Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 79-74. Η ομάδα παρουσιάστηκε περίπου όπως και στο παιχνίδι με την ολύμπια. Εκαναν τα παιδιά κάποιες προσπάθειες να εφαρμόσουν συστήματα, αλλά ήταν εμφανές αυτό που λένε όλοι, δηλαδή ότι η ομάδα θέλει ακόμη δουλειά.
Ο Πεδουλάκης έπαιξε με χρόνο σχεδόν μοιρασμένο σε σε Χαρίση και Δεμερτζή και μπορώ να πω ότι και οι δύο τους πήγαν σχετικά καλά.
Είχαμε πρόβλημα στο ριμπάουντ, κυρίως λόγω του ότι ο Τομάσεβιτς δεν είναι ακόμη έτοιμος (φάνηκε αυτό πολλές φορές στην άμυνα) και blockout δεν υπήρχαν. Ενα από τα συστήματα που παίχτηκε (με επιτυχία μεταξύ Ντέγιαν και αρχηγού) ήταν η αλλαγή θέσεων σε low post-high post, αφήνοντας το Βασιλειάδη σε πλεονεκτικές θέσεις για σουτ. Επίσης σημαντικό ότι σουτάραμε και πάλι με υψηλά ποσοστά (για τη χρονική περίοδο που βρισκόμαστε) στα τρίποντα.
Ο Γκρέγκορυ είχε σήμερα καλύτερα πατήματα σε σχέση με χθές, πήρε και κάποιες πρωτοβουλίες στα σουτ, θα τον δούμε και στο μέλλον. Ο Βασιλειάδης στα ίδια με το προηγούμενο παιχνίδι, Σίμτσακ και Μαρμαρινός λίγα πράγματα είναι ξεκάθαρο ότι θα αποτελούν δεύτερο-τρίτες επιλογές.
Αφησα τον Τσιάρα για το τέλος. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. Το κατέχει το παιχνίδι, έχει και καλό χέρι.... αλλά έχει ΚΑΙ μελανά σημεία (χάνεται στον αγώνα) ΚΑΙ δείγματα "φόβου" σε κάποια σημεία. Θέλω να πιστεύω ότι ο Πεδουλάκης (που εμένα μου έδειξε χθες και σήμερα ότι του κάνει καια τομική κριτική μέσα στον αγώνα) θα τον κάνει ΤΖΕΤ.
Γενικά η ομάδα έπαιξε περισσότερο βασισμένη στο ταλέντο της και λιγότερο (έως καθόλου) σε συστηματικό μπάσκετ (απόδειξη το fiqure8 σε πολλά σημεία του παιχνιδιού), αλλά δείχνει ότι σε 1 με 1,5 μήνα θα είναι έτοιμη (εξαρτάται και απο την τελική επιλογή του άσσου και το χρόνο επιστροφής Ουέσον και Κυρίτση κατα κύριο λόγο).
Το μαρούσι προσωπικά δεν μου γέμισε το μάτι. Εδειξε οργανωμένο βέβαια και νομίζω ότι κι αυτοί θα βελτιωθούν αργότερα.
Τέλος οι διαιτητές, κατάφεραν το ακατόρθωτο: σε τέτοιο παιχνίδι να εκνευρίσουν τους (άντε να μην γκρινιάξω πάλι για τον αριθμό) θεατές.