακτική τους). Του χρόνου ισως δε θα είσαι να το λες επειδη η παει ΟΦΗ ειρωνικα δε θα σου δωσει για να καλυψει στο μικρό πακρητιο το λαο της ...κι αν είσαι παρον τουλαχιστον δε θα έχεις δίκιο να το λες αυτό το συνθημα...

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #128 on: October 06, 2008, 20:57:36 »
Η ΠΑΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ 'Η Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ?

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?
« Last Edit: October 06, 2008, 21:13:08 by tolis_pt »

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #129 on: October 06, 2008, 20:58:30 »
Το συμφερον της ΠΑΕ λεει οτι εκτος απο τα 100 χιλιαρικα που θα χανε απο τα εισητηρια, δεν τησ εγγυαται κανεις οτι οι μπερδεμενοι που πετουσαν μπουκαλια και διεκοψαν το ματσ, δεν θα μπουν στο γηπεδο για να πλησιασουν τους βαζελους για επεισοδια.. καλα εκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο καθε αποψη.ουτε ο κοσμος του ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ουτε και υπαρχει λογος να στιγματιστει μια τετοια προσπαθεια

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #130 on: October 06, 2008, 21:04:27 »
Το συμφερον της ΠΑΕ λεει οτι εκτος απο τα 100 χιλιαρικα που θα χανε απο τα εισητηρια, δεν τησ εγγυαται κανεις οτι οι μπερδεμενοι που πετουσαν μπουκαλια και διεκοψαν το ματσ, δεν θα μπουν στο γηπεδο για να πλησιασουν τους βαζελους για επεισοδια.. καλα εκανε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο καθε αποψη.ουτε ο κοσμος του ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΩΡΙΜΟΣ ουτε και υπαρχει λογος να στιγματιστει μια τετοια προσπαθεια

θα τολμήσω να το πω κι ας με κράξετε....
αυτό μου θυμίζει λίγο σκεπτικό ντεμη.... (οχι το δικό σου, της διοίκησης αν σκέφτηκε έτσι) και θα το βρούμε μπροστά μας...
οκ...παρθηκε η απόφαση να μη δωθούν, σεβαστη, παμε παρακάτω...δε χρειάζεται όντως να συνεχιστεί.

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #131 on: October 06, 2008, 21:06:42 »
που να δεις τι θυμηθηκα εγω στο γηπεδο με ΑΡΗ οταν εβλεπα να διακοπτεται το ματς... και μεσα μου εγινε ενα flash back kai σκοτεινιασαν ολα...ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΣΠΑΓΑΝ ΑΔΕΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΙΝΓ ΤΟΥ ΟΑΚΑ. πρωτα να κοιταμε τι κανουμε εμεις και μετα η ΠΑΕ

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #132 on: October 06, 2008, 21:09:18 »

θα τολμήσω να το πω κι ας με κράξετε....
αυτό μου θυμίζει λίγο σκεπτικό ντεμη.... (οχι το δικό σου, της διοίκησης αν σκέφτηκε έτσι) και θα το βρούμε μπροστά μας...
οκ...παρθηκε η απόφαση να μη δωθούν, σεβαστη, παμε παρακάτω...δε χρειάζεται όντως να συνεχιστεί.

η παε δεν πηρε αποφαση να ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ.....η παε πηρε αποφαση να ΜΗΝ ΕΡΘΟΥΝ ΑΥΤΟΙ γιατι δεν μας συμφερει για καποιους λογους.....τι να κανουμε:;;; να κλεισει ολη η τουμπα για να ειναι οι βαζελοι βασιλιαδες με 4000 θεσεις κενο;;;;;

