Author Topic: Ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης Γενικός Διευθυντής στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ  (Read 15670 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
1.ειναι ενα παιδακι που πουλαει προλογο λογω της αρμοδιοτητας του μπαμπα
2.δεν εχει καμια σχεση με τον αθλητισμο και δεν εχει την παραμικρη εμπειρια,οχι στον χωρο του ποδοσφαιρου αλλα γενικα δεν νομιζω να εχει δουλεψει ποτε στην ζωη του
3.αν ευνοηθεις σε κανενα παιχνιδι εστω και απο διαιτητικο λαθος μην ρωτας γιατι θα σε κραζουν ολοι
4.δεν γουσταρω γενικα ατομα που παιρνουν θεσεις που δεν αξιζουν λογω του "μπαμπα"
5.δεν γουσταρω ο ΠΑΟΚ να εχει σχεσεις με ατομα του παρασκηνιου οπως δεν νομιζω να γουσταρες και εσυ οταν ειχε ερθει ο γιδοπουλος

Θα ήθελα πάντως να διευκρινιστεί ο μισθός του γιου αν και ξέρω πως αποκλείεται καθώς οι μισθοί των ΓΔ δεν ανακοινώνονται...

αν ο ΠΑΟΚ πάρει πρωτάθλημα του χρόνου θα το πιστωθεί ο γκαγκάτσης κι όχι ο λαός του ΠΑΟΚ και η διοίκηση Ζαγοράκη

Το παιχνιδι στην Ελλαδα,ολοι το ξερετε,δεν παιζετε μονο στο χορτο.Και αυτο το καταλαβανε και οι διοικουντες μας.Αν θελεις να κανεις κατι "μεγαλο" -τιτλο- στην σουπερ λιγκ,χρειαζεσαι και τα καταλληλα κονε,και τα καταλληλα εργαλεια.
ama h8ela kone kai mamounies 8a eimouna gaurobazelos kai 8a phgena boltes to gomeniko sta skuloclubs sthn paraliakh ntumenos sta aspra.

Entaksei, emena auth h kinhsh ths PAE de mou deixnei tipota perissotero apo th nootropia pou epikratei sto Ellanta. Tinos eisai sy, ha? Kai gia mia toso shmantikh 8esh, na pairnetai an8rwpos xwris empeiria. Makari to paidi na ta kataferei para polu kala, alla gnwrizoume oloi giati phre th 8esh. De 8a stamathsei kaneis na sthrizei Zagorakh apo authn thn kinhsh, alla...

egw exw 2 ptuxia, eimai 33 xronwn kai paoksaki trelo. o kollhtos mou pantreuthke thn korh tou proedrou tou xwriou tou zagor, me ton opoio o zagor exei polu kales sxeseis (alh8eia). lete na steilw kana biografiko sthn pae?
Στον κοσμο αλλος κανενας

Offline agraf

• Αλλαγή
Den hreiazetai na dinoume megaliteri diastasi se ena thema pou einai shetika asimanto. Osi ''voitheia'' tha epairne o PAOK logw Gkagkatsi tha parei kai twra, den prokeitai na kanei kamia diafora, o Gkagkatsis einai koumparos tou Zagor kai den perimene na proslavei to gio tou.

Fisika ki egw den thelw kamia voitheia apo kanenan Gkagkatsi. Na min mas adikoun nai, alla voitheia ohi.

An den ton legane Gkagkatsi den tha evriske douleia stin pae PAOK. Kai i pae AEK eihe proslavei tin kori tis Ntoras Mpakogianni, tin Aleksia. DIstihws stin Ellada oi gnwrimies einai to kleidi gi atin epaggelmatiki epitihia. Krima gia ta alla ta paidia pou doulevoun san nomikoi gia 300 kai 400 €. Pistevw oti gia logous ekswthen kalis martirias DEN tha eprepe na proslifthei.

Telos pantwn, efhomai na kanei kali douleia sto nomiko tmima tis pae PAOK.

