Author Topic: O χουντικός νόμος Ορφανού-Ιωαννίδη και η καταπολέμηση του απο τον κόσμο του ΠΑΟΚ  (Read 16945 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

bergman

• Guest
Το κράτος για να κάνει τα χατήρια των φιλήσυχων νοικοκυραίων υπερχρεωμένων λοβοτομημένων καταναλωτών ψηφοφόρων φροντίζει να τσακίζει οποιαδήποτε μορφή αντίδρασης. Ηταν αναμενόμενο ότι μετά από τις εξεγερτικές διαδικασίες του περασμένου δεκέμβρη θα μας πατούσε στο σβέρκο 10 φορές πιο σκληρά από πριν. Η επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη, οπλίζοντας τη "δικαιοσύνη" με σκληρότατους νόμους, και τα εκτελεστικά όργανά της με καλύτερα όπλα, σκυλιά, άλογα, οχήματα και απεριόριστη ανοχή όταν "παρεκτρέπονται" προκειμένου να επιβάλλουν την "τάξη".
Δυστυχώς όποιος-α δεν έχει κακοποιηθεί από τους ένστολους δολοφόνους της δημοκρατίας, δεν έχει συρθεί στα δικαστήρια αντιμετωπίζοντας τον κάθε σαδιστή δικαστή, δεν έχει καταδικαστεί κι έχει χωθεί σε κάποιο ευαγές "σωφρονιστικό" ίδρυμα, αδυνατεί να συλλάβει το μέγεθος της άσχημης περιπέτειας που περνάνε αυτά τα παιδιά.
Εύχομαι το ταχύτερο να είναι ελεύθεροι, ανάμεσά μας.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ Σ' ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ

Offline Vorious

• Αλλαγή
απλα πραγματα ρε παιδια

800 μπατσοι διαταχτηκαν απο το κατεστημενο να πανε στην  ΤΟΥΜΠΑ με μονο σκοπο να προκαλεσουν 30.000 ΠΑΟΚτσηδες και να δεσουν οσο πιο πολλους μπορουν σε ενα ματς χωρις φιλοξενουμενους.

στο μπουρδελοοακα που ηταν ΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ οτι θα γινει της πουτανας ποσοι ηταν?
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline lik4

• Αλλαγή
Ιωαννίδης: Πρέπει να συνεργαστούν αστυνομία και ΔΕΑΒ

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, με σημερινή δήλωσή του μίλησε για τις ευθύνες που του καταλογίζονται για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, με αφορμή τη μη αλλαγή ώρας της αναμέτρησης του αγώνα ΑΕΚ-Λεβαδειακός.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Ιωαννίδη:

«Η Σούπερ Λίγκα από το καλοκαίρι και στις 16/2 ανακοίνωσε πως όλα τα παιχνίδια στις 4 τελευταίες αγωνιστικές θα γίνονται ίδια μέρα και ώρα και έβγαλε το πρόγραμμα και είχε αναφέρει για την Κυριακή. Από τη στιγμή που έγινε στο ΟΑΚΑ το φάιναλ φορ του βόλεϊ, δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ήρθε αίτημα για μεταφορά από αστυνομία. Η Σούπερ Λίγκα δεν μπορούσε, αν και η ΑΕΚ και Λεβαδειακός το ήθελαν.

Συνεδρίασε και είπε πως για το ευ αγωνίζεσαι δε θα άλλαζε την ημέρα. Το ζητήσαμε και εμείς και είπε πως δεν γίνεται να αλλάξει κάτι σε ένα παιχνίδι, αλλά όλα σε όλα. Ζήτησα να γίνει στις 9 το βράδυ, για να μην υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν αντιμέτωποι οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Η Σούπερ Λίγκα δέχτηκε στις 8, το οποίο αποδέχτηκε η αστυνομία. Μόλις το έμαθα πήρα τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα, Κώστα Πηλαδάκη, και του είπα να γίνει μετά τις 9, αλλά και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και του εξήγησα τον κίνδυνο. Ο επιτελάρχης είπε όμως πως, παρά τις δυσκολίες θα γίνει ό,τι πρέπει για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Για να μεταφέρω ένα παιχνίδι, θα πρέπει να έχω ξεκάθαρη εισήγηση της αστυνομίας και γνώμη της ΔΕΑΒ. Μόνος μου δεν μπορώ να το μεταφέρω.

Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί πράγματι πήγαν πάρα πολλές οικογένειες και μέσα σε αυτές οι Γιαννακόπουλοι, που πήγαν στο γήπεδο και έχουν προσφέρει στον αθλητισμό.

