Author Topic: Μαυροσκούφεια 08-09.  (Read 1410 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
Απ: Μαυροσκούφεια 08-09.
« Reply #20 on: September 22, 2008, 14:35:56 »
mhn trelenomaste twra me malakies...
ama o drosos h8ele 7000 atoma se filiko me thn olympia na agoraze toys boston celtics....
kai 1000 atoma me antipalo thn olympia oyte se kanonikh periodo den exoyn mazepsei o antiviotikos kai o aggelopoylos.ante mhn grapsw tpt allo twra giati neyriasa..
kwsta e nai einai dyskolo gia polloys kai ta 80 kai ta 25.tsima tsima vgainei to megalytero meros toy plh8ysmoy ths xwras.
sthn telikh kapoioi 8a xrew8oyn gia ena diarkeias...ase poy ayto to x8esino emena moy gyrise ta myala...alla den gameis.
o PAOK PANW AP'OLA

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #21 on: September 22, 2008, 15:13:17 »
Αρχικώς θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με όσα ανέφεραν κάποιοι φίλοι αναφορικά με το ότι 1.000 άτομα για φιλικί με την ολύμπια είναι καλά, και αν έκανε άλλη ομάδα φιλικό ούτε τόσοι δεν θα ήταν κ.λ.π.

Στον Π.Α.Ο.Κ. φέτος ισχύουν ειδικές συνθήκες. Δεν είναι η ομάδα όπου όλα ήταν καλά και άγια και απλώς έκανε ένα φιλικό παιχνίδι και όποιος πήγε-πήγε και δεν τρέχει κάστανο.

Επίσης δεν κατάλαβα από πότε οι χιλιομετροφάγοι οπαδοί μας δυσκολεύονται να μετακινηθούν εντός πόλης.
Δηλαδή πήγαν 2.000 κόσμου  ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  και δεν βρέθηκαν τόσοι κι άλλοι τόσοι ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ?

Πιστεύω ότι σαν λαός υποπέσαμε σε άλλο ένα σφάλμα (μικρό όμως είναι και διορθώνεται). Η παρουσία μας χθές θα έπρεπε να είναι περισσότερο πολυπληθής. Εξάλλου και ο Δρόσος δεν ζήτησε κάτι άλλο. Κόσμο στο γήπεδο ζήτησε. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ. Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε πολλές, αλλά νομίζω ότι κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Επρεπε να είχε κόσμο χθες, όπως πρέπει να έχει κόσμο ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Αναφορικώς με τα εισητήρια διαρκείας κατανοώ ότι κάποιοι αδερφοί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διαθέσουν τα χρήματα αγοράς του. Συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς βλέπω και πάλι φέτος (ακόμη δεν ξεκινήσαμε, γκρίνια) διαφορετική αντιμετώπιση στα δύο αθλήματα και μάλιστα αβυσαλέα.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ
ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Π.Α.Ο.Κ.

fatal_invasion

• Guest
« Reply #22 on: September 22, 2008, 15:27:57 »
Γύπα είπα να μη γράψω μερικά από αυτά που είπες.Περιμένω να δω προσέλευση με πανιώνιο.

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #23 on: September 22, 2008, 15:55:35 »
Αρχικώς θα μου επιτρέψετε να διαφωνήσω με όσα ανέφεραν κάποιοι φίλοι αναφορικά με το ότι 1.000 άτομα για φιλικί με την ολύμπια είναι καλά, και αν έκανε άλλη ομάδα φιλικό ούτε τόσοι δεν θα ήταν κ.λ.π.

Στον Π.Α.Ο.Κ. φέτος ισχύουν ειδικές συνθήκες. Δεν είναι η ομάδα όπου όλα ήταν καλά και άγια και απλώς έκανε ένα φιλικό παιχνίδι και όποιος πήγε-πήγε και δεν τρέχει κάστανο.

Επίσης δεν κατάλαβα από πότε οι χιλιομετροφάγοι οπαδοί μας δυσκολεύονται να μετακινηθούν εντός πόλης.
Δηλαδή πήγαν 2.000 κόσμου  ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ  και δεν βρέθηκαν τόσοι κι άλλοι τόσοι ΣΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ?

Πιστεύω ότι σαν λαός υποπέσαμε σε άλλο ένα σφάλμα (μικρό όμως είναι και διορθώνεται). Η παρουσία μας χθές θα έπρεπε να είναι περισσότερο πολυπληθής. Εξάλλου και ο Δρόσος δεν ζήτησε κάτι άλλο. Κόσμο στο γήπεδο ζήτησε. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ. Δικαιολογίες μπορούμε να βρούμε πολλές, αλλά νομίζω ότι κοροϊδεύουμε τους εαυτούς μας. Επρεπε να είχε κόσμο χθες, όπως πρέπει να έχει κόσμο ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.

Αναφορικώς με τα εισητήρια διαρκείας κατανοώ ότι κάποιοι αδερφοί δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να διαθέσουν τα χρήματα αγοράς του. Συμφωνώ. Αλλά δυστυχώς βλέπω και πάλι φέτος (ακόμη δεν ξεκινήσαμε, γκρίνια) διαφορετική αντιμετώπιση στα δύο αθλήματα και μάλιστα αβυσαλέα.

Π.Α.Ο.Κ. ΠΑΝΤΟΥ
δλδ αν πουμε πως εγω γκρινιαζω πισω απο μια οθονη,αρα ειμαι ενα μηδαμινο ποσοστο,ο δροσος και ο μπουντουρης τι κανουν δημοσια;δεν γκρινιαζουν;

για μενα αν κανει η ομαδα το αυτονοητο τις δυο πρωτες αγωνιστικες,την τριτη εξω απο το παλατακι θα εχει μαυραγοριτες
αν η ομαδα ειναι μια καλουτσικη ομαδα της Α1 4 με 5 χιλιαδες θα τις μαζευει σε καθε ματς
ολα τ΄'αλλα ειναι και για μενα αστειες δικαιολογιες...

προσωπικα παντα εβλεπα διαφορετικα το αθλημα που μ'εκανε ΠΑΟΚ και με γαλουχησε ΠΑΟΚ.δεν ειναι μακρια το 2000 που πηγα τελικο...
οποτε σχεδον παντα εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων(σαν την περσινη ας πουμε) θα το κρινω ετσι.στην μπαλα αν το καταλαβατε ειμαι ισως πιο μαλακος
γιατι αυτα που ειδα απο το μπασκετ δεν τα ειδα εκει....

μετανιωνω που δεν εζησα απο κοντα αυτα που εβλεπα απο την τιβι.και γι'αυτο θα επανορθωσω συντομα.αρκει κι η ομαδα να μου δωσει την δυνατοτητα...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #24 on: September 22, 2008, 16:33:43 »
Αδελφέ gianniwths4, ίσως παρεξήγησες το "ακόμη δεν ξεκινήσαμε, γκρίνια" που έγραψα. Στον εαυτό μου αναφερόμουν που ΟΛΗ την περσυνή χρονιά γκρίνιζα για την απουσία του κόσμου από το Παλατάκι. Δεν αναφερόμουν σε κανέναν άλλο.

Θα μου επιστέψεις όμως να διαφωνήσω μαζί σου σ΄ενα σημείο: η παρουσία του κόσμου για τις ομάδες του Π.Α.Ο.Κ. ήταν-είναι-και θα είναι ΠΑΝΤΑ αναγκαία ανεξαρτήτως αποτελεσμάτων. Δεν πρέπει να βάζουμε, σαν λαός, προϋποθέσεις παρουσίας μας ή στήριξης κάποιας αξιόλογης προσπάθειας. Αν δηλαδή δεν υπάρξουν οι νίκες τις τρείς ή τις πέντε πρώτες αγωνιστικές θα πρέπει να είμαστε πάλι 3 και ο κούκος; (πέρισυ είμασταν μόνο οι τρείς-ακόμη και ο κούκος την είχε κοπανίσει).

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #25 on: September 22, 2008, 16:50:07 »
ναι πρεπει ο κοσμος να μην παρατησει ποτε την ομαδα αν μιλαμε γενικα.αλλα ο κοσμος δεν εχει αντοχες ρε παιδια.το κουβεντιαζαμε και πριν τον δροσο
ο τριτος(οπως βγηκε τριτος) στα εισητηρια κοσμος του ΠΑΟΚ "ευθυνοταν" για τον παντελονατο...

