Author Topic: Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 15745 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bouros

• Guest
χαχα! σωστος ο παικτης  :tsigaro: :headbang:

τωρα για τον γκαγκατση δεν θελω να πω και πολλα.να ναι καλα για οτι προσεφερε στην λατρεια μας.

Offline bozik

• Αλλαγή
Aυτοπροτάσσομαι για αντικαταστάτης του Μάκη Γκαγκάτση στη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Μπορεί να μην έχω γνώσεις οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων (καλών τεχνών σπουδάζω, τι να κάνουμε τώρα!!!), αλλά δε γαμείς, ΠΑΟΚτσάκι τρελλαμένο είμαι, και δε με λένε και Γκαγκάτση... Και όταν εγώ πήγαινα, ο Μάκης ερχότανε να πούμε...! Σωστός...;  :P

Ε ε, τι λέτε;  :P
επαγγελματίες συνδεσμίτες αλλάξτε πόλη  ;)  ;D ;D
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Ouzounis

• Αποστολή
  • **
XXXXXXXXXX

4.7 Τα μέλη καλούνται να γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγουν τα greeklish.

« Last Edit: March 07, 2009, 03:00:27 by GENTLESOS »
PAOK KAI KSERO PSOMI

Offline Davids4

• Αποστολή
  • **

northeagle_4

• Guest
Σωστος ο Μακης.

Offline agraf

• Αλλαγή

Στο καλό να πάει το παιδί. Δε θέλω να κρίνω το έργο του γιατί δε το ξέρω, αλλά εγώ για να πω την αμαρτία μου ψιλοχάρηκα

Παρομοίως. Όσες καλές προθέσεις και έχει μερικα πράγματα απλά δεν γίνεται να λειτουργήσουν.
Γκαγκάτσης και ΠΑΟΚ είναι έννοιες ασύμβατες. Από την εποχή Βουλινού που ο Γκαγκάτσης ήταν δικηγόρος της παε ΠΑΟΚ εναντίων των οπαδών του ΠΑΟΚ.

Κι εγώ χάρηκα, να πεινάσει δεν πρόκειται, φρόντισε ο πατέρας του.

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
πολλα μπραβο στον μακη γκαγκατση.την μαλακια του πατερα του την λουζετε αυτος αλλα αποδεικνυει οτι εχει αρχιδια και κανει το αυτονοητο.
αυτο που θα κανε ο οποιοσδηποτε σεβεται το ονομα του ΠΑΟΚ και θελει να αυτοαποκαλειται ΠΑΟΚτσης

δουλεια δεν ξερω αν θα βρει σε αλλη παε(κι εδω πικροχολοι ειμαστε ρε :-\) αλλα η κινηση του ειναι αντρικεια

+1

Kaez

• Guest
Pithanon to paidi na eixe diathesh na prosferei kai proswpika pisteuw oti to ekane toys mhnes poy htan sthn PAE alla to onoma poy koyvalaei einai antitheto me ta pisteuw ths omadas kai toy kosmoy.Kalh toy synexeia se oti akoloythisei (eutixws sthn oikogeneia gkagkatshdwn,yparxei kai enas pantelonatos).

http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,8935.0.html

4.7 Τα μέλη καλούνται να γράφουν με Ελληνικούς χαρακτήρες και να αποφεύγουν τα greeklish.
« Last Edit: March 06, 2009, 22:12:32 by Capricorn »

Offline poligiros4

• Αποστολή
  • **
η παραίτηση γκαγκατση με αφηνει παγερα ΑΔΙΑΦΟΡΟ....
Στον τοίχο κι αν με στήνανε με απειλή τη σφαίρα
θα φώναζα πως σ'αγαπώ απ'τη ζωή πιο περα ΠΑΟΚ ΡΕΕΕΕ

Offline corrupt

• Αλλαγή
O Zαγοράκης ο αλήτης έπαιξε δυο χρόνια στο χανούμι... Επίσης ο ΓΧ έπαιξε δυο χρόνια στο γαύρο... Εχθροί του ΠΑΟΚ και των ιδανικών των οπαδών του...  :P

Ουστ καρκίνοι από τα όνειρα μας... Και πάρτε και το χασογκόλη το Βρύζα μαζί σας, ο ΠΑΟΚτσής δεν ξεχνά που με το που τον έδινε πάσα για 1-2 ο Οκκάς ή ο Ναλιτζής το γιουχαητό από την Τούμπα ακουγότανε μέχρι την Καλαμαριά...

