Author Topic: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών  (Read 54686 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline kolasi

• Αποστολή
  • **
Απ: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών
« Reply #900 on: January 20, 2018, 11:55:21 »
Ρίγος γιa τους ναύτες τις ναυαρχίδας!

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #901 on: February 04, 2018, 12:46:52 »
Ο Πανελλήνιος Σ.Φ. Π.Α.Ο.Κ. Αθηνών ξεκαθαρίζει πως στέκεται μακριά από οποιαδήποτε πολιτική ιδεολογία και βάζει πάντοτε μπροστά το καλό του Π.Α.Ο.Κ. και του οπαδικού μας κινήματος.

Offline memts

• Αποστολή
  • **
« Reply #902 on: February 05, 2018, 11:26:49 »
τι γινετε ρε παιδια? σε αλλο κοσμο ξυπνησα;
η σελιδα του πανελληνιου στο facebook που στον πουτσο πηγε?
τι εγινε ρε παιδια ξανα

Πολλες φορες προσπαθησα μ'αυτα τα γαμημενα , αντι να βγουν στα χειλη μου ΣΦΗΝΩΝΟΥΝ στον αυχενα....

Offline kissmyarrow

• Content Team
  • Αποστολή
« Reply #903 on: February 05, 2018, 11:48:07 »
1926.gr Ο συνδεσμος αποφασισε να την κατεβασει και θα εκφραζεται, οταν θελει, μεσω του 1926.
ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ... ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ

Offline Federacion

• Κερκίδα
  • *
« Reply #904 on: February 05, 2018, 12:01:13 »
Πάντως έχει αποδείξει τι αξίζει αυτός ο σύνδεσμος και παρότι δεν μου άρεσε η τελευταία του ανακοίνωση ελπίζω ότι στο μέλλον θα επανέλθει στα καλύτερα!

Offline fetos4

• Κερκίδα
  • *
« Reply #905 on: February 05, 2018, 23:11:23 »
τι δεν σου αρεσε?
ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΓΑΜΩ ΤΗΝ εθνικη

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #906 on: February 06, 2018, 00:24:34 »
Εντάξει φίλε είναι αυτό καπως αυτό που κράζαμε... το νο πολιτικα

Offline Federacion

• Κερκίδα
  • *
« Reply #907 on: February 06, 2018, 14:08:32 »
Εντάξει φίλε είναι αυτό καπως αυτό που κράζαμε... το νο πολιτικα

ακριβώς αυτό..

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #908 on: February 06, 2018, 14:40:35 »
Σιγά ρε φίλε γελάσαμε μας πήραν τα δάκρυα  Επειδή το έγραψα από κινητό να στο γραφτώ τώρα να το καταλάβεις έξυπνε. Είναι αυτό που κάπως κράζαμε το νο πολιτικά.

Offline TheKingOfNothing

• Αποστολή
  • **
« Reply #909 on: February 06, 2018, 17:45:58 »
Παίζει να μην το έγραψε ειρωνικά ο Φεντερασιόν =Ρ

Γενικά είμαι πολύ εκτός χώρου (και χορού) οπότε σίγουρα κάτι χάνω, αλλά μέχρι τώρα είδα τον Πανελλήνιο να μην συνυπογράφει την νο πολίτικα ανακοίνωση των 1926.γρ ώστε να βγάλει μία νο πολίτικα ανακοίνωση μίας σειράς και να κλείσει τη σελίδα στο φμπ ώστε όποτε θέλει να εκφράζεται μέσω του 1926.γρ, ναι;

Ομολογώ πως δεν καταλαβαίνω. https://i.imgur.com/MJ0kuwj.jpg

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #910 on: February 06, 2018, 17:52:29 »
και ουτε προκειται να καταλαβετε, απλα μην βλεπετε παντου φαντασματα..

η σελιδα επισης δεν εχει καμια σχεση με το ενα κ το αλλο

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #911 on: February 06, 2018, 20:31:45 »
Πανελληνιος δεν εχει ν αποδειξει κατι σε κανεναν,προφανως ειχαν καποιο σκεπτικο και καποιο λογο τα παιδια και την βγαλαν..το σεβομαστε  και παμε παρακατω
υγ: Δεν ειναι αναγκη να σχολιαζουμε τα παντα  ;)

Offline LOndrezos

• Αποστολή
  • **
« Reply #912 on: February 06, 2018, 22:18:17 »
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λογοδοτήσει ο ΠΣΦΠ γιατί κατέβηκε η σελίδα κτλ. Προφανώς υπάρχει κάποιος λόγος. Το No politica περάστε μια βόλτα να σας το διευκρίνίσουν τα παιδιά εκεί.

