Author Topic: Συντονιστική επιτροπή Συνδέσμων  (Read 15279 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

makptol

• Guest
Απ: Συντονιστική επιτροπή Συνδέσμων
« Reply #120 on: July 19, 2008, 23:53:19 »
δυστυχώς αυτή είναι η δημοσιογραφία της πόλης γι'αυτό έχω να αγοράσω εφημερίδα 1,5 χρόνο .Μηδενός εξαιρουμένου είτε  αυτός είναι δημοσιογράφος είτε είναι παραγωγός ραδιοφώνου κράζει και βάζει διαβάλματα γιατί δεν έχει τις γνώσεις ούτε την ικανότα και το θάρος είτε όταν διαφωνεί να κριτικάρει ελπίζοντας η κριτική του να είναι ωφέλιμη σε αυτόν που την κάνει είτε να επιβραβεύσει σωστές κινήσεις που έχουν θετικά αποτελέσματα .στην συγκεκριμένη φυλάδα τα άρθρα για μια διοιήκηση που έχει ξεχρεώσει σχεδόν όλους τους τρίτους είναι εμμετικά και ζητάνε αποδείξεις για ξενοδοχεία και για μετοχές αντίθετα όταν γούμενος και μπατατούδης χρέωναν τον ΠΑΟΚ 40 εκατομύρια ευρώ δεν θυμάμαι να είχαν την ανάλογη ανησυχία για το ποιος πληρωνε και τι ???? μήπως είχαν μερίδιο στα κλοπιμαία των ανωτέρω απατεώνων ?????Προτείνω και η διοίκηση να σταματήσει να διαδημίζει τα διαρκείας της από την συγκεκριμένη φυλάδα και να την απομονώσουν χωρίς πολλά πολλά .

τα ειπες ολα φιλε ετσι ακριβως ειναι συμφωνω.

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #121 on: July 20, 2008, 00:02:05 »
Μπράβο στα παιδιά τους Συνδεσμίτες, ΄χρειαζόταν μια τέτοια ανακοίνωση για τα λαμόγια των μμε.

Υ.Γ. Σε ποια ιστοσελίδα είναι αναρτημένη...ή ακόμα δεν έχει ανέβει?

Offline tool4a

• Αλλαγή
« Reply #122 on: July 20, 2008, 02:15:16 »
Καλή η ανακοίνωση.χρειαζόταν μια τέτοια αντίδραση.Oι αλήτες με τις πένες και τα μικρόφωνα ας κάνουν τουμπεκί.η μόνη λύση...
ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΣΤΑ ΜΜΕ

ΑΛΗΤΕΣ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
Lifestyle σε χάπια έχετε? Γιατί γεννήθηκα μίζερος και κακόμοιρος

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #123 on: July 20, 2008, 05:13:16 »
Χιλια ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια των συνδεσμων. Χρειαζοταν.

Οσο ειμαστε συσπειρωμενοι με τον ΣΚΥΛΟ αρχηγο, μην φοβαστε τιποτα μαγκες.

Στα @@ μας οι πανταζηδες, ζαγορες και οι 33% 33% 33%.

Και ποιον θελεις ρε μ@λακ@ να βαλει στην μπουτικ ο ΖΑΓΟΡ; Την γυναικα σου η την πεθερα σου; Φυσικα και θα βαλει εμπιστο προσωπο. Εσυ τι θα εβαζες δηλαδη;

Τον ΖΑΓΟΡ τον εφερα εγω, δηλαδη ο λαος του ΠΑΟΚ, του εδωσα τα λεφτα μου, του δειχνω εμπιστοσυνη, μου δειχνει εμπιστοσυνη με πραξεις και οχι με λογια. Ξεχρεωνω σιγα-σιγα, οι παικτες και το προσωπικο ειναι πληρωμενοι ΟΛΟΙ μεχρι και τον Ιουνιο. Κωνσταντινιδης (σβουρας) "δεν εχει ξαναγινει αυτο". Του χρονου τετοιο καιρο θα ξεχρεωσω τα χρεη προς τριτους και παω για αλλα γουστα.
Αυτο φοβασαι εσυ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, και τα αλλα λιμα της δημοσιογραφιας. Φοβασαι ενα ξεχρεωμενο ΠΑΟΚ.
Τρεμετε ρε π@@στηδες, ΤΡΕΜΕΤΕ!

Φυσικα και θα παει ο ΣΚΥΛΟΣ να δει την ομαδα του/μας με εξοδα της ΠΑΕ. Αυτο ελειπε να βαλει και απο την τσεπη του. Εγω του εδωσα τα λεφτα μου και του ειπα διαχειρισου τα οπως νομιζεις για το καλο της ομαδας.
Και φυσικα θα μεινει σε ξενοδοχειο 5 αστερων. Πρεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι με 1,5 εκατομμυριο τρελαμενους απο πισω του. Αντιθετα θα ημουν τρομερα δυσαρεστημενος αν μαθαινα οτι ο Προεδρος μου εμενε σε "ενοικιασμενο δωματιο" με τουαλεττα στον διαδρομο.

Φυσκα και θα παει με αεροπλανο στην Κρητη με εξοδα της ΠΑΕ, γιατι απο εκει αρχισε με τα ταξιδια και τις παραμονες σε ξενοδοχεια, με τι θελεις να παει; Με πλοιο; Οδικως; Πες μας ρε, γ@μω το φελεκι μου, πως να παει στην Κρητη και στην Ολλανδια ο Προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Πες μας ρε αυτο που θελεις να πεις και ασε τα μισολογα. Να πληρωσει ο ιδιος απο την τσεπη του; Αυτο θελεις; Εγω προσωπικα αυτο δεν το ΘΕΛΩ. Εγω του εδωσα τα χρηματα μου και εγω ΘΕΛΩ ο προεδρος μου να μενει σε ξενοδοχεια 5 αστερων και να ταξιδευει με αεροπλανο οταν παει να δει την ομαδα του/μας, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ (μιλαω προσωπικα τωρα) και ξερεις γιατι; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΞ ΕΚ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΤΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΜΟΥ και εχει βαλει σκοπο να κανει την αγαπη μου ΠΕΡΗΦΑΝΗ παλι. Αλλα αυτο που να το καταλαβεις εσυ, οσφυοκαμπτη, ε οσφυοκαμπτη.

Για το φιλαρακια σου μπατμαν, λιπαρο, παντελονατο, κατσαριδα μοκο ετσι; Για τις καταχρεωμενες ΠΑΕ, ΚΑΕ, τα 110.000 ευρο για "διαφορα" της ΠΑΕ, την Μερσεντες του λιπαρου τα 5,5 δισ του μπατμαν, το συμβολαιο σκλαβιας με το συνδρομητικο του λιπαρου, το ρεζιλι που μου εχουν κανει ανα Ελλαδα και Ευρωπη σαν αφερεγγυο και αλλα πολλα, ΜΟΚΟ Ε; Ποσα σου εδιναν για να ποιεις την νησσαν;

Ριξτε λασπη ρε λιμα, αλλα η λασπη θα γινει σκατα και θα γυρισει στα μουτρα σας.

Υ.Γ. Αληθεια μια αλητικη κωλοφυλλαδα της πολης πως συντηρειται; Με τα 100 φυλλα που πουλαει;
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #124 on: July 20, 2008, 11:49:59 »
Μπράβο στα παιδιά τους Συνδεσμίτες, ΄χρειαζόταν μια τέτοια ανακοίνωση για τα λαμόγια των μμε.

Υ.Γ. Σε ποια ιστοσελίδα είναι αναρτημένη...ή ακόμα δεν έχει ανέβει?

Υπάρχει στα σημερινά φύλλα των "Σπορ Του Βορρά", "Μετροσπορ" και "Εξέδρα των Σπορ".
Απλά εσείς την διαβάσατε μια ημέρα νωρίτερα.
gdaou
"γάβροι=κότες"

papas4

• Guest
« Reply #125 on: July 20, 2008, 13:48:44 »
Αλητες-ρουφιανοι-δημοσιογραφοι!χρειαζοταν αυτη η ανακοινωση!

giannis80

• Guest
« Reply #126 on: July 20, 2008, 20:01:19 »
Αν μπορεί κάποιο παιδί να μου πει με αφορμή ποιο δημοσίευμα ή ποια λεγόμενα σε ραδιόφωνο βγήκε η ανακοίνωση (μιας και δεν παίρν εφημερίδες, δεν ξέρω).Απ'ότι ψιλιάστικα, πάλι αυτός με τα μούσια από τη λήμνο θα 'γραψε κάτι.Και για όσους αναρωτιούνται πως την βγάζει με 100 φύλλα,αν δεν κάνω λάθος ανήκει στο συγκρότημα της Αυριανής του Κουρή.Οπότε, είτε 100 πουλάει είτε 100 χιλιάδες,το ίδιο και το αυτό.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #127 on: July 21, 2008, 00:49:40 »
Βασικος αποδεδεκτης απο αυτα που εχω διαβασει πρεπει να ειναι αυτος που γραφει τα προεδρικα στην αλητικη Μακεδονιας-Θρακης.

Εκει εχω διαβασει για συγγενεις και ταξιδια και ζηταει να δει πως πληρωθηκε το ταξιδι-ξενοδοχειο του ΖΑΓΟΡ στην Κρητη με τον Εργοτελη και τωρα για το ταξιδι του στην Ολλανδια.

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #128 on: July 21, 2008, 00:51:23 »
Την τρτη θα γραψει σιγουρα για την ανακοινωση των συνδεσμων μας.

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #129 on: July 21, 2008, 09:03:51 »
Πόσο κακό έχεις κάνει ρε θόδορε σε όλα τα λαμόγια?
Πόσους τσάμπα μάγκες έστειλες?
Πόσα μεροκάματα έχεις κόψει?
Τελικά πόσοι αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι χρειάζονται για να σου κλάσουν τ' @@?
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #130 on: July 21, 2008, 17:03:13 »
πολλά και πολλοί....ας ελπίσουν όλοι αυτοί να μην την δει λίγο οδοντίατρος....ένα νεύμα είναι να κάνει....και μπλέξατε μουνιά
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

giannis80

• Guest
« Reply #131 on: July 21, 2008, 17:37:21 »
Βασικος αποδεδεκτης απο αυτα που εχω διαβασει πρεπει να ειναι αυτος που γραφει τα προεδρικα στην αλητικη Μακεδονιας-Θρακης.

Εκει εχω διαβασει για συγγενεις και ταξιδια και ζηταει να δει πως πληρωθηκε το ταξιδι-ξενοδοχειο του ΖΑΓΟΡ στην Κρητη με τον Εργοτελη και τωρα για το ταξιδι του στην Ολλανδια.

Να του πούνε, όπως πληρώνονται όλα τα επαγγελματικά ταξίδια των πρόεδρων Α.Ε. παγκοσμίως.Απλά.

Bayern4

• Guest
« Reply #132 on: July 21, 2008, 19:13:27 »
1) για τον προεδρακια, ρωτηστε τον γιδοπουλο να σας πει ποσο μεγαλος χεστης ειναι :D :D :D :D

2)ας αποφασισουμε πως θελουμε τον ΠΑΟΚ. να ανηκει στους αγνωστους ή στους γνωστους;
να φερει ο Ζαγορακης τους δικους του να μπουν στα ποστα ή να φερνει ατομα καθε λογης μεχρι να του κατσουν τα χαρτια(οπως ειχε φερει ο μπατατουδης καμια 40 κ βαλε ατομα);
πιστευεται οτι η κουμπαρα του Ζαγορακη θα μειωσει τον ΠΑΟΚ ή ο κυριος Αγνωστοπουλος κ ο κυριος Τυχαρπαστιδης;

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #133 on: July 24, 2008, 01:33:33 »
http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/4244/41/lang,el/

Áðåéëåß ôïõò äçìïóéïãñÜöïõò

Ôçí ÊõñéáêÞ äçìïóéåýôçêå óå 2-3 áèëçôéêÝò åöçìåñßäåò êáé ïñéóìÝíåò ïðáäéêÝò éóôïóåëßäåò ôïõ ÐÁÏÊ, ìéá áíáêïßíùóç êÜðïéáò óõíôïíéóôéêÞò åðéôñïðÞò ÓõíäÝóìùí ößëùí ÐÁÏÊ. ÁõôÞ ç áíáêïßíùóç, ðåñéåß÷å ýâñåéò, óõêïöáíôßåò êáé áðåéëÝò áäéáêñßôùò, ãéá äçìïóéïãñÜöïõò êáé ÌÌÅ. Ç áíáêïßíùóç áõôÞ äåí Þñèå óôçí «ÁèëçôéêÞ», ãé´ áõôü êáé äåí ôçí äçìïóéåýóáìå. ÁëëÜ êáé áí åñ÷üôáí ðÜëé äå èá ôçí äçìïóéåýáìå, êáèþò üðùò åßðáìå áðü ôç ìéá åßíáé óõêïöáíôéêÞ êáé õâñéóôéêÞ, åíþ áðü ôçí Üëëç, õðïêñýðôåé áðåéëÞ êáé óôï üíïìá ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôçò äéïßêçóçò ôçò ÐÁÅ, ðáñïôñýíåé óå åðßèåóç êáôÜ äçìïóéïãñÜöùí.

Ðïéá… óõíôïíéóôéêÞ;

Óôçí Ýñåõíá ðïõ êÜíáìå ãéá ôç äÞèåí üðùò áðïäåß÷ôçêå áíáêïßíùóç ôçò «óõíôïíéóôéêÞò», äéáðéóôþóáìå üôé: Ç ôñéóÜèëéá áõôÞ áíáêïßíùóç, äå âãÞêå áðü ôç óõíôïíéóôéêÞ åðéôñïðÞ ôùí óõíäÝóìùí, áëëÜ áðü Ýíá ïðáäü ðïõ èÝëåé íá ðåñíéÝôáé, ãé´ áõôü êáé áõôïáðïêáëåßôáé êáé áõôïáíáãïñåýåôáé «åðéêåöáëÞò-óõíôïíéóôÞò» ôùí óõíäåóìéôþí, êáðåëþíïíôáò üëïõò ôïõò õðüëïéðïõò. Êáé äå âãÞêå áðü ôç óõíôïíéóôéêÞ, ãéáôß ðïëý áðëÜ ôá ìÝëç ôçò óõíôïíéóôéêÞò, äå óõìöùíïýóáí ìå ôï ðåñéå÷üìåíü ôçò. ¢ëëùóôå ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ, äå ãïõóôÜñåé áðåéëÝò, åêâéáóìïýò êé åêöïâéóìïýò, ãéá íá öôÜóåé óôï óçìåßï íá âãÜëåé ìéá ôÝôïéá ÷õäáßá áíáêïßíùóç. ÁõôÜ ãßíïíôáé óå ïëïêëçñùôéêÜ êáèåóôþôá êáé ôá êÜíïõíå ðé ÷é, ïðáäïß ìéêñÞò ïìÜäáò, óå ìéá õðïâáèìéóìÝíç ãåéôïíéÜ êáé ü÷é ï ðåñÞöáíïò ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ. ÁõôÜ ëÝåé ëïéðüí, ç Ýñåõíá ðïõ êÜíáìå áëëÜ ðáñüëá áõôÜ, åðåéäÞ áêüìá êáé óôçí åðéóôÞìç ôçò ÓôáôéóôéêÞò õðÜñ÷åé ôï ðåñéèþñéï ôïõ ëÜèïõò, ïöåßëïõìå íá êáëÝóïõìå ôá ìÝëç ôçò óõíôïíéóôéêÞò, íá ðÜñïõí èÝóç äçìüóéá ãéá íá îåêáèáñßóåé ôï üëï èÝìá. Äå ëÝìå üôé óå äéáöïñåôéêÞ ðåñßðôùóç, èá åßíáé ýðïðôïé êáé õðüëïãïé ãéá ü,ôé Þèåëå óõìâåß, áëëÜ üôé ç óéùðÞ ôïõò èá åßíáé áðïäï÷Þ ôùí üóùí ãñÜöïõìå.