Φυσικά και δεν έπρεπε να δεχτούν επίθεση, το ίδιο ισχύει και για τις άλλες οικογένειες. Αυτά είναι καταδικαστέα. Έχουμε πρόβλημα και με τους Ρώσους που τους επιτέθηκαν και υπήρξε θέμα με την πρεσβεία. Είναι λυπηρό να υπάρχουν δύο παιχνίδια, να ανεβάζουν το παιχνίδι και να γίνουν τόσα επεισόδια.Ορισμένοι φίλαθλοι με παρακρατική συμπεριφορά έκαναν όλα αυτά τα επεισόδια.

Εγώ δεν δίνω ευθύνες πουθενά, αν φταίω βγαίνω και το λέω. Εγώ έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να αλλάξω ώρες. Δεν έχω το δικαίωμα να αναβάλλω μια αγωνιστική, χωρίς να έχω ξεκάθαρη εισήγηση ότι δεν μπορούμε να κάνουμε την αγωνιστική.
Όποιος θέλει να κατηγορήσει ας το κάνει. Ο νόμος είναι νόμος. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο Υφυπουργός μόνος του, ήθελε και την εισήγηση της ΔΕΑΒ. Η ασφάλεια είναι πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει να ξεκαθαρίζει πριν τους αγώνες.

Δεν είμαι χαρούμενος, είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί έγιναν όλα αυτά τα επεισόδια τη στιγμή που υπήρξαν και ξένες ομάδες. Αυτός που το κάνει πρέπει να καταλάβει πως εκθέτει και την Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε πως πάνω από όλα είναι ο αθλητισμός και πάνω από όλα είναι η πατρίδα μας».

http://www.zougla.gr/news.php?id=30561

και για να μην ξεχνιομαστε

Offline bozik

• Αλλαγή
το αστείο κάπου εδώ όμως πρέπει να τελειώσει...ασχολούμαστε με τους ανύπαρκτους που περνούν εντολές(ορφανό-ιωαννίδη)κτλ...και ο αποκλειστικά υπεύθυνος αυτού του χουντονόμου που κατεστρέφη ζωές έτσι για πλακα και στην τύχη.....είναι ο πουτάνας γιος πρωθυπουργός....εάν επικεντρωθούμε εκεί και προσωποιησουμε τα βέλη μας σε αυτόν και κάνουμε πολλοί θόρυβο ...ίσως να δούμε κάποια απόσυρση του χουντονόμου...αν όχι από αυτόν, τουλάχιστον από τα αλλα λαμόγια που έχουν σειρά να βγούν....
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Εδω και με την φαση που σκοτωθηκε ο δασκαλος στην Λαρισα πιασαν λαθος ατομο που δεν ειχε καμια σχεση και εφαγε 12 χρονια φυλακιση....Τι να πουμε τωρα....

Το θεμα ειναι οτι ειναι αδικια ολο αυτο.Εκτος το οτι απο τις 12.00 το πρωι τους ειχαν εκει χωρις φαι χωρις τιποτα για να βγει μια αποφαση στις 20.00 το βραδυ,λες και δικαζανε τον Παπαχρονη η τον Παλαιοκωστα...Σκεφτειτε μονο τα νευρα τους να εχουν γινει  λαστιχο,η υπομονη τους να εχει εξαντληθει και η ανυπομονοσια να παιζει παιχνιδια του μυαλου...

8 μηνες...8 γαμημενοι μηνες...γιατι?

Γιατι ετσι πρεπει...Ετσι νομιζουν οτι πρεπει....Γιατι ετσι νομιζουν οτι θα μας σπασουν...Δεν εχουν καταλαβει οτι ετσι μας κανουν πιο ΠΑΟΚ,και πιο πολυ πορωμενους απεναντι στο ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ αλλα και στο ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ Η ΧΩΡΑ ΤΗς ΠΟΥΣΤΙΑΣ....

4 μηνες για εναν πυρσο...Οταν αλλοι μας ριχνουν χημικα......

Καποτε ημουν πολυ περηφανη που ειμαι Ελληνιδα και ζω στην Ελλαδα...Τωρα ντρεπομαι και που το σκεφτομαι...

Αλληλεγγυη σε ολα αυτα τα παιδια....Μια και πολλοι δεν το κανανε σημερα αλλα ποτε δεν ειναι αργα..

Κουραγιο και στους ιδιους ,κουραγιο και σε οσους μενουν πισω....

