Author Topic: Ποιός είναι ο στόχος του φετινού ΠΑΟΚ;  (Read 15367 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline bozik

• Αλλαγή
5 βγαίνουν του χρόνου ευρώπη
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
ok vgikame.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

legones

• Guest
Ο κυπελλουχος, 3ος και 4ος βγαινουν Uefa.. ..

giannis80

• Guest
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται αυτή η ερώτηση κάθε χρόνο στον εκάστοτε προπονητή του ΠΑΟΚ και την βάζουμε κι εμείς σαν τόπικ.Ο στόχος του ΠΑΟΚ από το 1926 είναι να είναι παντού πρώτος, είτε έχει στο ρόστερ τον κακά και τον ρονάλντο, είτε τον γεσπερ τοπ γιοχανσον, είτε τον ξερω γω είτε εμένα.Απλά,λιτά,κατανοητά.Δεν χρειάζεται να ρωτάμε κάθε χρόνο τα ίδια (μιλάω πολύ σοβαρά, ας με ειρωνευτούν μερικοί, δεν τους αδικώ). Ο προπονητής του ΠΑΟΚ πρέπει να λέει κάθε χρόνο οτι πάει για πρωτάθλημα, είτε το πιστεύει μέσα του είτε όχι.

Argonath4

• Guest
... είτε τον γεσπερ τοπ γιοχανσον...

Pou ton thymithikes auton re c  ;D...Htan to poulen mou tote  ;)...trelles katastaseis... 

tilemachos

• Guest
Η διοίκηση είπε ότι στόχος για φέτος είναι η αύξηση του budget κατά 20% και ο προπονητής Santos η έξοδος στο uefa.  ::) ::) ::) ::) ::)

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
meta apo ti metagrafi garcia kai vlepontas olo to roster tis omadas sugkrinontas to me auto tou xanoumiou mporw na ksanapistepsw vasima se triti thesi;;
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Ρε Νικολα αυτο το σκεφτομουν χθες πριν μαθω για Γκαρσια.. Λεω οι μικρομεσαιοι (  ;) ) πανω κατω στα ιδια θα ειναι, προσωπικα περιμενω πολυ πεσμενα τα τυρια, η ρουλης και ξανθη ειναι γριφος, και ο νιονιος ψιλομπαχαλο με προετοιμασια νωρις για ιντερτοτο  κτλ..

Διαβαζοντας ολα αυτα για την ξαδερφη λεω κι εγω, ρε λες? Τελοσπαντων, θα τα δουμε στο γηπεδο ολα.. Συγκρατημενη αισιοδοξια !
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εγω βαζω πιο ψηλα τον πηχυ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Ξερω ξερω θα πηδηξει τωρα ο Αλαμανα και θα πει να μη βαζουμε τον πηχυ πιο ψηλα απο οσο τον βαζει η Διοικηση και ο προπονητης....

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline cure

• Αλλαγή
Χαλκιάς                               Νικοπολίδης             Γκαλίνοβιτς                Μάχο
Μελίσσης                             Γκαλίτσιος               Γκάμπριελ                  Ράμος
Σνάουτσνερ (μεταγραφή)       Μπράβο                  Σπυρόπουλος              Αρουαμπαρένα
Αντόνιο                               Παπαδόπουλος         Σιμάο (μεταγραφή)      Παπασταθόπουλος
Κοντρέρας                           Άντζας                    Σαριέγκι                    Μαϊστόροβιτς
Γκαρσία                               Λεντέσμα                Σίλβα                        Ρίκκα (μεταγραφή)
Βιερίνια                               Λεονάρντο               Ίβανσιτς                    Μαντούκα
Κονσεϊσάο                            Γκαλέτι                   Ρουκάβινα                  Μπερνς
Μουσλίμοβιτς                        Κοβάσεβιτς              Μάντζιος (μεταγραφή)  Μπλάνκο
Βερόν                                 Μπελούτσι               Καραγκούνης               Ριβάλντο
Μπακαγιόκο                         Όσκαρ (μεταγραφή)  Χριστοδουλόπουλος      Σκόκο

Αν εσείς βλέπετε διαφορές, εγώ δεν τις βλέπω, ακόμη και με μεταγραφάρες να κάνουν οι άλλοι στα κενά τους. Όσο για πάγκο πλέον έχουμε και εκεί παίχτες όπως:
Αραμπατζής
Μπαλάφας
Ηλιάδης
Λάκης
Κωνσταντινίδης
Ίβιτς
Αθανασιάδης