αν ο κοσμος του ΠΑΟΚ "ευθυνεται" και φετος απο το πρωτο φιλικο εμενα δεν μου καθεται καλα να τ'ακουω ειδικα απο την διοικηση.

Offline rebelpappous

• Αλλαγή
« Reply #26 on: September 22, 2008, 19:16:53 »
παιδες ηρεμηστε.........υποψιαζομαι πως ο γυπας εχει δικιο στο εξης.......αντιμετωπιζει ο λαος του ΠΑΟΚ με πολυ διαφορετικο τροπο την σκατομπαλα απο το μπασκετ.......επιτρεψτε μου την εκφραση εχει "πουστρεψει".......και το λεω αυτο γιατι στο συγκεκριμενο θεμα εχω την υποψια οτι το αντιμετωπιζουν οπως οι γαυροι και οι βαζελοι.....δηλ. το υποτιμουν........το "μπασκετακι".....η "σπυριαρα".......και ενταξει οι γαυροβαζελοι εχουν και ενα λογο να το υποτιμουν......δεν ηξεραν ουτε ξερουν απο μπασκετ......ο ΠΑΟΚτσης ομως ηξερε......μ'αυτο "γαλουχηθηκε" 2 δεκαετιες πριν......τελοσπαντων δεν θα γραψω παλι για ποδοσφαιρο και μπασκετ γιατι δεν θα σταματησω ουτε αυριο......ομως εγω θελω να πιστευω πως κυριως οι ανω των 30 ΠΑΟΚτσηδες που ξερουν απο μπασκετ και το εχουν αγαπησει μεσα απο αυτην την ομαδα  θα ερθουν φετος στο γηπεδο.......τωρα τα πιτσιρικια των 17 και 20 χρονων ας πανε να φωναζουν στην τουμπα.......δεν κρυβω το φοβο μου πως μπορει να απογοητευσουμε τον δροσο αλλα εχω ελπιδα αλλα και πιστη στον κοσμο και ειδικα τον μπασκετικο που ειναι περισσοτεροι απο τους 1000 που ηταν περυσι σε καθε ματς........υπομονη και θα δουμε τα ανακλαστικα του κοσμου........

northeagle_4

• Guest
« Reply #27 on: September 22, 2008, 19:51:41 »
  Νομιζω οτι ο κοσμος μια χαρα το αντιμετωπιζει το μπασκετ και θα το στηριξει και θα γεμιζει το παλατακι με καλη ομαδα.πολλες σφαλιαρες τοσα χρονια(ευθηνες εχουν ολοι) ξενερωσα καπως ο κοσμος και ειναι ακομα κουμπομενος σιγα σιγα θα γινουν ολα και στο μπασκετ ο κοσμος θα ανταποκρινεται μολις δει οτι κατι καλο γινετε και μετα το ποταμι δεν γυρναει πισω.Το αγαπαμε ισοτιμα το μπασκετ ακομα και οι ποιο ποδοσφαιροφιλοι αναμεσα μας .
  Κατα τα αλλα σαν 30αρης πλεον και βλεποντας χρονια μπασκετ αν και οπως εχω πει πολλες φορες δεν το ξερω το αθλημα καλα οπως το ποδοσφαιρο ισως γιατι ποτε δεν επαιξα μπασκετ οργανωμενα αλλα σποραδικα με παρεες δεν το εχω καθολου γραμμενο rebelpappou,και διαρκειας θα παρουμε εν καιρο και στο γηπεδο οταν μπορουμε θα παμε.
 Ειπα κατι μολις ηρθε ο δροσος οτι στο χερι του ειναι να παρει την στηριξη του κοσμου,δεν προκειτε να τον αδικησουμε.

North_pole

• Guest
« Reply #28 on: September 22, 2008, 19:59:27 »
Κι εγώ διαρκείας πήρα αλλά στο φιλικό δεν πήγα. Υπάρχουν τα επίσημα για να κριθεί ο κόσμος (αφού εκεί θα κριθούμε όλοι μας-διοίκηση - ομάδα - φίλαθλοι). Εγώ θέλω να δω τι θα κάνει η διοίκηση όσον αφορά το Φεστιβάλ τραγουδιού και την πιθανή μεταφορά του αγώνα με τον νιόνιο στο Ιβανώφειο. Δεν χωράμε στο Ιβανώφειο ούτε τα διαρκείας! Αφήστε την γκρίνια όλοι και δεν υπάρχει περίπτωση ο κόσμος μας να αδικήσει κανέναν!

fatal_invasion

• Guest
« Reply #29 on: September 22, 2008, 21:21:57 »
Το ματς τέλειωσε.Όσοι είσασταν εκεί κάντε κάνα ρεπορτάζ να μάθουμε και μεις..

fatal_invasion

• Guest
« Reply #30 on: September 22, 2008, 21:58:01 »
http://www.metrosport.gr/?p=4940

Ôçí ðñþôç èÝóç óôï ôïõñíïõÜ “Ìáõñïóêïýöåéá” êáôÝêôçóå ï ÐÁÏÊ ðïõ åðéêñÜôçóå óôïí ôåëéêü ìå 79-74 ôïõ Áìáñïõóßïõ. ÇãÝôçò ãéá ôï «äéêÝöáëï» êáé MVP ôçò äéïñãÜíùóçò ï Êþóôáò ÂáóéëåéÜäçò, ðïõ óçìåßùóå 21 ðüíôïõò, åíþ 19 ðñüóèåóå ï Ãéþñãïò ÔóéÜñáò. Ãéá ôï Ìáñïýóé áðü 16 ðüíôïõò óçìåßùóáí ïé ÁíäñÝáò ÃëõíéáäÜêçò êáé Ìðßëé Êéò.

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
« Reply #31 on: September 22, 2008, 22:09:05 »
i prwti prwtia irthe! ;Danamenoume kai alles epituxies...fetos pame gia megala pragmata se lew!!!!!!!!!!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline Georgie-4-

• Αλλαγή
« Reply #32 on: September 22, 2008, 22:11:39 »
Krima pou den eixe kosmo !

Otan teleiwse to paixnidi Olympia-makabi, enas paiktis tis Makabi me to onoma Daniel menei gia na kanei kapoia soutakia. Afou teleiwnei, erxete se emas kai leei:"PAOK ! FUCK ARIS !" Kapoioi to grapsane kai se video, isws to deite kai sto youtube.

Kali i omada, alla provlima sta amyntika ribound. Me ton Oueson perimenw veltiwsi, gt o Glyniadakis kai sia ekanan "party".

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #33 on: September 22, 2008, 22:17:26 »
Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 79-74. Η ομάδα παρουσιάστηκε περίπου όπως και στο παιχνίδι με την ολύμπια. Εκαναν τα παιδιά κάποιες προσπάθειες να εφαρμόσουν συστήματα, αλλά ήταν εμφανές αυτό που λένε όλοι, δηλαδή ότι η ομάδα θέλει ακόμη δουλειά.

Ο Πεδουλάκης έπαιξε με χρόνο σχεδόν μοιρασμένο σε σε Χαρίση και Δεμερτζή και μπορώ να πω ότι και οι δύο τους πήγαν σχετικά καλά.

Είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ, κυρίως λόγω του ότι ο Τομάσεβιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος (φάνηκε αυτό πολλές φορές στην άμυνα) και blockout δεν υπήρχαν. Ενα από τα συστήματα που παίχτηκε (με επιτυχία μεταξύ Ντέγιαν και αρχηγού) ήταν η αλλαγή θέσεων σε low post-high post, αφήνοντας το Βασιλειάδη σε πλεονεκτικές θέσεις για σουτ. Επίσης σημαντικό ότι σουτάραμε και πάλι με υψηλά ποσοστά (για τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε) στα τρίποντα.

Ο Γκρέγκορυ είχε σήμερα καλύτερα πατήματα σε σχέση με χθές, πήρε και κάποιες πρωτοβουλίες στα σουτ, θα τον δούμε και στο μέλλον. Ο Βασιλειάδης στα ίδια με το προηγούμενο παιχνίδι, Σίμτσακ και Μαρμαρινός λίγα πράγματα είναι ξεκάθαρο ότι θα αποτελούν δεύτερο-τρίτες επιλογές.

Αφησα τον Τσιάρα για το τέλος. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. Το κατέχει το παιχνίδι, έχει και καλό χέρι.... αλλά έχει ΚΑΙ μελανά σημεία (χάνεται στον αγώνα) ΚΑΙ δείγματα "φόβου" σε κάποια σημεία. Θέλω να πιστεύω ότι ο Πεδουλάκης (που εμένα μου έδειξε χθες και σήμερα ότι του κάνει καια τομική κριτική μέσα στον αγώνα) θα τον κάνει ΤΖΕΤ.

Γενικά η ομάδα έπαιξε περισσότερο βασισμένη στο ταλέντο της και λιγότερο (έως καθόλου) σε συστηματικό μπάσκετ (απόδειξη το fiqure8 σε πολλά σημεία του παιχνιδιού), αλλά δείχνει ότι σε 1 με 1,5 μήνα θα είναι έτοιμη (εξαρτάται και απο την τελική επιλογή του άσσου και το χρόνο επιστροφής Ουέσον και Κυρίτση κατα κύριο λόγο).

Το μαρούσι προσωπικά δεν μου γέμισε το μάτι. Εδειξε οργανωμένο βέβαια και νομίζω ότι κι αυτοί θα βελτιωθούν αργότερα.

Τέλος οι διαιτητές, κατάφεραν το ακατόρθωτο: σε τέτοιο παιχνίδι να εκνευρίσουν τους (άντε να μην γκρινιάξω πάλι για τον αριθμό) θεατές.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #34 on: September 23, 2008, 16:10:13 »
Οι δηλώσεις που διάβασα του Δρόσου και του Μπουντούρη μπορούν να δικαιολογηθούν ως ένα βαθμό από το άγχος και το στρες τους να πάει καλά το όλο εγχείρημα και να ανταποκριθεί ο λαός. Αλλά και πάλι, ο Μπουντούρης, ως άνθρωπος του μπάσκετ και τόσων ετών του ΠΑΟΚ μας, εκδήλωσε αδικαιολόγητη ανυπομονησία και υπερβολικό παράπονο, για έναν λαό που τον ξέρει πολύ καλά. Ο Δρόσος πάλι? Αφενός μεν ο Δρόσος "αδικεί" τον εαυτό του και την όλη προσπάθειά του αν ζηλεύει την κατάσταση της μπάλας, σε βαθμό να οραματίζεται να τύχει τέτοιας αντιμετώπισης και τρέλας από τον ΠΑΟΚτσή σαν αυτής που απολαμβάνει ο σκύλος. Αυτό είναι αδύνατον να συμβεί από τη μια στιγμή στην άλλη για αυτονόητους λόγους και όσο γρηγορότερα το αντιληφθεί τόσο το καλύτερο για αυτόν και για όλους μας.
Αφετέρου είναι αναμενόμενο η μπάλα να έχει τραβήξει προς το παρόν όλο το ενδιαφέρον, μιας και βιώνουμε ξανά ιστορικές στιγμές, και το μπάσκετ δεν έχει καν ξεκινήσει. Εντάξει δεν πήγε πολύς κόσμος. Δεν πρέπει ωστόσο αυτό να οδηγήσει το Δρόσο σε απογοητεύσεις και λάθος συμπεράσματα: Ο λαός είναι βέβαιο ότι θα αγκαλιάσει τη νέα προσπάθεια και θα χειροκροτήσει το Δρόσο. Μόνο ο Δρόσος μην κάνει το λάθος να συγκρίνει την αγάπη που απολαμβάνει ο σκύλος ή να περιμένει από τη μια στιγμή στην άλλη 8.000 κόσμο στο παλατάκι. Όλα θα γίνουν στην ώρα τους. Και αν όντως είναι έξυπνος και αφουγκράζεται τον λαό, θα κάνει υπομονή και θα δικαιωθεί. Στον ΠΑΟΚ ήρθε, όχι σε καμιά γειτονιά. Όσο για εμάς, δεν ανησυχώ. Σιγά σιγά ο κόσμος θα κάνει το καθήκον του. 
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...