Καρναβαλια με στολες.....Ελπιζω μετα απο το σημερινο να εχετε ησυχη την συνειδηση σας οτι κανατε το χρεος σας απεναντι στην πουτανα την αστυνομια και στους εαυτους ασς.....

Α!και απο δω και περα δυστηχως δεν θα υπαρχουν αλλα τετοια κρουσματα και πλεον  δεν θα υπαρχει η περιβοητη ''βια στα γηπεδα''.
 Αφου πιασατε τους ''χουλιγκανς'' ωρα να πεσετε σε ληθαργο...
« Last Edit: March 24, 2009, 01:41:31 by KATISI4 »

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ

24.03.2009 Ο ΧΟΥΝΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ...ΕΛΛΑΣ-ΕΛ.ΑΣ

Ένα μεγάλο ευχαριστώ πιστεύω πως χρωστάμε όλοι οι Έλληνες πολίτες στις αρχές, την ελληνική αστυνομία, την ελληνική δικαιοσύνη και όλους αυτούς που σκέφτηκαν και εκτελούν με τόση προθυμία τον αθλητικό νόμο. Είναι ο ...δίκαιος νόμος που τιμωρεί τους χειρότερους εγκληματίες της αγγελικά πλασμένης κοινωνίας, τους οπαδούς. Όλοι οι οπαδοί ανεξαρτήτως χρώματος την έχουν πληρώσει και θα συνεχίσουν να την πληρώνουν, όσο υπάρχει ο νόμος. Ο ΠΑΟΚ δυστυχώς είναι πρωτοπόρος σε δικαστήρια και φυλακίσεις... Το έργο ξαναέγινε και σήμερα. Το δικαστήριο των 5 από τους 7 (οι άλλοι 2 πήραν αναβολή για λόγους υγείας) ήταν προγραμματισμένο στις 12 το μεσημέρι. Κάποιοι-αν και λίγοι  ήμασταν εκεί και περιμέναμε ως τις 2..Η απόφαση βγήκε στις 9. Λες και είχανε να κάνουν με εμπόρους ναρκωτικών ή με μανιακούς δολοφόνους... Μόλις ένας αθώος, 3 έφαγαν 8μηνη φυλάκιση και ένας 3μηνη(ΠΟΥ ΣΥΝΕΛΛΉΦΘΗ 4 ΩΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ 1 ΠΥΡΣΟ). Όλοι μας θέτουμε σε κίνδυνο την προσωπική μας ελευθερία κάθε φορά που πάμε στο γήπεδο. Δεχόμαστε προκλήσεις από κάτι βολεμένους κοστουμαρισμένους κυρίους που είναι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΒΙΑ. Κανένα επίσημο στόμα όμως δε βγαίνει να το πει. Στέκονται στο νεαρό παισί, που πάει στο γήπεδο και γουστάρει και αν αντιδράσει στην αδικία, τον έχουνε μαντρώσει... ΖΗΤΩ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΓ αδέρφια κουράγιο... με τις πλάτες του τσιρώνη ο επιστήμονας μαχαιρώνει και ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ πάντα την πληρώνει

http://www.paokpolichni.gr/new.php?j=381
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline g4limassol

• Αποστολή
  • **
Kαθολου εκπληξη φυσικα ολα αυτα με τον τρομονομο που φαινεται ισχυει μονο για μας.Κρατατε γερα αδερφια(ελπιζω να μη τους αφησουμε παλι μονους τωρα που θα μας εχουν αναγκη περισσοτερο απο ποτε).Καπου διαβασα οτι ενας αδερφος εφυγε πριν τη ανακοινωση της ποινης και καταζητειται,ισχυει?
Ο ΠΑΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΕΘΝΗ

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
δεν μπορω να γραψω τιποτα,γιατι πολυ απλα δεν μου βγαινει τιποτα παρα μονο οργη για αυτο το <<κρατος>>....για να μην το χαρακτηρισω διαφορετικα γιατι θα αρχισουμε παλι τις κοντρες....να χαιρεστε την ελλαδα σας....
ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΡΦΙΑ

Offline tziko-4

• Αποστολή
  • **
To θεμα ειναι να γινουν μαζικες αντιδρασεις για να ακουστει το προβλημα.Γτ πλην οσων ασχολουνται με τα οπαδικα(μειοψηφια),οι υπολοιποι πολιτες δν γνωριζουν και πολλα.Ισως μια αποχη ενος ημιχρονου στο παιχνιδι με τις Σερρες ειδικα στην θυρα 4 να εδινε ενα μηνυμα.Αδειο ολο το πεταλο στο α ημιχρονο,κρεμασμενα μονο πανο στηριξης στα φυλακισμενα αδερφια μας και κραξιμο στα υπολοιπα για τον αντισυνταγματικο νομο και στο β ημιχρονο να γεμησει ξαφνικα.