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Γιατι αγχωνομαστε τι θα πουν οι "αλλοι" για την προσληψη Γκαγκατση αφου τα (την) λεμε μονοι μας ο ενας στον αλλο?  ::)
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

kostas4

• Guest
ας το τελειωνουμε το θεμα εδω.δεν εχει σημασια να το συζηταμε περισσοτερο.ηρθε,ειναι πλεον μελος της διοικησης και οφειλουμε να στηριξουμε την αποφαση του ζαγορακη.
το παιδι ειναι τρελο ΠΑΟΚτσακι και το σιγουρο ειναι οτι θα δωσει οτι μπορει στην ομαδα.ας κρατησουμε αυτο και ας του ευχηθουμε να εκπληρωσει με επιτυχια ολα τα καθηκοντα του

iliassmile

• Guest

makptol

• Guest
ΑΛΕΧΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΕ....

"ΚΑΜΑΡΙ
Εχω προσωπικη αποψη σχηματισμενη σε ανυποπτο χρονο που λενε για τον ελλογο ΠΑΟΚΤΣΗ Μακη(Χρυσοστομο).
Ειναι για να μην γραφω πολλα οπως θα ηθελα να ειναι ο γιος μου σε καμμια 15αρια χρονια.Η χαρα και το καμαρι
του γονιου.Τελεια.Τα ειλικρινη συγχαρητηρια στον Θοδωρη Ζαγορακη για τον νεο γενικο διευθυντη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Οτι το επωνυμο του ειναι Γκαγκατσης δεν γεννα την παραμικρη υποχρεωση να απολογηθει(ειτε ο Θοδωρης
ειτε ο Μακης) για οτιδηποτε στον οποιοδηποτε.Καλοριζικος. "

στην sportday bebaia ο κοντοπουτανος καρπετοπουλος κραζει ζαγορ για την επιλογη του και ειρωνευεται.....
βεβαια αναμεσα στους δυο αυτους ο σπυροπουλος ειναι πολυ ποιο σοβαρος απο τον καραγκιοζη καρπετοπουλο
.....

apaoki13

• Guest
Ï êáñðåôüðïõëïò Ý÷åé áðü ðáëéÜ áíïé÷ôÝò êüíôñåò ìå ôïí ÃêáãêÜôóç.

Íá ðù êé åãþ ôçí ÜðïøÞ ìïõ åðß ôïõ èÝìáôïò. Ðñþôá áð' üëá ôï ãåãïíüò üôé åßíáé ãéïò ôïõ ÃêáãêÜôóç äçìéïõñãåß ðñüâëçìá. Áõôïß ðïõ èÝëïõí íá ÷ôõðÞóïõí ôïí ÐÁÏÊ Þ ôçí äéïßêçóç âñßóêïõí Ýíá áêüìç åðé÷åßñçìá.
Ôï üôé Ý÷åé äýï ðôõ÷ßá áëëÜ êáíÝíá óå sports management üðùò èá Ýðñåðå íá Ý÷åé ï äéåõèõíôÞò ìßáò óýã÷ñïíçò ÐÁÅ åßíáé êé áõôü óôá ìåßïí áëëÜ ôá ðôõ÷ßá ùò ãíùóôüí äåí åßíáé ôï Á êáé ôï Ù óå ìéá äïõëåéÜ.
Ôï ôñßôï åßíáé ôï çëéêéáêü. ÊáêÜ ôá øÝìáôá ôï íá ðñÝðåé íá äéåõèýíåéò Ýíáí ïñãáíéóìü óôçí çëéêßá ôùí 25 äåí åßíáé êáé ôï ðéï åýêïëï ðñÜãìá óôïí êüóìï. Ðéóôåýù üôé üóï óïâáñüò, Ýîõðíïò, äõíáìéêüò êé áí åßóáé óïõ ëåßðåé ç ðåßñá êáé ôï «øÞóéìï» ó’ Ýíáí åñãáóéáêü ÷þñï.