Λευτεριά στον ΠΑΟΚ!!!

:P

Offline agraf

• Αλλαγή
Προσωπικά ασχολούμια τελευταία φορά με την περίπτωση του γιου Γκαγκάτση.
Η παραίτησή του δείχνει ότι έχει αξιοπρέπεια και ευθειξία, πράγμα σπάνιο σήμερα. Μπράβο του.

Από κει και πέρα όμως να λείπει το βύσσινο του ντεμέκ οπαδού του ΠΑΟΚ που τον κατατρέχει η ρετσινιά του πατέρα του. Άν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ ας πάρει μετοχές, διαρκείας, ΑΣ ΠΑΟΚ κλπ και να έρθει στην κερκίδα.
Οπαδός επί πληρωμή όταν άλλοι με περισσότερα θεωρητικά προσόντα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, δεν γίνεται.

bobirasRE4

• Guest
Επειδή είμαι λίγο σπόρος και δεν πολύ διαβάζω ούτε εφημερίδες πολύ πολύ ούτε ακούω και πολύ ραδιόφωνο εγώ πρώτη  φορα άκουσα πως ο γιος του Γκαγκάτση είναι μέσα στον P.A.Ο.K. και ξενερώσω gt την ίδια μέρα έμαθα κάτι για τον Γκαγκάτση (τον μεγάλο) που μπλέχτηκε με τον γαύρο κλπ. Αυτό για μένα πάει να πει κάτι άλλο...Ότι δεν prpei να έχει κάνει τίποτα το σημαντικό για τον P.A.Ο.K. ώστε να τον βοηθήσει σαν ομάδα να πάει ακόμα πιο μπροστά...Οποτε είτε έφυγε είτε όχι δεν με νίζει καθόλου και δεν παίζει να ασχοληθώ καθόλου με τον τύπο...Υπάρχουν πολύ σοβαρότερα θέματα που θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε από το συγκεκριμένο άτομο..
(γνώμη μου)

Offline thanos9t9

• Αποστολή
  • **
μη τον δουμε τον γιο μετα την παραιτηση να κλεινει σε καναν ολιεμπιακοου με τη μια.... καθολου απιθανο κατα τη γνωμη μου

fatal_invasion

• Guest
Για μένα η παραίτηση είναι μεγάλη έως τεράστια καραγκιοζιά.

α)Δεν ήξερες κύριε υιέ Γκαγκάτση ότι από την αρχή θα είχες ντράβαλα;
Και το ήξερες και το ήξερε και η διοίκηση.Και τόσο καιρό τους γράφαμε στα τέτοια μας όλους γιατί πιστεύαμε ότι δε τρέχει τίποτα.

Τι έγινε ξαφνικά δηλαδή και έφυγες;Επειδή δείξαν τον πατέρα σου με τον θείο;Ε λες και δε το ξέραμε.

Σε υποδεχτήκαμε τότε με καχυποψία(όχι προσωπικά αλλά πολύς κόσμος),μετά ήρθαν να προστεθούν οι πίπες των αλλόθρησκων και των δημοσιογράφων,μετά είπε τις πίπες στην κρατική τηλεόραση,τώρα η εικόνα από το τηγάνι.γιατί τώρα λοιπόν.

Αναφέρεις κάτι περί ενότητας.Εδώ η διοίκηση άντεξε στις περυσινές πιέσεις περί προπονητή όπου υπήρχε μία τάση για ''διάσπαση'' ενότητας.Με σένα λίγο θα ασχολούνταν.Και όσοι θα ασχολούνταν θα το έκαναν μόνο όταν δεν είχαν κάτι άλλο στραβό να βρουν στον ΠΑΟΚ ή όταν ξαφνικά έβλεπαν την πρωτόγνωρη εικόνα του πατήρ με τον θείο Μαζί.

Για μένα η παραίτηση δηλώνει ενοχή.Και δε μπορώ να την καταλάβω,και πλέον βλέπω το θέμα πολύ πολύ καχύποπτα γιατί για μένα η όλη ανακοίνωση είναι για το θεαθήναι.

β)Κάτσε όμορφα και ωραία μέχρι το τέλος της χρονιάς.Μην αφήνεις την ομάδα πριν το τέλος της τρέχουσας περιόδου και μετά πες δεν αντέχω άλλη μία χρονιά με κατηγορίες εις βάρος μου και λοιπά και κάντην.

γ)όσοι λοιπόν θέλατε ο γκαγκάτσης να φύγει λόγω συγγένειας τότε απαιτήστε να φύγουν και οι κοινοί μας χορηγοί.

Το θέατρο του παραλόγου για μένα.Άραγε μας είπαν την αλήθεια;

Και εγώ δεν ήθελα να φύγεις,γιατί πίστευα πώς δε τρέχει κάτι.Φρόντισατε να το διαψεύσετε.

Και εσείς και η ΠΑΕ.Άν κάνετε επιλογές να έχετε τα παπάρια να τα υποστηρίζετε.Και επειδή η διοίκηση σίγουρα έχει αποδεδειγμένα,βγείτε και πείτε την αλήθεια και άσε το καλό του ΠΑΟΚ και τα παραμύθια της χαλιμάς.
« Last Edit: March 07, 2009, 03:03:51 by fatal_invasion »

makptol

• Guest
πολυ τα ψειριζουμε και λεμε και οτι να ναναι ......ποιοι ειναι οι κοινοι χορηγοι  ρε φαταλ ? κοινοι χορηγοι με γαβρο ?
αφου λενε οτι χορηγος μας ειναι ο βγενοπουλος και ειμαστε στο αρμα του βαζελου αποφασισε σε ποιο αρμα ειμαστε .....
αναρωτιεσε αν μας ειπανε αληθεια και τριχες ......ασε τις φιλοσοφιες και τις θεωριες συνομωσιας δεν αντεξε και δικαολογημενα για το δικο του
το καλο επρεπε να μην ανακατευτει καθολου ..........για μενα ειναι ειλικρινης ανακοινωση .....ανακαλυψες και ενοχη στην δηλωση του.....

"γ)όσοι λοιπόν θέλατε ο γκαγκάτσης να φύγει λόγω συγγένειας τότε απαιτήστε να φύγουν και οι κοινοί μας χορηγοί.

Το θέατρο του παραλόγου για μένα.Άραγε μας είπαν την αλήθεια;"

αυτες οι δυο προτασεις σου ειναι οτι ναναι...... ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΘΕΩΡΙΕΣ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ........

fatal_invasion

• Guest
δε ψειρίζω τίποτα φίλε.Απλά δε κάθομαι να λέω μπράβο σε ότι γίνεται.
Υπάρχει κάποιος κοινός χορηγός μεταξύ ΠΑΟΚ και οποιαςδήποτε άλλης ανταγωνίστριας ομάδας και μη ή όχι;Αν όχι πες πως είπα μαλακία.

και αν εσύ από όλο το κείμενο επικεντρώθηκες σε αυτό το κομμάτι ΟΚ.για μένα αυτό είναι το λιγότερο.

Δεν θα κάτσω να μπω σε αντιπαράθεση,παρέθεσα τους προβληματισμούς μου και τους αιτιολόγησα νομίζω.

blackterror4

• Guest
Προσωπικά ασχολούμια τελευταία φορά με την περίπτωση του γιου Γκαγκάτση.
Η παραίτησή του δείχνει ότι έχει αξιοπρέπεια και ευθειξία, πράγμα σπάνιο σήμερα. Μπράβο του.

Από κει και πέρα όμως να λείπει το βύσσινο του ντεμέκ οπαδού του ΠΑΟΚ που τον κατατρέχει η ρετσινιά του πατέρα του. Άν είναι οπαδός του ΠΑΟΚ ας πάρει μετοχές, διαρκείας, ΑΣ ΠΑΟΚ κλπ και να έρθει στην κερκίδα.
Οπαδός επί πληρωμή όταν άλλοι με περισσότερα θεωρητικά προσόντα δεν έχουν στον ήλιο μοίρα, δεν γίνεται.
ετσι ακριβως ειναι.συμφωνω.αμα δεν ματωσεις για τον παοκ δεν εισαι παοκ

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Ο ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.
Σιγά μη στεναχωρηθώ και σιγά μη πω μπράβο στον Γκαγκάτση.
Στο καλό, ό,τι καλύτερο. επέλεξες να φύγεις από τον ΠΑΟΚ. Γεια σου και να μη μας γράφεις.
Πες και στον πατέρα σου ότι γαμιέται
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

Offline corrupt

• Αλλαγή
Άραγε αν πέρσι με όλο το μένος και τη λύσσα με τα οποία ζητούσαν οι οπαδοί το κεφάλι του Σάντος επί πίνακι, κατάφερναν να πείσουν τη διοίκηση να τον απομακρύνει και να φέρει κάποιον άλλο προπονητή, θα ήταν ο ΠΑΟΚ στο σημείο που βρίσκεται τώρα;  ???  ???  ???  ???

Προσωπικά πέρσι ανήκα στην κατηγορία όσων επιθυμούσαν προσήλωση στο τριετές πλάνο Σάντος και εμπιστοσύνη στην κρίση Ζαγοράκη... Ποτέ δεν έκρινα άλλους ανθρώπους στη ζωή μου από το επώνυμό τους, την καταγωγή τους, το κοινωνικό τους υπόβαθρο κλπ. και όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, όλους ανέκαθεν τους έκρινα από το έργο τους και τη συνέπεια των λόγων τους.

Ο γενικός διευθυντής της παε ΠΑΟΚ δεν πρέπει ούτε να ματώνει για τον ΠΑΟΚ, ούτε να αφήνει το λαρύγγι του στο κάγκελο της Τούμπας... Αυτή είναι δική μας δουλειά, δικό μας καθήκον καλύτερα. Δεν είναι εκείνος καθύλην αρμόδιος γι'αυτό, δική του δουλειά είναι η εύρυθμη λειτουργία της εταιρίας και η εξυγείανσή της.

Με το να λέμε "τώρα θα πάει στο γαύρο", ή "μπούλο τράβα στον πατέρα σου στο θρήνο" κλπ. ουσιαστικά παραδεχόμαστε και τρώμε στη μάπα με το παραπάνω όλον τον πρόλογο και τη λάσπη του κωνσαντίνου, του τσιάρτα, των δυο αντώνηδων και δε ξέρω και γω ποιάς άλλης πούστρας που χρεώνει από την αρχή της χρονιάς τις επιτυχίες του ΠΑΟΚ μας στο Γκαγκάτση το πρεσβύτερο...

Μπράβο μας, καταφέραμε μόνοι μας να ακυρώσουμε όλη την τιτάνια προσπάθεια της διοίκησης εδώ και δυο σχεδόν χρόνια. Δώσαμε υπόσταση στις παπαρολογίες του κάθε συμπλεγματικού αντι-ΠΑΟΚτσή.

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Όταν άκουσα ότι προσελήφθη στον ΠΑΟΚ ο Μάκης Γκαγκάτσης, το μυαλό μου πήγαινε, όπως και των περισσοτερων, σε προσπάθεια του Ζαγοράκη να εισχωρήσει στα κυκλώματα της διαιτησίας και προστασίας του ΠΑΟΚ από αυτά.
Βλέπετε, το όνομα Γκαγκάτσης, μου δημιούργησε αυτή την εντύπωση.

Σύντομα όμως διαπίστωσα, ότι ο Μάκης Γκαγκάτσης, ουδεμία σχέση είχε με αυτό. Ήταν ο διευθυντής των γραφείων της ΠΑΕ, ο άνθρωπος που θα έλυνε προβλήματα καθημερινότητας (από προβλήματα με χορηγούς μέχρι κάποιο χαλασμένο διαρκείας) και θα συντόνιζε τους υπαλλήλους της ΠΑΕ σε αρμοδιότητες και εύρυθμη λειτουργία.

Λυπήθηκα με την παραίτηση Μάκη Γκαγκάτση, όπως και όλοι όσοι τον έβλεπαν να βρίσκεται συνεχώς στα γραφεία, να προσπαθεί και να δίνει λύσεις στο κάθε πρόβλημα που προέκυπτε και να ξεχνάει ωράρια, δουλεύοντας από το πρωί έως το βράδυ όπως θα έκανε ο οποιοσδήποτε πραγματικός ΠΑΟΚτσής.

Οι λόγοι που αναφέρει στην δήλωση του είναι αληθινοί. Είναι μικρός στην ηλικία και περισσότερο ευάλωτος στα όσα άκουγε από τα ράδια και διάβαζε στις εφημερίδες.
Βλέποντας το πρωτοσέλιδο της Μετροσπορτ και την φωτογραφία του πατέρα του με τον "Θείο", κατάλαβε πως δεχόταν ακόμα ένα χτύπημα, όχι ο ίδιος, αλλά ο Ζαγοράκης για τις επιλογές του. Γνώριζε ότι τα προβλήματα θα μεγάλωναν όταν ο πατέρας του, σύντομα, γινόταν και επίσημα υπάλληλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ίδια προβλήματα είχε και έχει ο Ποικιλίδης (με δημοσιεύματα), όπως θα έχουν και οι υπόλοιποι συνεργάτες του Ζαγοράκη.
Στόχος δεν είναι ο οποιοσδήποτε Γκαγκάτσης, Ποικιλίδης, Μιχαηλίδης, Μηλιωρίδης κλπ, αλλά ο Θόδωρος. Προσπαθούν να του "πάρουν" από κοντά του, τους συνεργάτες του και να τον αποδυναμώσουν.

Ξέρω ότι ο Ζαγοράκης είναι "τρελαμένος" εδώ και μέρες και "τρελάθηκε" ακόμα περισσότερο με την χθεσινή παραίτηση Μάκη Γκαγκάτση επειδή βλέπει πως κάποιοι πετυχαίνουν τον στόχο τους.
Ελπίζω ο Ζαγοράκης να μην κάνει δεκτή την παραίτηση του. Αυτός βέβαια είναι ο μόνος που γνωρίζει πόσο αναντικατάστατος είναι ο οποιοσδήποτε βρίσκεται στα γραφεία και όχι εγώ, άρα και ο αρμόδιος να κρίνει και να αποφασίσει.

Όσο για το αν ο Μάκης Γκαγκάτσης αγαπάει τον ΠΑΟΚ, αν αγόρασε μετοχές κλπ, γνωρίζω ότι αγόρασε σε κατάστημα του Πειραιά (το έμαθα από τρίτο πρόσωπο) και μου το επιβεβαίωσε και ο ίδιος. Όταν τον ρώτησα, "Γιατί από τον Πειραιά;" μου είχε απαντήσει "Έτσι, για να δω τα μούτρα τους, ζητώντας μετοχές του ΠΑΟΚ".
gdaou
"γάβροι=κότες"