υγ.Λευτερια στα αδερφια μας.Κουραγιο...
ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΗ ΗΜΑΘΙΑ...

Offline Geo

• Αλλαγή
Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι με τις σέρρες, ένα σύνθημα και μόνο πρέπει να ακούγεται στο γήπεδο...

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ
« Last Edit: March 24, 2009, 10:35:29 by Geo_68 »

GeorgT

• Guest
αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου να είναι κατάμεστη από οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη δίκη, ενώ έξω από την αίθουσα υπήρχε μια διμοιρία των ΜΑΤ για τον φόβο των Ιουδαίων. (τη θέλει να πει ρε παιδιά, επεισόδια?? πρώτη φορά το ακούω αυτό)

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7759&pubid=1877376

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
το καταμεστη δεν σου εκανε εντυπωση?
επεισοδια φυσικα george...αφου ηταν οπαδοι του ΠΑΟΚ εκει.ξερεις αυτοι οι χουλιγκανς που σπανε τα παντα και το μονο που τους ενδιαφερει ειναι να κανουν επεισοδια. :tikitaka: :tikitaka: :tikitaka:
αλλα τωρα τελειωσαν αυτα...καταδικαστηκαν οι 4 οπαδοι μας σε φυλακιση,οποτε επεισοδια τελος στα ελληνικα γηπεδα....
και για να μην σου κανει εντυπωση αυτο να σου πω οτι στην πρωτη δικη των παιδιων που αναβληθηκε εξω απο τα δικαστηρια υπηρχαν 5 !!!! κλουβες ματ....στην δικη της 17 νοεμβρη λιγοτερες ειχε...

Offline Alamana85

• Αποστολή
  • **
Ιωαννίδης: Πρέπει να συνεργαστούν αστυνομία και ΔΕΑΒ

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιάννης Ιωαννίδης, με σημερινή δήλωσή του μίλησε για τις ευθύνες που του καταλογίζονται για τα επεισόδια που δημιουργήθηκαν στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ, με αφορμή τη μη αλλαγή ώρας της αναμέτρησης του αγώνα ΑΕΚ-Λεβαδειακός.

Αναλυτικά η δήλωση του Γιάννη Ιωαννίδη:

«Η Σούπερ Λίγκα από το καλοκαίρι και στις 16/2 ανακοίνωσε πως όλα τα παιχνίδια στις 4 τελευταίες αγωνιστικές θα γίνονται ίδια μέρα και ώρα και έβγαλε το πρόγραμμα και είχε αναφέρει για την Κυριακή. Από τη στιγμή που έγινε στο ΟΑΚΑ το φάιναλ φορ του βόλεϊ, δημιουργήθηκε πρόβλημα. Ήρθε αίτημα για μεταφορά από αστυνομία. Η Σούπερ Λίγκα δεν μπορούσε, αν και η ΑΕΚ και Λεβαδειακός το ήθελαν.

Συνεδρίασε και είπε πως για το ευ αγωνίζεσαι δε θα άλλαζε την ημέρα. Το ζητήσαμε και εμείς και είπε πως δεν γίνεται να αλλάξει κάτι σε ένα παιχνίδι, αλλά όλα σε όλα. Ζήτησα να γίνει στις 9 το βράδυ, για να μην υπάρξει δυνατότητα να βρεθούν αντιμέτωποι οι οπαδοί των δύο ομάδων.

Η Σούπερ Λίγκα δέχτηκε στις 8, το οποίο αποδέχτηκε η αστυνομία. Μόλις το έμαθα πήρα τον πρόεδρο της Σούπερ Λίγκα, Κώστα Πηλαδάκη, και του είπα να γίνει μετά τις 9, αλλά και τον Χρήστο Μαρκογιαννάκη και του εξήγησα τον κίνδυνο. Ο επιτελάρχης είπε όμως πως, παρά τις δυσκολίες θα γίνει ό,τι πρέπει για να μην υπάρξει πρόβλημα.

Για να μεταφέρω ένα παιχνίδι, θα πρέπει να έχω ξεκάθαρη εισήγηση της αστυνομίας και γνώμη της ΔΕΑΒ. Μόνος μου δεν μπορώ να το μεταφέρω.

Λυπάμαι πάρα πολύ γιατί πράγματι πήγαν πάρα πολλές οικογένειες και μέσα σε αυτές οι Γιαννακόπουλοι, που πήγαν στο γήπεδο και έχουν προσφέρει στον αθλητισμό.

