ΛΟΙΠΟΝ,επιτρέψ'τε μου να πω ΜΟΝΟ κάποια ΓΕΓΟΝΟΤΑ για το Μάκη που τα γνωρίζω και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:Κατ'αρχήν με το Μάκη είμασταν συμφοιτητές στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ.Γεννημένος κατά 90% κι αυτός όπως κι εγώ το '83 καθώς συμβαδίζαμε και στα έτη στη σχολή με έτος εισαγωγής το ακαδημαικό έτος 2001-2002.Ποτέ δε γνωριστήκαμε προσωπικά απλά γιατί δεν έτυχε.Τον θυμάμαι ΠΑΝΤΑ στα τραπεζάκια της ΠΑΣΠ Οικονομικού,άρα είναι προφανές ότι εξελίχθηκε μέσα στο συγκεκριμένο κόμμα όπως και ότι όλοι μας έχουμε βαρεθεί να εισχωρεί η πολιτική (και οι πολιτικοί) μέσα στον ΠΑΟΚ μας.Τον θυμάμαι παραμονές του τελικού του 2003 να "μοιράζει" προσκλήσεις για τα επίσημα σε φιλαράκια του παοκτσήδες.Απο αυτό και μόνο φυσικά δεν μπορώ να κρίνω το πόσο "άρρωστο παοκτσάκι" ήταν που είπε κάποιος αδερφός εδώ μέσα.Το πόσο "άρρωστος" ήταν πάντως με το κόμμα του ήταν περισσότερο ξεκάθαρο (όποιο και να ήταν αυτό,μην πολιτικοποιήσει κανένας την κουβέντα,δεν αξίζει καν τον κόπο).Τον θυμάμαι επίσης να μπάινει μέσα σε εξεταστικές,να κάθεται να κοιτάει τα ταβάνια,να βγαίνει απ'την αίθουσα στον ελάχιστο χρόνο (συνήθως 30 λεπτά) και Ω! του θαύματος να περνάει το μάθημα ακόμα και με βαθμό!Τον θυμάμαι να είναι πάντα σε στυλ όπως αυτό της φωτό που παραθέτετε.Προτιμώ να μην μπω σε χαρακτηρισμούς επ'αυτού γιατί ένας που τον ήξερε προσωπικά με είχε διαβεβαιώσει ότι ήταν ήσυχο και καλό παιδί ("αλάνι" μην τον ξαναπείτε μόνο και το κόβω εδώ...).Τέλος τον θυμάμαι να παίρνει το πτυχίο ακριβώς στα 4 χρόνια και να αποφοιτά το καλοκαίρι του 2005.Βάλε κι ένα χρόνο στρατό (δεν ξέρω που αλλά εκεί σίγουρα δε θα τον είχα "συμφοιτητή" ;-) ),πάμε 2006.Και κατατακτήριες να είχε δώσει για Νομική και να μπήκε σε πιο προχωρημένο έτος,δεν μπορώ να καταλάβω πότε πρόλαβε να πάρει και αυτό το πτυχίο.Εκτός αν ταυτόχρονα με το Οικονομικό έβγαζε και τη Νομική οπότε να κάνουμε αυτόν πρόεδρο και το Ζαγοράκη γενικό διευθυντή.....Μη με ρωτήσετε τίποτα άλλο,αυτά μόνο ξέρω αλλά τουλάχιστον είναι 100% αλήθεια γιατί τα έζησα.Στηρίζω Ζαγοράκη σημαίνει στηρίζω και τις επιλογές του γι'αυτό Μάκη αν διαβάσεις αυτό το άρθρο θέλω να σου ζητήσω συγνώμη αν σε αδικώ χωρίς καν να σου έχω μιλήσει ποτέ,αλλά σε θεωρώ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ για τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ.Αν τον νιώθεις όμως κι εσύ δικό σου,βάλ'τον ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ γιατί ΜΟΝΟ τότε θα σε θεωρήσω έναν από εμάς...Καλή επιτυχία σε όποιον ρόλο σου έχουν αναθέσει...