Author Topic: Ανακοίνωση συνδέσμων φιλάθλων ΠΑΟΚ 4/10/10 σχόλια - παρατηρήσεις  (Read 2172 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline tasoylis30

• Αλλαγή
Εγώ λέω από την στιγμή που οι σύνδεσμοι ζήτησαν συνάντηση με ζαγοράκη, να αλλάξουμε τροπάριο και από το να μέμφεται - ειρωνεύεται ο ένας τον άλλον, να προτείνουμε τι νομίζουμε ότι πρέπει να ζητήσουν από τον πρόεδρο να αλλάξει στην λειτουργία της ομάδας και γενικά στον μηχανισμό του ΠΑΟΚ (αυτό είναι κλεμμένο από κόλκα).
ΦΑΤΕ ΚΛΑΟΥΣ ΚΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΑΡΔ

ive4

• Guest
για το θέμα της ειρωνίας επειδή συμμετείχα κι εγώ παω πάσο με την διευκρίνιση ότι ειρωνεύτηκα ένα άδικο και ένα ψέμα στην ανακοίνωση. Δεν υποτιμώ άτομα. Σωστός ο Καταλά και ο Τασούλης.

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
ΒΓΗΚΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.... Κ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ Κ ΤΟΝ ΠΑΝΕ ΠΙΣΩ

Το φόρουμ είναι εδώ για να ακούγονται όλες οι απόψεις, αλλά καλό είναι να σεβόμαστε και τους υπόλοιπους οπαδούς μας.

Αυτά

Mods, έχω πει ξανά ότι καταννοώ τον δύσκολο ρόλο σας και σέβομαι την προσπάθεια που κάνετε για αυτό το φόρουμ και για να μπορούμε όλοι να μιλάμε εδώ μέσα.
Θα γίνει όμως τίποτα με τη συνεχή ειρωνεία και πρόκληση πολλών εδώ μέσα (που παραβιάζει και τους κανονισμούς εκτός των άλλων) ή να αρχίσουμε όλοι να ειρωνευόμαστε και να εκτροχιαστεί το πράγμα; Υπάρχουν μέλη που αν προσέξετε, τα 9 στα 10 τους ποστ είναι ειρωνικά και υποτιμητικά προς άλλους.
Είναι που κατά τα άλλα κόπτονται και για την ενότητα και το καλό του ΠΑΟΚ μερικοί και αντιμετωπίζουν την αντίθετη άποψη με τον χειρότερο τρόπο

Νομίζω πως προσπαθούμε, δεν είμαστε θεοί. Αλλά προσβολές και βρισιές του τύπου ''μαλάκες'' για συνδεσμίτες ή φυτά για άλλους ΠΑΟΚτσήδες που δεν μας αρέσει η γνώμη τους, εγώ προσωπικά δεν θα τα αφήσω.
Ξέρω πως άκρη δεν θα βγεί γιατί όπως πάντα κάποια απο τις δυο πλευρές ή και οι δυο θα έχει παράπονα.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ

Offline dave

• Αλλαγή
δε θα αφησεις τη λεξη φυτα φιλε τσακαλακι?? 24 ωρες εδω μεσα πρεπει να σαι τοτε να σβηνεις!! :'( :'( :'(

Offline tsakalaki

• Global Moderator
  • Αλλαγή
    • PAOK WORLD
Και 2 ώρες να είμαι μέσα την μέρα, ότι διαβάζω θα το σβήνω ακόμα και μετά από μέρες.
ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΑