Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 41921 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline Vorious

• Αλλαγή
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #1480 on: March 05, 2009, 00:47:04 »
ΠΑΟΚ δεν υπήρχε σήμερα.
ο χειρότερος ΠΑΟΚ τις δεκαετίες.
χωρίς τσαγανό.χωρίς δυνάμεις χωρίς πάθος με παίχτες θεατές απέναντι στα πτώματα του πειραιά.και εσύ αντί να τους σκοτώσεις,τους έκανες μάγκες.μια μεγάλη ευκαιρία χάθηκε με την γνωστη τακτική "κότας" του ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ.έτσι είναι..ούτε στην εστία τους δεν έφτανες ακόμα και με 11.
φαινότανε ότι δεν θα απειλούσες ΠΟΤΕ.αυτή είναι η αλήθεια δυστυχώς.

τώρα λέμε όλοι ότι θα τους γαμήσουμε την κυριακή και θα πεθάνουν και 4 goal και πούτσες μαρέν.E ΚΑΙ?
το παιχνίδι που έπρεπε να σου πάρουν στο πηραν.τo άλλο δεν τους νοιάζει,στα παπάρια τους πλακα θα κάνουν..
όλη η χρονια ήταν αυτό το παιχνιδι και μακροπρόθεσμα το κύπελλο.

επίσης η διαιτησία δεν με αγγίζει προσωπικά.ναι αδικηθηκα.συμφωνοι.
τώρα το μάθατε και σας πείραξε.κάπου στο μαυλό μας βαθιά υπήρχε το ενδεχόμενο να σε αδικήσει.
ΕΣΥ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΟΜΩΣ?..απλά ως ομάδα ανύπαρκτος.
εγώ έμαθα να βλέπω τον εαυτό μου πρώτα και με αυτό που είδα δεν άξιζα σήμερα τίποτα παραπάνω..λυπάμαι..
γιατί ακόμα και πρόκριση να έπαιρνα στα πέναλτι σήμερα η εμφάνιση τις ομάδας με χάλασε πολύ..
αυτο αξιζες και αυτο πηρες..να εισαι ακινδυνος,να σε κανουν πλακα,να σε αδικουν και εσυ ντεμεκ να τους περιμενεις την κυριακη..

ξερω οτι καποιοι θα διαφωνησετε.εγω χαλαστηκα πολυ σημερα.

εισαι κατ ελαχιστο βιαστικος
βγηκε χαλαρα το 1ο ημιχρονο, φαγαμε γκολ στην εναρξη του β, πιεσε λιγο ο γαυρος, αμεσως προσπαθησες να αλλαξεις το ματς με φουλ επιθεση και τοτε αρχισε το παραμυθι. Ακομα και με 9 σε επαιζε 100-0 , τη φαση του μπακαγιοκο που εμπε=αινε μονος και ανατραπηκε ΗΜΑΣΤΑΝ ΜΕ 9 και παλι δεν το εδωσε το εξοφθαλμο.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #1481 on: March 05, 2009, 00:47:21 »
καλα εγιναν ολα αυτα και ασχολειστε με αγωνιστικα??????

και ποτε ρε παιδια φετος που η ομαδα ειναι 2η???

ειμασταν για 40 λεπτα με 9 παικτες και δεν βαζαν γκολ και εχετε και παραπονο????

η μπαρτσελονα να παιζε σημερα θα αποκλειονταν.....

ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #1482 on: March 05, 2009, 00:47:51 »
παιδια η ομαδα για ενα ακομα ματς εδειξε οτι ειναι ανεπαρκης για να χτυπησει το ΠΟΚ

ειναι ευκολο να κατηγοραμε τους διαιτητες και δυσκολο να βλεπουμε τις αδυναμιες μας

ηρεμια θελει τωρα και καθαρο μυαλο και μια νικη την κυριακη να ελθουμε στα ισα μας

???????????????????????????