Óôá èåôéêÜ åßíáé ôï ãåãïíüò üôé åßíáé ÐÁÏÊôóÞò êáé üôé ùò íÝïò åðáããåëìáôßáò èá èÝëåé íá áðïäåßîåé üôé áîßæåé. ÊÜðïéïò ðïõ ìüëéò îåêéíÜåé åßíáé ðïëëÝò öïñÝò ðéï äïóìÝíïò ó’ áõôü ðïõ êÜíåé êé åðéðëÝïí áðïêôÜ Ýíá äÝóéìï ìå ôçí ðñþôç ôïõ äïõëåéÜ üðùò áðïêôÜò êáé ìå ôçí ðñþôç óïõ êáøïýñá.

Áò áöÞóïõìå ôï ðáéäß íá êÜíåé ôçí äïõëåéÜ ôïõ êé áò åõ÷çèïýìå ôï êáëýôåñï.

Êáé êÜôé áêüìç. ÁõôÜ ãéá åõíïéïêñáôßá, âýóìá êáé êïíÝ áò ô' áöÞóïõìå êáëýôåñá. Áí õðÜñ÷åé Ýóôù êáé Ýíáò áðü åäþ ìÝóá ðïõ èá ôïõ Ýëåãå ï êïõìðÜñïò ôïõ íá ðÜñåé ôïí ãéï ôïõ óôç äïõëåéÜ êé áõôüò èá Ýëåãå ü÷é áò ðÜåé óôç Óïõçäßá íá æÞóåé ðïõ Ýêáíáí èÝìá ãéáôß Ýíá ðáéäÜêé äåí êÜëåóå üëïõò ôïõò óõììáèçôÝò ôïõ óôï ðÜñôé ãåííåèëßùí.

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
ΑΛΕΧΗΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΗΣ ΠΑΕ....

"ΚΑΜΑΡΙ
Εχω προσωπικη αποψη σχηματισμενη σε ανυποπτο χρονο που λενε για τον ελλογο ΠΑΟΚΤΣΗ Μακη(Χρυσοστομο).
Ειναι για να μην γραφω πολλα οπως θα ηθελα να ειναι ο γιος μου σε καμμια 15αρια χρονια.Η χαρα και το καμαρι
του γονιου.Τελεια.Τα ειλικρινη συγχαρητηρια στον Θοδωρη Ζαγορακη για τον νεο γενικο διευθυντη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.Οτι το επωνυμο του ειναι Γκαγκατσης δεν γεννα την παραμικρη υποχρεωση να απολογηθει(ειτε ο Θοδωρης
ειτε ο Μακης) για οτιδηποτε στον οποιοδηποτε.Καλοριζικος. "

στην sportday bebaia ο κοντοπουτανος καρπετοπουλος κραζει ζαγορ για την επιλογη του και ειρωνευεται.....
βεβαια αναμεσα στους δυο αυτους ο σπυροπουλος ειναι πολυ ποιο σοβαρος απο τον καραγκιοζη καρπετοπουλο
.....

ετσι επρεπε να ηταν το δελτιο τυπου της παε.-
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline savage republic

• Βασικός
Και κάτι ακόμη. Αυτά για ευνοιοκρατία, βύσμα και κονέ ας τ' αφήσουμε καλύτερα. Αν υπάρχει έστω και ένας από εδώ μέσα που θα του έλεγε ο κουμπάρος του να πάρει τον γιο του στη δουλειά κι αυτός θα έλεγε όχι ας πάει στη Σουηδία να ζήσει που έκαναν θέμα γιατί ένα παιδάκι δεν κάλεσε όλους τους συμμαθητές του στο πάρτι γεννεθλίων.

Εγώ πάλι ακριβώς λόγω αυτής της νοοτροπίας έφυγα από Ελλάδα, ενώ θα μπορούσα να μείνω και να είναι όλα πιο εύκολα. Αλλά είπαμε: "Καθείς εφ ω ετάχθη". Τέλος πάντων, πολιτική μέσα απ' τον ΠΑΟΚ δεν θα κάνω, αν και το συγκεκριμένο θέμα δεν είναι τόσο για την πολιτική αυτή καθαυτή, όσο για την περί πολιτικής αντίληψη. Είπα την άποψή μου μία φορά, νομίζω φτάνει. Απλά έχουν γραφεί πολλά με - κατά την άποψή μου πάντα - εντελώς λανθασμένη νοοτροπία. Ας είναι, όπως και να έχει στηρίζουμε τη διοίκηση, που είναι μία διοίκηση ΠΑΟΚτσήδων, "πετσί" ΠΑΟΚ που λέμε.

ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ!

Όσο για τη μισοριξιά τον Καρπετόπουλο, "θέλει η π*****α να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει". Μόνο μία νέα παράδοση από φέτος να ξεκινήσει πάλι θέλω. Αυτό μόνο.

ive4

• Guest
παρά το κράξιμο που έριξα για την επιλογή, φυσικά είναι μέλος του ΠΑΟΚ και επιλογή του ίδιου του Ζαγοράκη και θα τον βοηθήσουμε. Τα όσα γράφει ο Σπυρόπουλος με ανακούφισαν κάπως. Με κάποιο τρόπο αυτά έπρεπε να μας τα πει κάποιος από την ΠΑΕ. Ξέρουμε ότι ο Ζαγοράκης δε μιλάει πολύ (και πολύ καλά κάνει) αλλά ίσως μπορούσε να ζητήσει από ένα μέλος της Διοίκησης να μας εξηγήσει την επιλογή.
Φυσικά για μία δουλειά παίζει ρόλο η εμπιστοσύνη. Βρέθηκε λοιπόν ένα παιδί της απόλυτης εμπιστοσύνης και πήρε την δουλειά αυτή.
Ακόμα με πειράζει το όνομά του. Βασικά με πειράζει που ο μπαμπάς του ήταν δικηγόρος του γαύρου.
Η ηλικία του και τα υπόλοιπα νομίζω ότι είναι στα θετικά. Χίλιες φορές ένας 25 που θέλει να αποδείξει πολλά και δεν έχει ξαναδουλέψει, παρά ένας 40αρης που βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν πάρεργο ή σαν καριέρα.
Αν συζήταγα με τον Ζαγοράκη θα του ζητούσα να το ξανασκεφτεί. Αλλά όσο τον εμπιστεύεται ο Ζαγοράκης  και όσο και ο Χρυσοστ βάζει τον ΠΑΟΚ πάνω από όλα, θα είμαι απόλυτα θετικός μαζί του.

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ΑΝ κάνει την δουλειά για την οποία τον προσέλαβε ο ζαγοράκης, ας τον λένε και κόκκαλη junior. Είναι άδικο να κράζουμε κάποιον που δεν ξέρουμε ούτε την φάτσα του. 

YΓ. ive o μπαμπάς γκαγκάτσης δεν ήταν μόνο στον γαύρο νομικός σύμβουλος, ήταν και σ εμάς, ήταν και στον ηρακλή, ήταν και στον αθηναϊκό
« Last Edit: July 03, 2008, 21:37:49 by azazel »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Offline Suicidal

• Βασικός
 ;D

yg: ki o allos sto live! xtes brady elege oti einai o vierinia  :P
ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline azazel

• Αποστολή
  • **
ο μοναδικός που έχει δικαίωμα να κράξει. είναι ο απο πάνω που ξέρει την φάτσα του παιδιού.

Σοβαρά
Ο ζαγοράκης μαζεύει 15.000 στην προπόνηση για πλάκα και πουλάει άλλα τόσα διαρκείας χωρίς να έχει προσφέρει ακόμα αυτό που ο ίδιος θέλει. Αυτός ο πρόεδρος λοιπόν έχει δικαίωμα να επιλέγει όποιον θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό σε κανέναν καρπετόπουλο.

Κι αν γουστάρει κάνει  και καινούριο συμβόλαιο στον σάντος για άλλα 14 χρόνια.
« Last Edit: July 03, 2008, 21:50:21 by azazel »
ΠΑΟΚ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

GeorgT

• Guest
το χα πει οτι αυτος δεν ειναι ο βιερινια, αλλα τη μαλακια την εκανε η goalday που ειχε στην φωτογραφία του το ονομα του βιερινια!!!

εντελος τυχαια σημερα εχουν την κανονικη φωτογραφια του βιερινια

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10479&subid=2&pubid=1172639&tag=7903&imgid=1265755

:tikitaka:

Offline Niki4os

• Κερκίδα
  • *
Κυρισσουμε της εναρξη της Νεας εμφυλιας διαμαχης!

Καθε φορα που βγαινει ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ανακοινωση απο το Σαιτ της ΠΑΕ (Ειτε για μεταγραφικα ειτε για οτιδηποτε αλλο) το ιδιο τροπαρι!
Θοδωρε ειμαστε μαζι σου...αλλα θα κανεις τις επιλογες που θελουμε ΕΜΕΙΣ!!
Σαντος σε στηριζουμε ακομα λιγο..αλλα θα φερεις τους παιχτες που θελουμε ΕΜΕΙΣ!!
Και αν δεν παμε καλα...θα την πληρωσετε φυσικα ΕΣΕΙΣ!! Ααααα, ολα κι ολα...

Εγω δεν λεω οτι ειναι καλη κινηση...αλλωστε πριν 10 λεπτα δεν ηξερα οτι ο Γκαγκατσης εχει Γιο!
Μηπως ομως λιγο γρηγορα κριτικαρουμε ενα ατομο για το οποιον δεν ξερουμε ακομα ΑΠΟΛΥΤΩΣ τιποτα?
Μηπως ετσι κι αλλιως και που αδικουμασταν απο τη διαιτησια δεν ακουγαμε για Γκαγκατσιδες και για Κουμπαριες?
Μηπως ειναι λαθος να συγκρινουμε ενα παιδι που δε θα εχει και τρελες αρμοδιοτητες  με το Γιδοπουλο που το μεγαλυτερο προβλημα μας ηταν ετσι κι αλλιως οτι ΔΕΝ ηταν ΠΑΟΚτσης και ειχε ερθει για την κονομα?

Σωστός ο ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΟΣ συμφωνώ και επαυξάνω¨
Κακά τα ψέματα για να κάνεις το βήμα παραπάνω πρέπει να παίξεις μπάλα και εκτός γηπέδου και να κερδίζεις και τα
επικοινωνιακά παιχνίδια αλλά και αυτά των δημοσίων σχέσεων.Πιστευω πως γιαυτά τα παιχνίδια ο Γκαγκάτσης είναι μια
καλή μεταγραφή.

Να προχωράμε με το σταυρό στο  χέρι βλέποντας γύρω μας να γίνονται εις βάρος μας τα αίσχη μη μπορώντας να αντιδράσουμε και χωρίς να έχουμε καμμιά επαφή με τα κέντρα εξουσίας?
  Είναι αδύνατον να υπάρξει ΠΑΟΚΤΣΗΣ ο οποίος να έχει ζήσει στην αθήνα και να μην συμφωνήσει με αυτήν την κίνηση.Μακάρι να αξιοποιηθεί σωστά και  να αποδειχθεί αγκάθι αυτή η κίνηση του ΠΡΟΕΔΡΟΥ για τις τρείς παρέες που
πραγματικά με υπερβολική υπεροψία κάνουν ότι μπορούν για τα δικάτους συμφέροντα έχοντας σαν κανόνα το " ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" με αποτέλεσμα να έχει ανοίξει τόσο πολύ η ψαλίδα.
  Αδέρφια με το να θωρακίζεις την ομάδα σου νομίζω πως  δεν προδίδεις κανέναν ηθικο σου κανόνα όπως ισχυρίζονται μερικοί.