Φυσικά και δεν έπρεπε να δεχτούν επίθεση, το ίδιο ισχύει και για τις άλλες οικογένειες. Αυτά είναι καταδικαστέα. Έχουμε πρόβλημα και με τους Ρώσους που τους επιτέθηκαν και υπήρξε θέμα με την πρεσβεία. Είναι λυπηρό να υπάρχουν δύο παιχνίδια, να ανεβάζουν το παιχνίδι και να γίνουν τόσα επεισόδια.Ορισμένοι φίλαθλοι με παρακρατική συμπεριφορά έκαναν όλα αυτά τα επεισόδια.

Εγώ δεν δίνω ευθύνες πουθενά, αν φταίω βγαίνω και το λέω. Εγώ έκανα ό,τι ήταν δυνατόν για να αλλάξω ώρες. Δεν έχω το δικαίωμα να αναβάλλω μια αγωνιστική, χωρίς να έχω ξεκάθαρη εισήγηση ότι δεν μπορούμε να κάνουμε την αγωνιστική.
Όποιος θέλει να κατηγορήσει ας το κάνει. Ο νόμος είναι νόμος. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι ο Υφυπουργός μόνος του, ήθελε και την εισήγηση της ΔΕΑΒ. Η ασφάλεια είναι πολύ σοβαρό θέμα και θα πρέπει να ξεκαθαρίζει πριν τους αγώνες.

Δεν είμαι χαρούμενος, είμαι πολύ στεναχωρημένος γιατί έγιναν όλα αυτά τα επεισόδια τη στιγμή που υπήρξαν και ξένες ομάδες. Αυτός που το κάνει πρέπει να καταλάβει πως εκθέτει και την Ελλάδα. Πρέπει να καταλάβουμε πως πάνω από όλα είναι ο αθλητισμός και πάνω από όλα είναι η πατρίδα μας».

http://www.zougla.gr/news.php?id=30561

και για να μην ξεχνιομαστε

http://www.youtube.com/watch?v=1ihIjsQyr1U

Πόσο υποκριτής είναι ο σιχαμένος ή μάλλον οι σιχαμένοι! Όλοι τους είναι συνυπεύθυνοι. Απλά για να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από τις δικές τους ευθύνες, ρίχνουν το μπαλάκι και κατηγορούν ο ένας στον άλλον.

Τόσες αράδες είπε και δεν είπε τον σημαντικότερο λόγο.

Η τηλεόραση και οι μεταδόσεις των αγώνων από αυτήν.

Από την στιγμή που ένα κανάλι ανακοινώνει το πρόγραμμα του, το κώλο τους να βαράνε όλοι οι υπόλοιποι, το ματς δεν αλλάζει ώρα μετάδοσης, πόσο περισσότερο ημέρα μετάδοσης.

Επιτρέπεται ρε μπινέδες, να βάζετε στο καταχείμωνο τους αγώνες στις 8 το βράδυ; Βάλτε τους το μεσημέρι στις 2 ή στις 3. Τι σας φοβίζει; Ότι θα είναι ευκολότερο στον κόσμο να πάει στο γήπεδο και δεν θα μπορείτε να πουλήσετε τα πακέτα της NOVA και να πάρετε τις τηλεοπτικές διαφημίσεις που θέλετε;

Μετά ζητούν (?), οι υποκριτές, την προσέλευση του κόσμου.
gdaou
"γάβροι=κότες"

Offline nikos 1988

• Αλλαγή
κουραγιο στα παιδια και στις οικογενειες τους!
ΓΙΑ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ.Ο ΠΑΟΚ!!!!

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
Και μόνο που σκέφτομαι οτί οι συλλήψεις ήταν τυχαίες με πιάνει απελπισία...
Δεν ξέρεις πως μπορείς να προφυλαχτείς, τι πρέπει να κάνεις, πως μπορείς να ανατρέψεις μερικά πράγματα.
Το μόνο σίγουρο είναι οτί μόνο όταν θα είμαστε χιλιάδες.....Τότε ίσως να έχουμε κατακτήσεις σαν λαός.
Δεν ξέρω...ειλικρινά δεν ξέρω...
Σίγουρα πιστεύω πρέπει να γίνει συλλαλητήριο εφάμιλο της Καμάρας πέρσυ και με περισσότερο κόσμο...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ -ΠΡΕΠΕΙ- ΚΛΙΜΑΚΩΝΕΤΑΙ!
ΑΡχίΔια

Offline corrupt

• Αλλαγή
Δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ χθες έκανα τον καλύτερο ύπνο της ζωής μου, τώρα που άλλα τέσσερα εγκληματικά στοιχεία μπήκαν στη φυλακή κοιμάμαι πλέον ασφαλής και ήσυχος, σίγουρος ότι τα σώματα ασφαλείας κάνουν καλά τη δουλειά τους και ως φιλήσυχος και ειρηνικός καταναλωτής, εεε συγγνώμη πολίτης εννοούσα, με προστατεύουν από τέτοιου είδους αναρχοσυμμορίτικα κακοποιά στοιχεία.

