1500;μπα..καμιά Χιλιάδα είμασταν.
Η ομάδα φάνηκε ανέτοιμη ειδικά στο πρώτο ημίχρονο,όπου και έιχε πολύ κακή αμυντική λειτουργία.Χάναμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και από επίθεση και συνεργασίες τίποτα το ιδιαίτερο(ελάχιστα σπλιτ,συστήματα για ελεύθερο σουτ μπα,και κανένα πικ εν ρολ).
Στο δεύτερο ημίχρονο είμασταν καλύτεροι,βελτιωθήκαμε αισθητά στην άμυνα και τα ριμπάουντ.
Πρώτος σκόρερ ήταν ο βασιλειάδης με καμιά 20 πόντους,χωρίς παρ'όλα αυτά να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο με ατομικές προσπάθειες.Απλά βγήκαν τα σουτ.
Κορυφαίος για μένα ο Τσιάρας,και καλή δουλειά έκανε επίσης ο Χαρίσης.Ο Γκρέγκορυ ήταν εκτός τόπου και χρόνου.
Καλύτερα ο Ντιαρά με καμιά 11(δεν θυμάμαι αν έβαλε και άλλους μετά)πόντους,και αυτός με ελάχιστες προσπάθειες,απλά του βγήκαν τα σουτ.Αλλά πήρε και αρκετά ριμπάουντ στο β' μέρος.
ο δεμερτζής έπαιξε λίγο,θετικός.Ο τομάσεβιτς βαριότανε,έκανε αγγαρεία.Ο σίμτσακ δεν μου πολυάρεσε αλλα΄θέλω να τον δω και άλλο.
Ο γαλαζούλας έπαιξε για λίγο.Καλούτσικος με 2 ασιστ και ένα λάθος.
Γενικό συμπέρασμα θέλουμε πολλή δουλειά,αλλά θα φτιάξει.
Στα αρνητικά κάτι πανυγηρτζίδικα που κάναν μερικοί δικοί μας και πήγαν απέναντι σους επισήμους με το τύμπανο και μλκίες(δική μου άποψη).Στα αρνητικά επίσης ότι φωνάξαμε διάφορα άκυρα για σκουλίκι.
Και επίσης Βρίζαν μερικοί κάποια στιγμή τη λάρισα (φορτηγο,γιδια,@@).. ενώ η ομάδα που παίζαμε δεν ήταν η ΑΕΛ(αν το ξέρανε αμφιβάλλω).Και τελευταίο Ο τσιάρας είναι λαρισαίος,αν και δε λέει και κάτι.
Οι διαιτητές είχαν ορισμένα φαλτσοσφυρίγματα και από τις 2 πλευρές.Το σκουλίκι ο καστλ γιουχαρίστηκε αρκετά.
Αυτά.

edit:α και κάτι τελευταίο,είδα τη στάμπα που έχουμε στη φούτερ μας ως PAOKworld,Να την έχουν αντιγράψει.