Áíáêïßíùóç-ðáñáããåëéÜ

Ç õðüëïéðç ÝñåõíÜ ìáò, áíÝäåéîå üôé ç áíáêïßíùóç äå ãñÜöôçêå êáí, áðü áõôüí ðïõ öÝñåôáé íá ôçí Ý÷åé åêäþóåé Ýóôù êáé ìüíïò ôïõ, Ýóôù êáé ÷ùñßò ôç óõãêáôÜèåóç ôùí õðïëïßðùí ìåëþí ôçò óõíôïíéóôéêÞò. ¢ëëùóôå, áõôüò «åßíáé áãñÜììáôïò, åßíáé áìüñöùôïò êáé äåí ìðïñåß íá ãñÜøåé ïýôå ôï üíïìÜ ôïõ êáëÜ –êáëÜ», üðùò ìáò åßðáí ÷áñáêôçñéóôéêÜ. Ðþò íá óõíôÜîåé ëïéðüí, ìéá áíáêïßíùóç; Ç áíáêïßíùóç, åíçìåñùèÞêáìå ðùò ãñÜöôçêå óå óõãêåêñéìÝíï ãñáöåßï, óôç óõíÝ÷åéá õðÞñîå êïìéóôÞò êáé óôÜëèçêå óå áõôïýò ðïõ ôçí äçìïóßåõóáí. Ï óõããñáöÝáò ôçò ìÜëéóôá, ðÞñå åíôïëÞ áðü Üëëïõò áíèñþðïõò, ïé ïðïßïé êáé ôçí åìðíåýóôçêáí ãéá ëüãïõò ðïõ öõóéêÜ, ìüíï ïé ßäéïé ãíùñßæïõí êáé ôïõò ïðïßïõò åðéöõëáóóüìáóôå í´ áðïêáëýøïõìå, åíþ ï êüóìïò ðïõ ìáò äéáâÜæåé îÝñåé ðïëý êáëÜ üôé äåí êùëþíïõìå íá ôï êÜíïõìå.

Íá êáôáäéêÜóåé ç ÐÁÅ

Ï óõíôÜêôçò ôçò áíáêïßíùóçò, üðùò êáé ïé åìðíåõóôÝò ôçò, äåí Ý÷ïõí ôá ìðáëÜêéá íá ãñÜøïõí óå ðïéïõò äçìïóéïãñÜöïõò êáé ðïéá ÌÌÅ áíáöÝñïíôáé, êé áõôü ðñïêáëåß óýã÷õóç.

Ç áíáöïñÜ üìùò, óôá Ýñãá ôïõ ðñïÝäñïõ ôïõ ÐÁÏÊ êáé ôçò äéïßêçóÞò ôïõ åßíáé îåêÜèáñç, ãé´ áõôü êáé äåí ðñïêáëåßôáé êáìßá óýã÷õóç, áíôßèåôá åßíáé ðáóéöáíÝò, üôé ç áëÞôéêç áíáêïßíùóç (ãéá íá ÷ñçóéìïðïéÞóoõìå üñïõò êáé ÷áñáêôçñéóìïýò ôïõ ðåñéå÷ïìÝíïõ ôçò, óå ìéá ðñïóðÜèåéá íá ìéëÞóïõìå óôç ãëþóóá ôïõ êïìéóôÞ êáé öåñüìåíïõ ùò åêäüôç), õðåñáóðßæåôáé ôïí ðñüåäñï ôïõ ÐÁÏÊ, ôïõò õðüëïéðïõò óõìâïýëïõò, üðùò êáé ôá ðåðñáãìÝíá ôïõò óôç äéïßêçóç. Åßíáé îåêÜèáñï äå, ôï óõìðÝñáóìá, üôé óôçí ðñïóðÜèåéá õðåñÜóðéóçò ôïõ ê. ÆáãïñÜêç êáé ôçò äéïßêçóÞò ôïõ, áðåéëïýíôáé äçìïóéïãñÜöïé êáé ÌÌÅ («óáò ðñïåéäïðïéïýìå ãéá ðñþôç êáé ôåëåõôáßá öïñÜ», «èá ìáò âñåßôå ìðñïóôÜ óáò»…). Ãé´ áõôü êáé óÞìåñá, êáëïýìå ôïí ê. ÆáãïñÜêç êáé ôç äéïßêçóÞ ôïõ (ôçí «ÐÁÅ ÐÁÏÊ» üðùò áíáöÝñïíôáé óôç áíáêïßíùóç) åí áãíïßá ôùí ïðïßùí, èÝëïõìå íá ðéóôåýïõìå üôé âãÞêå áõôÞ ç áíáêïßíùóç, íá ðÜñïõí äçìüóéá èÝóç. ÐåñéìÝíïõìå áðü ôïí ðïëõôéìüôåñï ðáßêôç ôïõ Ãéïýñï 2004, íá óôáèåß óôï ýøïò ôïõ, üðùò êÜíåé êÜèå öïñÜ ðïõ áðáéôåßôáé. Íá êáôáããåßëåé ôçí áíáêïßíùóç áõôÞ êáé íá ôçí êáôáäéêÜóåé.