Offline GTGipas

• Αποστολή
  • **
« Reply #35 on: September 23, 2008, 18:37:33 »
Αδελφέ kofalalos4 με απόλυτο σεβασμό στην άποψή σου, θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι διέγνωσα μια δόση υπερβολής σε όσα γράφεις. Δεν πιστεύω ότι ο Δρόσος περίμενε ή ευελπιστούσε σε φιλικό παιχνίδι να δει 8.000 αλλαλάζοντες οπαδούς. Πιστεύω όμως ότι δεν περίμενε να δει και τους 1.000 που είμασταν εκεί.

Αναφορικά με τον Μπουντούρη σκέψου το εξής: όταν γινόταν η προσπάθεια να αναλάβει ο Δρόσος αυτό που άκουγε ήταν "πάρε τον Π.Α.Ο.Κ. και ο κόσμος θα σε αγκαλιάσει". Εξάλλου (το ξαναγράφω μόνο για τη δομή της σκέψης), αυτό που ζήτησε ο νέος ιδιοκτήτης ήταν ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. Οταν μας δώθηκε η πρώτη ευκαιρία να του δείξουμε τι θα ακολουθήσει (έτσι ελπίζω τουλάχιστον) μέσα στη χρονιά, ως λαός απουσιάζαμε. Εκεί επενέβει και ο Μπουντούρης και είπε αυτολεξεί : Κερδίζαμε και έβλεπα τον πρόεδρο στεναχωρημένο. Δεν ήρθαν οι σύνδεσμοι. Μιλήσαμε πολλές φορές μαζί τους, μας είπαν πόσο ικανοποιημένοι είναι από αυτό που κάνουμε, αλλά στο γήπεδο δεν τους είδαμε. Δεν ξέρω αν φταίει κάτι στην επικοινωνία. Προσπάθησε δηλαδή με τις δηλώσεις του να δείξει και οτι "σας περιμένουμε στο γήπεδο" και να σκεπάσει την απουσία από πιθανό λάθος στην επικοινωνία.

Οσον αφορά αυτό που έγραψες (ότι ζούμε ιστορικές στιγμές στο ποδόσφαιρο και το μπασκετ δεν έχει ξεκινήσει ακόμη), προσωπικά δεν θεωρώ ότι ζούμε καμμιά ιστορική στιγμή ακόμη και μακάρι να τις ζήσουμε από φέτος και για κάθε χρονιά, αλλά το μπάσκετ δεν ξεκινάει να μετράει από το πρώτο επίσημο παιχνίδι και μετά (το ίδιο συμβαίνει και στο ποδόσφαιρο).

Ας είναι. Χάσαμε δύο μάχες. Ο πραγματικός πόλεμος ξεκινάει στις 11/10 και τότε θα κριθούμε όλοι.

Offline kofalalos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #36 on: September 23, 2008, 19:06:16 »
Αδερφέ, δεν ξέρω τι παρερμήνευσες. Εγώ λέω εν ολίγοις ότι ο Δρόσος πρέπει να δείξει τη στοιχειώδη υπομονή. Ο ίδιος ο Μπουντούρης είναι αυτός που επικοινωνιακά μας μετέφερε την εικόνα ενός στενοχωρημένου Δρόσου, εντάξει, το μήνυμα ελήφθη, και εν τέλει ο Δρόσος μετά τις προηγούμενες πικραμένες δηλώσεις του θέλησε με τις τελευταίες δηλώσεις του να διασκεδάσει τις εντυπώσεις (και καλά έκανε). Ας μην το μεγεθύνουμε και δίνουμε συνέχεια σε κάτι που ουσιαστικά δε διαφωνούμε.
Υ.Γ: Ναι, στη μπάλα πιστεύω ότι βιώνουμε ήδη ιστορικές στιγμές. Προσωπική άποψη. Δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι για εμένα, είναι το κομμάτι του γίγαντα λαού που αφυπνίσθηκε και δίνει στην Τούμπα τη χαμένη της αίγλη, είναι τα 19.000 διαρκείας, είναι πράγματα που ήδη έγραψαν ιστορία κατ' εμέ.
Συμφωνώ μαζί σου: ο πραγματικός πόλεμος για το μπάσκετ ξεκινάει αργότερα.
Πού στον π... φτάσαμε για πάρτη σου ΠΑΟΚ...