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #133 on: October 06, 2008, 21:10:54 »
λεμε η παε να μην κανει μαλακιες για να παει η ομαδα απερισπαστη στο ματς.παρτην την μαλακια τωρα.οτι και να γραψετε
την ξενερα που νιωθω τωρα την εχω ξανανιωσει πιτσιρικας οταν μου ξανακοψαν μια εκδρομη.παλιμπαιδισμος...
το ιδιο νιωθει κι ενα μεγαλο κομματι του λαου μας.σκεφτειτε τους κι αυτους πριν γραψετε.κι ας τους σκεφτει κι η παε...
λεει ο μπιανκονερο καποια πολυ σωστα πραγματα.εγω μπιανκο αδερφε δεν εχω απαντηση σ'αυτα που ρωτας.
ομως ξερω πως για πλακα και χωρις βαζελους μεσα μπορουν να γινουν χειροτερα απ'οσα εγιναν στο κορνερ με τον κοκε.
και ξερεις ποια ειναι η μαλακια;οτι πολλοι θα τους δικαιολογησουν.παρα πολλοι...
επισης θα σου ελεγα και χωρις να με παρεξηγησεις να ρωτησεις την παε ολα αυτα που βαζεις ως ερωτηματα.
γιατι για να προσφερει στα σκουληκια 5 χιλιαρικα εισητηρια τις απαντησεις τις ειχε βρει.τωρα κολλαει στους 1000;δεν νομιζω.
κολλλαει στην αστυνομια;ποιος το λεει αυτο;αυτοι δεν λεγανε πως με παροντα την αστυνομια τα εδινε τα εισητηρια στα ερπετα;
τι σκατα αλλαξε;επειδη ειναι αθηναιοι(για πλακα το λεω);ε ναι εγω θα παραδεχτω αυτο που μας λεγανε τα σκουληκια.
και τρεμω τωρα που το γραφω.δεν θελετε εσεις να ερθετε μας λεγανε...ειχαν δικιο.ετσι απεδειξε η διοικηση σημερα.αντε να το χωνεψει
αυτο ο ΠΑΟΚτσης ρε συ λογιστη.
τελος ετσι οπως τα πε ο crusader.ας τα βαλουν κατω οι λογιστες εκει μεσα να δουν ποια θυρα εχει τα πολλα διαρκειας.
ας σκεφτουν απο ποια θυρα ειναι οι πιο πολλοι υποψηφιοι να ξεκινησουν για το οακα κι ας κανουν το θελημα του κοσμου που παει στην θυρα αυτη.
λογιστικα παντα...γιατι αν την δει κι ο κοσμος αλλιως...αντε ξαναμαζεψτον
υ.γ η διοικηση πουλησε φερναντεζ,οικοδομο,μελισση.πηρε δανεικο απο ομαδα που θεωρητικα ειναι ανταγωνιστρια και
ταυτοχρονα πηρε και χορηγια απο το αφεντικο αυτης της ομαδας.
εμεις ψαχναμε ψυλλους στα αχυρα να χωνεψουμε με καποιον τροπο το ολο σεναριο.το χωνεψαμε και το κυριοτερο
καναμε τις αντιθετες φωνες να μην ασχολουνται με αυτο.κι ολα αυτα για την καψουρα μας.γιατι στα αρχιδια μας να βλεπουμε
molto στον κωλο.γιατι στα αρχιδια μας να φευγει το κακοραμμενο σημα απο την φανελα του γλου
ενα πραγμα μονο θελαμε....
ΑΝΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΑΝΤΕ ΖΑΓΟΡΑΚΗ ΠΑΡΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
υ.γ2 αν διαφωνει καποιος μαζι μου με πμ
υ,γ3 ε ναι ρε σπαρτιατη.γι'αυτο τρελαινομαστε.γιατι βλεπουμε μεθοδους ντεμη

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #134 on: October 06, 2008, 21:12:18 »
a re taxidiari lae pos katantises.se ligo sto vomo tu xrimatos ke kolo tha stisis.aytes oi taktikes anikun se alla ftoxomagaza.den mpori mono na zitas ke na krazis xero go epidi den su dinun.ego gustaro na do ton paok sto karaiskaki sto oaka ke sto kotetsi.oxi sti balmata oyte sti nea triglia

Offline georgeT

• Αποστολή
  • **
« Reply #135 on: October 06, 2008, 21:14:20 »
THN EKDROMH STO OAKA THN KOVEI O NEOS NOMOS POU PSIFIZETAI STH VOULH....DEN STHN KOVEI H PAE PAOK KSUPNA PAOKTSH...

Παιδιά παρακαλώ διαβάστε εδώ Ανακοινώσεις / Announcements > Τέρμα τα Greeklish!

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,9309.msg220121.html#new
« Last Edit: October 06, 2008, 21:16:00 by tsakalaki »

Offline tolis_pt

• Αλλαγή
« Reply #136 on: October 06, 2008, 21:15:52 »
Η ΠΑΕ ΑΡΝΗΘΗΚΕ 'Η Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ?

ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ

ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΡΑΖΟΥΜΕ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
« Reply #137 on: October 06, 2008, 21:16:27 »
Εντωμεταξύ κόβω το πουλί μου ότι οι μισοί εδώ που κράζουν, δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να πάνε ΟΑΚΑ  :D
Τέσπα...
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #138 on: October 06, 2008, 21:21:33 »
οι αλλοι μισοι ομως θα πηγαιναν.... :P μεγαλη μαλακια της παε σε συνεργασια με τους συνδεσμους...που δεν ειχαν κανει το κουμαντο  απο το καλοκαιρι και δεν τον ειχαν σκεφτει το θεμα και πουλουσαν αβερτα διαρκειας...στο φιναλε αν σκεφτηκαμε το οικονομικο προβλημα, ας διναμε 4000 στους βαζελους και αν γουσταραν ας μην τα επαιρναν...μαλλον μονο γριες και ισως τυρια θα ερθουν  Τουμπα,αφου μονο σε αυτους ισως να αφησουν οι μπατσοι, να εχει δικος μας κοσμο στην 7...οι εκδρομες δηλαδη τελος....μεσα στην εβδομαδα ψηφιζονται και οι νομοι της ξανθιας πουτανας....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #139 on: October 06, 2008, 21:24:17 »
Εντωμεταξύ κόβω το πουλί μου ότι οι μισοί εδώ που κράζουν, δεν υπήρχε καμιά περίπτωση να πάνε ΟΑΚΑ  :D
Τέσπα...
κι εγω να κοψω το δικο μου οτι απ'αυτους που τα βλεπουν ολα καλα δεν θα πηγαινε κανεις;