Author Topic: O χουντικός νόμος Ορφανού-Ιωαννίδη και η καταπολέμηση του απο τον κόσμο του ΠΑΟΚ  (Read 17179 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Diego-4

• Guest

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Ποιών οπαδών εννοεί ο φίλος ? Το θέμα είναι προσωπικό ... εμάς χτυπάει ο νόμος και μόνο εμάς..

melina

• Guest
"Αδελφέ σε παρακαλώ , μη με ξεχασετε εκεί που θα πάω".

Ότι μπορεί ο καθένας λοιπόν. Μην τους ξεχάσουμε!

rounos

• Guest
ΟΚ,οτι μπορει ο καθενας,το λιγοτερο που μπορουμε να κανουμε.

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ

Ποιών οπαδών εννοεί ο φίλος ? Το θέμα είναι προσωπικό ... εμάς χτυπάει ο νόμος και μόνο εμάς..

Έχεις δίκιο!Άλλωστε αυτό το δείχνουν περίτρανα και οι αριθμοί!
Με διαφορά πρώτοι στις συλλήψεις!! >:(
Παρ'ολα αυτά θύματα του χουντικού νόμου είναι οπαδοί και άλλων ομάδων.
Ενδεικτικά αναφέρω τον οπαδό της αεκ που συνελήφθει και καταδικάστηκε
για την ανάρτηση πανό που ανέφερε ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΟΝ Α(Θ)ΛΗΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΡΦΑΝΟΥ
όπως και τον οπαδό του ηρακλή που συνέλαβε ασφαλίτης ντυμένος παπάς..!!
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Για αυτο και μονο πρεπει ολοι μας να βοηθησουμε ολα αυτα τα παιδια που εκει που βρισκονται ανετα μπορει να ειμασταν εμεις...

Σε ολες τις ομαδες υπαρχουν συλληψεις αλλα αυτο που γινετε με τον λαο του ΠΑΟΚ ειναι απιστευτο...Αυτος ο νομος Ορφανου εχω την εντυπωση οτι ψηφιστηκε μονο για τους οπαδους του ΠΑΟΚ...
Γι αυτο και εμεις αφου δεν μπορουμε να καταατρεψουμε αυτον τον νομο,μπορουμε να τον πολεμησουμε μονο αν ειμαστε ενωμενοι και παντα εκει οταν αδικα αδελφια μας οδηγουνται στα δικαστηρια....
Μια καλη κουβεντα,ενα αγγιγμα στον ωμο,μια ομορφη κουβεντα πιστεψτε με βοηθαει...Περισσοτερο απο οτι φανταζομαστε...
Γι αυτο μια και ολα αυτα δεν στοιχιζουν ουτε χρημα ουτε κοπο,καντε μια βολτα εστω για ενα τσιγαρο απο τα δικαστηρια....
Δωστε θαρρος σε αυτα τα παιδια  με την παρουσια ασς.....
Την Δευτερα ειναι υποχρεωση ολων οσων πιστευουν ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ... να ειμαστε εκει...

Offline savage republic

• Βασικός
Το ζήτημα είναι πολύ πιο σημαντικό από τον Σάντος, τον Μπαλάφα και τα διαρκείας της ΠΑΕ. Ακόμα και από την τραγική κατάσταση του μπάσκετ. Bump up!

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Βρεθηκε στον δρομο μου σημερα η Βουλα Πατουλιδου...Η αληθεια ειναι οτι δεν αντεξα και την μιλησα..
Την ειπα για τα παιδια που δικαζονται την Δευτερα οτι οτι και να εκαναν πρεπει να ειμαστε ολοι εκει,οτι τα παιδια δεν ειναι χουλιγκανς και δεν πρεπει να τους φερθουν ετσι...
Την ζητησα να μιλησει με την παε να στειλουν καποιον εκπροσωπο ειτε απο την παε ειτε απο τον δικο της κυκλο ξερω γω?
Την ενημερωσα οτι δεν ζηταμε λεφτα απο κανεναν αυτα ειναι δουλεια του λαου,των αδελφων....
Δικη τους δουλεια ειναι να υπαρχουν ατομα στα δικαστηρια μονο για ηθικη υποστηριξη και τιποτα περισσοτερο...Της θυμησα οτι ειναι ΠΑΟΚ και αυτο δεν πρεπει να το ξεχασει οσο και αν ζει...
Η αληθεια ειναι οτι παραξενευτηκε...και εντυπωσιαστηκε ποσο ενωμενος μπορει να ειναι ο λαος του ΠΑΟΚ μεταξυ τους...
Υποσχεθηκε οτι θα μιλησει και με την παε ....
Δεν ξερω αν θα το κανει ,εχω μαθει να μην πιστευω τοσο ευκολα τους ανθρωπους....
Το χρεος μου ομως το κανω καθημερινα για αυτα τα παιδια και ετσι μπορω τουλαιχιστον να κοιμαμαι ησυχη...