Σε λίγο οι χούλιγκανς θα ζητάνε να πηγαίνουν και στο γήπεδο και να φωνάζουν, σα δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ... Αντί να κάτσουν φρόνιμα και ωραία μπροστά στην τηλεόραση να αποχαυνωθούν καταναλώνοντας πίτσες, μπύρες, πατατάκια και λοιπά όμορφα προιόντα, θέλουν να διαταράσσουν την κοινή ειρήνη και την έννομο τάξη τραγουδώντας, χοροπηδώντας και ανάβοντας εμπρηστικούς μηχανισμούς ιδιαίτερα επικίνδυνους.

Α ρε Παππαδόπουλος που μας χρειάζεται...

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Mιλησα πριν απο λιγο με την κοπελα του ενος παιδιου...
Τους εχουν στο μεταγωγων ολους μαζι και οταν βγει αποφαση μπορει σημερα μπορει αυριο κανεις δεν ξερει,θα τους πανε το πιο πιθανο στις φυλακες των Διαβατων...
Εκει θα εκτισουν τα 3/5 της ποινης τους και προφανως θα κατσουν κανα 3μηνο.Αν βρουν και δουλεια θα ειναι ακομα καλυτερα γιατι στις φυλακες των Διαβατων η μια μερα δουλειας ειναι δυο κρατησεις...Ενω στις φυλακες της Κασσανδρας μια μερα δουλειας, μιασιμη κρατηση...

Η ψυχολογια των παιδιων δεν ειναι και οτι καλυτερο το μονο ''καλο '' της υποθεσης ειναι οτι ακομα και στην φυλακη και οι 4 θα ειναι μαζι στο ιδιο κελι και οχι σκορποι..Παλι καλα δηλαδη...

Ποσο μαλακες ειναι προσπαθω να το συνηδητοποιησω και μου φαινεται απιστευτο οταν ανεβαζεις μεσα στο δικαστικο μεγαρο 2 διμοιριες ματ ,να περικυκλωσουν τα παιδια πριν βγει η αποφαση ...γα ποιο λογο?μηπως φυγουν?η μηπως προσγειωθει κανα αεροπλανο στην στεγη και τους φυγαδευσουν?

Τεραστια αδικια πραγματικα....

Να ακους την καθε δικαστινα να λεει ενοχος και να μην μπορεις να κανεις τιποτα...Και μιλαμε το πιο απλο...να αντιδρασεις...οχι φωναζωντας και απειλοντας...απλα να αντιδρασης ρε γαμωτο ...Και ακομα και αυτο να θελουν να το στερησουν απο την μανα, απο την συντροφο, απο τους φιλους γιατι εχεις το καθε ''ανωτατο οργανο'' να σε απειλει οτι αν δεν σταματησουν οι αντιδρασεις θα προβουν συλληψεις για διαταραξη κοινης ησυχιας....
Ελεος πια...Κοψτε μας και το οξυγονο ρε μαλακες και μετα ελατε να μας πειτε οτι εμεις κρατουσαμε την αναπνοη μας...ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΣΑς,ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΣ...

Ορφανε μπινε ολα πληρωνονται καποια στιγμη να εισαι σιγουρος γι αυτο αργα η γρηγορα....Εκει που βρισκονται τα παιδια καποια στιγμη μπορει να βρεθουν τα παιδια σου...Και τοτε ελα να μας πεις ποιανου λακο εσκαψες με τα ιδια σου τα χερια...

Το γελοιο ειναι οτι τους ειπαν οτι μπορει να ερθει χαρτι (στον εναν) για να πληρωσουν το τζαμι απο το λεοφωρειο του γαυρου...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ.....

Μας πολεματε ρε κουφαλες ,μας πολεματε με οποιον τροπο βρειτε αλλα το ξαναλεω μας κανετε πιο δυνατους....