Ôïõò åíÝðëåîáí ÜèåëÜ ôïõò

Ìå ôïõò óõíôïíéóôÝò ôùí óõíäÝóìùí ï ê. ÆáãïñÜêçò Ý÷åé êáèßóåé óôï ßäéï ôñáðÝæé. ¸÷åé óõæçôÞóåé ìáæß ôïõò ãéá ôïí ÐÁÏÊ, Ý÷ïõíå ðéåé ìáæß ôéò ðïñôïêáëÜäåò ôïõò, äåí îÝñïõìå êáé äå ìáò áöïñÜ, ìðïñåß êáé íá Ý÷åé öÜåé ìáæß ôïõò Þ íá ôïõò Ý÷åé äå÷ôåß êáé óôï óðßôé ôïõ. ÁíÜìåóá óôïõò õðüëïéðïõò, êáé ì´ áõôüí ðïõ Ý÷åé äþóåé ðñïò ôá Ýîù, ôçí ðñï÷èåóéíÞ áíáêïßíùóç. Ï ê. ÆáãïñÜêçò, Ý÷åé ìÜëéóôá ïñßóåé êáé õðåýèõíï ãéá ôïõò óõíäÝóìïõò, ôïí Ýêôï …Ïëõìðéïíßêç êáé åñãáæüìåíï óôï Ðõñïóâåóôéêü Óþìá áëëÜ óõíå÷þò êáé êáèçìåñéíÜ êïíôÜ óôïí ÐÁÏÊ, ê. Ðáí. Ðïéêéëßäç. Áõôü öõóéêÜ äåí åßíáé êáêü, ïýôå åíï÷ïðïéåß êÜðïéïí ùò ðñïò ôçí áíáêïßíùóç, ðñïò Èåïý. Ç áíáöïñÜ ìáò êáé ç óçìåñéíÞ ðñüóêëçóÞ ìáò íá ðÜñåé èÝóç, Ý÷åé óêïðü íá æçôÞóåé áðü ôïí ê. ÆáãïñÜêç íá óõìâÜëåé êé áõôüò ðñïò ôç èåôéêÞ êáôåýèõíóç ãéá ôçí êáôáðïëÝìçóçò ôçò âßáò, êáé åéäéêüôåñá êáôÜ ôçò èõìáôïðïßçóçò ôùí äçìïóéïãñÜöùí. Ãé´ áõôü êáé åßíáé åðéôáêôéêÞ ç áíÜãêç íá ðÜñåé èÝóç, üðùò êáé ï …Ïëõìðéïíßêçò ê. Ðïéêéëßäçò, êáèþò ôá ïíüìáôÜ ôïõò åìðëÝêïíôáé, ÜèåëÜ ôïõò êé åí áãíïßá ôïõò, èåùñïýìå, óå ìéá õâñéóôéêÞ, óõêïöáíôéêÞ êáé áðåéëçôéêÞ ãéá ôç óùìáôéêÞ áêåñáéüôçôá, áêüìá êáé ôç æùÞ ôùí äçìïóéïãñÜöùí, êáôÜðôõóôç åðéóôïëÞ. Ç ìÝñá, èá ôï äåßîåé…

http://www.athlitiki.gr/vortal/content/view/4244/41/lang,el/

Ãéá ôï áñ÷åßï ôïõ topic ôá ðáñáðÜíù êáé ãéá íá ìçí ôá øÜ÷íïõìå áñãüôåñá.

Åß÷á ôçí åíôýðùóç üôé ç áíáêïßíùóç ôçò ÓõíôïíéóôéêÞò áíáöåñüôáí óå åöçìåñßäá óêáíäáëïèçñéêÞ ôýðïõ Espresso, åðåéäÞ åß÷å ùò óôü÷ï "äçìïóéåýìáôá ðïõ îåöåýãïõí áðü ôá üñéá ôçò êñéôéêÞò ôùí Ýñãùí ôçò äéïßêçóçò ôçò ÐÁÅ ÐÁÏÊ, áëëÜ ðñïóðáèïýí íá óðéëþóïõí ôá ðñüóùðá ðïõ ôçí áðïôåëïýí, ìå áíáöïñÝò ðïõ öôÜíïõí óôá üñéá ôçò ðñïóâïëÞò ïéêïãåíåéáêþí ôïõò ðñïóþðùí", áëëÜ ç ðáñáðÜíù äçìïóßåõóç óôï ïðéóèüöõëëï ôçò ÁÌÈ, ìå ãÝìéóå ìå áðïñßåò.