fun

• Guest
ΛΟΙΠΟΝ,επιτρέψ'τε μου να πω ΜΟΝΟ κάποια ΓΕΓΟΝΟΤΑ για το Μάκη που τα γνωρίζω και ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του:Κατ'αρχήν με το Μάκη είμασταν συμφοιτητές στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ.Γεννημένος κατά 90% κι αυτός όπως κι εγώ το '83 καθώς συμβαδίζαμε και στα έτη στη σχολή με έτος εισαγωγής το ακαδημαικό έτος 2001-2002.Ποτέ δε γνωριστήκαμε προσωπικά απλά γιατί δεν έτυχε.Τον θυμάμαι ΠΑΝΤΑ στα τραπεζάκια της ΠΑΣΠ Οικονομικού,άρα είναι προφανές ότι εξελίχθηκε μέσα στο συγκεκριμένο κόμμα όπως και ότι όλοι μας έχουμε βαρεθεί να εισχωρεί η πολιτική (και οι πολιτικοί) μέσα στον ΠΑΟΚ μας.Τον θυμάμαι παραμονές του τελικού του 2003 να "μοιράζει" προσκλήσεις για τα επίσημα σε φιλαράκια του παοκτσήδες.Απο αυτό και μόνο φυσικά δεν μπορώ να κρίνω το πόσο "άρρωστο παοκτσάκι" ήταν που είπε κάποιος αδερφός εδώ μέσα.Το πόσο "άρρωστος" ήταν πάντως με το κόμμα του ήταν περισσότερο ξεκάθαρο (όποιο και να ήταν αυτό,μην πολιτικοποιήσει κανένας την κουβέντα,δεν αξίζει καν τον κόπο).Τον θυμάμαι επίσης να μπάινει μέσα σε εξεταστικές,να κάθεται να κοιτάει τα ταβάνια,να βγαίνει απ'την αίθουσα στον ελάχιστο χρόνο (συνήθως 30 λεπτά) και Ω! του θαύματος να περνάει το μάθημα ακόμα και με βαθμό!Τον θυμάμαι να είναι πάντα σε στυλ όπως αυτό της φωτό που παραθέτετε.Προτιμώ να μην μπω σε χαρακτηρισμούς επ'αυτού γιατί ένας που τον ήξερε προσωπικά με είχε διαβεβαιώσει ότι ήταν ήσυχο και καλό παιδί ("αλάνι" μην τον ξαναπείτε μόνο και το κόβω εδώ...).Τέλος τον θυμάμαι να παίρνει το πτυχίο ακριβώς στα 4 χρόνια και να αποφοιτά το καλοκαίρι του 2005.Βάλε κι ένα χρόνο στρατό (δεν ξέρω που αλλά εκεί σίγουρα δε θα τον είχα "συμφοιτητή" ;-) ),πάμε 2006.Και κατατακτήριες να είχε δώσει για Νομική και να μπήκε σε πιο προχωρημένο έτος,δεν μπορώ να καταλάβω πότε πρόλαβε να πάρει και αυτό το πτυχίο.Εκτός αν ταυτόχρονα με το Οικονομικό έβγαζε και τη Νομική οπότε να κάνουμε αυτόν πρόεδρο και το Ζαγοράκη γενικό διευθυντή.....Μη με ρωτήσετε τίποτα άλλο,αυτά μόνο ξέρω αλλά τουλάχιστον είναι 100% αλήθεια γιατί τα έζησα.Στηρίζω Ζαγοράκη σημαίνει στηρίζω και τις επιλογές του γι'αυτό Μάκη αν διαβάσεις αυτό το άρθρο θέλω να σου ζητήσω συγνώμη αν σε αδικώ χωρίς καν να σου έχω μιλήσει ποτέ,αλλά σε θεωρώ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ για τον ΠΑΟΚ ΜΟΥ.Αν τον νιώθεις όμως κι εσύ δικό σου,βάλ'τον ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ γιατί ΜΟΝΟ τότε θα σε θεωρήσω έναν από εμάς...Καλή επιτυχία σε όποιον ρόλο σου έχουν αναθέσει...

Diego-4

• Guest
Όταν η Ξανθούλα προσλαμβάνει Καζναφέρη , εσύ δεν κάθεσαι να κοιτάς τις εξελίξεις.Η Ξανθούλα έχει τον Καζναφέρη , το σκουλίκι τον ιωαννίδη και όλοι έχουν απο κάτι εσύ τι έχεις ?  Λέτε να είναι τόσο μαλάκας ρε μάγκες ο Ζαγοράκης ?
Πολύ καλή κίνηση , δεν με νοιάζει πότε γιατί και πώς πείρε τα πτυχία του το παιδί , με νοιάζει να δουλέψει σωστά στο πόστο που ανέλαβε , απο εκεί και στο εξείς όλα τα άλλα είναι κατινιές.