Diego-4

• Guest
Μπράβο σε όλους μας ... οι καταθέσεις στον λογαριασμό είναι 0 ευρώ..

Μόνο ο Billys εβαλε λεφτά εχθές και πιθανόν δεν ενημερώθηκε ακόμα..

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Χθες το βραδυ ηρθαν στο σπιτι μου για καφε ο diego μαζι με το ενα παλικαρι που θα δικαστει την Δευτερα και αντιμετωπιζει πιο βαριες κατηγοριες απο ολους μας,και ηρθε μαζι και η κοπελια του...
Περιττο να σας πω οτι εχει στηθει ενα πολυ καλα οργανωμενο σκηνικο στο ματς με τον γαυρο και εμεις φυσικα πεσαμε μεσα.Και φυσικα αναφερομαι στους μπατσους,στους ασφαλιτες και σε ολα τα σκηνικα που δυστηχως ολοι μας νιωσαμε στο πετσι μας...
Ειδα πιο πανω το ποστ του diego οτι κανεις δεν εβαλε λεφτα στο λογαριασμο και δεν βγαζω και τον εαυτο μου απεξω μην παρεξηγηθουμε...(ασχετα αν την δευτερα πρωι πρωι θα παω να καταθεσω λεφτα)..
Κανεις βεβαια δεν ειναι υποχρεωμενος να βαλει με το ζορι το χερι στην τσεπη,κανεις δεν ειναι υποχρεωμενος να νιωσει την πικρα και υποσυνηδειτα τον φοβο που νιωθουν  αυτα τα παιδια ασχετα αν το κρυβουν καλα μεσα τους..

Αυτο που θα πρεπει ομως ολοι να σκεφτουμε καθαρα ειναι οτι εδω δεν μιλαμε για τα διαρκειας των play off,δεν μιλαμε για μια γνησια μπλουζα απο την μπουτικ,δεν μιλαμε για ημερολογια και φουτερ των συνδεσμων....Μιλαμε για την ελευθερια καποιων παιδιων,μιλαμε για την στερηση του ιδιου του ηλιου που τοσο εμεις τον εχουμε δεδομενο οτι θα αντικρυσουμε απο το πρωι...
Με την δικη μας βοηθεια ομως μπορουμε να κατορθωσουμε πολλα.Προς Θεου δεν θα μπορεσουμε να τους χαρισουμε τις ακτινες του ηλιου μεσα στο σκοταδι,μπορουμε ομως να τους χαρισουμε λογια παρηγοριας,λογια συμπαραστασης και οικονομικη στηριξη..Βοηθειες ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΕΣ...

Και για καποιους που δυσκολα πειθονται,να τους πω μονο οτι καλα καθεστε στον καναπε σας και σερφαρετε στο ιντερνετ,καλα κανετε κ τρεχετε να ενημερωσετε τον κοσμο για κατι που εγινε στην παε,καλα κανετε και ανταλασετε αποψεις,αλλα δεν φτανει μονο αυτο...Εχουμε απιστευτη δυναμη στο να κανουμε πραγματα για τους αλλους κ να βοηθησουμε που αν το συνηδητοποιουσαμε θα τρομαζαμε..

Ενα απο τα παιδια την Πεμπτη που ειμασταν στα δικαστηρια μολις τον σηκωσε η δικαστινα να μιλησει τα εχασε....Και τα εχασε ξερετε γιατι?Γιατι ο μαλακας ο δικηγορος του 10 λεπτα  πριν ξεκινησει η δικη τον παρατησε για 600ευρω.Το παλικαρι δεν εχει τους γονεις του κοντα του και ζει μονο με την γιαγια του..Και επειδη δεν ειχε 600ευρω να πληρωσει τον καραγκιοζη ,αυτος τον παρατησε συξηλο πριν την δικη και εφυγε....Και ελατε εσεις να μου πειτε οτι αυτο το παλικαρι δεν χρειαζετε την βοηθεια μας...

Το αλλο το παλικαρι τον διωξανε απο την δουλεια πριν ακομα αποφασισει ο ιδιος ο νομος γι αυτον...Νοσηλευτης ειναι και αντι να τον κρατησουν κοντα τους μια και εχει την δυνατοτητα να βοηθησει κοσμο στα θεματα υγειας,τον εστειλαν αδιαβαστο...

Ο αλλος?
Ο αλλος μαγκες ειναι μελος του φορουμ ασχετα αν δεν πολυγραφει αλλα παρακολουθει.Μαχημο ΠΑΟΚτσακι και μην αρχισει να στελνετε πμ ποιος ειναι και ποιος δεν ειναι απαντησεις δεν προκειται να δωθουν για ευνοητους λογους.Ειπαμε ολα παρακολουθουνται μην παμε να κανουμε καλο και κανουμε κακο...Οποτε αντι να ψαχνετε ποιος θα μπορουσε να ειναι πατε το πρωι και βαλτε εστω και 10 γαμημενα ευρω στον λογαριασμο...

Δεν ειχα σκοπο να κατσω να γραψω τι παιζει με αυτα τα ατομα αλλα επειδη ο καλος στον εγκεφαλο μια ζωη θα υπαρχει και μερικοι πρεπει να δουν και να ακουσουν πραγματα για να ευαισθητοποιηθουν,γι αυτο το λογο γραφτηκαν ολα αυτα...

Διοχετευστε λοιπον την ενεργεια σας σε σωστα πραγματα, συμβαλετε ολοι στην προσπαθεια που γινετε και φερτε και το σωμα σας μεχρι τα δικαστηρια την Δευτερα...

Υπογγλωσιε,ενα πραγμα με στεναχωρει και ενα πραγμα με ευχαριστει με την παρτυ σου...

Με ευχαριστει που εστειλες λεφτα στον λογαριασμο και ειλικρινα μπραβο σου αδελφε..
Και δυστηχως με στεναχωρει που ΕΣΥ που εισαι χιλιομετρα μακρυα βοηθησες απο τους πρωτους και δυστηχως και βαζω και τον εαυτο μου μεσα ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ...
Μπραβο Βασιλη ειλικρινα...
« Last Edit: April 14, 2009, 10:55:13 by BillYpoglwssioS »

LoGotHeTiS

• Guest
Την κυριακή πριν τον αγώνα να πούμε μια συνάντηση στον σύνδεσμο στην Τούμπα για να δωθούν κάποια λεφτά?Όσα μπορεί ο καθένας?

Γιατί πχ εγώ δεν μπορώ με τίποτα να φύγω από την δουλειά πρωινές ώρες να πάω στην τράπεζα.. (αρχή ακόμη στην δουλειά κτλ)..Ίσως το ίδιο πρόβλημα να το έχουν και άλλοι.

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Αν σας βολευει και ετσι κανενα προβλημα...Μιληστε συννενοηθητε και εδω ειμαστε...

Offline PAOK_Piraeus

• Αποστολή
  • **
Απ: O χουντικός νόμος Ορφανού-Ιωαννίδ_
« Reply #271 on: March 20, 2009, 15:32:01 »
Αν καποιος απο τους Αθηναιους εχει θεμα σαν του logotheti, ας με παρει ενα τηλεφωνο (οχι πμ, δεν θα μπω σ/κ), εχω Μαρφιν κοντα στην δουλεια μπορω να πεταχτω την Δευτερα και θα την βρουμε μετα την ακρη.
"Κάποια πράγματα στην ζωή δεν εξαγοράζονται με τα χρήματα. Αυτό που ζω στον ΠΑΟΚ δεν έχει τιμή."

rounos

• Guest
Θα γινει καποια συναντηση πριν το ματς την Κυριακη? Η' εστω αν γινετε να συναντηθουμε για ενα λεπτο,μονο και μονο για να δωσουμε καποια λεφτα? 19.00 στον συνδεσμο Τουμπας μπροστα ειναι καλα?

Offline KATISI4

• Αλλαγή
Κανονιστε ρε παιδια ποιοι θελετε να δωσετε χρηματα και να κλεισουμε αυριο ενα ραντεβου εκει στον συνδεσμο της Τουμπας να τα παρουμε και να παμε να τα βαλουμε δευτερα πρωι πρωι στην τραπεζα.μιληστε οσοι θελετε και δεν εχετε την δυνατοτητα να τραβιεστε στην τραπεζα κλειστε ενα ραντεβου μαζεψτε φραγκα και στειλτε πμ η τα λεμε και απο δω

Offline disorder

• Αποστολή
  • **
    • 4-10-1999 ÁÄÅÑÖÉÁ ÆÅÉÔÅ
Όποιον δε τον βολεύει το ωράριο των τραπεζών
μπορεί αν θέλει να περάσει απ το σύνδεσμο της 4.
Μαζεύουν και κει τα παιδιά χρήματα γι αυτό τον σκοπό.
ΟΜΑΔΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ, ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ ΚΑΜΑΡΙ

rounos

• Guest
Το ξερω Αρνεα,απλως ηθελα σαν παρεα απο δω να μαζευομασταν.Τελος παντων,το κουραζουμε,αρχικα λεμε για Κυριακη 19.00 ΕΞΩ απο τον συνδεσμο Τουμπας -στην εισοδο στα καγκελα- και μετα μιλαμε τηλεφωνικα με Κατισι,Ντιεγκο και παραδιδουμε τα λεφτα.Αν καποιος εχει προβλημα με μερος,ωρα,μερα,μου στελνει ΠΜ να τον βρω αλλη στιγμη π.χ. Σαββατο κλπ.....

1.ρουνος

rounos

• Guest
Απ'οτι φαινεται σημερα μονος μου θα ειμαι,οποτε ακυρο....καλη επιτυχια στα παιδια αυριο,ολα να πανε καλα και κουραγιο αδερφια.

blackterror4

• Guest
μακαρι αυριο να μαστε αρκετοι μονο και μονο για να αισθανθουν τα αδερφια μας οτι ειμαστε κοντα τους και ολα να πανε καλα