Author Topic: Ποιός είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 15516 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline dave

• Αλλαγή
ναι σαι καλα 8emis, για τη δουλεια. τα στοιχεια μαλιστα μας κανον αισιοδοξους αφου ειναι εντυπωσιακη οπως ειπες και συ η ομοιοτητα προβλεψης και τελικης βαθμολογιας. θα χε ενδιαφερον να δουμε αν οντως οι πρωτοι 6 αγωνες ειναι ο καλυτερος δεικτης για την τελικη συγκομιδη, η υπαρχει αλλη περιοδος του πρωταθληματος (εστω κ λιγο μεγαλυτερη) που να ειναι ακομα πιο αξιοπιστος δεικτης, αλλα αυτο θελει πολυ δουλεια

apostolos

• Guest
(Το 2006-07 δεν μπορεσα να βρω 1 ματς, αρα τα νουμερα ειναι για 5 αγωνες)

2006/07
aek-PAOK 0-0
PAOK-γρια 3-1
γκει-ΠΑΟΚ 2-0
ΠΑΟΚ-εργοτέλης 1-0
βάζελος-ΠΑΟΚ 2-1
ΠΑΟΚ-Καλαμαριά 1-1

Άρα: 8 βαθμοί τέρματα 6-6 συντελεστής βαθμών 1.333  πρόβλεψη 40 τελική 45...

Άρα σε 7 ματς ο μέσος όρος της απόλυτης διαφοράς (θετική ή αρνητική) μεταξύ πρόβλεψης και πραγματικότας είναι 3.14 βαθμοί....ή απόκλιση τάξης 6.1%...δηλαδή στους 60 συν/πλην 3.67 βαθμοί....
Δηλαδή αν η στατιστική είναι κάτι το οποίο μπορούμε να εμπιστευτούμε τότε μπορούμε να πούμε ότι με βάση όλα τα παραπάνω μπορεί να έχουμε μια συγκομιδή πολύ χοντρικά από 56 εως 64....
Τέλοσπάντων δεν μου αρέσουν αυτού του τύπου οι προβλέψεις, ματς με ματς είναι το καλύτερο, πάρε άυριο τη λιβαδειά και προχωράμε....
« Last Edit: October 24, 2008, 11:58:36 by apostolos »

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Ôç ìåãÜëç åìðéóôïóýíç óôçí ïìÜäá ôïõ åîÝöñáóå óôç óõíÝíôåõîç Ôýðïõ, ðïõ ðáñÝèåóå, ï ÖåñíÜíôï ÓÜíôïò. Ï ðñïðïíçôÞò ôïõ ÐÁÏÊ åîÞñå ôç äïõëåéÜ êáé ôï ÷áñáêôÞñá ôùí ðïäïóöáéñéóôþí ôïõ, åíþ åðéóÞìáíå ðùò áðáéôåßôáé âåëôßùóç óôçí áíÜðôõîç ôïõ ðáé÷íéäéïý ôùí «áóðñüìáõñùí»…

