Author Topic: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών  (Read 55513 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline the_screwdriver4

• Αποστολή
  • **
Απ: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών
« Reply #600 on: March 24, 2013, 11:50:03 »
Σεβομαι τον πανελληνιο και συμφωνω με την ανακοινωση του

ΑΛΛΑ με την σταση μας τοσο καιρο εχουμε χασει το δικαιωμα να ζηταμε στηριξη απο παε η αλλους.

οταν κανεις πορεια 300 ατομων ποιος περιμενει να νοιαστει???
ΣΙΓΑΛΑ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙ ΦΑΕ ΠΑΤΑΤΑΚΙ

baron

• Guest
« Reply #601 on: March 24, 2013, 11:57:34 »
Baron, δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ περί δικαιοσύνης, μόνο που κάνεις το κλασσικό λάθος (κατά την αποψή μου) που κάνεις συχνά: μπερδεύεις σε μεγάλο βαθμό, γιατί σε κάποιο βαθμό πράγματι μοιάζουν, την κοινωνία με τον ΠΑΟΚ. Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή μπορούν να γίνουν "δυναμικές" ενέργειες και να βγουν τα παιδιά από τη φυλακή με άλλον τρόπο πλην της δικαιοσύνης, τότε τι να σου πω...

Μην πεις τίποτα. Όπως βλέπεις και εγώ αποφεύγω να πω pies ενέργειες είναι αυτές που θα έφερναν αποτέλεσμα.

Το κατά ποσο είναι λάθος το μπέρδεμα ΠΑΟΚ-κοινωνίας το αφήνω -off topic.

Σε κάθε περίπτωση κλείνουν δωδεκάμηνο τα παιδιά. Πλην δικαιοσύνης αναζήτηση εμενα μου φαίνεται λογικό. Εάν όχι λογικό τότε παρανοϊκός μονόδρομος

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #602 on: March 24, 2013, 11:58:01 »
Neapolitis με παρεξήγησες, ούτε παπαρολόγο σε είπα (ήμουν ξεκάθαρος ότι μιλούσα για τους διάφορους στο ίντερνετ), ούτε είπα πουθενά ότι δε σέβεσαι τον Πανελλήνιο και ότι λες πως έχει υπαλληλική σχέση. Αντίθετα, η γνώμη των αδερφών μετράει πάντα.  
Και εγώ πήρα πιο πολύ αφορμή από αυτό που είπες παρά απαντούσα, πλην εξαιρέσεων, σε όσα είπες εσύ προσωπικά. Αυτό το λέω γιατί με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα και έχει συζητηθεί επίσης πολύ, το πώς ορίζεται η βοήθεια και σε ποιο επίπεδο, για αυτό ήθελα να διαλυθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση γύρω από το θέμα.
Νομίζω ότι εξήγησα πιο πάνω υπερ-αναλυτικά το πώς εννοώ εγώ το "κάντε κάτι για τους φυλακισμένους".
Baron, δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ περί δικαιοσύνης, μόνο που κάνεις το κλασσικό λάθος (κατά την αποψή μου) που κάνεις συχνά: μπερδεύεις σε μεγάλο βαθμό, γιατί σε κάποιο βαθμό πράγματι μοιάζουν, την κοινωνία με τον ΠΑΟΚ. Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή μπορούν να γίνουν "δυναμικές" ενέργειες και να βγουν τα παιδιά από τη φυλακή με άλλον τρόπο πλην της δικαιοσύνης, τότε τι να σου πω...

ok φίλε μου συζήτηση κάνουμε,απλά αυτό το θέμα είναι κάτι που πραγματικά με στεναχωρεί γι αυτό και είμαι τόσο αυστηρός ειδικά με αυτόν τον τεράσατιο σύνδεσμο που είναι μία από τι τελευταίες μου ελπίδες.
Και γενικότερα θεωρώ ότι η χειρότερη προίκα που μα άφησε ο παλιόπουστας είναι αυτό ακριβώς, η αντιλειψη του οπαδού και ειδικά του νεότερου να περιμένει βοήθεια όλων των τύπων από την ΠΑΕ.
Σε καμία περίπτωση δεν θέλω ο Πανελλήνιος να αλλοτρειωθεί και αυτός με αυτην την αρώστεια.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #603 on: March 24, 2013, 22:36:17 »
catala χαιρομαι πολυ που σε εχω αθηνεζο αδερφο...γιατι ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ειναι λιγοι....

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #604 on: April 10, 2013, 22:37:03 »
Αδερφια ειμαι νεος στο φορουμ και μενω αθηνα,θελω να ερθω σε επαφη με τον ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ για να παρω κανα μπλουζακι να δουμε καναν αγωνα και γενικα να γνωρηστουμε :) Υπαρχει περιπτωση να μου πει καποιος διευθυνση η εστω ενα τηλ?Γιατι πηγα ομονοια στα τυφλα και δε βρηκα τιποτα!

Offline kainsta

• Αποστολή
  • **
« Reply #605 on: April 11, 2013, 01:01:25 »
ρε παλικαρι τι πινεις???ελεος
Ο σαλπι(γιδης) πανω απ΄ολα

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #606 on: April 11, 2013, 01:29:21 »
Πινω κοκτειλ "μαυρο" με αλκοολ.Δε κανω πλακα.ρωτησες-σου απαντησα

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #607 on: April 11, 2013, 02:19:36 »
φιλε μου προτο σου ποσταρισμα για τον πανελληνιο δεν το βρισκουμε σωστο παρα πολλοι απο το φορουμ.
απλα παρα πολυ θα στην πουν γιατι ρωτας...

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #608 on: April 11, 2013, 03:44:39 »
Γιαυτο κ εγω προτεινα εναλλακτικους τροπους επεικοινωνιας οπως το τηλ.αλλα οι προκατηλημενοι... Δεν πειραζει δε καιγομε κιολας,μημε περασετε κ για αλλοθρησκο.Απλα ειναι δυσκολο να εισαι ΠΑΟΚ εδω κάτω.

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #609 on: April 11, 2013, 21:28:17 »
Πιες γάλα.

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #610 on: April 11, 2013, 21:32:10 »
Μπα δε γινετε περνω στεροειδη και δε κανει.

Offline biv

• Global Moderator
  • Βασικός
« Reply #611 on: April 11, 2013, 21:39:26 »
Ελα κοφτε το με τις ειρωνιες.. λοιπον οπως σου ειπε ο μπλαξτερ ειναι τουλαχιστον υποπτο να γραφεσαι στο σαιτ και την ιδια μερα να κανεις 1ο ποστ για το που ειναι ο Πανελληνιος.. υπαρχουν αρκετοι εδω μεσα απο τον Πανελληνιο θα την βρεις την ακρη αν οντως το θες

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #612 on: April 11, 2013, 22:28:19 »
οκ ευχαριστω.ειναι υποπτο γιαυτο δεν επεμεινα,εχεις δικιο οτι ακουγετε καπως.

Offline PRAKTORINOS

• Αποστολή
  • **
« Reply #613 on: April 13, 2013, 10:24:51 »
Κάτι που εντόπισαν οι κεραίες μου και σκέφθηκα να το επισημάνω.

Τις πολύ τελευταίες μέρες έχει... τύχει κι αλλού
να ψάχνονται για "τρόπους επικοινωνίας" με τον Πανελλήνιο
και κατά σύμπτωση από νέα μέλη φόρουμς.

Οσοι έχουν επαφή με τους φύλακες ας μεταφέρουν τη γνώση.

http://postimg.org/image/anmspt2ur/

Offline spinos_4

• Αλλαγή
« Reply #614 on: April 13, 2013, 12:10:20 »
ο πανελλήνιος δεν είναι κρυφός σύνδεσμος..
όσο για το αν ρωτάει κανένας αλλόθρησκος δεν νομίζω αυτοί που asxolounte apo τους συνδέσμους του γαύρου τις αεκ και του βάζελου να μην ξέρουν που είναι...
PAOK-Hersonissos (Kriti)

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #615 on: April 13, 2013, 12:13:38 »
ΕΓΩ ΞΈΡΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ NΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΕΙ. ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ...

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #616 on: April 13, 2013, 21:13:20 »
Πολυ σωστος ο spinos.Λετε να μην ξερουν οι γαυροβαζελοχανουμια π ειναι ο συνδεσμος?Eνταξει ειπαμε αφου παρεξηγειται το θεμα δεν με απασχολει ουτε κ εμενα.Δε θα χαλασουμε και τις καρδιες μας.ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΣ ΟΜΩΣ.Εχω τουλαχιστον το δικαιωμα να τρεξω μεχρι χαλκιδα στο συνδεσμο μας να δω κανα ματσακι με τα αδερφια?αλλα με τη βενζινη στο 1,7...... :-( Τεσπα παιδες επειδη παρεξηγηθηκε το ενδιαφερον μου αποσυρω την ερωτηση μου.αλλα ξαναλεω παρακαλω να μη με χαρακτιριζετε αλλοθρησκο ειναι σα βρισια για μενα και χειροτερο.

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #617 on: April 13, 2013, 21:35:36 »
Ρότα τότε κάναν αδελφό από χαλκίδα, όλο και κάποιος θα έχει επαφές με τον ΣΦ, απλά τα πράγματα
working class hero

Offline blaxter4

• Αποστολή
  • **
« Reply #618 on: April 13, 2013, 21:40:40 »
σου μιλησα προχτες στο live αλλα δεν μου απαντισες.δεν θα σε παρω και απο το χερι αδερφε να σε βαλω και μεσα στον σ.φ.
οποιος θελει την ακρη του την βρισκει οπως και ολοι που ερχονται απο πανω μας βρισκουν

Offline anissoropos4

• Αποστολή
  • **
« Reply #619 on: April 13, 2013, 22:16:21 »
Tωρα μιλαμε σωστα ρε μαγκες.Εξαλου και εγω δε ξερω απο Σ.Φ και τετοια,κανα ματς και καμια εκδρομα Σαλλονικα και να μην ειμαι μονος μ γουσταρω.Thanks αδερφια