Δύο περιπτώσεις υπάρχουν: ή δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει η λέξη επαιτεία, γιατί είναι πολύ βαριά, ή δεν έχεις καταλάβει τι λέει η ανακοίνωση, πράγμα φυσιολογικό αφού είναι σε ξένη γλώσσα, έχει ήδη παραποιηθεί και οι πιο πολλοί δεν την έχουν καταλάβει. Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση δεν απευθυνόταν στους οπαδούς όπως είπε άλλο μέλος του συνδέσμου πιο πάνω.
Επίσης, μια ανακοίνωση, όπως γενικά κάθε επικοινωνία που χρησιμοποιεί τον γλωσσικό κώδικα, έχει κι άλλο επίπεδο πέρα από το περιεχόμενό της. Όποιος αδυνατεί να καταλάβει αυτά τα μηνύματα, ας μην ασχολείται αντί να παπαρολογεί, γιατί από χτες έχω διαβάσει ακατάσχετη παπαρολογία στο ίντερνετ σχετικά με το θέμα.
Όσο για τις συγκρίσεις με τα παλιά, επειδή τυχαίνει να αναφέρεσαι σε σύνδεσμο που μάλλον έχει την πιο σταθερή και αταλάντευτα αξιοπρεπή στάση από πολύ παλιά, και σίγουρα πάντως είναι Σ.Φ. που το τελευταίο που μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος είναι πως έχει την οποιαδήποτε σχέση εξάρτησης με την ΠΑΕ, υπαλληλίκια κτλ, να σου πω κι εγώ πως αν το πιάσουμε από παλιά, η κουβέντα δεν θα τελειώσει ποτέ.
Την τελευταία πενταετία με τον αρσενικό να πιάσουμε μόνο, τους κουμπάρους, τους νονούς της νύχτας και όλα τα λαμόγια που μπήκαν και κατασπάραξαν τον ΠΑΟΚ και κορόιδεψαν τον λαό του, αλλά και την εγκληματική στάση κάποιων στο θέμα της σχέσης αρσενικού με ΑΣ και Κατσαρή, και μόνο αυτά φτάνουν. Όσα αναφέρεις λοιπόν φίλε, ακόμα κι αν ίσχυαν, είναι μάλλον πταίσματα μπροστά σε αυτά. Και δεν το πάω καν στο κλασσικό επιχείρημα "άλλες εποχές τότε" κτλ.
Στο διαταύτα:
κανείς δε ζήτησε οικονομική βοήθεια. Αν μου έχει διαφύγει, πες μου έστω έναν που να το κάνει ξεκάθαρα. Σίγουρα όχι ο Πανελλήνιος πάντως.
Και το βασικότερο όλων: Ούτε ζήτησε κανείς να πάει ο Σαββίδης να βγάλει τα παιδιά με κονέ και συνεννοήσεις κάτω από το τραπέζι και κατά παράβαση του νόμου, όπως έβγαζε ο Κόκκαλης τόσα χρόνια τα μέλη του στρατού του (αλήθεια, τα παλιά χρόνια τα αγνά, αυτό γινόταν στον ΠΑΟΚ; ).
Το μόνο που ζητήθηκε είναι
να πάρει επιτέλους θέση η ΠΑΕ σε μια εξόφθαλμη αδικία που ταλανίζει εκατοντάδες άτομα (δεν θα αρχίσω τα μελό περί οικογενειών, αν και έτσι έχουν τα πράγματα).
Αν τοποθετηθεί δημόσια η ΠΑΕ απλά με το να πει σχετικά με την ιστορία όλα όσα λένε τα παιδιά τόσο καιρό για το γελοίον της υπόθεσης και την κατάφωρη αδικία από καθαρά δικονομικής πλευράς, να είσαι σίγουρος ότι θα έχει ήδη ασκηθεί μεγάλη πίεση. Αντίθετα τώρα, οι δικαστές κάνουν αυτό που κάνουν και στην υπόλοιπη κοινωνία: γαμάν και δέρνουν ανενόχλητοι.
Και οφείλει να το κάνει αυτό η ΠΑΕ όχι από ανθρωπισμό, αλλά επειδή έχει καθήκον αυτή πρώτα από όλα να υπερασπίζεται το όνομα του ΠΑΟΚ, το οποίο είναι το πρώτο που λερώθηκε και λερώνεται συστηματικά στη συγκεκριμένη ιστορία από την πούστικη στάση των μπάτσων και την ελεεινή προπαγάνδα των μμε. Ο όρος "εγκληματική οργάνωση με επίκεντρο τον ΠΑΟΚ" ειδικά με τέτοιο γελοίο και διάτρητο κατηγορητήριο, θα πρέπει να απαντηθεί με πόλεμο από αυτούς που υποτίθεται ότι είναι ο επίσημος ΠΑΟΚ. Αν δεν μπορούν να υπερασπιστούν το όνομα του συλλόγου οι θεσμικοί φορείς του, τότε να πάνε να γαμηθούν όλοι παρέα, κατά προτίμηση στο Μακεδονία Παλάς για να έχουν και θέα στη θάλασσα.
Όσο για την τελευταία σου πρόταση, δεν ξέρω σε ποιους μπορεί να αναφέρεσαι, ειδικά με αυτό το ύφος, πάντως σίγουρα είσαι οφ τόπικ εδώ.
Κατά τα άλλα:
Σχολιο για την ανακοινωση του Πανελληνιου....
"Απο την ανακοινωση καταλαβενω οτι αυτη που την εγραψαν δεν εχουν δουλεψει ποτε σε μεγαλη εταιρια, ισως να μην εχουν δουλεψει και ποτε στην ζωη τους."
και αυτο ειναι για να γελας γνωριζοντας αρκετους "Πανελληνιους", το κακο ειναι οτι ενω ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ελαχιστοι διαβασαν την ανακοινωση γραψανε μετα ευκολιας σχολια για κλαματα
Επιπεδο μεγκα τσανελ , μαζι τα φαγαμε αι σιχτιρ γαμω τα μυαλα τους