Author Topic: Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 15759 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Τελειώσαμε με τις υποδείξεις για ποιον προπονητή πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ (πέρσι) και τι σύστημα πρέπει να ακολουθεί ο Σάντος (φέτος) και ήρθε η ώρα να το παίξουμε διοικούντες και ποιοι υπάλληλοι πρέπει να φύγουν ή να έρθουν στα γραφεία της ΠΑΕ.

Συγχαρητήρια!

Άξιοι!

Δείχνετε με όσα λέτε την εμπιστοσύνη που έχετε στις επιλογές Ζαγοράκη!

Θυμάμαι ότι παρόμοια έλεγαν κάποιοι και με την θέση Βρύζα στην θέση που είναι σήμερα: "Στην πλάτη του ΠΑΟΚ θα μάθει; Τον πήρε επειδή είναι κολλητός του και αυτόν και τους Γεωργιάδη, Πουρλιοτόπουλο."

Ναι ρε! Στην πλάτη του ΠΑΟΚ μαθαίνουν όλοι αυτοί που οδηγούν μέχρι στιγμή τον ΠΑΟΚ στην δεύτερη θέση και ένα βήμα πριν τον τελικό κυπέλλου. Όποιος δεν γουστάρει ας κάνει απεργία πείνας έξω από τα γραφεία της ΠΑΕ.

+1
ελάλησες πόλύ ορθά φίλε.
τους έβαλες στη θέση τους όλους κατ' εμέ.

κ μένα ο πατέρας μου κάποτε υποδτήριζε τον ηρακλή. μήπως να μου κόβατε την καλημέρα?
πες τα ρε φιλε,εχουμε μπλεξει με ξερολες λεμε..

Offline yioshi

• Κερκίδα
  • *
Εγώ να κάνω μια άλλη ερώτηση σε σας που τα ξέρετε καλύτερα. Τί κερδίζουμε ή τι κερδίσαμε με τον γιο του Γκαγκάτση στη θέση του γενικού διευθυντή;

Εγώ βλέπω ότι η ομάδα  χάνει πολύ επικοινωνιακά με τον Χρυσόστομο σε αυτή τη θέση. Και μην μου πείτε δεν είναι σε βάρος μας οι εντυπώσεις με την εικόνα του Κόκαλη, τον μαέστρο της χθεσινής και όχι μόνο σφαγής να κάθεται δίπλα-δίπλα με τον πατέρα Γκαγκάτση και μεις να έχουμε τον γιο του στη θέση του γενικού διευθυντή. Και ας μην κρυβόμαστε, αν δεν ήταν ο γιος του Γκαγκάτση δεν υπήρχε περίπτωση ούτε στο λογιστήριο να δούλευε.

kostas4

• Guest
το θεμα αυτο ας το αφησουμε προσωρινα.να περασει πρωτα ο αγωνας της κυριακης

@alamana να ξερεις οτι σεβομαι πολυ τις αποψεις σου και ξερω τι εχεις κανει για τον ΠΑΟΚ αλλα σε αυτο το θεμα διαφωνω και την γνωμη μου την ειπα απο την πρωτη μερα που ηρθε ο υιος γκαγκατσης στον ΠΑΟΚ

ive4

• Guest
νομίζω πρέπει να υπάρχει άλλο τόπικ για τον Χρυσόστομο και άλλο για τον μπαμπά.
Και ο Χρυσόστομος είναι 25 χρονών, έχει το μυαλό να κρίνει και μη κάνει τις μαλακίες του Βασίλη, να είναι ανεξάρτητος.
Και να φανεί χρήσιμος στον ΠΑΟΚ.

Offline diegito4

• Αλλαγή
παραιτήθηκε ο γκαγκάτσης πριν απο λιγο

Offline w|lD ShaRK

• Αποστολή
  • **
Παραιτήθηκε όπως ακούω.
Σε φορουμ το διάβασα, δε το λέω σίγουρα αλλά πρέπει να τελείωσε το Γκαγκατσάκι από τον ΠΑΟΚ

Εντιτ:  Με πρόλαβες αδερφέ.

Στο καλό να πάει το παιδί. Δε θέλω να κρίνω το έργο του γιατί δε το ξέρω, αλλά εγώ για να πω την αμαρτία μου ψιλοχάρηκα
...:::Η Τούμπα δε κάνει. Νέο γήπεδο στον ΠΑΟΚ:::...

makptol

• Guest
αμαρτιες γονεων........

kp-83

• Guest
Το παιδί δεν το ξέρω αλλά Καλώς έκανε και μακάρι να γίνει δεκτή αρκετά χρεωθήκαμε το όνομα του και την παρουσία του πατέρα του στην επο.....Επίσης η θέση του πατέρα του δίπλα στον θείο-αυτοκράτορα της Κολοελλάδας τους και αυτός παρακάτω να προσπαθεί να γλιτώσει 50 ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ από τους μπράβους και τους φουσκωτούς της τρούμπας είναι too much!!!!Τυχαία που δεν την έπεσαν και σε αυτόν;;;;Αφού ο πατέρας του διάλεξε αφεντικό αυτός δεν έχει θέση στον ΠΑΟΚ μας!!!!!Δηλαδή αυτοί θα μας σφάζουν και με τη συμβολή Γκαγκάτση και εμείς θα έχουμε το γιο του;;;;

Offline PanicTaZ

• Αποστολή
  • **
βλέπω να βρίσκει άμεσα δουλειά σε νέα ΠΑΕ.....
My Own WoRST ENeMy.....

kostas4

• Guest
εχει και προυπηρεσια..ευτυχως την εκανε,ηταν εικονα ντροπης ο γκαγκατσης διπλα στον κοκκαλη

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
πολλα μπραβο στον μακη γκαγκατση.την μαλακια του πατερα του την λουζετε αυτος αλλα αποδεικνυει οτι εχει αρχιδια και κανει το αυτονοητο.
αυτο που θα κανε ο οποιοσδηποτε σεβεται το ονομα του ΠΑΟΚ και θελει να αυτοαποκαλειται ΠΑΟΚτσης

δουλεια δεν ξερω αν θα βρει σε αλλη παε(κι εδω πικροχολοι ειμαστε ρε :-\) αλλα η κινηση του ειναι αντρικεια

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
καλη συνεχεια στο χρυσοστομο.εγω προσωπικα τον ευχαριστω γιατι εχει κι αυτος μεριδιο στη φετινη πορεια και γενικα στην αναγενηση του ΠΑΟΚ.
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

makptol

• Guest

Offline Dani -4-

• Αλλαγή
Μπράβο στο Μάκη για τη γενναία απόφαση παραίτησής του, αν όντως αυτή ισχύει. Προσωπικά πιστεύω ότι ο Μάκης προσέφερε σημαντικό έργο στην ΠΑΕ, ωστόσο για επικοινωνιακούς λόγους, έπειτα και από τα προχθεσινά αίσχη παρουσία του πατέρα του, υπήρχε ηθικό κώλυμα και ασυμβίβαστο να εργάζεται στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ.
Χθες ήμουν ΠΑΟΚ, σήμερα είμαι ΠΑΟΚ και ό,τι στο διάολο κι αν γίνει αύριο πάλι ΠΑΟΚ θα 'μαι.

Offline simoun4A

• Αποστολή
  • **
περιμενετε ρε παιδια να βγει ανακοινωση.
ο ζαγορ θα αποφασισει αν φυγει.αυτος απλα υπεβαλλε την παραιτηση του στη διοικηση.
δεν ειναι σιγουρο οτι θα φυγει.

Offline t.b

• Αλλαγή

Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα ανάμεσα στον Πρόεδρο, Θ. Ζαγοράκη, και τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, Χρυσόστομου Γκαγκάτση, ο τελευταίος έθεσε την παραίτησή του, για λόγους ευθιξίας. Ο κ. Γκαγκάτσης προέβη στην παρακάτω δήλωση, με την οποία εξηγεί τους λόγους που τον ανάγκασαν στην δύσκολη αυτή απόφαση:

«Από τη μέρα που ανέλαβα τα καθήκοντά μου στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν σταμάτησα να δέχομαι προσωπικές και σκληρές επιθέσεις εξαιτίας του ονόματός μου. Οι επιθέσεις αυτές με άφηναν εξαιρετικά αδιάφορο, εφόσον δεν επηρέαζαν το κλίμα ενότητας ανάμεσα στους φιλάθλους και τη Διοίκηση του ΠΑΟΚ. Φτάσαμε σε ένα σημείο όμως, που το όνομά μου γίνεται μοχλός ύπουλων χτυπημάτων κάτω από τη μέση για τον Πρόεδρο και τη Διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που τόσο με τίμησαν και με τιμούν με την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους.

Δεν θέλω να είμαι ο λόγος να διασπαστεί έστω και στο ελάχιστο η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα στον κόσμο και τον Πρόεδρο, σχέση που είναι η βάση της αναγέννησης του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Θ. Ζαγοράκη, τα μέλη του Δ.Σ., τα στελέχη και τους υπαλλήλους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Θέλω να ευχηθώ κάθε επιτυχία στην ομάδα και θεωρώ ότι με την προσπάθεια που γίνεται, αυτή είναι δεδομένη».

Η απόφαση για το αν θα γίνει αποδεκτή η παραίτηση του Χρυσόστομου Γκαγκάτση θα παρθεί σε έκτακτο Δ.Σ. της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9.Μαρ.2009.

http://www.paokfc.gr/shownews.jsp?newsCode=200903061629115

Bayern4

• Guest
το θεμα Γκαγκατση εχει τρεις παραμετρους:
1)ΤΙ προσφερε στον ΠΑΟΚ με βαση αυτα που γνωριζε
2)το παρελθον (κ παρον) του πατερα του
3)φιλοι κ συγγενεις ανθρωπων της διοικησηςπου ειναι υπαλληλοι της παε

ολα αυτα εχουν ξεχωριστη σημασια μεν, αλλά ειναι αλληλοεξαρτώμενα.

Offline dave

• Αλλαγή
μ'αρεσουν τα ποστ-τροφη για προβληματισμο....με αυτα και γνωστης φαινεσαι και αποφευγεις να πεις κατι ολοκληρωμενο
το θεμα εχει συζητηθει το καλοκαιρι με την προσληψη του, οπου πολλοι απο μας εκφρασαμε την αντιθεση μας σε αυτη. σημερα αυτοι οι προβληματισμοι ειναι πλεον ανεπικαιροι κ εχουμε αλλα πραγματα να ασχοληθουμε

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
Εχω κι εγω να πω καποια πραγματα σχετικα, αλλα δεν ειναι της ωρας

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline corrupt

• Αλλαγή
Aυτοπροτάσσομαι για αντικαταστάτης του Μάκη Γκαγκάτση στη θέση του γενικού διευθυντή της ΠΑΕ ΠΑΟΚ... Μπορεί να μην έχω γνώσεις οικονομικών και διοίκησης επιχειρήσεων (καλών τεχνών σπουδάζω, τι να κάνουμε τώρα!!!), αλλά δε γαμείς, ΠΑΟΚτσάκι τρελλαμένο είμαι, και δε με λένε και Γκαγκάτση... Και όταν εγώ πήγαινα, ο Μάκης ερχότανε να πούμε...! Σωστός...;  :P

Ε ε, τι λέτε;  :P