ÔåëéêÜ ç áíáêïßíùóç áíáöåñüôáí óôçí ÁÌÈ? Áí êñßíù áðü ìéá ëáúêÞ óïöÞ ðáñïéìßá, ðïõ áíáöÝñåé ðùò "üðïéïò Ý÷åé ôçí ìýãá, ìõãéÜæåôáé", ôüôå ìÜëëïí ï óõããñáöÝáò ôïõ ðáñáðÜíù êåéìÝíïõ óôá "ÐñïåäñéêÜ", áðïäÝ÷åôáé
ôçí åìðëïêÞ ôïõ óå äçìïóéåýìáôá ðïõ ðñüóâáëáí ïéêïãåíåéáêÜ ðñüóùðá ìåëþí ôçò äéïßêçóçò, åöüóïí èßãåôáé.

Äåí îÝñù áí åîáêïëïõèåß íá õðïãñÜöåé ùò "Ðñüåäñïò" ôï ßäéï ðñüóùðï ðïõ áñèñïãñáöïýóå ðñéí ðåñßðïõ 15 ÷ñüíéá, áëëÜ åêåßíï ôï äéÜóôçìá, åß÷å ðñïóðáèÞóåé íá åããñáöåß ùò ìÝëïò óôçí ëßóôá ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ óôï äéáäßêôõï (paok-fans@euclid.iacm.forth.gr), áëëÜ ìüëéò Ýãéíå áíôéëçðôüò äéáöñÜöçêå êáé ðÞñå ôçí áðÜíôçóç ôïõ áðü Ýíá ìÝëïò ôçò ëßóôáò ìå ôï ðáñáêÜôù ôï ïðïßï áíáäçìïóéåýù åðåéäÞ Ý÷åé éóôïñéêÞ áîßá (7/10/1995):

Kapoios "PROEDROS" ithele - stin Lista mas na empei
 mail na parakoloythei - mynimata na vlepei
 kai stin efimerida toy - kapoia paliofyllada
 tin alli mera na ta pei - arada tin arada
 oxi omws gia kalo skopo - oyte gia propaganda
 para zimia na proksenei - stoy PAOK tin omada

Ma ta ÐÁÏÊÉÁ to' mathan - kai toy' dwsan ton mpoylo
 ton "PROEDRO" ton ypoylo - toy Pantazi ton doylo.
 "PROEDRO" den goystaroyme - Prodoti, Farisaio
 ki an ksanarthei toy dinoyme - to trito to mesaio

GIORGOS

gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #134 on: August 01, 2008, 11:48:25 »
@kostas4

Γιατί ξαναβάζεις την ανακοίνωση?
Δεν είναι σημερινή.
Υπάρχει σε προηγούμενες σελίδες.
http://www.paokworld.com/paokworldboard/index.php/topic,894.msg204480.html#msg204480
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #135 on: August 01, 2008, 11:55:06 »
κατι τετοιες ανακοινωσεις ειναι βουτυρο στο ψωμι για εντυπα της πουτσας οπως ειναι η αθλητικη για να συνεχισουν τις μαλακιες τους..... :) :) :) :)

οσο περισσοτερη αξια τους δινεις τοσο θα συνεχιζουν......ειδικα ανυπογραφα....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

kostas4

• Guest
« Reply #136 on: August 01, 2008, 11:58:47 »
την εβαλα στο τοπικ της αλητικης αλλα καποιος την μετεφερε εδω.αν ειναι ας σβηστει το ποστ μου,κανενα προβλημα

Offline Geo

• Αλλαγή
« Reply #137 on: August 03, 2008, 17:29:03 »
Ρε παιδιά, αυτό το παραμύθι με τους συνδέσμους ας λάβει επιτέλους ένα τέλος.

Δεν μπορεί για οτιδήποτε που γίνεται να στοχοποιούνται οι σύνδεσμοι και οι συνδεσμίτες.

Όλα τα φορτώνουμε στους συνδέσμους, οι υπόλοιποι στην απέξω, και είμαστε εντάξει ε?

ΕΛΕΟΣ ρε πστ....φτάνει αυτή η καραμέλα.....