Offline t.b

• Αλλαγή
« Reply #913 on: February 06, 2018, 22:27:39 »
Μ αυτήν την λογική θα μπορούσαμε να πούμε τα ίδια για την νο πολιτικά ανακοίνωση των άλλων.... αλλά καλά κάναμε και τους σκίσαμε.
Απλά σε μένα μου έκατσε κάπως.... οκ είμαστε σε τόσο κρίσιμο σημείο στην χρόνια που αυτά τα θέματα πρέπει να κλείνουν κατευθείαν για την ώρα.

και μιλάμε είμαι άτομο που συμφωνώ 100% με τις αποψεισ του πανελλήνιου, για να μην έχουμε καμία παρεξήγηση με κανέναν οξύθυμο.

Όσο για την σελίδα στο φβ δεν με νοιάζει. Ας κάνουν ότι θέλουν τα παλικάρια, οι επαλξεις έτσι και αλλιώς δεν είναι στα σοσιαλ.

Offline kaisaras

• Αποστολή
  • **
« Reply #914 on: February 06, 2018, 23:55:05 »
κατ αρχην ο σφ τη συγκεκριμενη ανακοινωση δεν την συνυπεγραψε...

περάστε από εκεί όσοι μπορείτε..  και διαπιστώστε κάποια πράγματα...

απλα πραγματα...

Offline gianniwths4

• Αλλαγή
« Reply #915 on: February 07, 2018, 07:20:20 »
Επειδή έχουμε περάσει απο εκεί,επειδή σε αυτον τον συνδεσμο εγω εχω γνωρίσει αδέρφια ουτε να σχολιάσω ηθελα εδω μεσα ουτε τιποτα.αλλα δεν χρείαζεται μια δημοσίευση ανακοίνωση πειτε το οπως θελετε που εκφράζει το no politica να την καλύπτουμε πισω απο το τι μπορεί να συμβαίνει μεσα σε εναν συνδεσμο.η ανακοίνωση αυτο εκφράζει δεν χρειάζεται να το κρύβουμε.και στον πανελλήνιο να ερχόμουν αυριο αυτο θα έλεγα.και σορρυ κιολας επειδή οπως προειπα εχω αδέρφια απο εκεί αν μιλαγα μαζι τους αυτο θα μου λεγανε οι ιδιοι δεν θα χρειαζόταν να το αναφερω εγω...

Και ξανασορρυ αλλα αυτα δεν τα βγαζω απο το λιγοστό μυαλό μου,το δικαίωμα να τα λεω μου το χουν δωσει τα αδέρφια μου απο τον πανελλήνιο...

Offline Federacion

• Κερκίδα
  • *
« Reply #916 on: February 07, 2018, 09:28:30 »
Μ αυτήν την λογική θα μπορούσαμε να πούμε τα ίδια για την νο πολιτικά ανακοίνωση των άλλων.... αλλά καλά κάναμε και τους σκίσαμε.
Απλά σε μένα μου έκατσε κάπως.... οκ είμαστε σε τόσο κρίσιμο σημείο στην χρόνια που αυτά τα θέματα πρέπει να κλείνουν κατευθείαν για την ώρα.

και μιλάμε είμαι άτομο που συμφωνώ 100% με τις αποψεισ του πανελλήνιου, για να μην έχουμε καμία παρεξήγηση με κανέναν οξύθυμο.

Όσο για την σελίδα στο φβ δεν με νοιάζει. Ας κάνουν ότι θέλουν τα παλικάρια, οι επαλξεις έτσι και αλλιώς δεν είναι στα σοσιαλ.

Φιλε t.b. καθόλου ειρωνικά δεν έκανα το προηγούμενο σχόλιο. Συγγνώμη αν παρεξηγήθηκα. Ισα ισα που συμφωνώ σε όλα αυτά που γράφεις.