Ìåôáîý Üëùí, ï ÐïñôïãÜëïò êüïõôò ôïõ ÄéêåöÜëïõ, äÞëùóå: «¸÷ù ìåãÜëç åìðéóôïóýíç óôçí ïìÜäá. Åßíáé ðïäïóöáéñéóôÝò ðïõ äïõëåýïõí ðÜñá ðïëý, ìå ðïëý ìåãÜëï ÷áñáêôÞñá. Ùò ôþñá Ý÷ïõìå êÜíåé Ýíá åîáéñåôéêü ðñùôÜèëçìá êáôÜ ôçí ÜðïøÞ ìïõ. Ìå áõôïýò åßìáé êáé äåí êÜíù óõãêñßóåéò ìå Üëëåò ïìÜäåò. ÐñÝðåé íá êïéôÜìå ìüíï ôïí åáõôü ìáò. Èåùñþ üôé üëïé ïé ðáßêôåò îÝñïõí üôé ôïõò õðïëïãßæù. Ôï Ý÷ïõìå óõæçôÞóåé áõôü ðïëëÝò öïñÝò. ¼ëïé ôïõò íéþèïõí óçìáíôéêïß ãéá ôçí ïìÜäá, áíåîÜñôçôá áðü ôï ÷ñüíï óõììåôï÷Þò ôïõò. Ï êÜèå Ýíáò áðü áõôïýò èá Ý÷åé ôçí åõêáéñßá ôïõ íá ôçí áäñÜîåé. ÁëëÜ Ýôóé åßíáé ôï ðïäüóöáéñï, êÜðïéïé ðáßæïõí ðåñéóóüôåñï, êÜðïéïé ëéãüôåñï. Áõôü üìùò äå óçìáßíåé üôé ðåñéóóüôåñïé Þ ëéãüôåñï óçìáíôéêïß ãéá ôçí ïìÜäá. Èåùñþ üôé åßìáóôå êïíôÜ óôï 80% åôïéìüôçôáò, áëëÜ èåùñþ åðßóçò üôé ìðïñïýìå íá âåëôéùèïýìå ðïëý óôçí áíÜðôõîç ôçò ïìÜäáò. ÐñÝðåé íá äéþîïõìå ôï Üã÷ïò ðïõ ìáò äéáêáôÝ÷åé üôáí Ý÷ïõìå ôçí ìðÜëá óôá ðüäéá ìáò êáé èÝëïõìå íá âÜëïõìå ãêïë áðü ôï ðñþôï äåõôåñüëåðôï. ÐñÝðåé íá ðáßîïõìå óýìöùíá ìå ôá ÷áñáêôçñéóôéêÜ ôùí ðáéêôþí ðïõ Ý÷ïõìå. ÈÝëïõìå ìåãáëýôåñç õðïìïíÞ êáé êõêëïöïñßá óôï ðáé÷íßäé ìáò ãéá íá öÝñíïõìå ðåñéóóüôåñï êüóìï óôçí áíôß0ðáëç ðåñéï÷Þ. Óå áõôüí ôïí ôïìÝá íïìßæù äåí Þìáóôå ôüóï êáëïß. ÐñÝðåé íá áëëÜîïõìå ôïí ôñüðï ìå ôïí ïðïßï áãùíéæüìáóôå, ôï óýóôçìá äåí Ý÷åé ôüóï ìåãÜëç óçìáóßá. ÄçëáäÞ, áí áò ðïýìå äåí Ý÷ïõìå ôçí ôá÷ýôçôá ðïõ áðáéôåßôáé, äåí ðñÝðåé íá ðáßîïõìå ôï Üìåóï ðïäüóöáéñï, ïðüôå óôçí åðßèåóç ðñÝðåé íá Ý÷ïõìå ìåãáëýôåñç õðïìïíÞ, íá ìç âéáæüìáóôå íá ðÜìå ìðñïóôÜ. Äõóôõ÷þò ÷Üóáìå ôïí Âéåñßíéá êáé äåí Ý÷ïõìå Üëëïí ðáßêôç ìå ôá äéêÜ ôïõ ÷áñáêôçñéóôéêÜ».
Ãéá ôï óáââáôéÜôéêï ìáôò ìå ôïí Ëåâáäåéáêü, ó÷ïëßáóå: «Ï áíôßðáëïò èá ðáßîåé êëåéóôÜ êé åìåßò ðñÝðåé íá âñïýìå ôñüðïõò íá äéáóðÜóïõìå ôçí ÜìõíÜ ôïõ».

«Ìå 25 åê. åõñþ èá ðáßñíáìå ôï ðñùôÜèëçìá»

Åñùôçèåßò ãéá ôéò ðéèáíÝò ìåôáãñáöÝò ôïí ÉáíïõÜñéï, ï ÓÜíôïò, áðÜíôçóå: «Êáôáñ÷Þí ÷ñåéáæüìáóôå ñåõóôü. Áí åß÷áìå 25 åêáôïììýñéá åõñþ óôçí áñ÷Þ èá Þìáóôáí ðñùôáèëçôÝò ÅëëÜäáò. Áõôü åßíáé åýêïëï, ôï ðñþôï èÝìá åßíáé üôé ÷ñåéÜæïíôáé ÷ñÞìáôá, üëá ôá Üëëá ìåôÜ åßíáé áðëÜ. ÎÝñïõìå ðïéïõò èÝëïõìå íá ðÜñïõìå, äþóôå ìïõ 20 åêáôïììýñéá åõñþ êáé èá ðÜñïõìå ôï ðñùôÜèëçìá».

«Óôü÷ïò êáé ôï êýðåëëï»

¼óï ãéá ôï ìáôò êõðÝëëïõ ìå ôïí Ìáêåäïíéêü, ðïõ áêïëïõèåß ôçí ðñïóå÷Þ Ôñßôç, ï ôå÷íéêüò ôïõ ÐÁÏÊ, ôüíéóå: «Åííïåßôå üôé ìáò åíäéáöÝñåé ôï êýðåëëï. ÈÝëïõìå íá öôÜóïõìå óôïí ôåëéêü êáé ìåôÜ èá åßíáé Ýíá ðáé÷íßäé. Ï óôü÷ïò ìáò óôç äéïñãÜíùóç áõôÞ åßíáé íá öôÜóïõìå óôïí ôåëéêü êáé öõóéêÜ ìåôÜ íá êáôáêôÞóïõìå ôï ôñüðáéï».

http://www.metrosport.gr/?p=6876

Offline DarkLord

• Βασικός
    • El sombrero
μετα απο τα σημερινα αποτελεσματα, γιατι να πανε οι αλλοι για πρωταθλήμα κ οχι εμεις.
η μονη απαντηση που εχω ειναι οτι ισως κανουμε κοιλια αργοτερα λογω κακου παγκου
http://www.sombrero.gr
...για αυτο ΠΑΟΚ παιξε τοπι να παραμιλαει ολη η Ευρωπη...

Offline savage republic

• Βασικός
Ο στόχος μας μέχρι στιγμής μοιάζει να είναι η πορεία πρωταθλητισμού. Τον Δεκέμβρη θα φανούν πολλά, από τις μεταγραφές που θα γίνουν, όχι μόνον από μας, αλλά και από τους ανταγωνιστές μας.

bouros

• Guest
low the ball

Offline zouvalos

• Αλλαγή
Τι λοου δε μπολ (εχεχχ) και μαλακιες μωρεεεεεεε..............?

ΜΠΑΜ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.......ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΤΕ...........

θα ανταλασατε ποτε την αγωνιστικοτητα μας με καποια αλλης ομαδας............?
PAOK MEXRI EKEI POU DEN PAEI.......

thomas

• Guest
Ο στόχος είναι ξεκάθαρος και έχει οριοθετηθεί από την αρχή της χρονιάς από τη διοίκηση και τον προπονητή.Είναι η έξοδος στο ΟΥΕΦΑ.Έχουμε πρόβλημα στον πάγκο και δεν υπάρχουν χρήματα για αγορά ποιοτικών παικτών το Δεκέμβρη.Ας καλύψουμε την αύξηση κεφαλαίου και ας βγούμε ΟΥΕΦΑ άνετα και όλα βαίνουν καλώς.

Photis

• Guest
Χαμηλά η μπάλαααααα.....πάμε για ουέφα λέμεεεε.......Δηλαδή τι πρέπει να σας πεί άλλο η διοίκηση...Στήριξη και τίποτα άλλο....

Offline ThassosPAOK

• Αλλαγή
Óôï ôïðßï íïìßæù ðùò âëÝðù Åõñþðç ãéá ôïí öåôéíü ÐÁÏÊ…..
Äåí èá ðù ãéá ðñùôÜèëçìá, Ý÷ïõìå áêüìá ãéá ôÝôïéï åêôüò êáé áí ãßíïõí ðïëëÝò áíáôñïðÝò.
Ôþñá ãéá ôï êýðåëëï èá äïýìå ôç èá ãßíåé…

ÐÁÏÊ ÃÅÑÁ !!!
ΕΝΑ ΝΗΣΙ... ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ...

legones

• Guest
Να καλυφτεί η Α.Μ.Κ
Τα άλλα είναι δευτερεύοντα...

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
εντελως αντικειμενικα πιστευω στοχος μας πρεπει ναι η εξοδος στο champions league.ποιος δλδ μπορει να μας στερησει αυτη τη δυνατοτητα;το ανυπαρκτο χανουμακι που ολη η ελλαδα γελαει μαζι του;;;η ο πολυμετοχικος βαζελος που δε μπορει να κερδισει ουτε καν στην εδρα του τα θεωρητικα απλα ματς.
η 4η θεση θα ναι αδικια για την ποιοτητα της ομαδας μας.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Athinaios--4

• Guest
Μην τρελαίνεστε ρε μάγκες. Τι πρωτάθλημα και βλακείες? Έτσι εύκολα παίρνεις πρωτάθλημα ? Επειδή δηλ. έχεις στον 1 πόντο τον γαύρο παίρνεις και πρωτάθλημα ?
Και η Ξάνθη είναι 2 βαθμούς πίσω από τον γαύρο . Πάει κι αυτή ??
Η ομάδα μας όπως είναι τώρα δε μπορεί να πάρει πρωτάθλημα . Γιατι ?
1)Δεν έχει τον πάγκο για να παίζεις με πατημένα γκάζια όλη τη χρονιά .
2)Δεν έχεις την διατησία μαζί σου. Τώρα ακόμα δε σε ενοχλεί. Όταν όμως πας να πάρεις τον τίτλο από τους άλλους με ένα επαγγελματικό σφύριγμα θα σε χτυπήσει
3)Δεν έχεις την εμπειρία σαν ομάδα να ανταπεξέλθεις στην κούρσα για την 1η θέση .
Μην κάνουμε σαν νεόπλουτοι!

Η ομάδα είναι καλή αλλά μιλάμε ότι έχει 15 παίχτες . Ευρώπη και 3η θέση .
Αυτά μι΄λώντας με δεδομένα τωρινά . Αν ο Θοδωρής φέρει 2-3 παιχταράδες και τον Δεκέμβριο θα δούμε τότε.

kospatras

• Guest
μαγκες δεν εχουμε παγκο.αν ειχαμε θα μιλαγα ανοιχτα για πρωταθλημα.κατα την γμωμη μου πρωταθλημα παιρνεις οταν εχεις ενα πολυ σοβαρο παγκο.ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ.............................

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Να καλυφτεί η Α.Μ.Κ
Τα άλλα είναι δευτερεύοντα...

Ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ είναι να υπάρχει και του χρόνου.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline dave

• Αλλαγή
μιλωντας μονο για το αγωνιστικο

ο ΠΑΟΚ υποχρεουται να κοιταει ψηλα. σωστο το χαμηλα τη μπαλα, αλλα ειναι μονο κ μονο για να μη φουσκωσουν τα μυαλα οπαδων που αν δε κατσει το ονειρο ολων μας θα χαρακτηρισουν τη χρονια αποτυχημενη. δεν ειναι ολοι οι οπαδοι μας ετσι ομως.

τα πραγματα ειναι απλα, απο τη στιγμη που εισαι δευτερος μια ανασα απο τη κορυφη και λεγεσαι ΠΑΟΚ εισαι υποχρεωμενος να ονειρευεσαι τιτλο. αυτο που κραταει τον ΠΑΟΚ μεγαλο τοσα χρονια ειναι ακριβως η πιστη των οπαδων του οτι εκει ψηλα πρεπει να ειναι. αυτο δε σημαινει οτι αν ερθουμε 4οι και κοντα στους κατω θα πρεπει να απογοητευτουμε.
μιλωντας για τον εαυτο μου, ναι ονειρευομαι τιτλο, ξεροντας οτι οι πιθανοτητες δεν ειναι πολλες λογω ελλειψης επαρκους βαθους και λογω του αναμενομενου πολεμου αν τυχον ειμαστε κοντα στο στοχο. γιατι να μη το ονειρευομαι ομως? προσωπικα θα ειμαι ικανοποιημενος με καλη πορεια κ 4η θεση αφου θα εχουμε πετυχει το στοχο που εχει θεση προπονητης και διοικηση και ειμαστε μεσα στο 3ετες πλανο

το χειροτερο που θα μπορουσε να συμβει ειναι να σαι τοσο ψηλα ολη η χρονια και συ να μην αφηνεις τον εαυτο σου να το πιστεψει. ε εκει ετσι κ γινει το ονειρο πραγματικοτητα, χτυπας το κεφαλι σου στο τειχο γιατι δεν το πιστευες ολη τη χρονια και δεν το απολαυσες

χαμηλα τη μπαλα  :P

biggeorge

• Guest
λοιπόν παιδιά συμφωνώ ότι πρέπει τω A.M.K. να καλύψουμε αλλα αγωνιστικά πιστεύω ότι άμα μέχρι τω παιχνίδι με τον ολύμπικο έχουμε την ίδια απόσταση η τον περάσουμε τότε πάμε για τω μεγάλο όνειρο..(προσωπικά πιστεύω δεν θα γίνει φέτος αλλα...ΠΑΟΚ ΕΊΣΑΙ άμα δεν ονειρευτείς πρωτάθλημα....)για να μην παρεξηγηθώ πιστεύω ότι θα τερματίσουμε 4-2 εκεί....