Μην πουρουπουπιάζετε ρε!

Offline sabbath

• Αλλαγή
« Reply #138 on: August 03, 2008, 20:21:53 »
κατα τη γνωμη μου η συντονιστικη επιτροπη των συνδεσμων θα πρεπει να ζητησει ενα μεγαλο ΣΥΓΝΩΜΗ απο τον κοσμο των σερρων, εκπροσωποντας τον κοσμο του ΠΑΟΚ, για τα χθεσινα εκτροπα....

ενταξει οτι εγινε εγινε απο 20-30 ατομα στην αρχη....αλλα απο κει και περα εγιναν απαραδεκτα πραγματα στο γηπεδο και στη πολη των σερρων τα οποια δεν χρειαζεται να επαναλαμβανουμαι....

και μαλιστα θα πρεπει να δωθει εμφαση ωστε να αποκαταστησουμε και παλι τις σχεσεις μας με μια πολη οπου το ΠΑΟΚΤΣΗΔΙΚΟ στοιχειο ειναι τοσο εντονο....και οπου γενιουνται χιλιαδες νεοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ....ολα αυτα δεν ειναι δυνατον να χαλασουν λογω 30 ατομων.....

εκτος κι αν μας αρεσει να μας υποδεχονται στις σερρες οπως π.χ. στη λαρισα....και να δινουμε το δικαιωμα στις ομαδες του ποκ να φτιαχνουν νεους οπαδους....

μη αναγκαζουμε τη παε να στελνει ανακοινωσεις ενω δεν ειναι αρμοδια....

ΥΓ)αυτα που λεω δεν εχουν καμμια σχεση με ευθυνες προς τους συνδεσμους κ.λ.π....
ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΟΚ!!!!

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
« Reply #139 on: August 03, 2008, 20:52:34 »
Λυπάμαι Sabbath, αλλά ζητώντας συγνώμη η συντονιστική από τους Σερραίους, είναι σαν να παραδέχεται ότι έχει ευθύνη για τα επεισόδια. Οι 9 στους 10 που θα ακούσουν την είδηση, έτσι θα την πάρουν.
Με την ίδια λογική, να ζητήσει συγνώμη η συντονιστική και για τον Αυστραλό τουρίστα που έχασε την ζωή του στην Μύκονο? Έτσι κι αλλιώς Ελληνες του πήραν την ζωή και αφού Έλληνες είμαστε όλοι τότε οφείλουμε και εκεί ένα συγνώμη με μια ανακοίνωση.
Μήπως πρέπει να στείλουν και τα ΠΑΟΚτσήδικα sites συγνώμη? ΠΑΟΚτσήδες έκαναν τα επεισόδια, άρα και αυτά έχουν ευθύνη?

Καλό είναι να ξέρουμε ποιές είναι οι υποχρεώσεις μας, όπως και τα δικαιώματα μας. Να ξέρουμε τι απαιτούμε και από ποιούς.
Οι σύνδεσμοι είναι υπεύθυνοι για συγκεκριμένους σκοπούς. Αν εκεί δεν αποδίδουν όπως πρέπει ας δεχτούν τις συμβουλές σας και αν δεν ανταποκριθούν την αδιαφορία σας και το ανάθεμα σας.
Αλλά μην ζητάτε από τους συνδεσμίτες να παίξουν τους bodyguard ή τους αστυνομικούς.
Το μόνο που μπορούμε να δίνουμε από τους συνδέσμους είναι συμβουλές και διαγραφές σε όποιους δεν συμμορφώνονται. Κανείς από όσους είναι στους συνδέσμους (ειδικά τους επικεφαλείς) δεν θέλει να παίζει κορώνα - γράμματα την ζωή του, επειδή κάποιος-κάποιοι είναι μπερδεμένοι. Στην ακραία περίπτωση που κάποιος επιχειρεί να "φορτώσει" με παράνομη πράξη έναν σύνδεσμο, φεύγει με κλωτσοπατινάδα από τους ίδιους τους συνδεσμίτες.
Κάνουμε γιγαντιαίες προσπάθειες να κρατήσουμε καθαρούς τους συνδέσμους και να προστατέψουμε τα μέλη μας.
Όσοι είναι έξω από τον χορό, πολλά τραγούδια λένε. Άλλωστε είναι το μόνο εύκολο.
gdaou
"γάβροι=κότες"