Όταν άκουσα ότι προσελήφθη στον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, το μυαλό μου πήγαινε, όπως και των περισσοτερων, σε προσπάθεια του Ζαγοράκη να εισχωρήσει στα κυκλώματα της διαιτησίας και προστασίας του ΠΑΟΚ από αυτά.
Βλέπετε, το όνομα Γκαγκάτσης, μου δημιούργησε αυτή την εντύπωση.
Σύντομα όμως διαπίστωσα, ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης, ουδεμία σχέση είχε με αυτό. Ήταν ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ, ο άνθρωπος που θα έλυνε προβλήματα καθημερινότητας (από προβλήματα με χορηγούς μέχρι κάποιο χαλασμένο διαρκείας) και θα συντόνιζε τους υπαλλήλους της ΠΑΕ σε αρμοδιότητες και εύρυθμη λειτουργία.
Λυπήθηκα με την παραίτηση Μάκη Γκαγκάτση, όπως και όλοι όσοι τον έβλεπαν να βρίσκεται συνεχώς στα γραφεία, να προσπαθεί και να δίνει λύσεις στο κάθε πρόβλημα που προέκυπτε και να ξεχνάει ωράρια, δουλεύοντας από το πρωί έως το βράδυ όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε πραγματικός ΠΑΟΚτσής.
Οι λόγοι που αναφέρει στην δήλωση του είναι αληθινοί. Είναι μικρός στην ηλικία και περισσότερο ευάλωτος στα όσα άκουγε από τα ράδια και διάβαζε στις εφημερίδες.
Βλέποντας το πρωτοσέλιδο της Μετροσπορτ και την φωτογραφία του πατέρα του με τον "Θείο", κατάλαβε πως δεχόταν ακόμα ένα χτύπημα, όχι ο ίδιος, αλλά ο Ζαγοράκης για τις επιλογές του. Γνώριζε ότι τα προβλήματα θα μεγάλωναν όταν ο πατέρας του, σύντομα, γινόταν και επίσημα υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Ίδια προβλήματα είχε και έχει ο Ποικιλίδης (με δημοσιεύματα), όπως θα έχουν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του Ζαγοράκη.
Στόχος δεν είναι ο οποιοσδήποτε Γκαγκάτσης, Ποικιλίδης, Μιχαηλίδης, Μηλιωρίδης κλπ, αλλά ο Θόδωρος. Προσπαθούν να του "πάρουν" από κοντά του, τους συνεργάτες του και να τον αποδυναμώσουν.
Ξέρω ότι ο Ζαγοράκης είναι "τρελαμένος" εδώ και μέρες και "τρελάθηκε" ακόμα περισσότερο με την χθεσινή παραίτηση Μάκη Γκαγκάτση επειδή βλέπει πως κάποιοι πετυχαίνουν τον στόχο τους.
Ελπίζω ο Ζαγοράκης να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του. Αυτός βέβαια είναι ο μόνος που γνωρίζει πόσο αναντικατάστατος είναι ο οποιοσδήποτε βρίσκεται στα γραφεία και όχι εγώ, άρα και ο αρμόδιος να κρίνει και να αποφασίσει.
Όσο για το αν ο Μάκης Γκαγκάτσης αγαπάει τον ΠΑΟΚ, αν αγόρασε μετοχές κλπ, γνωρίζω ότι αγόρασε σε κατάστημα του Πειραιά (το έμαθα από τρίτο πρόσωπο) και μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος. Όταν τον ρώτησα, "Γιατί από τον Πειραιά;" μου είχε απαντήσει "Έτσι, για να δω τα μούτρα τους, ζητώντας μετοχές του ΠΑΟΚ".