κτλ κτλ

Οπότε έχουμε κάθε λόγο να θεωρούμε την ΠΑΟΚάρα διεκδικήτρια του τίτλου. Ας μη το πάρει κι ας βγούμε 4οι όπως είναι ο στόχος. Η απόσταση όμως από τους κώλους τους μίκρυνε επικίνδυνα, για τους φίλους μας τους χαμουτζήδες. Άντε και φέτος δεν τους την ακουμπάμε. Του χρόνου όμως;;;;
Ξέρεις τι είναι, εκεί που έβλεπες το παπάρι του γαμιά σου χιλιόμετρα μακριά, να σε πλησιάζει τώρα ταχύτατα;

Και κάτι τελευταίο.
Τερματοφύλακα δεύτερο δεν χρειαζόμαστε πλέον, γιατί κι ο ένας που έχουμε είναι πολυτέλεια. Αφού τσάμπα θα κάθεται στο τέρμα. Σιγά μη φτάνει εκεί η μπάλα.  ;D

Τώρα που είπα μπάλα, θυμήθηκα ότι πρέπει να τη κρατήσω χαμηλά. Αλλά δεν έχω καλό κοντρόλ ρε γαμώ κι όλο στα περιστέρια τη πετάω   :04a:
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

kostas4

• Guest
Τώρα που είπα μπάλα, θυμήθηκα ότι πρέπει να τη κρατήσω χαμηλά. Αλλά δεν έχω καλό κοντρόλ ρε γαμώ κι όλο στα περιστέρια τη πετάω

:ambulance: :extralaugh:

κατα τα αλλα πιστευω πως ακομα εχουμε πολλες διαφορες τοσο στην ποιοτητα του ροστερ οσο και στο βαθος του παγκου.και μην υποτιματε το αεκακι

στοχος για εμενα ειναι η 4η θεση οπως την εθεσε η διοικηση και ο σαντος και η μειωση της διαφορας στην βαθμολογια απο τους χαμουτζηδες

apostolos

• Guest
Kala eidika to aekaki einai polu ths plakas fetos an den enisxuthei kapws. Ti fetos dhladh, kai perisi asteio uliko eixan telospantwn.
O PAOK auto pou xreiazetai einai nootropia nikhth, den mporei na vlepeis twra to aekaki me autous tous paiktes kai na aisthanesai meionektika....Giati?
Kai auto tha allaksei logw ths eleushs pollwn newn, ksenwn, tsampoukalidwn kai mparoutokapnismenwn paiktwn....

Ti na tou pei to aekaki kai o gay tou contreras kai tou garcia kai tou muslimovic? Oute tous kseroun, oute complex exoun, oute deos, sta arxidia tous tous grafoun....Tha mpoun mesa kai tha kopsoun karwtides....

Kai emeis den eimaste tripolh, pou exei men polu kalo uliko, alla einai karga eparxia, adeio ghpedo klp.
Se emas erxetai o ksenos kai niwthei....

Opote logiko einai upo proupotheseis akoma kai fetos na kanoume prwtathlhtismo. Ki autes einai oi ekshs duo:
1) Na exei vgei h proetoimasia kai oi idees tou Santos mesa sth xronia. Formarismata kai nteformarismata stis swstes xronikes periodous, eksupnh taktikh kai oxi upnos se kapoia mats, rolarisma klp. Paragontes kathara agwnistikoi kai endogeneis.
2) Na mhn mas sfaksoun. Ekswgeneis kathara paragontes.

Diego-4

• Guest
Στη Φυσική έχουμε το αξίωμα της διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας.Σύμφωνα λοιπον με αυτό , όσο πιο ψηλά απο την επιφάνεια της Γής σηκώσουμε ένα αντικείμενο , τόσο η ταχύτητα προσεδάφισης του θα είναι μεγαλύτερη.Όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα που θα "σκάσει" στο έδαφος το αντικείμενο τόσο μεγαλύτερη η δύναμη που θα δεχθεί σύμφωνα με τον νόμο "Δράσης - Αντίδρασης"...Ας αφήσουμε τα ύψη και ας επιστρέψουμε στην επιφάνεια γιατί στο τέλος μπορεί και να πονέσουμε..Δεν υπάρχει λόγος για τόσο ενθουσιασμό. Εχθές αν σας ρωτούσα θα μου λέγατε άλλα. Δεν είναι φυσιολογικό απο την μιά μέρα στην άλλη να αλλάζουν έτσι τα πράγματα.Τον στόχο τον βάζει ο προπονητής και η διοίκηση και τον ξέρουμε όλοι..Στόχος του ΠΑΟΚ είναι μία θέση στο UEFA που κάποιοι κάποτε το σνομπάριζαν (2000 εισητήρια με Ρεν) ,απο εκεί και στο εξής ότι καλύτερο έρθει καλοδεχούμενο θα είναι..

GeorgT

• Guest
Μην ξεχνάμε οτι στην ελλαδα δεν παίζουν μπάλα μονο οι ποδοσφαιριστές αλλα κ κατι άτομα σαν τον κασναφερη.

Στόχος να γίνει η ομάδα παλυ ελκυστική, να τρελαίνετε ο κόσμος να έρθει το σαββατοκύριακο να πάρει τη δόση του ΠΑΟΚ, οχι σαν πέρσι που μας πονούσαν τα μάτια.

+ Εξυγίανση πάνω απο ολα!!!

Offline dave

• Αλλαγή
Στη Φυσική έχουμε το αξίωμα της διατήρησης της Μηχανικής Ενέργειας.Σύμφωνα λοιπον με αυτό , όσο πιο ψηλά απο την επιφάνεια της Γής σηκώσουμε ένα αντικείμενο , τόσο η ταχύτητα προσεδάφισης του θα είναι μεγαλύτερη.Όσο μεγαλύτερη είναι η ταχύτητα που θα "σκάσει" στο έδαφος το αντικείμενο τόσο μεγαλύτερη η δύναμη που θα δεχθεί σύμφωνα με τον νόμο "Δράσης - Αντίδρασης"...Ας αφήσουμε τα ύψη και ας επιστρέψουμε στην επιφάνεια γιατί στο τέλος μπορεί και να πονέσουμε..Δεν υπάρχει λόγος για τόσο ενθουσιασμό. Εχθές αν σας ρωτούσα θα μου λέγατε άλλα. Δεν είναι φυσιολογικό απο την μιά μέρα στην άλλη να αλλάζουν έτσι τα πράγματα.Τον στόχο τον βάζει ο προπονητής και η διοίκηση και τον ξέρουμε όλοι..Στόχος του ΠΑΟΚ είναι μία θέση στο UEFA που κάποιοι κάποτε το σνομπάριζαν (2000 εισητήρια με Ρεν) ,απο εκεί και στο εξής ότι καλύτερο έρθει καλοδεχούμενο θα είναι..

μπραβο ρε diego αψογος

Offline cure

• Αλλαγή
Εγώ ονειρεύομαι να διεκδικήσω το πρωτάθλημα και δεν ενδιαφέρομαι να κρατήσω πισινή. Τα όνειρα δεν έχουν όριο και λογική. Όποιος θέλει να κρατήσει τη μπάλα χαμηλά ας το κάνει, αν και για μένα το κάνει από φόβο. Είτε για τον εαυτό του πως δεν θα αντέξει άλλη απογοήτευση, είτε γιατί φοβάται πως οι άλλοι θα λακίσουν.

Εγώ δεν φοβάμαι το εαυτό μου. Έχω συνηθίσει το πέσιμο. Ακόμη και για τον πούτσο να είμαστε αγωνιστικά, η δουλειά που γίνεται θα αποδώσει. Σε ένα, σε δύο, σε τρία χρόνια. Θα αποδώσει. Αυτό μου αρκεί.
Επίσης με αφορμή τα διαρκείας είπα πως δεν έχω διακίωμα να ξαναφοβηθώ για τους άλλους.

Ονειρευόμουν μήνες πριν αυτό που ζω τώρα, γιατί κάτι μέσα μου, μου έλεγε πως θα το ζήσω. Θα δω παιχταράδες στην ομάδα, θα ξεχρεώσουμε, θα κάνουμε προπονητικό, θα θα θα. Τώρα ζω τα όνειρά μου και το ευχαριστιέμαι

Δε βρίσκω φίλε Diego-4 κανέναν απολύτως λόγο να είμαι συγκρατημένος. Όχι γιατί ελπίζω. Αλλά γιατί ΤΟ ΞΕΡΩ μέσα μου πως θα έχουμε ομαδάρα.
Αλλά ακόμη και να κάνω λάθος, του χρόνου το καλοκαίρι τα ίδια θα λέω. Γιατί όπως με τον γούμενο ήταν βέβαιο πως βαδίζουμε στην καταστροφή, έτσι τώρα είναι βέβαιο πως βαδίζουμε προς στην κορυφή.

Αυτό δεν το λέω προσωπικά από μια μεταγραφή. Το λέω από πέρυσι. Ο λόγος που απογοητεύτηκα ήταν γιατί νόμιζα πως είχαν βάλει σε προτεραιότητα τα χρέη και μετά τις επενδύσεις σε ποδοσφαιριστές και το θεωρούσα λάθος. Τελικά τζάμπα το χάλασμα. Και η διοίκηση ήθελε παιχταράδες, γιατί το αγωνιστικό και οικονομικό είναι συγκοινωνούντα δοχεία.

Diego-4

• Guest
Μπορείς να ονειρεύεσαι όσο θέλεις και καλά κάνεις στην τελική.Κι εγώ κάνω όνειρα.Το θέμα είναι η προσεδάφιση όπως  είπα πρίν.Κάποιοι μπορεί να μην την αντέξουν και να τα κάνουν πάλι σκατά.Εσύ μπορεί και να την αντέξεις..Έξυπνο παιδί είσαι , καταλαβαίνεις τι θέλω να πώ.
Για αυτούς που κάνουν όνειρα καλό είναι να ξέρουν πως θα αντιδράσουν εάν τύχη και ξυπνήσουν απότομα..

Offline cure

• Αλλαγή
Το θέμα είναι η προσεδάφιση όπως  είπα πρίν.Κάποιοι μπορεί να μην την αντέξουν και να τα κάνουν πάλι σκατά.Εσύ μπορεί και να την αντέξεις..
Εγώ έχω μεγάλο αερόσακο  ;D και αντέχω περισσότερο

Offline dave

• Αλλαγή
Εγώ ονειρεύομαι να διεκδικήσω το πρωτάθλημα και δεν ενδιαφέρομαι να κρατήσω πισινή. Τα όνειρα δεν έχουν όριο και λογική. Όποιος θέλει να κρατήσει τη μπάλα χαμηλά ας το κάνει, αν και για μένα το κάνει από φόβο. Είτε για τον εαυτό του πως δεν θα αντέξει άλλη απογοήτευση, είτε γιατί φοβάται πως οι άλλοι θα λακίσουν.

γιατο δευτερο ειναι ο φοβος. θα γραφα και γω κατι παρομοιο με το ντιεγκο αλλα με προλαβε. ουτε εγω εχω το φοβο της αποτυχιας. αν δε πιστεψεις σε μεγαλα πραγματα, δε θα τα χαρεις και δε θα τα καταλαβεις αν πραγματοποιηθουν.

ωστοσο νομιζω πως ισως θα πρεπε ολοι μας να βαλουμε ενα χαλιναρι του στυλ, ο στοχος μας ειναι αυτος, και να ερθει κατι παραπανω καλοδεχουμενο, γιατι ξερουμε πως οταν ο λαος εχει υψηλες προσδοκιες ειναι πολυ πιθανο να απογοητευεται ευκολα και να αντιδρα ασχημα.

δε το χω καθολου απιθανο μετα το φανταστικο κλιμα των ημερων, αν κατσουν κανα 2 στραβες στις πρωτες αγωνιστικες να δημιουργηθει πχ κλιμα κατα του σαντος, με το επιχειρημα παιχτες εχουμε, προπονητη θελουμε (κ περυσι που σε κρατησαμε χαρη σου καναμε). τετοιου ειδους πιεση στον προπονητη θα απειλησει την ενοτητα.

γιαυτο λεω οτι προσωπικα ολοι κανουμε ονειρα και εχουμε τις ιδιες επιθυμιες, αλλα ολοι επηρεαζουμε και επηρεαζομαστε απο ολους.

γιαυτο η σταση που προτεινει ο ντιεγκο ειναι η πιο υπευθυνη.

Diego-4

• Guest
Με συπμλήρωσες με τον καλύτερο τρόπο..