Υ.Γ. Ο azazel σας τα είπε καλά.

makptol

• Guest
οπως καταλαβαινεις Μακη θαψιμο με το γαντι ..... ;)
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΖΑΓΟΡ ΜΕ ΤΙς ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΟΧΙ ΕΓΩ ΣΑΝ ΠΑΟΚΤΣΗΣ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΟΛΕΣ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΘΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΑΘΕΙΕΣ.........μαλλον ομως φιλε ο Ζαγορακης τον ξερει
καλιτερα απο σενα και μενα και αφου τον επελεξε εχει κατασταλαγμενη γνωμη για αυτον............
α και το τι κομμα ειναι ουτε με νοιαζει ουτε και ειναι κριτηριο γιαυτον το βαζεις σαν αρνητικο στοιχειο.........
σποντες οτι πηρε τα πτυχια χατηρικα ?
με αρεσει που του ευχεσε καλη επιτυχια  ;D
και εγω σε λεω χωρις να ξερω το παιδι οτι εισαι προκατηλειμμενος σε απιστευτο βαθμο .....εχεις μπλεξει πολιτικα
ζαγορακη μεχρι και οτι περνουσε χατηρικα τα μαθηματα.....
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΜΕ ΚΟΥΦΑΝΕΣ ΒΡΑΔΥΑΤΙΚΑ......... :)

guest4

• Guest
Egw auto pou thelw na pw oti h kinisi auti deixnei oti  o mpampas Gkagkatsis
exei megalo saraki me ton PAOK.
Mporei na pige sto gauro gia ta fragka, alla mesa tou
niwthei trella, eidika twra pou koumparos einai o zagor.

fun

• Guest
Δεν μπλέκω τίποτα,γεγονότα είπα,καμία σπόντα.Καλή επιτυχία έχεις ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να εύχεσαι σε όποιον υπηρετεί τον ΠΑΟΚ.Είτε είναι ο Γκαγκάτσης,είτε ο Χαριστέας(θυμήσου τι έγινε στο topic του) είτε οποιοσδήποτε.Την προσωπική σου γνώμη όμως και την έχεις και την εκφράζεις.Το είπα αλλά μάλλον δεν το κατάλαβες.Στηρίζω τις επιλογές Ζαγοράκη απλά γιατί στηρίζω τον ίδιο το Ζαγοράκη.Με το συμπάθειο αλλά χεσμένο τον έχω τον κάθε τσούτσεκα που μπαίνει στην ΠΑΕ για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα (ή τέλος παντων αλλουνού ακόμα κι αν αυτός ο άλλος είναι ο ίδιος του ο πατέρας) όπως χεσμένο τον έχω και τον κάθε ποδοσφαιριστή που από ανάγκη τού'χουμε κάνει την τιμή να φοράει τη φανέλα του ΠΑΟΚ.Το να σταματήσει ο παοκτσής να επευφημεί όποιον μα όποιον έρχεται στον ΠΑΟΚ δεν είναι ζήτημα προσωπικής άποψης αλλά ζήτημα αξιοπρέπειας και απαιτήσεων.Μακάρι να προσφέρει ο Μάκης αλλα παπαριές του στυλ είναι άρρωστο παοκτσάκι και είναι μορφωμένος όταν τον προορίζεις για τη θέση του ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ,εγώ επέτρεψέ μου να μην τις δέχομαι και να τις θεωρώ εκτιμήσεις εκτός τόπου και χρόνου.Κι ούτε περιμένω τα αποτελέσματα για να κρίνω σαν τζάμπα μάγκας (κι έχουμε πολλούς τέτοιους).Τη γνώμη μου είπα καθώς και κάποιες λεπτομέρειες που τυχαίνει να γνωρίζω επειδή κάποια παιδια ζητούσαν πληροφορίες.Δες άλλωστε πόσα post έχω κάνει και θα καταλάβεις ότι δεν είμαι κάνας cyber-μαιντανός...