αγωνιστικα ή εξωαγωνιστικα?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
« Reply #1483 on: March 05, 2009, 00:47:59 »
μάγκες η λύση είναι μία, ξύλο,βια, τρομοκρατία!!!! Αντί να βρίζόμαστε και κράζουμε ο ένας του άλλον ας εστιάσουμε και στις 4 μόνο τελικές προσπάθειες που κάναμε , ίβιτς,μούσλι, λίνο, κοντρέρας στο β΄, ήταν τραγικοί!! Αν δείτε πόσα γκολ έχουμε φάει στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο το δευτέρου ημιχρόνου θα πάθετε πλάκα!! με οσφπ, σημερα , με βάζελο τρια , με σέρρες , με τρίπολη μέσα, με νιόνιο και αν βάλουμε και αυτά που φάγαμε μετά το 44 με άεκ και gay στο πρώτάθλημα δείχνουν ότι η ομάδα στο ημίχρονο χάνει την αυτοσυγκέντρωση της!!! στο ημίχρονο λες και πίνουν καφέ και τσιγάρο και βγαίνουν για να παίξουν, σε αυτά πρέπει να εστιάσουμε, σήμερα είχαμε μια ευκαιρία να μεγαλώσουμε σαν ομάδα και την χάσμαμε από αυτό το καφενείο !!!! αυτούς που τους έκανε κουδούνια ο παο με 10 παίκτες εμείς πήγαμε και περιμέναμε να έρθει το μοιραίο είτε από τον διαιτητή είτε από τα πτώματα του gay όποιος δεν το βλέπει αυτό έχει πρόβλημα, γιατί μέχρι το 75 που φάγαμε την κόκκινη τι κάναμε για να προκριθούμε???? τα μακεδονομαχιλίκια δεν έχουν να μας προσφέρουν τίποτα!!!! ποιο πολλά μπορούμε να κερδίσουμε αν παραδεχτούμε ότι ο μουσλίμοβιτς κάνει κακό στην ομάδα με τον ατομισμό του , ότι φύγαμε 4 φορές στην κόντρα και μας πρόλαβαν ο παντος με τον ζεβλάκωφ και ότι γενικά πήγαμε να πάρουμε μια πρόκριση χωρίς σχέδιο στα κουτουρού και γι'αυτό δεν φταίμε εμείς οι φίλαθλοι ούτε ο διαιτητής.
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1484 on: March 05, 2009, 00:48:53 »
αναφορικά με όσα έγραψεο DASKALOS...και με κάθε πνεύμα ειλικρίνειας ( και άδολης συναίνεσης γιατι ΠΑΟΚ όλα τα άλλα γάμα τα ) διαφωνώ σημαντικά σε αρκετά.

Καθώς μερικοί οπαδοί της ομάδας μας έχουν αποδείξει ότι έχουν μέταλο στο να διαχειρίζονται με σωστό πνεύμα και τις νίκες και τις ήττες (και ειδικά εδώ μέσα όπου πολλά παιδιά έχουν ένα απίθανο τρόπο να μεταδώσουν την άποψη τους τεκμηριωμένα) δεν νομίζω ότι η "προτροπή" αν θες για μόκο στην κριτική για τους παίκτες και τον προπονητή είναι σωστή (στο πνέύμα πάντα του υγιούς διαλόγου) ειδικά μετά από αυτή την εμφάνιση. Και εξηγούμαι:

Κατάφορη αδικία υπέστη η ομάδα από κάποιον κύριο με κίτρινα που ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ (και ο Capri σε προηγούμενο Post) θεωρούμε ότι το έκανε α) γιατί μπορούσε και β) γιατί δεν μπορούσαμε εμείς να το σταματήσουμε. Μοιρολατρικά λοιπόν δεχόμαστε ότι γαμιέται το σύστημα και άντε και γαμήσου γάβρε που πιάνεις διαιτητές και έχεις και παράγκα και άλλα che guevarika και επαναστατικά και η ταμπακιέρα ότι ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΗΚΑΜΕ δεν συζητιέται...γιατί κύριοι εμένα αυτό με νοιάζει. Αυτό με νοιάζει για την ομάδα που ΑΓΑΠΑΩ και  μετά από καιρό ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ θα θυμούνται ότι ο ΠΑΟΚ έπαιζε με 9 εξαιτίας του διαιτητή...ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΝ λέω εμείς όπως (πιστεύω) διαχειριζόμασταν καλύτερα το παιχνίδι μετά το 1-0 και ΠΕΡΝΑΓΑΜΕ ΜΕ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ η καύλα και η περηφάνεια που θα κουβαλούσαμε θα ήταν απιστεύτη...οπότε για εμένα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΧΕΙ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΟ να φουσκώσω με νεύρα και αγανάκτηση ΕΝΩ ΜΠΟΡΩ (και το έχω αποδείξει) σαν ομάδα) ότι μπορω να φουσκώσω από περηφάνεια με σωστή διαχείριση ενός αποτελέσματος...και να πας και να γαμησεις τον κάθε γαύρο

ΚΥΡΙΟΙ ΠΡΟΚΛΗΘΗΚΑΜΕ και ήταν βέβαιο...αυτό! και εμείς αντί να ανταποκριθούμε και να συνέλθουμε γιατί ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ τσιμπήσαμε και μείναμε να κοιτάμε σε 20 φάσεις στη συνέχεια το διαιτητή...ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΜΠΑΛΑ....ο Μούσλι (χωρίς ίχνος κακοπροαίρετης κριτικής) περίμενε ο διαιτητής να του δώσει φάουλ...επειδή είχε νεύρα,
ο Κοντρέρας τα πήρε με τον φιόγκο...και εμείς περιμέναμε αντίδραση!

οπότε DASKALOS για να καταλήξω νομίζω ότι ΠΡΟΦΑΝΩΣ σφαγιαστηκαμε και ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΑΛΛΑ και εμείς και μέσω των παικτών...(που είναι ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ)...θα έπρεπε όταν οι περιστάσεις το καλούν να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι πιο ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ δεν είναι οι άπειροι οπαδοί του ΠΑΟΚ να νοιώθουν μαγκες και καυλωμένοι που το παίξαν μάγκες με 9 παίκτες στο καραισκάκη και χάσαμε...Ο ΣΤΟΧΟΣ ΕΙΝΕ Ο ΠΑΟΚ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...και προτιμώ να παίζω με γκεύ με 11 και να κερδίζω έστω και σε παιχνίδι σκοπιμότητας και να συνεχίζω ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ παρά να συζητάμε 2 μέρες (γιατί τόσο θα κρατήσει) για το γιατί μας γάμησε η διαιτησία και χάσαμε...και πόσο περήφανος νοιώθω που μείναμε με 9 μετά απο αδικία...την οποία αδικία αν τη δείς..εμείς τη φέραμε πάνω μας...γιατί και οι 2 κίτρινες ΗΤΑΝ...(άσχετα με το ότι προηγήθηκε και κολλάει στο προκληθήκαμε που ανέφερα παραπάνω...)

λοιπόν επέτρεψε μου να διαφωνήσω γιατί θεωρώ ότι σήμερα μερίδιο ευθύνης έχει και η συμπεριφορά των παικτών μας στο 1-0 και χωρίς προσωποποιήσεις...γιατί θεωρώ δεδομένο ότι με σωστή διαχείριση σε ένα ματς που περιμένεις να σφυροκοπηθείς δεν ΕΚΝΕΥΡΙΖΕΣΑΙ όταν έρχεται στα ίσα...γιατί το 1-0 ήταν απλά οι γαύρος που έφερνε στα ίσα το παιχνίδι... και ναι έχουμε μερίδιο ευθύνης σαν ομάδα...γιατί το ΗΡΩΙΚΟ 40λεπτο με 9 παίκτες ήταν απόροια  ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗΣ συμπεριφοράς παικων μας....

αυτά με όλη την καλή διάθεση γιατί ο ΠΑΟΚ μας χρειάζεται όλους...ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ

ΠΑΟΚ

Offline wivenhoe

• Αποστολή
  • **
« Reply #1485 on: March 05, 2009, 00:49:53 »
Έίναι πραγματικά απίστευτη η κατάσταση σε αυτό το ελεεινό κατασκεύασμα που λέγεται ελληνικό ποδόσφαιρο και ειδικά ο απόλυτος έλεγχος της διαιτησίας από την Κοκκαλική μαφία. Οι άνθρωποι έχουν ανάγει τη διαμόρφωση του αποτελέσματος σε επιστήμη. Το ευρύτερο περιβάλλον μιντια δημοσιογράφοι εντυπα, απλώς φτιαχνει και το ντεκορ  για να βελάζουν τα πρόβατα ευτυχισμένα.

Σήμερα όμως ξεπέρασαν τον ευατό τους. Τόσο απροκάλυπτα έδρασαν, που και τα πρόβατα τα ίδια αντέδρασαν. Πώς? Μα με την απόλυτη σιωπή τους.Δεν ξέρω αν το παρατηρήσατε αλλά όταν βγήκε και η δεύτερη κόκκινη και για ένα δεκάλεπτο τουλάχιστον η κερκίδα σιώπησε. Κάτι συνθήματα σαν μουρμουρητό και γενικά μια ασυνάρτητη μουρμούρα και για την ομάδα τους που σαστισμένη δεν ήξερε πως να εκμεταλευτεί το πλεονέκτημα δώρο αλλα και για το στημένο κοράκι. Έχουν καταντήσει σαν τους μπεμπέδες που οι μεγάλοι τους αφήνουν να κερδίζουν αλλα το ματς ειναι τόσο στημένο που το εχουν πάρει και οι ίδιοι πρέφα.

