Neapolitis με παρεξήγησες, ούτε παπαρολόγο σε είπα (ήμουν ξεκάθαρος ότι μιλούσα για τους διάφορους στο ίντερνετ), ούτε είπα πουθενά ότι δε σέβεσαι τον Πανελλήνιο και ότι λες πως έχει υπαλληλική σχέση. Αντίθετα, η γνώμη των αδερφών μετράει πάντα.
Και εγώ πήρα πιο πολύ αφορμή από αυτό που είπες παρά απαντούσα, πλην εξαιρέσεων, σε όσα είπες εσύ προσωπικά. Αυτό το λέω γιατί με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα και έχει συζητηθεί επίσης πολύ, το πώς ορίζεται η βοήθεια και σε ποιο επίπεδο, για αυτό ήθελα να διαλυθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση γύρω από το θέμα.
Νομίζω ότι εξήγησα πιο πάνω υπερ-αναλυτικά το πώς εννοώ εγώ το "κάντε κάτι για τους φυλακισμένους".
Baron, δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ περί δικαιοσύνης, μόνο που κάνεις το κλασσικό λάθος (κατά την αποψή μου) που κάνεις συχνά: μπερδεύεις σε μεγάλο βαθμό, γιατί σε κάποιο βαθμό πράγματι μοιάζουν, την κοινωνία με τον ΠΑΟΚ. Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή μπορούν να γίνουν "δυναμικές" ενέργειες και να βγουν τα παιδιά από τη φυλακή με άλλον τρόπο πλην της δικαιοσύνης, τότε τι να σου πω...
ok φίλε μου συζήτηση κάνουμε,απλά αυτό το θέμα είναι κάτι που πραγματικά με στεναχωρεί γι αυτό και είμαι τόσο αυστηρός ειδικά με αυτόν τον τεράσατιο σύνδεσμο που είναι μία από τι τελευταίες μου ελπίδες.
Και γενικότερα θεωρώ ότι η χειρότερη προίκα που μα άφησε ο παλιόπουστας είναι αυτό ακριβώς, η αντιλειψη του οπαδού και ειδικά του νεότερου να περιμένει βοήθεια όλων των τύπων από την ΠΑΕ.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω ο Πανελλήνιος να αλλοτρειωθεί και αυτός με αυτην την αρώστεια.