Offline scouser4

• Αλλαγή
« Reply #917 on: February 27, 2018, 19:59:37 »
ÐáñáöñÜæïíôáò ðáãéùìÝíç ãñáììÞ ôïõ ÓõíäÝóìïõ ìáò, êÜðïéïé óêïðßìùò ðáñåñìÞíåõóáí êáé ôçí óéùðçñÞ ìå ôïðïèÝôçóç áóôåñßóêïõ èÝóç ìáò óå óõëëïãéêÞ áíáêïßíùóç Ó.Ö. Ð.Á.Ï.Ê. ôçí çìÝñá ìåôÜ ôç äéåíÝñãåéá óõëëáëçôçñßïõ ãéá ôçí Ìáêåäïíßá óôç Óáëïíßêç, áëëÜ êáé ôçí áìÝóùò åðüìåíç áíáêïßíùóÞ ìáò ðïõ óôçí ïõóßá åðéâåâáßùíå ôç èÝóç ôïõ ÓõíäÝóìïõ íá ðáñáìÝíåé ðñïóçëùìÝíïò êáé ëõóóáëÝá ðñïóêåßìåíïò óå ïðïéïíäÞðïôå äçëþíåé õðçñÝôçò ôçò ÉäÝáò ôùí ôåóóÜñùí ãñáììÜôùí. Ðñþôá áð’ üëá, ðÜíù áð’ üëá êáé Ýíáíôé üëùí. ÌáêñéÜ áðü ëïãéêÝò åðéëåêôéêïý no politica, Üññçêôá óõíäåäåìÝíåò ìå Üîïíåò ôá åîùãçðåäéêÜ óõìöÝñïíôá ôùí õðáëëÞëùí ôçò Ôñïýìðáò êáé ôïí Ýëåã÷ï ôùí "ïñãáíùìÝíùí" - ðåëáôåßá êáé åñãáëåßï ðïëéôéêþí ìïñöùìÜôùí áñåóêåßáò ÁõóôñáëïðéèÞêùí, áíáíåþóáìå ìå ôçí ôåëåõôáßá áíáêïßíùóÞ ìáò ôï ìïíáäéêü äüãìá ðïõ áðáñÜâáôá êáé áðáñÝãêëéôá ôçñïýìå óôï ìåôåñßæé ìáò : Åßìáóôå êáé èá åßìáóôå ðÜíôá äßðëá óå ï, ôéäÞðïôå ðñÜôôåé Ð.Á.Ï.Ê.

Êáôüðéí ðñïâëçìáôéóìïý êáé Ýñåõíáò, ðëçñïöïñçèÞêáìå ôüôå – äß÷ùò éäßá Üðïøç – üôé ôá ãåãïíüôá ôçò Libertartia åíäå÷ïìÝíùò íá íáé óêçíïèåôçìÝíá (áðü Üôïìá åêôüò Ð.Á.Ï.Ê.) êáé åíôáãìÝíá óå Ýíá ãåíéêüôåñï óõíôïíéóìÝíï êëßìá áðüðåéñáò åðßèåóçò êáé áõôüêëçôïõ ÷ñåþìáôïò ìåñßäáò ïðáäþí ôïõ Óõëëüãïõ ìáò óå ãíùóôÞ ðïëéôéêÞ ðôÝñõãá. Ôù áõôþ Üëëùóôå åß÷áí åðé÷åéñÞóåé åðéôçäåõìÝíá êáé óôçí åðßèåóç óå ðïñåßá Ðáêéóôáíþí óôï êÝíôñï ôçò ÷áâïýæáò, üðïõ, öÝñïíôåò ïé ßäéïé ãíþóç, ãíùñßæáìå åîáñ÷Þò üôé ï ëáüò ôïõ ÐÁÏÊ äÝ÷èçêå ðñþôïò åðßèåóç êáé áðÜíôçóå áíÜëïãá. Ëõðïýìáóôå áí êÜðïéïé èÝëïõí íá äéåîÜãïõìå åðéôüðéï óõæçôçôéêü öüñïõì áíôáëëáãÞò éäåþí ìå áõôïýò ðïõ ìáò åðéôßèåíôáé ãéá íá ôï ðáßîïõìå êïéíùíéêÜ åõáßóèçôïé (êÜðïéïé íôåìÝê éäåïëüãïé áðïôÜóóáíå ìåôÜ âäåëõãìßáò ôï ïðÜæåéí, áëëÜ äåí êñáôÞèçêáí êáé Ýêáíáí êåñêßäá ìå ïðáäïýò - ôñáìðïýêïõò êáôÜëçøçò – åêåß Ýðáéîå ìïýãêá). Ôçí åõáéóèçóßá ìáò ôçí Ý÷ïõìå áðïäåßîåé ðïëëÜêéò óå üëåò ôéò åêöÜíóåéò ôçò êïéíùíéêÞò æùÞò, ðïãêñüì èá åîáðïëýïõìå õðåñáóðéæüìåíïé ôïí ÄéêÝöáëï, äß÷ùò íá æçôÜìå ðñÜóéíåò êÜñôåò, åèíïôáõôüôçôåò êáé èñçóêåõôéêÜ ðéóôåýù åíáíôßïí êÜèå ðåéñáãìÝíïõ ×ïìåúíß ðïõ íïìßæåé üôé ìðïñåß íá ìáò åðéôßèåôáé êáé íá ìáò ðñïêáëåß.

Ôá ãåãïíüôá ðïõ Ýëáâáí ÷þñá óôç Óôáõñïýðïëç üìùò, ìáò áíáãêÜæïõí íá åðáíáôïðïèåôçèïýìå ó÷åôéêÜ ìå ôéò åðéäéþîåéò êÜðïéùí, ãéá ôï ìïíáäéêü ëüãï üôé ðáñáâáßíïõí êáé ôçí ìïíáäéêÞ óôáèåñÜ ðïõ ïñßæåé ôç öùíÞ ìáò, ôï íá ðñïôÜóóïõìå ðÜíù êáé ðñþôá áð üëá ôï Óýëëïãü ìáò. ÌéêñÞ ïìÜäá ãíùóôþí áãíþóôùí , åðéôÝèçêå óå ðñïóöõãéêÞ ïìÜäá – ößëéá êáé õðü ôçí óêÝðç ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. , õöÜñðáîå ðáíéÜ (íá ôá äþóåé Üñáãå óå ðïéüí êáé ãéá ðïéï ëüãï) ôñáìðïõêßæïíôáò êüóìï êáé ðñï÷ùñþíôáò ðáñáðÝñá, åðéôÝèçêå óå ãíùóôïýò óõíçãüñïõò ðïõ ðïëëÜêéò êëÞèçêáí íá ðáñáóôïýí óå óôçìÝíá äéêáóôÞñéá õðÝñ áäåñöþí ìáò, Üëëïôå áìéóèß, Üëëïôå æçôþíôáò óõìâïëéêÜ, åîåõôåëéóôéêÜ ìéêñÜ ðïóÜ. ÊéíÞóåéò ðïõ ü÷é ìüíï ôõã÷Üíïõí ìïíïìåñåßò êáé áðïäïêéìáóôÝåò, áëëÜ õðï÷ñÝùóáí êáé áäÝñöéá ìáò íá óýñïíôáé áêïýóéÜ ôïõò, ðñïêåéìÝíïõ íá õðåñáóðéóôïýí ôá ÉåñÜ ãñÜììáôá ðïõ êéíäýíåõóáí ìå äéáóõñìü êáé ÷ëåýç, ðáßæïíôáò ìå ëßãá ëüãéá ðáé÷íßäé óôçí ðëÜôç ôïõ ëáïý.

Ìå üóç åõãÝíåéá ìáò Ýìåéíå ðåñßóóéá, ðñïóêáëïýìå ôá Üôïìá áõôÜ íá ðÜøïõí íá óôéãìáôßæïõí ôçí éóôïñéêÞ ïðáäéêÞ ìáò óõíÝ÷åéá êáé íá áöïóéùèïýí ðëÞñùò óôïõò ðïëéôéêïýò óêïðïýò óôïõò ïðïßïõò åíåñãïðïéïýíôáé ÷ùñßò ôçí åðßêëçóç ôïõ ÐÁÏÊ, ïýôå êñõðôüìåíïé ðßóù áðü Áõôüí. Ï êáèÝíáò äéêáéïýôáé íá ðñÜôôåé åéò üíïìá ïðïéïõäÞðïôå, êñéíüìåíïò ãé áõôü. Êáíåßò äå äéêáéïýôáé íá ÷ñçóéìïðïéåß ôïí ÐÁÏÊ ùò ü÷çìá åðéâïëÞò ðñïóùðéêþí ôïõ, áëëüôñéùí ðéóôåýù.

Êáé åðåéäÞ ôá ãåãïíüôá ôñÝ÷ïõí, íá åõ÷çèïýìå ãñÞãïñç áíÜññùóç ó’ áõôüí ðïõ ðáñéóôÜíåé ôïí ðñïðïíçôÞ óôçí ïìÜäá Êñáôéêü Èßáóï êáé äõíáìü ôïõ ÐÏÊ . Ôïõò óõìðïíïýìå êáé ôïõò ðñïôåßíïõìå íá ìçí áëëÜæïõí Ýäñá ãéá íïóçëåßá, ç áíôáëëáãÞ åéóéôçñßùí èá ôïõò ãëõôþóåé áðü Ýîïäá. ÕðÜñ÷ïõí åîáéñåôéêÜ êÝíôñá áðïêáôÜóôáóçò êáé óôçí Ýäñá ôïõò. Ôïõò ðåñéìÝíïõìå ìå ôá äéáâáôÞñéá óôá ÷Ýñéá. Ðüóï ÐïíÜåé……..

44 ×ÑÏÍÉÁ, ÏÕÔÅ ÂÇÌÁ ÐÉÓÙ

ÐáíåëëÞíéïò ÓÖ ÐÁÏÊ Áèçíþí

https://www.facebook.com/panellinios1974/posts/752708511601218

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #918 on: February 27, 2018, 20:13:58 »
 :bwflag: :bwflag: :bwflag: :bwflag:

Offline t.b

• Αλλαγή