Η φυλακη ρε λαμογια ειναι για τους πραγματικους εγκληματιες..Ειναι για τους βιαστες ,τους φονιαδες,ειναι για τους παιδεραστες που βιαζουν και κακοποιουν μικρες ψυχες,και οχι για οπαδους...

Νομιζετε οτι τωρα που θα μπουν φυλακη εξαλειψατε την βια στα γηπεδα.....Ποσο γελασμενοι ειστε...
Μαθετε οτι με την φυλακιση δημιουργεις αυτοματα ενα αισθημα αδικιας σε αυτα τα παιδια,αλλα και σε ολους τους οπαδους οταν τους αντιμετωπιζετε σαν πολιτες β'κατηγοριας που το μονο τους ''αμαρτημα'' ειναι οτι ειναι καψουρες με την ΠΑΟΚΑΡΑ....

Θελετε να τιμωρησετε αυτους που νομιζετε οτι διεπραξαν καποιο αδικημα?Βαλτους να δουλεψουν καπου υποχρεωτικα,βαλτους μεγαλο χρηματικο προστημο..ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΗ..........Τα εχουμε ισοπεδωσει ολα...Οι φυλακες Διαβατων ειναι γεματες πια...

Πριν γινουν οι γαμωολυμπιακοι αγωνες εδω στην Ελλαδα σας η κυρια Αγγελοπουλου απο τα πυροτεχνηματα και τους πυρσους εκαψε μια εκταση δασους....Πρασινο,οξυγονο.....Της κλασατε αυτα που δεν εχει...Καμια κινητοποιηση απο κανεναν,καμια συλληψη,καμια παραπεμψη πουθενα...

Και ο αδελφος μας κουβαλουσε εναν πυρσο που ουτε καν ειχε προλαβει να αναψει,και του στερησατε 3 μηνες απο την ελευθερια του...

Αυτη ειναι η καταντια της ελληνικης ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ....Τωρα μπορουμε να κυκλοφορουμε ελευθεροι στους δρομους αφου πιασατε τα ''τερατα''.....

Μπατσοι γαμιολες οτι και να κανετε ,Γαμημενε ορφανε που πινεις στην υγεια των παιδιων ,γαμω τα σπιτια σας γαμω ενα πραγμα να ξερετε...

Η ΑΔΙΚΙΑ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ......να ειστε προετοιμασμενοι.......ΓΙΑ ΟΛΑ........

ΛΑΜΟΓΙΑ......ΜΠΙΝΕΔΕΣ.....ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...

Offline cosmopaok

• Αποστολή
  • **

ΛΑΜΟΓΙΑ......ΜΠΙΝΕΔΕΣ.....ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ...

φοβού τους Δαναούς και δώρα φέροντας

▒▓█▀▄▀▄▀Π▄▀▄Α▀▄▀Ο▄▀Κ▄▀▄▀▄▒

Offline Vorious

• Αλλαγή
αυτο, για να δουμε:
1. με ποση χαρα και ζηλο εφαρμοζουν το νομο-εμετο ΣΤΟΥΣ "ΜΗ ΕΧΟΝΤΕΣ" οι μονιμως αδικημενοι μισθολογικα, "περηφανοι" ελληνες δικαστες
2. τα δυο μετρα και δυο σταθμα. (οχι οτι θελω να μπαινουν φυλακη οπαδοι αλλων ομαδων, αλλα αυτο το "αλλο με ΠΑΟΚτσηδες και αλλο με αλλους ειναι ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ"
3. και κατι αλλο που επισημανθηκε και προηγουμενως ειναι η ΠΑΡΟΥΣΙΑ των ΜΑΤ. Αν ολο αυτο το στρατο που στελνετε εναντιον των ΠΑΟΚτσηδων τον στελνατε για την περιφρουρηση της κοινωνιας θα ημασταν σε μικροτερο χαλι απ οτι τωρα. Ουστ υποκριτες

Υ.Σ. το λεω κι ας προκαλεσω. ειμαστε πολλοι λιγοι παρτε το χαμπαρι: ορφανος, ιωαννιδης, ακομα και φλωριδης θα ΞΑΝΑΒΓΟΥΝ χαλαρα στη θεσσαλονικη

http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10536&subid=2&tag=7833&pubid=1877374

Σκληρές καταδίκες

Βαριές ποινές επέβαλε το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης στους συλληφθέντες για τα επεισόδια που έγιναν πριν και μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό. Από τις πέντε υποθέσεις που εκδικάστηκαν μόνο ο ένας κατηγορούμενος αθωώθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων.

