Ρε παιδια γιατι νομιζετε οτι θα αλλαξει τοσο απλά το ελληνικό πρωταθλημα?
..και καλα να πας, παλι θα σου δωσουν ενα γερο χτυπημα να πεσεις στο τελος.
Η αεκ φαινετε τραγικη, αλλα και ο παο περσι τραγικος ηταν και μαζεψε 50 βαθμους απο το πουθενα.
Ο παο φαινετε καλος, ο gay χαλια, αλλα ο gay ετσι κ αλλιως τα μικρα ματσακια δεν τα χανει εχει βοηθεια απτα κορακια.
Μια χαρα ομαδες εχει που καναν καλες προετοιμασιες. και στην τελικη αντικειμενικα, αφου δεν εχουμε δει καμια ομαδα πως παιζει δεν ξερουμε ποσο καλες ειναι ή οχι, εκτος αν καταλαβαινουμε απτις εφημεριδες. Εγω προσωπικα μονο ΠΑΟΚ ειδα σε φιλικά, καμιας αλλης ομάδας. Δεν εχω ιδεα πως θα ειναι η λαρισα, ο πανιωνιος, η τριπολη, η αεκ κλπ.
Εχουμε καλη ομαδα αλλα δεν ειναι τελεια, εχουμε αδυναμιες εχουμε και καλα στοιχεια.
Ολοι διψαμε για κατι καλό, απλά Ελλάδα εισαι!
Εγω θελω να δω καλη μπαλιτσα και να βλεπω οτι υπαρχει ενας στοχος για τον οποιο θα παλευουν οι παικτες.
Καθε παιχνιδι χωριστα να κοιταμε την παρτη μας, νικαμε και τα κορακια, γεματη τουμπα, υπομονη.
Πρωταθλημα στην Ελλάδα γμστα...δυσκολο και ας εχουμε και την καλυτερη ομαδα της ελλαδας. Ο αλλος δεν εβαλε 50 μυρια για να μην βγει τσου λου..
Του χρονου ουεφα και γινομαστε η 1η ελληνικη ομαδα που παιζει τελικο και το κατακταει.
Το γμησα??