Χιλια ΜΠΡΑΒΟ στα παιδια των συνδεσμων. Χρειαζοταν.
Οσο ειμαστε συσπειρωμενοι με τον ΣΚΥΛΟ αρχηγο, μην φοβαστε τιποτα μαγκες.
Στα @@ μας οι πανταζηδες, ζαγορες και οι 33% 33% 33%.
Και ποιον θελεις ρε μ@λακ@ να βαλει στην μπουτικ ο ΖΑΓΟΡ; Την γυναικα σου η την πεθερα σου; Φυσικα και θα βαλει εμπιστο προσωπο. Εσυ τι θα εβαζες δηλαδη;
Τον ΖΑΓΟΡ τον εφερα εγω, δηλαδη ο λαος του ΠΑΟΚ, του εδωσα τα λεφτα μου, του δειχνω εμπιστοσυνη, μου δειχνει εμπιστοσυνη με πραξεις και οχι με λογια. Ξεχρεωνω σιγα-σιγα, οι παικτες και το προσωπικο ειναι πληρωμενοι ΟΛΟΙ μεχρι και τον Ιουνιο. Κωνσταντινιδης (σβουρας) "δεν εχει ξαναγινει αυτο". Του χρονου τετοιο καιρο θα ξεχρεωσω τα χρεη προς τριτους και παω για αλλα γουστα.
Αυτο φοβασαι εσυ, ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ, και τα αλλα λιμα της δημοσιογραφιας. Φοβασαι ενα ξεχρεωμενο ΠΑΟΚ.
Τρεμετε ρε π@@στηδες, ΤΡΕΜΕΤΕ!
Φυσικα και θα παει ο ΣΚΥΛΟΣ να δει την ομαδα του/μας με εξοδα της ΠΑΕ. Αυτο ελειπε να βαλει και απο την τσεπη του. Εγω του εδωσα τα λεφτα μου και του ειπα διαχειρισου τα οπως νομιζεις για το καλο της ομαδας.
Και φυσικα θα μεινει σε ξενοδοχειο 5 αστερων. Πρεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ειναι με 1,5 εκατομμυριο τρελαμενους απο πισω του. Αντιθετα θα ημουν τρομερα δυσαρεστημενος αν μαθαινα οτι ο Προεδρος μου εμενε σε "ενοικιασμενο δωματιο" με τουαλεττα στον διαδρομο.
Φυσκα και θα παει με αεροπλανο στην Κρητη με εξοδα της ΠΑΕ, γιατι απο εκει αρχισε με τα ταξιδια και τις παραμονες σε ξενοδοχεια, με τι θελεις να παει; Με πλοιο; Οδικως; Πες μας ρε, γ@μω το φελεκι μου, πως να παει στην Κρητη και στην Ολλανδια ο Προεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Πες μας ρε αυτο που θελεις να πεις και ασε τα μισολογα. Να πληρωσει ο ιδιος απο την τσεπη του; Αυτο θελεις; Εγω προσωπικα αυτο δεν το ΘΕΛΩ. Εγω του εδωσα τα χρηματα μου και εγω ΘΕΛΩ ο προεδρος μου να μενει σε ξενοδοχεια 5 αστερων και να ταξιδευει με αεροπλανο οταν παει να δει την ομαδα του/μας, ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ (μιλαω προσωπικα τωρα) και ξερεις γιατι; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΡΞ ΕΚ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΟΣΤΟΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ ΜΟΥ και εχει βαλει σκοπο να κανει την αγαπη μου ΠΕΡΗΦΑΝΗ παλι. Αλλα αυτο που να το καταλαβεις εσυ, οσφυοκαμπτη, ε οσφυοκαμπτη.
Για το φιλαρακια σου μπατμαν, λιπαρο, παντελονατο, κατσαριδα μοκο ετσι; Για τις καταχρεωμενες ΠΑΕ, ΚΑΕ, τα 110.000 ευρο για "διαφορα" της ΠΑΕ, την Μερσεντες του λιπαρου τα 5,5 δισ του μπατμαν, το συμβολαιο σκλαβιας με το συνδρομητικο του λιπαρου, το ρεζιλι που μου εχουν κανει ανα Ελλαδα και Ευρωπη σαν αφερεγγυο και αλλα πολλα, ΜΟΚΟ Ε; Ποσα σου εδιναν για να ποιεις την νησσαν;
Ριξτε λασπη ρε λιμα, αλλα η λασπη θα γινει σκατα και θα γυρισει στα μουτρα σας.
Υ.Γ. Αληθεια μια αλητικη κωλοφυλλαδα της πολης πως συντηρειται; Με τα 100 φυλλα που πουλαει;