Author Topic: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009  (Read 43457 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mazur-4

• Guest
Απ: Κύπελλο Ελλάδος 2008-2009
« Reply #860 on: January 29, 2009, 03:05:48 »
Ο ΠΑΟΚ ΑΠΟΨΕ (ΞΑΝΑ)ΑΤΣΑΛΩΘΗΚΕ, (ΞΑΝΑ)ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...
ΓΥΡΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΑΔΕΡΦΙΑ...
ΑΚΟΜΑ ΑΥΡΙΟ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ....ΜΕΤΑ 5 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...
Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΘΟΔΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #861 on: January 29, 2009, 03:05:59 »
...

4.Αυτη τη φορα ειμαι αισιοδοξος.Νομιζω πως θα τα καταφερουμε ευκολα ή δυσκολα. Επειδη ομως εχω κι ενα απωθημενο αφου ΠΟΤΕ στη ζωη μου δεν εχω δει τον ΠΑΟΚ να προκρινεται στα πεναλτυ, καλου κακου λοιπον ας κανει η ομαδα ειδικη ετοιμασια και γι αυτο το ενδεχομενο.

A ρε κουφαλα! Το γαυρο πως θες να τον αποκλεισουμε τωρα ;

Eυχομαι να μην ειχαμε καρδιακα επεισοδια στους οπαδους μας μονο.

Παμε για το repeat του 2003 αποκλειοντας σκουληκι, γαυρο και αεκ με διαφορετικη
σειρα.

Εσπασε η καταρα. 32 χρονια και δεν ειχα δει μια φορα τον ΠΑΟΚ να προκρινεται στα πεναλτυ.(Η αναγγενηση Γιαννιτσων δεν μετραει γιατι ουτε το ειδα ουτε το θυμομουν   8) ) ΛΥΤΡΩΣΗ! Πειττο να πω πως μισοεβλεπα τα πεναλτυ και με ενισχυτικα 7 ουισκι να αντεξω το αγχος

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #862 on: January 29, 2009, 03:11:07 »
Βαρέθηκα να πιάνω τα @@ μου στα πέναλτι. Αϊ στην ευχή! Τέλος καλό, όλα καυλά. Και τώρα η σειρά των βουτηχτών...

JamaicaN

• Guest
« Reply #863 on: January 29, 2009, 03:13:31 »
Γιατρε μου ειμαι αρρωστος?

Αν συνουσιαζεσαι αμεσως μετα απο ενα υποτυθεμενο ντερμι εκτος εδρας, ας πουμε για το κυπελλο, και εκει που σπρωχνεις στα 4 σου ερχετε μονιμως η σκεψη

"λεγε ρε αριανος εισαι?"

και γελας μονος, εχεις προβλημα?

Δε ρωταω για μενα, για ενα φιλο μου

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #864 on: January 29, 2009, 03:19:59 »
Σύμφωνα με το mega πάλι , πέρασε ο ρούλης..Χαχαχαχα..

doinggggggggggggggggggggg!!!!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #865 on: January 29, 2009, 03:20:41 »
Συλλυπητήρια στην οικογενια του νεκρου

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline Δημήτρης-4

• Αποστολή
  • **
« Reply #866 on: January 29, 2009, 03:38:51 »
Λοιπόν μάγκες. Το mats το ida στον σύνδεσμο Στουτγκάρδης. Το τι γινότανε είναι απίστευτο. δεν περιγράφεται. Τέτοιο πράγμα δεν έχω ξαναζήσει στην ζωή μου. Αλλα γουστάρω. Αφού δεν πέθανα σήμερα από καρδια θα ζήσω αλλα 150 χρονια. Μετά από τα "πανιγιργια". Όταν κοίταξα τριγύρω μου στον σύνδεσμο φαινότανε λες και πηδήχτηκε ο King Kong με τον Godzilla. Όλα σπασμένα καρέκλες τραπέζια όλα κάτω. Τις κακομοίρας. Ξεκινήσαμε και μια mini πορεία από τον σύνδεσμο στο κέντρο του Cannstadt. Όλα τέλεια.

Τα σκουλήκια τα έχουμε καταστρέψει ψυχολογικά πλέον. Τώρα μπορούμε να πούμε με σιγουριά ότι είναι η πιο κομπλεξικοί οπαδοί στην Ελλάδα. Δεν μπόρεσαν μέσα στην τρυπα τους για 210 (!) λεπτά να μας βάλουν goal.

Bravo στον Klaus για την χειρονομία του.

Τον σκίσαμε τον ρόουλι. προχωράμε. Πλέον έχουμε έναν πιο δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας. Εγώ πιστεύω ότι από την πρόκριση που πήρε ο ΠΑΟΚ σήμερα το κύπελλο αυτό δεν χάνεται. Με τίποτα!

Συλλυπητήρια στην οικογενια του νεκρου

Dimis

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #867 on: January 29, 2009, 03:40:36 »
Ηταν τραγικη η εμφανιση?Κι εγω που τη θεωρησα παληκαρισια, αλλα με τις γνωστες επιθετικες αδυναμιες??Μαλλον πρεπει να το ξαναδω στο βιντεο, ισως φταινε τα ογδονταεικοσι ουισκι που ηπια.χικ..

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #868 on: January 29, 2009, 03:44:59 »
ηρθα πριν καμμιά ώρα από ΤΟΥΜΠΑ.Χαμός.Απίστευτη τρέλα.Ηταν η εκτόνωση του άγχους και τα ξορκια όλων των κακών μηνυμάτων πριν το ματς.Περάσαμε ρε μουνιά και όσο μας βρίσκετε στο δρόμο σας θα σας πετάμε έξω.Ατιτλοι ε άτιτλοι.κάμπιες ε καμπιες

Πρέπει ωστόσο να σταματήσει αυτό το γιουρουσι στο τερεν.Καμια χιλια ατομα τσαλαπάτησαν το χορτάρι.Να δούμε πόσο θα αντέξει.και υστερα θα μας φταινε οι στραβοκλωτσιές των παικτών.Παντως και οι παίκτες γουσταραν τη φάση άσχετα τα σπρωξίδι που έφαγαν.

Καποιος πριν δυο τρεις μέρες έγραψε: "Γαμιστε τα πουστοσκουληκα,οχι για μας για την πουτανα τη μανα τους".Τους γαμίσαμε λοιπόν και για το αρχιδι το βιτολο και για τον πούστη τον Καράμπελα.Δε θα σε πιάνει ο ύπνος σήμερα μαλακισμένε και γουστάρω απίστευτα.Σου εύχομαι τρια 24ωρα μην κλείσεις ματι

Αδερφια η σημερινή νικη πολλαπλασιαζει το κομπλεξ των σκουληκιών.Ηδη από αυριο ξεκινάνε νεα καμπανια για να τα κουκουλώσουν.Θα αυξηθουν και τα ντου με σπρευ
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

mazur-4

• Guest
« Reply #869 on: January 29, 2009, 03:50:18 »
AΠΟ ΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΑΚΗ, ΚΑΛΑΘΙΑ ΚΑΙ ΦΑΟΥΛ ΤΟΥ ΣΕΛΕΡΣ , ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΒΕΛΩΝΗ, ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΣΛΑΒΙΑ, ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΤΟΥ ΑΤΜΑΤΖΙΔΗ, ΑΡΧΙΔΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΧΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΓΥΡΙΟΥ....
ΓΑΜΙΟΛΕΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΚΟΥΛΗΚΑΚΙ ΓΑΜΗΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΓΑΜΙΑΣ....
ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ....ΨΟΦΗΣΕΣ....ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.....
Υ.Γ. ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΠΛΑΤΑΝΙΤΣΙ?!
Υ.Γ.2 "ΕL CLASSICO" ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΣΑΝΤΕ(ΜΑΘΕΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,2 ΜΑΙΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΜΙΛΑΤΕ)
Υ.Γ.3. ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΝ Π Α Ο Κ ΤΟΥ ΒΟΥΛΙΝΟΥ, ΤΟΥ ΜΠΑΤΑΤΟΥΔΗ, ΤΟΥ ΓΟΥΜΕΝΟΥ ΘΑ ΛΕΤΕ, ΘΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΤΕ
Υ.Γ.4. ΚΟΚΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Υ.Γ.5. ΝΤΙΟΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ
Υ.Γ.6. 25000 ΦΤΑΝΟΥΝΕ?????
Υ.Γ.7. ΜΠΑΑΑΑ.........
ΠΟΤΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο Π Α Ο Κ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ Π Α Ο Κ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #870 on: January 29, 2009, 03:55:55 »
Μπράβο στο Σάντος που κατέβασε μια ομάδα και πήρε τη πρόκρηση χωρίς καθαρόαιμα εξτρεμ.
Μπράβο στα παλικάρια που προσπάθησαν παρά τη σφαγή από τη διαιτησία.
Μπράβο σε όλους που νίκησαν την ομάδα - ψέμα και την έστειλαν όσο πιο κάτω δε πάει.(μια μικρή κλωτσιά και από τη γριά και είναι οκ).

Μπράβο σε εμάς που θα γεμίσουμε το γήπεδο με εργοτέλη.

ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΤΡΎΠΕΣ ΣΑΣ ΤΏΡΑ.

MISSION ACCOMPLISHED

NEXT STAGE:ERGOTELIS
.

mazur-4

• Guest
« Reply #871 on: January 29, 2009, 04:09:30 »
KΛΑΜΕΝΕΣ ΜΟΥΝΑΡΕΣ...ΖΑΓΟΡΑΣ,ΡΑΠΤΟΠΟΥΛΟΣ...
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΘΟΔΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

mazur-4

• Guest
« Reply #872 on: January 29, 2009, 04:29:21 »
ηρθα πριν καμμιά ώρα από ΤΟΥΜΠΑ.Χαμός.Απίστευτη τρέλα.Ηταν η εκτόνωση του άγχους και τα ξορκια όλων των κακών μηνυμάτων πριν το ματς.Περάσαμε ρε μουνιά και όσο μας βρίσκετε στο δρόμο σας θα σας πετάμε έξω.Ατιτλοι ε άτιτλοι.κάμπιες ε καμπιες

Πρέπει ωστόσο να σταματήσει αυτό το γιουρουσι στο τερεν.Καμια χιλια ατομα τσαλαπάτησαν το χορτάρι.Να δούμε πόσο θα αντέξει.και υστερα θα μας φταινε οι στραβοκλωτσιές των παικτών.Παντως και οι παίκτες γουσταραν τη φάση άσχετα τα σπρωξίδι που έφαγαν.

Καποιος πριν δυο τρεις μέρες έγραψε: "Γαμιστε τα πουστοσκουληκα,οχι για μας για την πουτανα τη μανα τους".Τους γαμίσαμε λοιπόν και για το αρχιδι το βιτολο και για τον πούστη τον Καράμπελα.Δε θα σε πιάνει ο ύπνος σήμερα μαλακισμένε και γουστάρω απίστευτα.Σου εύχομαι τρια 24ωρα μην κλείσεις ματι

Αδερφια η σημερινή νικη πολλαπλασιαζει το κομπλεξ των σκουληκιών.Ηδη από αυριο ξεκινάνε νεα καμπανια για να τα κουκουλώσουν.Θα αυξηθουν και τα ντου με σπρευ
ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΒΑΖΕΛΕΣ!
ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΑΣ....
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ!!!

Offline PAtsOuKas

• Αποστολή
  • **
« Reply #873 on: January 29, 2009, 06:36:36 »
Είναι από αυτές τις μέρες που τρελαίνομαι που δεν είμαι πίσω στην Ελλάδα...

Ξυπνάς πρωί πρωί και πας στον μαλακα τον mpougatsatzi που ξέρεις ότι είναι γidi/σκουλήκι (και γι αυτό έχεις να πατήσεις πάνω από 10 χρονια) και του λες με ύφος 'Ssst.. πιάσε μια λουκανικόπιτα ρε εβραίε... και του κλείνεις το μάτι...' . Μετά στο πρώτο περίπτερο κάθεσαι και διαβάζεις 70 φορες τα εξώφυλλα όλων των εφημερίδων και ταυτόχρονα ξύνεις τα αρχίδια σου από ευχαρίστηση. Πας στο cafe, παραγγέλνεις την φράπα σου την ωραία και αραδιάζεις τις 3-4 "κωλοφυλλαδες" που αγόρασες, βγάζεις το κινητό από την τσέπη γραφεις ένα απλό μήνυμα ' ΑΡH ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ' και το προωθείς σε όλους τους εβραίους που έχεις στη λίστα σου (πάντα κρατάμε επαφές και με λίγα "επρετα" γι αυτές ακριβώς τις στιγμές).. Μετά ψάχνεις σε ooooooles τις εφημερίδες για φάτσες πληγωμένων σκουληκιών...από αυτές που έχει αρπάξει ο φακός ακριβώς μετά το χαμένο penalty του καράμπελα..και κανεις zoum στην "ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ" τους που είναι σαν να τους έχει μπει μια πούτσα ΝΑ (!!!..με το συμπάθιο) στον βρωμερό πάτο τους.. Γυρνάς σπίτι με αργό tempo (προχωρώντας σαν γνήσιο αφεντικό τις πόλις) και ανοίγεις τα ράδια για να ακούσεις όλη την καζούρα που έχουν να φάνε στη μούρη...Το πολύ πολύ παίρνεις και εσύ κάνα τηλέφωνο ... λες απλά ένα 'ΑΡH ΕΒΡΑΙΕ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΣΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΩ' και το κλείνεις...!! Η μέρα συνεχίζει μετά να κυλάει στο ίδιο tempo...

Ξέρω ότι δεν αξίζει να ασχολείσαι με μικρά συναγωγικά μπουρδέλα αλλα κάτι τέτοιες μέρες είναι ΣΚΕΤΗ ΚΑΥΛΑ!!!

Για αυτό ..σε όλους εσάς που είστε εκεί.....καλά γούστα σήμερα!!!!

ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ CANADA!!!
ΠΑΟΚ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΔΑ!!!!!!!!!!!!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #874 on: January 29, 2009, 08:01:02 »
Πως τα φέρνει η πουτάνα η τύχη,

....ο καράμπελας ο ψευτοτραυματίας,
και ο βιτόλο ο χασάπης χάσανε τα πέναλτυ....

Κάποιοι το λένε Θεία Δίκη.

.-
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline nf

• Αποστολή
  • **
« Reply #875 on: January 29, 2009, 08:26:02 »
Bill έγραψες φίλε! Anyway, και από εμένα συλληπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου που έφυγε....

edit Billys: δεν είναι δικό μου, παράθεση απο τον Geo_68 είναι.... πάντος ακριβός αυτό ήθελα να πώ  ;D
« Last Edit: January 29, 2009, 08:35:00 by BillYpoglwssioS »
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ

makptol

• Guest
« Reply #876 on: January 29, 2009, 08:50:13 »
Ηταν τραγικη η εμφανιση?Κι εγω που τη θεωρησα παληκαρισια, αλλα με τις γνωστες επιθετικες αδυναμιες??Μαλλον πρεπει να το ξαναδω στο βιντεο, ισως φταινε τα ογδονταεικοσι ουισκι που ηπια.χικ..

αυτη ειναι η καλλιτερη κριτικη........

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #877 on: January 29, 2009, 08:58:52 »
εμεις πηραμε την προκριση και τα σκουληκια τ'αρχιδια του καραμπελα....
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #878 on: January 29, 2009, 09:13:23 »
λοιπον μαγκες αφου δεν πεθανα χθες βραδυ μαλλον δεν θα πεθανω ποτε!!! το στομαχι μου ειναι ακομη κομπος....
τιποτα αλλο για το ματς...ΜΠΡΑΒΟ σε ολους τους παικτες μας...
το σκηνικο που στηθηκε στην ΤΟΥΜΠΑ το βραδυ ηταν ολα τα λεφτα...οποιος δεν ηταν απλα εχασε...
ΥΓ1.πως τα φερνει η πουτανα η ζωη καραμπελα-βιτολο....(γεια σου ρε geo68 ;)αψογος)
ΥΓ2.ενα μεγαλο μπραβο στα 60 αλανια που ηταν στην σκουληκοφωλια(ξερουν αυτοι ;))

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
« Reply #879 on: January 29, 2009, 09:32:20 »
όλοι εσείς που γράφετε για τραγική εμφάνιση.. σκεφτείτε τα εξής...

σε poses επίθεσης καταφέραμε να ανταλλάξουμε 3h πασα χωρίς να φάμε δολοφονικό τάκλιν?το αντιποδόσφαιρο των σκουληκιών δεν θα το σχολιάσουμε? αυτό δεν είναι μπάλα. μονο άμυνα δεν παίζουν αυτά τα κριάρια. δείτε την φάση του λαμπριάκου με σνάουτσερ. η μπάλα έχει φύγει και το "μονουπανο" τον κλοτσάει ενώ έχει χρόνο να αποφύγει και φορτηγό ολόκληρο. θα μου πείτε δεν φταίνε αυτοί. φτάει ο μαλάκας ο παμπορίδης που τους ανέχτηκε. αυτό το γαμημένο έργο το έχετε δει πολλές φορες στην τούμπα? να γαμάμε τις επίθεσης του αντιπαλου με dolofniki άμυνα? μέχρι και στο mats του πρωταθλήματος που παίζαμε με 10 και θα ήταν λογικό να σταματάμε τις επιθέσεις, εμείς παίζαμε ΑΜΥΝΑ κύριοι και τα καταφέρναμε μια χαρά.

κλείνοντας ena exw na pw : ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ
My Own WoRST ENeMy.....