Κατάντια και ρεζίλι. Πραγματικά λυπάμαι τους υγιείς γαύρους.

Για μας, αφήστε ήσυχη την ομάδα, το Σάντος και τον Κοντρέρας και τον Ίβιτς (ασχετα αν γενικα ηταν λιγος σημερα). Δε φταίει κανείς.
Είναι θέμα διόίκησης να αντιδράσει στη γάγγραινα που κατατρώει το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ποιστεύω οτι θα γίνει κάτι όμως άμεσα. Εδώ δείτε τι γίνεται στην ιταλία. Έφυγε η Γιούβε ανέλαβε η Ιντερ. Εγώ δε θέλω να γίνω γαύρος στη θέση του γαύρου.
Απλώς θέλω να καταφέρω να του δείχνω ποσο διαφορετικός είναι ο ΠΑΟΚ η ομάδα και ο λαός του με τον τρόπο που κερδίζει και όχι με τον τρόπο που χάνει. Γιατι μέχρι τωρα στα μεταξύ μας το δεύτερο μονο καταφέρνουμε.

ΠΑΟΚ εμπρος.....

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #1486 on: March 05, 2009, 00:50:35 »

εγω συνεχιζω να ποσταρς το οφσιντ
My Own WoRST ENeMy.....

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1487 on: March 05, 2009, 00:51:41 »
ΜΕ 9 ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΣΦΑΖΑΝΕ....ΒΑΛΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΑΣ....ΕΙΣΤΕ Ο ΠΟΙΟ GAY ΛΑΟΣ ΡΕ GAY-ROI -ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΠΑΝΙΓΙΡΕΖΕΤΑΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΥΝΟΥΝ ΟΛΟΙ...ΕΙΣΤΕ ΤΥΧΕΡΟΙ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΤΣΟΥΚΛΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΟΙ ΑΡΙΑΝΟΙ...ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ...GAY-ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ...ΧΑΡΕΙΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ...ας ελπίσουμε να μην έχουμε την ίδια σφαγή την κυριακή...γιατί δυστυχώς θα μπει όλοι η ΤΟΥΜΠΑ μέσα...ζούμε τη δεκαετία του 70...
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #1488 on: March 05, 2009, 00:52:19 »
Αν ξαναπεράσει ο γαύρος από την Τούμπα έστω με ισοπαλία χωρίς να κόψουμε το μπουρδέλο στα δύο να πάμε να γαμηθούμε όλοι.

Στα παπάρια μου αν παίξαμε μπάλα, στα παπάρια μου και τι δικαιούμασταν. Στα παπάρια μου όλα. Αν το φάμε κι αυτό κάνοντας μόκο, "για να μη τα γκρεμίσουμε όλα" θα είμαστε μια ζωή οι κομπάρσοι στα πανηγύρια των πουστόγαυρων.

Εγώ ευχαριστώ δεν θα πάρω.

Και αν ψηφίσουμε έστω κι ένα ναι στον πιλάβιο και το συνάφι του να πάμε να γαμηθούμε ως ομάδα
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline blue_eyes

• Βασικός
« Reply #1489 on: March 05, 2009, 00:52:50 »
αγωνιστικα ρε βοριους...αγωνιστικα

ειδες εσυ κανενα ΠΑΟΚ να παιζει μπαλα; ειμαστε ακομα μακρια απο το να κυνηγαμε την κορυφη με τετοια ομαδα

τους εχουμε κανει θεους καποιους παικτες και καλο ειναι να λεμε και την αληθεια μερικες φορες..

ναι μεν εχουμε κανει αλματωδη βηματα προς τα μπροστα αλλα δεν εχουμε ακομα την ομαδα που θα χτυπησει την κορυφη στα ισα
ολοι ποναμε την ομαδα αλλα ας δουμε αντικειμενικα μερικα πραγματα

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #1490 on: March 05, 2009, 00:56:25 »
όταν παίζαμε μπαλλάρα το 70 κ το 80 κ μας σφάζανε τότε δικαιούμασταν να φωνάζουμε ..... τώρα πρέπει να περιμένουμε να γίνουμε μπαρτσελόνα κ γιουνάιτεντ για να φωνάξουμε όταν μας σφάζουν......

AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #1491 on: March 05, 2009, 00:56:44 »
Paolo Kolobarini

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

makptol

• Guest
« Reply #1492 on: March 05, 2009, 00:57:39 »
ναι ακομη δεν εχουμε ακομη την ομαδα ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ  ΘΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ........

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #1493 on: March 05, 2009, 00:58:12 »
Αν ξαναπεράσει ο γαύρος από την Τούμπα έστω με ισοπαλία χωρίς να κόψουμε το μπουρδέλο στα δύο να πάμε να γαμηθούμε όλοι.

Στα παπάρια μου αν παίξαμε μπάλα, στα παπάρια μου και τι δικαιούμασταν. Στα παπάρια μου όλα. Αν το φάμε κι αυτό κάνοντας μόκο, "για να μη τα γκρεμίσουμε όλα" θα είμαστε μια ζωή οι κομπάρσοι στα πανηγύρια των πουστόγαυρων.

Και αν ψηφίσουμε έστω κι ένα ναι στον πιλάβιο και το συνάφι του να πάμε να γαμηθούμε ως ομάδα
'

άντε να μας δω...άντε....γιατί αν είναι την Κυριακή να έχουμε "Politically correct" συμπεριφορές να το χέσω το che guevariλίκι....(και προς Θεού δεν εννοώ βία...)

συμφωνώ πάντως....τι θα γίνει? θα τριβόμαστε όλοι μαζί για καιρό με την ΕΠΟ?

makptol

• Guest
« Reply #1494 on: March 05, 2009, 00:58:28 »
Paolo Kolobarini

ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΛΟΜΠΑΡΙΝΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ...............

LoGotHeTiS

• Guest
« Reply #1495 on: March 05, 2009, 00:59:43 »
O ΠΑΟΚ φέτος διεκδικούσε το νταμπλ..Και το πρωτάθλημα και το κύπελλο μας το πήρανε με διαιτησίες..Και πείτε ότι δεν έφτανε η ομάδα για κορυφή..Αν είναι αυτή η κορυφή εγώ έπρεπε να είμαι 20 βαθμούς μπροστά

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #1496 on: March 05, 2009, 01:00:59 »

ΕΤΣΙ

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #1497 on: March 05, 2009, 01:01:05 »
Μετα απο τετοια σφαγη ακομα για αγωνιστικα μιλατε? Δεν καταλαβαινετε οτι απο κει μεσα δε φευγαμε με προκρηση? Φαγαμε 2 κοκκινες γιατι αυτες ηταν αρκετες. Αν χρειαζοταν θα τρωγαμε και τριτη θα εδεινε και πεναλτυ στο γαυρο.
Δεν παιξαμε καλα, αλλα το αγωνιστικο πλανο δεν ηταν κακο, και η παρτιδα που θα μπορουσε να καθαρισει πολυ νωρις χαθηκε απο ατομικες χοντρες μαλακιες. Η ομαδα αγωνιστικα κατεβηκε να βαλει το γκολ στην αντεπιθεση και αν δεν ηταν το παλτο πολυτελειας απο την σερβια να στειλει την μπαλα στα πουλια δυο φορες ολομοναχος μεσα στη μικρη περιοχη, το γκολ θα το βαζαμε. Αλλα και γκολ να βαζαμε, εγω δε νομιζω πως θα φευγαμε απο κει μεσα νικητες.
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #1498 on: March 05, 2009, 01:01:11 »
οποιος μιλάει από διοίκηση-ομάδα-κόσμο για τα αγωνιστικά μετά από αυτή την σφαγή ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ....ας περιμένει την επομενη...είναι κοντά....ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΟΜΩΣ...ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ...ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΜΑΣ
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline papakon

• Αποστολή
  • **
« Reply #1499 on: March 05, 2009, 01:01:30 »
αγωνιστικα ρε βοριους...αγωνιστικα

ειδες εσυ κανενα ΠΑΟΚ να παιζει μπαλα; ειμαστε ακομα μακρια απο το να κυνηγαμε την κορυφη με τετοια ομαδα

τους εχουμε κανει θεους καποιους παικτες και καλο ειναι να λεμε και την αληθεια μερικες φορες..

ναι μεν εχουμε κανει αλματωδη βηματα προς τα μπροστα αλλα δεν εχουμε ακομα την ομαδα που θα χτυπησει την κορυφη στα ισα
ολοι ποναμε την ομαδα αλλα ας δουμε αντικειμενικα μερικα πραγματα

αυτά τα ξέρουμε αδερφέ και τα έχουμε πει και σε προηγούμενα ποστς. σήμερα όμως έχασες από το κοράκι. γιατί αν δεν μπορούσε να βάλει γκολ με 9 παίκτες για μισή ώρα, πες μου πότε θα έβαζε με 11.
πιο το νοημα να ζεις αν δεν εισαι παοκτσης