Στους τρεις που κατηγορούνταν για ρίψη αντικειμένων (πέτρες και μπουκάλια σε βάρος αστυνομικών, αλλά και της αποστολής του Ολυμπιακού) επιβλήθηκε ποινή οκτάμηνης φυλάκισης χωρίς αναστολή και στον τέταρτο, γιο ιερέα, πάνω στον οποίο βρέθηκαν πυρσοί, ποινή φυλάκισης τριών μηνών. Ο ένας από τους συλληφθέντες ομολόγησε ότι πέταξε μια πέτρα στο λεωφορείο που μετέφερε την αποστολή του Ολυμπιακού και τιμωρήθηκε με οκτώ μήνες φυλάκισης, ενώ η ίδια ποινή επιβλήθηκε και στον μεγαλύτερο σε ηλικία κατηγορούμενο (57 χρόνων), ο οποίος δεν περίμενε την έκδοση της απόφασης και αποχώρησε νωρίτερα από τα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

Κατέρρευσε μια μητέρα
Κατά τη διάρκεια των καταθέσεων η μητέρα ενός εκ των κατηγορούμενων κατέρρευσε λίγο μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής της και χρειάστηκε η συνδρομή των οπαδών προκειμένου να της προσφερθεί λίγο νερό, ενώ οι ίδιοι ήταν εκείνοι που την έβγαλαν υποβασταζόμενη εκτός της αίθουσας.

Αυστηρές οι προτάσεις του εισαγγελέα
Ο εισαγγελέας της έδρας στην εισήγησή του πρότεινε όχι μόνο την καταδίκη των πέντε εκ των έξι κατηγορούμενων, αλλά ζήτησε οι ποινές να είναι αυστηρές, ενώ μάλιστα πρότεινε να μη ληφθεί υπόψη ο πρότερος έντιμος βίος, καθώς, όπως τόνισε, «μπορεί κάποιοι εξ αυτών κατά τύχη να μην έχουν συλληφθεί για επεισόδια μέχρι τώρα».

Αλλα μέτρα, άλλα σταθμά
Δεν είναι ούτε η πρώτη και δυστυχώς ούτε η τελευταία φορά που γίνονται επεισόδια και συνήθως λείπουν οι καταδίκες. Ολη η Ελλάδα παρακολούθησε μεγάλης έκτασης επεισόδια που έγιναν στην Πάτρα στο φάιναλ φορ του βόλεϊ με οπαδούς του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Ολοι είδαμε σκηνές ακραίων βιαιοτήτων στο Παγκρήτιο στον αγώνα του ΟΦΗ με τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν μάθαμε αν έγιναν τελικά συλλήψεις και πολύ περισσότερο αν υπήρξαν τελικά καταδίκες.

Tρεις ώρες για τις αποφάσεις
Η σύσκεψη του τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης διάρκεσε τρεις ώρες μέχρι να παρθούν οι καταδικαστικές αποφάσεις για τους τέσσερις από τους πέντε κατηγορούμενους. Το δικαστήριο αποσύρθηκε στις πέντε το απόγευμα, με τον πρόεδρό του μάλιστα να δηλώνει ότι οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν μία ώρα μετά. Τελικά οι κατηγορούμενοι και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, που στο μεταξύ είχαν συρρεύσει για συμπαράσταση στα δικαστήρια, άκουσαν τις ποινές λίγο πριν από τις οκτώ το βράδυ. Η όλη διαδικασία ήταν ιδιαίτερα επώδυνη για τους κοντινούς συγγενείς των κατηγορουμένων που βρίσκονταν από νωρίς το πρωί στο Δικαστικό Μέγαρο περιμένοντας την εκδίκαση της υπόθεσης.

Πήγαιναν για αναβολή
Το πρωί όλα έδειχναν πως η δίκη θα αναβληθεί. Δυο από τους κατηγορούμενους ζήτησαν μέσω των συνηγόρων τους την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης, καθώς είχαν εισαχθεί στο νοσοκομείο. Η έδρα του δικαστηρίου όμως έκρινε πως η δίκη θα πρέπει να γίνει κανονικά για τους υπόλοιπους κατηγορούμενους, κάτι που έδειχνε τις αυστηρές διαθέσεις που υπήρχαν από την πλευρά του εισαγγελέα της έδρας. Η δίκη ξεκίνησε το μεσημέρι, με την αίθουσα του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου να είναι κατάμεστη από οπαδούς του ΠΑΟΚ που ήθελαν να παρακολουθήσουν τη δίκη, ενώ έξω από την αίθουσα υπήρχε μια διμοιρία των ΜΑΤ για τον φόβο των Ιουδαίων.
ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα