Author Topic: Marcos Antonio Elias Santos  (Read 12502 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

tilemachos

• Guest
Απ: Marcos Antonio Elias Santos
« Reply #40 on: July 15, 2008, 05:22:48 »

Υ.Γ.
Το τατουαζ στο χερι του γραφει: "Γαυροβαζελοχανουμια ηρθε Ο ΓΑΜΙΑΣ ΣΑΣ" σε σφηνωειδη γραφη ;D

Επειδη τα πορτογαλικα μου ειναι λιγο σκουριασμενα, γραφει ειτε Κλεοπατρα..

ειτε 25 εκατοστα. Διαλεχτε και παρτε.

Καλως ηρθες ψηλε  ;)
25? 2 + 5 = 7. το "ε" ειναι το 5... "ζ"...  "Η". Ηγαυρος. Μαλλον γαμιας του γαυρου θα ναι... :aktion031:

Offline Capricorn

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #41 on: July 16, 2008, 18:18:47 »
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7713&pubid=1216161

«Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στους οπαδούς μας»

ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΝΤΟΥΡΒΕΡΤ: Σ. ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΛΓΟΥ

Ο Μάρκος Αντόνιο Ελίας έχει στο αριστερό του χέρι δύο τατουάζ. Το ένα είναι το όνομα του γιου του Καλιάνι και το δεύτερο το όνομα της γυναίκας του. Ο Βραζιλιάνος στόπερ αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ τις πρώτες ημέρες της προετοιμασίας στην Ολλανδία, έχει ήδη αγωνιστεί σε δύο φιλικά και θεωρεί ότι στη νέα του ομάδα δεν θα αντιμετωπίσει τα προβλήματα προσαρμογής που είχε στη Γαλλία και δεν του επέτρεψαν να καθιερωθεί στην Οσέρ.

«Οι πρώτες μου εντυπώσεις από την ομάδα είναι θετικές. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα σύνολο που δουλεύει αρκετά καλά. Ξέρω ότι είναι ομάδα με πολλούς οπαδούς και ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους. Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ μου έχει ήδη μιλήσει ο Βιεϊρίνια, που έμεινε έκπληκτος από την παρουσία του στην πρώτη προπόνηση, αλλά και οι ισπανόφωνοι παίκτες.

Στην Οσέρ όλα μού πήγαν στραβά από την αρχή. Εφυγαν πολλοί παίκτες από την ομάδα, δημιουργήθηκε ένα νέο σύνολο που δεν είχε βάσεις και το ξεκίνημα στο πρωτάθλημα ήταν κακό. Και για μένα, που είχα πρόβλημα γλώσσας και προσαρμογής, τα πράγματα πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο. Πιστεύω ότι στον ΠΑΟΚ δεν θα αντιμετωπίσω τα ίδια προβλήματα. Υπάρχουν στην ομάδα πολλοί ισπανόφωνοι παίκτες, δύο Πορτογάλοι, αλλά και το τεχνικό επιτελείο. Πιστεύω ότι η προσαρμογή μου θα είναι περισσότερο εύκολη».

Ο 25χρονος αμυντικός αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Σκοπός του είναι να κάνει μια καλή χρονιά με τον ΠΑΟΚ και, αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά, να συνεχίσει στην ομάδα.

«Θέλω να κάνω μια καλή σεζόν και να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ να πετύχει τους στόχους του. Από εκεί και πέρα, αν υπάρχει πιθανότητα να συνεχίσω στον ΠΑΟΚ, θα το κάνω με χαρά. Αν είναι να πάω αλλού, θα το δω τότε. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δείξουμε στο γήπεδο τη σκληρή δουλειά που κάνουμε με τον προπονητή και να φέρουμε την ομάδα εκεί που της αξίζει να βρίσκεται. Με ικανοποιεί ότι υπάρχουν παίκτες ποιότητας και το επίπεδο είναι ιδιαίτερα υψηλό».

«Με εκπλήσσει θετικά ο Σάντος»
Ενας από τους λόγους που ο Μάρκος Αντόνιο ήρθε στον ΠΑΟΚ ήταν η παρουσία του Φερνάντο Σάντος. Αλλωστε ο Πορτογάλος τεχνικός ήταν αυτός που εισηγήθηκε την απόκτησή του. «Σίγουρα η παρουσία του Σάντος στον πάγκο μέτρησε σημαντικά στην απόφασή μου να έρθω στην ομάδα. Είχα προσωπικές εντυπώσεις από τα παιχνίδια που έπαιξα εναντίον του. Μίλησα με ποδοσφαιριστές που έχουν συνεργαστεί μαζί του και μου είπαν τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν. Ο Φερνάντο Σάντος με έχει εκπλήξει θετικά, κυρίως με τη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στην ομάδα. Μου κάνει εντύπωση και το γεγονός ότι είναι πολύ απαιτητικός και ζητά πάντα το καλύτερο από τους παίκτες του».

Ο Μάρκος Αντόνιο θεωρεί ότι μπορεί να συνυπάρξουν ποδοσφαιρικά οι έννοιες «Βραζιλιάνος» και «αμυντικός»: «Μπορεί ένας Βραζιλιάνος να είναι καλός αμυντικός. Απλά η ίδια η θέση είναι που σου επιβάλλει να είσαι όσο γίνεται πιο απλός, για να μην αφήνεις την εστία σου να κινδυνεύσει».

Οσο για τον συμπαίκτη του στην άμυνα του «δικέφαλου» Πάμπλο Κοντρέρας, δηλώνει: «Η έως τώρα συνεργασία μου με τον Πάμπλο είναι καλή. Αλλωστε έχει και αυτός αγωνιστεί στην Πορτογαλία και έτσι η επικοινωνία μας είναι εύκολη. Πιστεύω ότι μαζί θα κάνουμε καλό δίδυμο στην άμυνα του ΠΑΟΚ».

Ο Μάρκος Αντόνιο συνηθίζει να προωθείται στις στημένες φάσεις: «Στην τελευταία μου σεζόν στην Πορτογαλία, έβαλα πέντε γκολ. Είναι κάτι που μου αρέσει. Εχω τη δυνατότητα να το κάνω και θα προσπαθήσω και στον ΠΑΟΚ να πετύχω γκολ».
AΔΙΑΦΟΡΩ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΛΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΟΙΩΘΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Hooligans

• Guest
« Reply #42 on: July 19, 2008, 23:28:31 »
Λιγο βαρυς μου φανικε αυτος ο Μαρκος η μου φανηκε?

katafraktoi

• Guest
« Reply #43 on: September 03, 2008, 15:08:22 »
http://www.metrosport.gr/?p=3604

ÌÜñêïò Áíôüíéï: «Íßêç êáé ìå ÁÅÊ»

Ï ÌÜñêïò Áíôüíéï ðáñüôé áìõíôéêüò ðÝôõ÷å ôï ðñþôï åðßóçìï ãêïë öÝôïò ãéá ôïí ÐÁÏÊ (áëëÜ êáé ôïõ ðñùôáèëÞìáôïò…) áíïßãïíôáò ôï äñüìï ãéá ôç íßêç ìå 0-2 óôçí ðñåìéÝñá ìå ôïí ÏÖÇ óôçí ÊñÞôç.
«Ðéï óçìáíôéêü áðü ôï ãêïë ðïõ ðÝôõ÷á åãþ Þôáí ç íßêç ôïõ ÐÁÏÊ. ÁõôÞ ç íßêç óôçí ðñåìéÝñá èá äþóåé Ýîôñá þèçóç ãéá ôç óõíÝ÷åéá. Ãéá ìÝíá ôï ãêïë áíåâÜæåé ôçí øõ÷ïëïãßá. Åßíáé êé Ýíá Ýîôñá êßíçôñï ãéá ðåñéóóüôåñç äïõëåéÜ óôç óõíÝ÷åéá…», ôüíéóå áñ÷éêÜ ìéëþíôáò óôï «Áèëçôéêü Metropolis».
«Ï ÐÁÏÊ Ý÷åé ôåñÜóôéá ðåñéèþñéá âåëôßùóçò. ¹ìáóôáí êáëïß áëëÜ âñéóêüìáóôå áêüìç óôçí áñ÷Þ ôçò óåæüí. ¸÷ïõìå ðïëý äïõëåéÜ íá êÜíïõìå. ÊÜèå åâäïìÜäá èá ãßíåôáé êáé Ýíá âÞìá. Óå êÜèå ðáé÷íßäé èá äåß÷íïõìå êáëýôåñï áãùíéóôéêü ðñüóùðï», ðñüóèåóå.
¼óï ãéá ôï ãåãïíüò üôé ï öåôéíüò ÐÁÏÊ Ý÷åé ðïëëïýò ðáßêôåò áðü ôç ËáôéíéêÞ ÁìåñéêÞ, ï ÌÜñêïò Áíôüíéï ôüíéóå: «¼íôùò óôïí ÐÁÏÊ âñéóêüìáóôå áñêåôïß ðáßêôåò áðü ôç ËáôéíéêÞ ÁìåñéêÞ. Íïìßæù üôé ïé ËáôéíïáìåñéêÜíïé âÜæïõí ôï êÜôé ðáñáðÜíù óôï åõñùðáúêü ðïäüóöáéñï. Êáé üëïé èá äþóïõìå êÜôé ðáñáðÜíù óôïí ÐÁÏÊ… Íïìßæù üôé ç óõíåñãáóßá ìáò ìå ôïí ÊïíôñÝñáò åßíáé ðïëý êáëÞ ùò ôþñá êáé ãßíåôáé ïëïÝíá êáé êáëýôåñç. Áëëçëëïóõðëçñùíüìáóôå! ¼ëïé ïé ðáßêôåò ôïõ ÐÁÏÊ åßíáé õøçëïý åðéðÝäïõ êáé éêáíüôáôïé. Óôï ìáôò ìå ôçí ÁÅÊ ðçãáßíïõìå ìå ðïëý êáëü çèéêü êáé áíåâáóìÝíç øõ÷ïëïãßá. ÂëÝðïõìå íá áðïäßäåé ìÝóá óôï ãÞðåäï ç äïõëåéÜ ôùí ðñïðïíÞóåùí êáé áõôü ìáò êÜíåé íá íéþèïõìå êáëýôåñá. Óå êÜèå ðáé÷íßäé ðñÝðåé íá óõíå÷ßóïõìå íá áíåâÜæïõìå ôçí áðüäïóÞ ìáò ìÝ÷ñé íá öôÜóïõìå åêåß ðïõ èÝëïõìå üëïé. Óôï ðáé÷íßäé ìå ôçí ÁÅÊ èá ðÜìå ãéá ôç íßêç üðùò óå êÜèå ìáôò! ¸íáò ëüãïò ðáñáðÜíù åßíáé üôé èá ðáßîïõìå ôï ðñþôï åðßóçìï ìáôò óôï ãÞðåäü ìáò êáé èÝëïõìå íá îåêéíÞóïõìå êáé åêåß ìå íßêåò…», êáôÝëçîå.

Offline XIOS 4

• Αποστολή
  • **
« Reply #44 on: September 30, 2008, 00:33:53 »
Κατσε λίγο πάγκο και παρακολούθα κινήσεις Μαλεζά.Θα γίνεις και εσύ καλύτερος
Aδιαφορώ για οτι κι αν λένε γιατί δεν ξέρουνε τι νιώθουμε για σένα

Offline agraf

• Αλλαγή
« Reply #45 on: October 20, 2008, 00:10:43 »
Μ'άρεσε πολύ. Δεν είναι μόνο ότι κόβει όλες τις φάσεις, είναι γρήγορος και μαρκάρει ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΜΕΝΑ αλλά παράλληλα τόσο δυνατά όσο πρέπει. Αυτό είναι δείγμα πολύ καλού παίκτη. Βγάζει τον αντίπαλο από τη φάση χωρίς να μπορεί ο διαιτητής να του σφυρίξει φάουλ.

Callahan

• Guest
« Reply #46 on: October 20, 2008, 00:29:28 »
Είναι καλός παίχτης ο Μάρκος, και γρήγορος από οτι φάνηκε σήμερα.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
« Reply #47 on: October 20, 2008, 09:36:13 »
Ειναι νταμαρι, τετραγωνος πραγματικα, και εχει και ικανοποιητικη ταχυτητα. Ωμο με ωμο στις φασεις και ο επιθετικος στις πινακιδες απλα και ομορφα. Σωστες τοποθετησεις και στις ψηλες μπαλιες. Θετικοτατος..
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

mpougatsas

• Guest
« Reply #48 on: October 20, 2008, 11:06:56 »
  O ΠΑΟΚ στην Τούμπα παίζει μόνο για τη νίκη και πρέπει να την κυνηγάει μέχρι το τελεύταιο σφύριγμα.. Δεν ξέρω πού έπαιζες πρίν και τι σου έχουν μάθει αλλά τις καθυστερήσεις στην Τουμπα τις κάνουν οι αντίπαλοι για να πάρουν αποτέλεσμα εσύ καλύτερα να τις ξεχάσεις.. κατα τ'αλλα καλός ήσουνα..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
« Reply #49 on: October 21, 2008, 13:12:26 »
   ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

Ο ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΟΝΙΟ κληθηκε στο ματς με τον παναθηναικο να καλυψει το κενο του ΚΟΝΤΡΕΡΑΣ.Ο βραζιλιανος αμυντικος ο οποιος μετα απο το ματς με την αεκ στις 14 σεπτεμβριου ειχε τραυματιστει και στην συνεχεια ειχε χασει τη θεση του στην 11αδα απο το ΣΤΕΛΙΟ ΜΑΛΕΖΑ απεδειξε οτι ειναι ετοιμοπολεμος και τα πηγε περιφημα μαζι με τον ελληνα μπακ.Ο ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟ εδωσε συνεντευξη στο ραδιοφωνο [μετροπολις] για τον ανταγωνισμο που υπαρχει φετος στον ΠΑΟΚ,για το λαο του ΔΙΚΕΦΑΛΟΥ,για τις προσδοκιες του και τους στοχους του στην ομαδα

Μ--Υπαρχει μεγαλος ανταγωνισμος στην αμυνα του ΠΑΟΚ.Σε ενοχλει που δεν επαιξες σε ορισμενα παιχνιδια?

Μ.Α--Ο ανταγωνισμος ειναι κατι το πολυ καλο για την ομαδα.δουλευουμε ολη την εβδομαδα και στο τελος ο προπονητης αποφασιζει ποιος ειναι πιο ετοιμος για να παιξει.

Μ--Περιμενες ερχομενος στην ομαδα οτι θα συναντησεις τοσο ανταγωνισμο?

Μ.Α--Το περιμενα,γιατι ο ΠΑΟΚ ειναι μια μεγαλη ομαδα.Δουλευουμε παρα πολυ και μεσα απο την δουλεια θελω να δειξω τι μπορω να κανω και περιμενω να παιξω σε καποια παιχνιδια.Ο ΠΑΟΚ εχει καλυτερα αποτελεσματα απο περσι γεγονος που δειχνει οτι η δουλεια μας αποδιδει.

Μ--Την κυριακη ο ΠΑΟΚ εδωσε ενα ακομα ντερμπι οπου δεν κερδισε,αλλα και δεν εχασε.ειστε ικανοποιημενοι με την ισοπαλια?

Μ.Α--Οχι,σε καμια περιπτωση.Εμεις δουλεψαμε πολυ για να παρουμε την νικη,αλλα μας εκανε ζημια ο διαιτητης.Τωρα αυτο που πρεπει να κανουμε ειναι σκληρη δουλεια για να κερδισουμε το επομενο παιχνιδι.

Μ--Θεωρεις οτι ο διαιτητης ηταν καθοριστικος παραγοντας για το αποτελεσμα του αγωνα?

Μ.Α--Αν ειχε σφυριξει το πεναλτυ στον μουσλιμοβιτς στο 22ο λεπτο ,θα ειχαμε σκοραρει και το ματς θα ηταν μια τελειως διαφορετικη ιστορια.

Μ--Πιστευεις οτι ο ΠΑΟΚ γενικα δεν εχει καλες διαιτησιες αυτες τις 6 αγωνιστικες?

Μ.Α--Ετσι ειναι.Οι διαιτητες συνεχεια ανακαλυπτουν φαουλ και μας γεμιζουν ευκολα με καρτες,με αποτελεσμα να αλλοιωνουν το παιχνιδι μας.

Μ--Τι διαφορες εχεις παρατηρησει στη διαιτησια στο ελληνικο πρωταθλημα?

Μ.Α--Υπαρχουν μεγαλες διαφορες.Στην ελλαδα η διαιτησια βοηθα περισσοτερο αλλες ομαδες κυριως της αθηνας.Στην γαλλια οι διαιτητες ειναι ισοι προς ολες τις ομαδες.

Μ--Μετα απο εξι αγωνιστικες ο ΠΑΟΚ χαρακτηριζεται  κυριως απο την πολυ καλη αμυνα,οπου συμμετεχεις και εσυ.Θεωρεις το ενα γκολ παθητικο παρασημο της αμυντικης λειτουργιας?

Μ.Α--Πιστευω ειναι ενα πολυ καλο στοιχειο της ομαδας.Δεν προσφερουμε γκολ στον αντιπαλο.Ετσι μπορουμε να σκοραρουμε σε οποιαδηποτε στιγμη και να κερδιζουμε τους αγωνες.Δουλευουμε ολοι σαν ομαδα και εχουμε πολυ καλους αμυντικους.

Μ--Τι προσδοκιες ειχες οταν ηρθες στην ομαδα?Μεχρι τωρα εχουν επιβεβαιωθει?

Μ.Α--Ολος ο κοσμος μιλουσε για τον ΠΑΟΚ λεγοντας οτι ειναι μια πολυ καλη ομαδα,με φοβερους φιλαθλους.Οι προσδοκιες μου ηταν οι καλυτερες δυνατες και τις βλεπω να γινονται πραγματικοτητα.

Μ--Νιωθεις δικαιωμενος για την επιλογη σου να ερθεις στον ΠΑΟΚ?

Μ.Α--Εκανα την καλυτερη επιλογη.Εχουμε ενα πολυ καλο συνολο και θα κανουμε μια πολυ καλη σεζον.Ειμαστε μεσα στους στοχους μας,δηλαδη να κερδισουμε μια θεση για τις ευρωπαικες διοργανωσεις και θα φροντισουμε να το εχουμε πετυχει στο τελος του πρωταθληματος.

Μ--Που μπορε να φτασει φετος ο ΠΑΟΚ?

Μ.Α--Οσο ψυλοτερα γινεται.Δεν οριοθετουμε τους στοχους.Σκοπος ειναι να κερδισουμε οσο γινεται περισσοτερους αγωνες και στο τελος του πρωταθληματος θα δουμε ποσους βαθμους θα εχουμε συγκεντρωσει.

Μ--Ο ΠΑΟΚ εχει μεχρι στιγμης τρεις νικες και τρεις ισοπαλιες.Πιστευεις οτι μπορουσε να εχει και αλλους βαθμους η ομαδα?

Μ.Α--Σιγουρα.Απο τα παιχνιδια που καναμε δικαιουμασταν τουλαιχιστον αλλους 3-4 βαθμους.Δεν το καταφεραμε,αλλα θα φροντισουμε απο τον επομενο κιολας αγωνα να παρουμε τους 3 βαθμους.

Μ--Πως θα περιεγραφες την ατμοσφαιρα που βιωνεις στην ΤΟΥΜΠΑ?

Μ.Α--Ειναι κατι το τελειως διαφορετικο και δεν εχω λογια να το περιγραψω.Ειναι μια φανταστικη ατμοσφαιρα.Μεσα στην ΤΟΥΜΠΑ ζω κατι που δεν εχω ξαναζησει ποτε.

Μ--Ουτε στην βραζιλια?

Μ.Α--Ουτε εκει.Ειναι κατι τελειως διαφορετικο.Και στην βραζιλια υπαρχουν οπαδοι,αλλα δεν ειναι τοσο φανατικοι οσο οι φιλαθλοι του ΠΑΟΚ.

Μ--Υπαρχει κατι συγκεκριμενο που εχεις ξεχωρισει απο τον κοσμο του ΠΑΟΚ?

Μ.Α--Το γεγονος οτι στα εκτος εδρας παιχνιδια μας ακολουθουν παντου φιλαθλοι.Στην κρητη ειχαμε 5-6 χιλιαδες κοσμο αυτο ειναι κατι το φανταστικο.

Μ--Ο ΠΑΟΚ εχει ανεβασει πολυ το επιπεδο σε σχεση με περσυ.Τι σε εντυπωσιαζει περισσοτερο αγωνιστικα?

Μ.Α--Αυτο που ξεχωριζω ειναι το γεγονος οτι ολοι οι παικτες παιζουν για να κερδισει ο ΠΑΟΚ,οχι για να διακριθουν σε ατομικο επιπεδο.

Μ--Εισαι δανεικος απο την οσερ.Σκεφτεσαι να μεινεις στην ομαδα?

Μ.Α--Ειναι πολυ νωρις για να ξερω τι θα κανω.Εγω θελω να κανω μια πολυ καλη σεζον,και να βοηθησω την ομαδα.Αν στο τελος της χρονιας ο ΠΑΟΚ ενδιαφερεται να μεινω,τοτε θα γινουν οι απαραιτητες συζητησεις.

Μ--Σε ειδαμε να βοηθας πολυ τον ΒΙΕΡΙΝΙΑ μετα τον τραυματισμο του,φιλοξενωντας τον ακομα και στο σπιτι σου.Πως προεκυψε αυτο το ενδιαφερον για τον συμπαικτη σου?

Μ.Α--Καταρχας ειναι πολυ λυπηρο που ο ΒΙΕΡΙΝΙΑ υπεστη το σοβαρο τραυματισμο του.Ειχε ξεκινησει πολυ καλα την σεζον.Αυτο που εκανε ο παικτης του αρη ηταν ανεξηγητο.Τον βοηθησα πολυ,γιατι ετσι πρεπει να κανει καποιος στον συμπαικτη του οταν περναει δυσκολα.

Μ--Πως σου φαινεται η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ?

Μ.Α--Ειναι μια πολυ ομορφη πολη και μου αρεσει να ζω εδω.Το κλιμα οι ανθρωποι και ο ηλιος μου θυμιζον την βραζιλια.....

Λατρης του φραπε αποδειχτηκε ο ΜΑΡΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟ μονο που αυτο δεν οφειλετε στην βραζιλιανικη καταγωγη του.Μπορει να ειναι γεννημενος στην ''χωρα του καφε'' αλλα το αγαπημενο του ροφημα ειναι ο ελληνικοτατος φραπες και μαλιστα μετριος με γαλα.
Οπως εκμυστηρευτηκε στο ''Μ'' πινει ηδη 2 την ημερα και αγορασε ηδη μηχανακι του φραπε,το οποιο θελει να αντικαταστησει γρηγορα με το επαγγελματικο που βρηκε πισω απο το μπαρ.
Μαλιστα μια σκεψη του για το μελλον ειναι να ανοιξει μια μερα καφετερια στην βραζιλια οπου θα σερβιρει μονο φραπε

απο την εφημεριδα ''μετρο σπορ''

Offline corrupt

• Αλλαγή
« Reply #50 on: October 21, 2008, 13:22:02 »
Χε χε, ωραίος ο Μάρκος Αντόνιο! Να ανοίξει φραπεδο-καφέ στη Βραζιλία όπου θα συχνάζουν οι Έλληνες μετανάστες για να βλέπουν την ΠΑΟΚάρα   ;D!

Offline rabbitweed

• Αλλαγή
« Reply #51 on: October 21, 2008, 13:30:06 »
καλός είναι...οπως όλη η άμυνα φέτος
Η διαφορά όμως Μαλεζά - Αντόνιο με Κοντρέρας είναι ότι ο Κοντρέρας τελειώνει τη φάση πριν αρχισει...οι άλλοι δυο την κόβουν αφού έχει αρχίσει...δλδ μιλάμε για άλλο επίπεδο.
Παντως μπράβο του και να είναι γερός! μας χρειάζεται γιατί με τα κοράκια μας βλέπω το επόμενο πέναλτυ να το πέρνουμε σε κανα πανθρακικό εντός με σκορ ήδη 11-0 και από κάρτες ο καλυτερος αμυντικός μας να έχει 17 στον πρώτο γύρο...

Offline epic

• Αποστολή
  • **
« Reply #52 on: October 21, 2008, 13:35:05 »
Καλά τα λέει ο Μάρκος στο Μέτροσπορ. Εκεί που δε τα λέει καθόλου καλά είναι εδώ:

Μάρκος Αντόνιο: «Θετική ισοπαλία»

Ο Μάρκος Αντόνιο αντικατέστησε επάξια τον Πάμπλο Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ήταν αλάνθαστος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, στην επανεμφάνισή του στην ενδεκάδα. «Καμία ισοπαλία δεν είναι θετική. Ομως, όταν έρχεται κόντρα σε ομάδα που έχει στόχο τον τίτλο, τότε μπορείς να πεις ότι είναι θετική». Για τη δική του εμφάνιση τόνισε: «Είμαι ευχαριστημένος. Στο ρόστερ υπάρχουν τέσσερις ισάξιοι στόπερ και παίζει όποιος κρίνει ο προπονητής. Είμαι ευχαριστημένος και από τη συνεργασία μου με τον Μαλεζά, μια και ήταν η πρώτη φορά που αγωνιστήκαμε μαζί».
http://www.sport-fm.gr/article/151041

Αν όντως λέχθηκε αυτό, τι να πω...Τί διαφορετικό θα μπορούσε να δηλώσει ένας παίκτης π.χ. του Λεβαδειακού;
Στην Τούμπα η ισοπαλία είναι θετική μόνο κόντρα σε Milan, Barca, Man.U. κτλ. Δε σκοπεύω τα τελευταία χρόνια να ξεχάσω και αυτά που ξέρω για τον ΠΑΟΚ.

Ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα!

Offline Mentalita4

• Αποστολή
  • **
« Reply #53 on: November 24, 2008, 09:20:51 »
Ο κορυφαιος στο χθεσινο ματς με την αελ!
Ανικητος στο ψηλο παιχνιδι και με καλες τοποθετησεις,μακαρι να συνεχισει ετσι!
Niente incontri....Solo scontri

GeorgT

• Guest
« Reply #54 on: November 24, 2008, 09:38:57 »
Η άμυνα ειναι απο τα μόνα σημεία που αντέχουμε λιγο καλύτερα στους τραυματισμούς, εδω το παλικάρι αν συνηχήσει σαν εχθες θα μας κάνει να ξεχάσουμε κ τον Κοντρερας!

zagorakis

• Guest
« Reply #55 on: November 24, 2008, 16:48:25 »
ÌÜñêïò Áíôüíéï: «Èá Þèåëá íá ìåßíù êé Üëëï…»
Ï ÌÜñêïò Áíôüíéï ôïðïèåôÞèçêå ìÝóù ôïõ «Áèëçôéêïý Metropolis», ìå áöïñìÞ ôç íßêç åðß ôçò ËÜñéóáò óôçí Ôïýìðá ìå 1-0, áëëÜ êáé öõóéêÜ ãéá ôïí ßäéï. Ï êåíôñéêüò áìõíôéêüò ôïõ ÐÁÏÊ, åßðå ìåôáîý Üëëùí óôïõò «95,5 ôùí Fm», ðþò… «Äåí Þîåñá ôé óõíÝâáéíå ôá ðñïçãïýìåíá ÷ñüíéá ìå ôïí êüóìï. Åßíáé üìùò üìïñöï áõôü ðïõ óõìâáßíåé, üôáí îÝñåéò üôé èá Ý÷åéò ôüóï êüóìï óôï ðëåõñü óïõ, óå êÜèå ðáé÷íßäé åíôüò Ýäñáò. Åßíáé ìÜëéóôá åêäçëùôéêïß. Åßíáé óçìáíôéêü ãéá êÜèå ðáßêôç íá ãíùñßæåé áõôü ôï ðñÜãìá. ¼ôé ïé ößëáèëïé åßíáé åêåß, üôé åßíáé ìáæß óïõ». Ãéá ôï ìáôò ìå ôç ËÜñéóá êáé ôïõò óôü÷ïõò ôçò ïìÜäáò óôç óõíÝ÷åéá, äÞëùóå. «Ç ËÜñéóá Þôáí áñêåôÜ äýóêïëç ïìÜäá. Ìáò ôï åß÷å ðåé åîÜëëïõ ï ðñïðïíçôÞò. Åß÷áìå äõóêïëßåò. Ùóôüóï, óôï äåýôåñï çìß÷ñïíï âåëôéùèÞêáìå, ðåôý÷áìå ôï ãêïë ôçò íßêçò êáé ðÞñáìå ôïõò âáèìïýò. Ãéá ìáò óôü÷ïò åßíáé íá âãïýìå óôçí Åõñþðç åßôå ìÝóù ÊõðÝëëïõ, åßôå ìÝóù ðñùôáèëÞìáôïò. ÊÜèå ðáé÷íßäé ôï âëÝðïõìå îå÷ùñéóôÜ».
Ãéá ôï óõìâüëáéï ôïõ, ï ÌÜñêïò Áíôüíéï, åðéóÞìáíå üôé Ý÷åé Ýíáí ÷ñüíï óõìâüëáéï, ìÝ÷ñé ôï ôÝëïò ôçò óåæüí. «Èá Þèåëá íá ìåßíù êáé Üëëï óôïí ÐÁÏÊ. Åßìáé êáëÜ åäþ, áéóèÜíïìáé êáëÜ åäþ. Êé åãþ êáé ç ïéêïãÝíåéá ìïõ. Äåí Ý÷ïõìå ìéëÞóåé áêüìç ìå ôïõò áíèñþðïõò ôçò ïìÜäáò, áëëÜ åßíáé íùñßò». Ãéá ôï ðáé÷íßäé ôçò ÖõëÞò êüíôñá óôïí Èñáóýâïõëï, ï ðïäïóöáéñéóôÞò ôïõ ÐÁÏÊ, äÞëùóå. «¼ëåò ïé ïìÜäåò åßíáé äýóêïëåò, áíåîÜñôçôá ôç èÝóç ðïõ âñßóêïíôáé. Óå êÜèå ìáôò, ðñÝðåé íá åßóáé ðñïóåêôéêüò. Íá äåß÷íåéò óåâáóìü. Íá ìçí õðïôéìÜò ôïí áíôßðáëï óïõ. Èá ðÜìå ãéá ôç íßêç, Ý÷ïíôáò ôïí êüóìï äßðëá ìáò». Åðßóçò, ï ÌÜñêïò Áíôüíéï ôïðïèåôÞèçêå ãéá ôïí åñ÷ïìü ôïõ óôïí ÐÁÏÊ, äçëþíïíôáò ðþò Þôáí åðéëïãÞ ôïõ ðñïðïíçôÞ. Ìßëçóå êáé ãéá ôïí ðáíçãõñéóìü ôïõ Ìðáêáãéüêï. «¹ôáí ìßá Ýíôïíç óôéãìÞ íá óêïñÜñåé êüíôñá óôçí ðñþçí ôïõ ïìÜäá, íá ðåôý÷åé ôï ãêïë ôçò íßêçò. ¹ôáí ðïëý óçìáíôéêü áõôü…», åßðå ï ÂñáæéëéÜíïò ãéá íá êáôáëÞîåé. «ÊÜèå ðáé÷íßäé ãéá ìáò åßíáé óçìáíôéêü êáé Ýôóé èá ôï âëÝðïõìå, ìå óôü÷ï öõóéêÜ óå êÜèå ìáôò, ôç íßêç…».

http://www.metrosport.gr/?p=9096

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #56 on: November 24, 2008, 18:14:18 »
μακαρι να μεινει....καλος παικτης.....και στην αμυνα ειναι αναγκαιο να εχεις εναν κορμο σταθερα,πειραματισμοι δεν χρειαζονται....και ειναι μονο 25 χρονων.....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #57 on: November 24, 2008, 18:31:34 »
Το καλυτερο του παιχνιδι εκανε χτες.. σχεδον αλανθαστος..

DimNaoussa

• Guest
« Reply #58 on: November 24, 2008, 19:02:50 »
Ο κορυφαιος στο χθεσινο ματς με την αελ!
Ανικητος στο ψηλο παιχνιδι και με καλες τοποθετησεις,μακαρι να συνεχισει ετσι!

+1...αυτο ηθελα να γραψω...

zan

• Guest
« Reply #59 on: November 25, 2008, 00:33:52 »
Γενικα σε ολα τα ματς που εχει παιξει ηταν παρα πολυ καλος..Ολο και ολο 1 λαθος εχει κανει αυτο με την αεκ.. Πολυ καλος αμυντικος.