Μιλησα με την κοπελια του ενος παιδιου που δικαζετε...δυστηχως δεν μπορεσαν να παρουν αναβολη και σημερα..δυστηχως γιατι ηταν ο μονος τροπος να γινει κατι....Αν και υπηρχαν καποια κολληματα 2 απο αυτα τα παιδια δηλωσαν ασθενεια και παλι δεν μπορεσαν να παρουν αναβολη...Και δυστηχως τους χωρισαν οι 5 δικαζονται τωρα και οι αλλοι 2 οταν γινουν καλα...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ γιατι οταν ρωτησα αν εχει κοσμο με ειπε ''ειναι λιγοτεροι και απο την προηγουμενη φορα''....
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ γιατι ΝΤΡΑΠΗΚΑ για ολους μας....
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ γιατι θα ηθελα πολλοι να βλεπανε τον ΠΑΟΚ οπως τον βλεπω εγω με τα δικα μου ματια και τοτε σιγουρα θα νιωθανε οπως νιωθω εγω...
ΛΥΠΑΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ γιατι μολις συνηδειτοποιησα οτι το συνθημα ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ που οταν το φωναζουμε εκτοξευονται οι φλεβες μας στο λαιμο,ΠΛΕΟΝ δεν με αντιπροσωπευει καθολου...
Τελος ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ...που απογοητευσα αυτα τα παιδια γιατι φαινεται οσο και να κινητοποιηθω εγω προσωπικα,οσο και να φωναξω ,οσο και αν γραψω,οσα και αν πω.....δεν μπορω να αγγιζω καμια ''ευαισθητη χορδη'' των ΠΑΟΚτσηδων ''αδελφων'' μας ουτε στο μυαλο ουτε στην καρδια...Αν ειχα αυτην την δυνατοτητα τωρα τα δικαστηρια θα ηταν γεματα...
Ελπιζω και ευχομαι για το καλυτερο.................