Offline spartiatis

• Αλλαγή
εξωαγωνιστικά  σαφώς και ο στόχος είναι η κάληψη της αυξησης μετοχικού κεφαλαίου και η περεταίρω μείωση των χρεών. Αυτό είναι περισσότερο δουλειά άλλων και μεις ανάλογα με το κουμπαρά μας πρέπει να βοηθήσουμε.

αγωνιστικά δε νοείται μεγάλη ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ να μην έχει στόχο το πρωτάθλημα. Το τι λέει η διοικηση και οι προπονητές της ομάδας έχουν το λόγο τους και καλά κάνουν. Εγω σαν οπαδός αυτής της μεγάλης ομάδας στόχο έχω το πρωτάθλημα, όπως το είχα ΠΑΝΤΑ!! Δε νομίζω πως πρέπει καποιος να μου το πει ώστε να το βάλω στοχο στο μυαλό και στη καρδία μου... Στόχος μου το πρωτάθλημα έλεγα το 96 με βουλινό που κόντευα να πέσω.... Στόχος μου το πρωτάθλημα έλεγα και πέρυσι στόχος μου το πρωτάθλημα λέω και φέτος και του χρόνου! Είμαι οπαδός μεγάλης ομάδας (ιστορικά και οπαδικά) και πιστεύω πως δεν υπάρχει άλλος στόχος. Αυτά για τις μεγάλες ομάδες. Υπάρχουν στόχοι και για μεσαίες (ιστορικά και οπαδικά) ομάδες, όπως πανιώνιος, λάρισα, που είναι μια θέση σε ουέφα και μια αξιοπρεπή παρουσία. Υπάρχουν τέλος και μικρές ομάδες (ιστορικά και οπαδικά) , όπως εργοτέλης, ηρακλής, λεβαδειακός, άρης, τρίπολη που στόχος αρχικός είναι η παραμονή, δηλαδή να μην υποβιβαστούν, και αν κάτσει μια θέση ανάμεσα στις μεσαίες ομάδες  :P
Ο ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένος λόγω της ιστορίας του και του λαού του να έχει στόχο κάθε χρόνο το πρωτάθλημα!  :)

υ.γ., είδα που βρίσκονται και οι κλασικοι πρωταθλητές των καλοκαιριών και των μεταγραφών και τώρα που ήρθε η ώρα του γηπέδου που βρισκονται. Εδώ στόχος το πρωτάθλημα είναι για τον 5ο και τον 7ο του βαθμολογικού πίνακα και καλά κανουν και το έχουν γιατί είναι μεγάλες ομάδες. Και στη τελική καθε χρόνο αυτό έχουν στόχο και πόσες φορές τους έχει κατσει τα τελευταία 15 χρονια??? Δε θα το έχει ο 2ος που είναι επίσης μια μεγάλη ομάδα?? Θα φοβηθεί μη πέσει έξω απ το στόχο του? απ το στόχο που πέφτουν έξω 15 χρόνια τώρα οι άλλοι? (οπαδικά πάντα μιλάω...σαν οπαδοί τι στόχο έχουμε μέσα μας)
« Last Edit: October 27, 2008, 17:09:24 by spartiatis »

Offline bozik

• Αλλαγή
γι αυτή την εβδομάδα στόχος είναι αγωνιστικά το διπλό στο καυτατζόγλειο...έξωαγωνιστικά-να βρούμε τρόπο να μπούμε στο καυτατζόγλειο  :P
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline bane

• Αλλαγή
οι επομενοι 3 αγωνες θα δειξουν το στοχο
απο 0-3 πας για 4η θεση
απο 3-6 χωνεσαι σφηνα στην 3αδα
απο 6-7 εισαι στη διαδα
9 το απολυτο εισαι φαβορι για τιτλο θες δε θες θα το πιστευεις
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