Author Topic: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών  (Read 55016 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline gagas

• Αλλαγή
Απ: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών
« Reply #580 on: March 23, 2013, 17:56:14 »
για εσας μιλουσε μαγκες

Offline tsaxtsis

• Αλλαγή
« Reply #581 on: March 23, 2013, 18:10:51 »
Την τρέλα σας για τον ΠΑΟΚ να σας την κάνει ο Θεός ευτυχία στη ζωή σας..
Μετά από μια βδομάδα σφαλιάρας επιτέλους αισιοδοξώ..

Offline savage republic

• Βασικός
« Reply #582 on: March 23, 2013, 18:23:54 »

Offline Keskin!

• Αποστολή
  • **
« Reply #583 on: March 23, 2013, 19:42:43 »
θα πει καποιος και τι λεει η ανακοινωση στα ελληνικα?

Offline aderfia_zeite

• Αποστολή
  • **
« Reply #584 on: March 23, 2013, 19:42:51 »
στα ελληνικά που μπορούμε να τι διαβάσουμε...? ;D
« Last Edit: March 23, 2013, 20:05:14 by Capricorn »
EMEIS MAZI GIA MIA ZWH...

Offline NearlyGod

• Κερκίδα
  • *
« Reply #585 on: March 23, 2013, 20:02:53 »
Προσπάθησα να βγάλω άκρη μέσο google translate αλλα απέτυχα
working class hero

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #586 on: March 23, 2013, 20:08:29 »

http://www.gazzetta.gr/podosfairo/article/383451-sabbidi-tora-mas-katalabaineis

Μία... ερμηνεία της ανακοίνωσης, με τη βοήθεια του μεταφραστικού:

"Ο ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ δηλώνουμε ότι υποστηρίζουμε πλήρως την πρόσφατη ανακοίνωση ΣΦ ΠΑΟΚ ΕΠΤΑΛΟΦΟΥ, για ομόφωνη και τεκμηριωμένη απόφαση να απουσιάσει από τα υπόλοιπα παιχνίδια του Συλλόγου, για την υποστήριξη των αδελφών μας που άδικα κρατούνται. Είναι έντονη η διαμαρτυρία μας για την πλήρη αδράνεια από την πλευρά του επίσημου ΠΑΟΚ (παρά την αντίθετη θέση του για το θέμα το καλοκαίρι). Αυτό είναι απίστευτο για τα νεαρά αδέλφια μας που άδικα είναι σε κλουβιά. (...)

Είναι σαφές ότι οι κύριοι σύμβουλοι των μετόχων προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις του με τους οπαδούς και αυτό είναι σαφώς το λάθος. Καλούμε το νέο μέτοχο πλειοψηφίας - αλλά όχι ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ, γιατί ο σύλλογος δεν ανήκει σε κανέναν, και ποτέ δεν ανήκε, να σταθεί στο πλευρό των οπαδών (...)".

Offline petrov

• Αλλαγή
« Reply #587 on: March 23, 2013, 20:33:02 »
H δημοσίευση ανακοίνωσης στα ρωσικά, αν και έστειλε τους περισσότερους από εμάς στο translate, δείχνει πολύ "μπροστά" οπαδική σκέψη και αυτό συμβαδίζει και με το περιεχόμενο της ανακοίνωσης. ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #588 on: March 23, 2013, 21:05:42 »
Μπράβο για την Ανακοίνωση!!!!

ντροπή στους ευνούχους της ρωσικής αυλής._

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #589 on: March 23, 2013, 21:08:25 »
ξερεις να κανεις παταγο!  :-*

http://www.youtube.com/watch?v=qiV2TO6P-O0 (Embedding disabled, limit reached)

Offline Τρόμος

• Αποστολή
  • **
« Reply #590 on: March 23, 2013, 21:15:27 »
« Äõóôõ÷þò, åßíáé ðñïöáíÝò üôé áíÜìåóá óå åìÜò êáé óôïí åðßóçìï ÐÁÏÊ äçìéïõñãåßôáé Ýíáò ãëùóóéêüò áí ü÷é Ýíáò éäåïëïãéêüò öñáãìüò, åìåßò óáí ÓÖ ÐÁÏÊ Áèçíþí äçëþíïõìå üôé õðïóôçñßæïõìå ðëÞñùò ôçí áíáêïßíùóç ôïõ ÓÖ ÐÁÏÊ Åðôáëüöïõ êáé óáò åíçìåñþíïõìå ãéá ôçí ïìüöùíç êáé óõíåéäçôÞ ìáò áðüöáóç íá áðïõóéÜóïõìå áðü ôá õðüëïéðá ðáé÷íßäéá ôïõ Óõëëüãïõ, óå õðïóôÞñéîç ôùí áäåëöþí ìáò, ðïõ âñßóêïíôáé Üäéêá õðü êñÜôçóç. Ç äéáìáñôõñßá ìáò åßíáé Ýíôïíç ãéá ôçí ðëÞñç áäñÜíåéá áðü ôçí ðëåõñÜ ôïõ åðßóçìïõ ÐÁÏÊ (ðáñÜ ôçí áíôßèåôç óôÜóç óôï ßäéï èÝìá ôï êáëïêáßñé). Åßíáé áäéáíüçôï! Ôá íåáñÜ ìáò áäÝñöéá íá óáðßæïõí Üäéêá óå êåëéÜ, ìüíï êáé ìüíï åðåéäÞ óõãêåíôñþíïíôáé êáé óõæçôïýí ãéá ôïí ÐÁÏÊ, ÷ùñßò íá õðÜñ÷åé áðïëýôùò êáíÝíáò ëüãïò íïìéêÞò öýóåùò ãéá ôçí «ðñïóùñéíÞ» ôïõò êñÜôçóç.

ÅðéðëÝïí, åëëåßøåé èÝóçò ôïõ åðßóçìïõ ÐÁÏÊ óå èÝìáôá ðïõ áöïñïýí ôá èåìåëéþäç äéêáéþìáôá êáé ôçí åëåõèåñßá (åðåéäÞ ï ÐÁÏÊ êáé ïé ïðáäïß ôïõ åßíáé Ýíá óýíïëï), ç äéá÷åßñéóç ôçò ïìÜäáò äåß÷íåé áðïêëßíïõóá óõìðåñéöïñÜ ó÷åôéêÜ ìå ôçí éäåïëïãßá êáé ôçí õðåñçöÜíåéá (ôùí ïðáäþí). Áíáãíùñßæïõìå, üðùò öáßíåôáé, üôé ïé óýìâïõëïé ôïõ âáóéêïý ìåôü÷ïõ ðñïóðáèïýí íá áëëïéþóïõí ôç ó÷Ýóç ôïõ ìå ôïõò ïðáäïýò êáé áõôü ãßíåôáé îåêÜèáñá ìå ôïí ëÜèïò ôñüðï. Êáëïýìå ôïí íÝï ìÝôï÷ï ôçò ðëåéïøçößáò – áëëÜ ü÷é ôïí éäéïêôÞôç ôïõ ÐÁÏÊ, êáèþò äåí áíÞêåé óå êáíÝíáí êáé ðïôÝ äåí áíÞêå – íá áêïýóåé ðñïóåêôéêÜ ôçí áðüöáóç ôïõ ëáïý (ôïõ ÐÁÏÊ), íá óåâáóôåß ôçí ðßóôç ðïõ äåß÷íïõìå êáé íá óôáèåß óôï ðëåõñÜ ôùí ïðáäþí ôïõ ÐÁÏÊ. ÁõôÜ ôá óýìâïëá, ãéá ôá ïðïßá ðÜíôá èá áãùíéæüìáóôå êáé èá ðáëåýïõìå ìÝ÷ñé ôçí ôåëåõôáßá óôáãüíá åëðßäáò, ðïõ èá äáãêþíïõí ôïí å÷èñü óáí ôïí áîÝ÷áóôï Öïõíôïõêßäç, êáé ü÷é ãéá åêåßíïõò, ðïõ êñýâïíôáé óôá áåñïäñüìéá, âãáßíïíôáò ìüíéìá óå èÝóç ïöóÜéíô êáé ðáßæïõí ôïí ñüëïôïõò.

Õà 1: Äåí ìáò áíáãêÜóáôå íá åðéëÝãïõìå áõôÞ ôç ãñáöÞ (ãëþóóá), åðåéäÞ åêöñáæüìáóôå êáëýôåñá êáëðÜæïíôáò äßðëá óôïí ÄéêÝöáëï, üðùò åõëáâéêÜ êÜíïõìå ôá ôåëåõôáßá 39 ÷ñüíéá. Åßíáé ëõðçñü üôáí ç öùíÞ ôïõ ëáïý áðïóéùðÜôáé áðü êÜðïéïõò áíèñþðïõò êáé åëðßæïõìå óôçí ðåñßðôùóÞ ìáò íá ìçí õðÜñîïõí åîùôåñéêÝò åðéññïÝò áðü êÜðïéïõò, ðïõ ðÝöôïõí üðùò ïé ìÝëéóóåò óôï ìÝëé ãéá ôá äéêÜ ôïõò ðñïóùðéêÜ óõìöÝñïíôá (åëðßæïõìå ü÷é êáôüðéí áéôÞìáôïò).

Õà 2: Ç áíáêïßíùóç åßíáé ãñáììÝíç óôá ñùóéêÜ, åðåéäÞ åßíáé ç ãëþóóá ôïõ ìåãáëïìåôü÷ïõ ôïõ óõëëüãïõ ìáò êáé ü÷é óôá åëëçíéêÜ ðïõ ìéëïýí êÜðïéïé ìéóèïöüñïé ìáë…, ïé ïðïßïé áõîÜíïíôáé üëï êáé ðåñéóóüôåñï (óôçí ÐÁÅ êáé óôïõò êýêëïõò ôçò ÐÁÅ) êáé óêÝöôïíôáé ìüíï ôïõò åáõôïýò ôïõò, áãíïþíôáò åðéäåéêôéêÜ ôïí óýëëïãü ìáò, ðïõ åßíáé áóõìâßâáóôïò êáé éäåïëïãéêÜ ðÜíù áðü üëá».

Áðü ôï gazzetta áëëÜ ôïõ Ýêáíá ðïëëÝò äéïñèþóåéò!

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #591 on: March 23, 2013, 21:33:06 »
Η ανακοίνωση λέει πολύ περισσότερα πράγματα κ ο,τι μεταφέρεται, μεταφέρεται αποσπασματικά και λάθος. Η ελληνική απόδοση (στα ελληνικά γράφηκε και μετά δόθηκε προς μετάφραση) ΔΕΝ πρόκειται να δημοσιευτεί, γτ το κείμενο γράφηκε για το μεγαλομέτοχο, για κανέναν άλλον. Αν πέσει λάσπη (που ήδη πέφτει) και προκληθεί ο σ.φ. , τότε θα δοθεί κ το πρωτότυπο κείμενο της.

Offline bozik

• Αλλαγή
« Reply #592 on: March 23, 2013, 21:46:00 »
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ.  :bwflag:
« Last Edit: March 23, 2013, 21:51:20 by bozik »
Δεν ελπιζω Τιποτα                     Î”εν φοβουμαι Τιποτα                      Ειμαι  λεφτερος

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #593 on: March 23, 2013, 23:18:37 »
Την τρέλα σας για τον ΠΑΟΚ να σας την κάνει ο Θεός ευτυχία στη ζωή σας..
Η καλυτερη ευχη που εχω ακουσει τα τελευταια και οχι μονο χρονια. Ρισπεκτ!
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline Vorious

• Αλλαγή
« Reply #594 on: March 24, 2013, 00:32:37 »

Σχολιο για την ανακοινωση του Πανελληνιου....

"Απο την ανακοινωση καταλαβενω οτι αυτη που την εγραψαν δεν εχουν δουλεψει ποτε σε μεγαλη εταιρια, ισως να μην εχουν δουλεψει και ποτε στην ζωη τους."

και αυτο ειναι για να γελας γνωριζοντας αρκετους "Πανελληνιους", το κακο ειναι οτι ενω ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ελαχιστοι διαβασαν την ανακοινωση γραψανε μετα ευκολιας σχολια για κλαματα

Επιπεδο μεγκα τσανελ , μαζι τα φαγαμε αι σιχτιρ γαμω τα μυαλα τους

ειπαμε και ΠΑΟΚ να μην ημουνα παλι ΠΑΟΚ θα μουνα

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #595 on: March 24, 2013, 09:35:57 »
Για μένα ο Πανελλήνιος είναι πολύ ψηλά στην καρδιά μου για το πως τον έζησα από μικρός στις εκδρομές αλλά και γενικά για τη στάση του ειδικά τα τελευταία χρόνια.
Η γαλούχισή μου όμως στο συνδεσμιακό και γενικότερα η συμπεριφορά που έβλεπα από τους μεγαλύτερους μου απένατντι στις διοικήσεις σε οπαδικά θέματα με κάνουν να απορώ για το πώς είναι δυνατόν επίσημα και μη σύνδεσμοι να επαιτούν για λίγη βοήθεια σε οικονομικό και όχι μόνο επίπεδο την ΠΑΕ.
Θεωρώ ότι το οπαδικό κίνημα από μόνο του έχει τη δύναμη να αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα και να δόσει τη βοήθεια που χρειάζονται αυτοί που είναι άδικα η όχι στη φυλακή.
Σαν οπαδοί πρέπει να αναλάμβάνουμε την ευθύνη των πράξεών μας ακόμη και σε τόσοι δύσκολες στιγμές,η περιφάνεια για μένα φαίνεται σε καταστάσεις σαν και αυτές.
Η οποιαδήποτε επαιτία προς την ΠΑΕ μόνο σχέση εξάρτησης μπορεί να διμιουργήσει για το μέλλον και φυσικά μόνο με ξεφτίλα για τι είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ για μένα μας φορτώνει.
Το 1996 για παράδειγμα αυτός που θα τολμούσε να ζητήσει βοήθεια από την ΠΑΕ σε ανακοίνωση,(άμμεσα η έμμεσα, δεν με ενδιφέρει) πολύ απλά.........
Όποιος δεν γνωρίζει για τον αγώνα που έχω κάνει για άδικα η δικαίως φυλακισμένους όταν πριν λίγα χρόνια ήμουν πολύ πιο ενεργός στο συνδεσμιακό αλλά ακόμη και σήμερα όπως μπορώ και για τις απαντήσεις μας σε αυτούς που προσπαθούσαν να μας "βοηθήσουν" με "ξένα" λεφτά σε παρόμοια θέματα καλά θα κάνουν να μάθουν πριν απαντήσουν τη μαλακία τους.
Το πιο επικίνδυνο από όλα είναι ότι αυτή η συμπεριφορά τείνει να γίνει το αυτονόητο ειδικά από τους λίγο μικρότερους.
Εμμετός μόνο και μόνο στην ιδέα ότι -δε γουστάρουμε τη διοίκηση και την πολεμάμε γιατι δεν μας 'βοηθάει".
Ορισμένοι σοβαρευτείτε, πάρτε την κατάσταση στα χέρια σας γιατί σκατά τα κάνατε και κόψτε το λαιμό σας να κάνεται αυτό που πρέπει για αυτούς που είναι μέσα χωρίς να μας ξεφτιλίζετε άλλο.
Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #596 on: March 24, 2013, 10:49:39 »
Δύο περιπτώσεις υπάρχουν: ή δεν ξέρεις τι ακριβώς σημαίνει η λέξη επαιτεία, γιατί είναι πολύ βαριά, ή δεν έχεις καταλάβει τι λέει η ανακοίνωση, πράγμα φυσιολογικό αφού είναι σε ξένη γλώσσα, έχει ήδη παραποιηθεί και οι πιο πολλοί δεν την έχουν καταλάβει. Σε κάθε περίπτωση, η ανακοίνωση δεν απευθυνόταν στους οπαδούς όπως είπε άλλο μέλος του συνδέσμου πιο πάνω.
Επίσης, μια ανακοίνωση, όπως γενικά κάθε επικοινωνία που χρησιμοποιεί τον γλωσσικό κώδικα, έχει κι άλλο επίπεδο πέρα από το περιεχόμενό της. Όποιος αδυνατεί να καταλάβει αυτά τα μηνύματα, ας μην ασχολείται αντί να παπαρολογεί, γιατί από χτες έχω διαβάσει ακατάσχετη παπαρολογία στο ίντερνετ σχετικά με το θέμα.

Όσο για τις συγκρίσεις με τα παλιά, επειδή τυχαίνει να αναφέρεσαι σε σύνδεσμο που μάλλον έχει την πιο σταθερή και αταλάντευτα αξιοπρεπή στάση από πολύ παλιά, και σίγουρα πάντως είναι Σ.Φ. που το τελευταίο που μπορεί να τον κατηγορήσει κάποιος είναι πως έχει την οποιαδήποτε σχέση εξάρτησης με την ΠΑΕ, υπαλληλίκια κτλ, να σου πω κι εγώ πως αν το πιάσουμε από παλιά, η κουβέντα δεν θα τελειώσει ποτέ.
Την τελευταία πενταετία με τον αρσενικό να πιάσουμε μόνο, τους κουμπάρους, τους νονούς της νύχτας και όλα τα λαμόγια που μπήκαν και κατασπάραξαν τον ΠΑΟΚ και κορόιδεψαν τον λαό του, αλλά και την εγκληματική στάση κάποιων στο θέμα της σχέσης αρσενικού με ΑΣ και Κατσαρή, και μόνο αυτά φτάνουν. Όσα αναφέρεις λοιπόν φίλε, ακόμα κι αν ίσχυαν, είναι μάλλον πταίσματα μπροστά σε αυτά. Και δεν το πάω καν στο κλασσικό επιχείρημα "άλλες εποχές τότε" κτλ.
Στο διαταύτα: κανείς δε ζήτησε οικονομική βοήθεια. Αν μου έχει διαφύγει, πες μου έστω έναν που να το κάνει ξεκάθαρα. Σίγουρα όχι ο Πανελλήνιος πάντως.
Και το βασικότερο όλων: Ούτε ζήτησε κανείς να πάει ο Σαββίδης να βγάλει τα παιδιά με κονέ και συνεννοήσεις κάτω από το τραπέζι και κατά παράβαση του νόμου, όπως έβγαζε ο Κόκκαλης τόσα χρόνια τα μέλη του στρατού του (αλήθεια, τα παλιά χρόνια τα αγνά, αυτό γινόταν στον ΠΑΟΚ; ).
Το μόνο που ζητήθηκε είναι να πάρει επιτέλους θέση η ΠΑΕ σε μια εξόφθαλμη αδικία που ταλανίζει εκατοντάδες άτομα (δεν θα αρχίσω τα μελό περί οικογενειών, αν και έτσι έχουν τα πράγματα).
Αν τοποθετηθεί δημόσια η ΠΑΕ απλά με το να πει σχετικά με την ιστορία όλα όσα λένε τα παιδιά τόσο καιρό για το γελοίον της υπόθεσης και την κατάφωρη αδικία από καθαρά δικονομικής πλευράς, να είσαι σίγουρος ότι θα έχει ήδη ασκηθεί μεγάλη πίεση. Αντίθετα τώρα, οι δικαστές κάνουν αυτό που κάνουν και στην υπόλοιπη κοινωνία: γαμάν και δέρνουν ανενόχλητοι.
Και οφείλει να το κάνει αυτό η ΠΑΕ όχι από ανθρωπισμό, αλλά επειδή έχει καθήκον αυτή πρώτα από όλα να υπερασπίζεται το όνομα του ΠΑΟΚ, το οποίο είναι το πρώτο που λερώθηκε και λερώνεται συστηματικά στη συγκεκριμένη ιστορία από την πούστικη στάση των μπάτσων και την ελεεινή προπαγάνδα των μμε. Ο όρος "εγκληματική οργάνωση με επίκεντρο τον ΠΑΟΚ" ειδικά με τέτοιο γελοίο και διάτρητο κατηγορητήριο, θα πρέπει να απαντηθεί με πόλεμο από αυτούς που υποτίθεται ότι είναι ο επίσημος ΠΑΟΚ.
Αν δεν μπορούν να υπερασπιστούν το όνομα του συλλόγου οι θεσμικοί φορείς του, τότε να πάνε να γαμηθούν όλοι παρέα, κατά προτίμηση στο Μακεδονία Παλάς για να έχουν και θέα στη θάλασσα.

Όσο για την τελευταία σου πρόταση, δεν ξέρω σε ποιους μπορεί να αναφέρεσαι, ειδικά με αυτό το ύφος, πάντως σίγουρα είσαι οφ τόπικ εδώ.

Κατά τα άλλα:

Σχολιο για την ανακοινωση του Πανελληνιου....

"Απο την ανακοινωση καταλαβενω οτι αυτη που την εγραψαν δεν εχουν δουλεψει ποτε σε μεγαλη εταιρια, ισως να μην εχουν δουλεψει και ποτε στην ζωη τους."

και αυτο ειναι για να γελας γνωριζοντας αρκετους "Πανελληνιους", το κακο ειναι οτι ενω ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ελαχιστοι διαβασαν την ανακοινωση γραψανε μετα ευκολιας σχολια για κλαματα

Επιπεδο μεγκα τσανελ , μαζι τα φαγαμε αι σιχτιρ γαμω τα μυαλα τους

« Last Edit: March 24, 2013, 11:02:30 by Català »

baron

• Guest
« Reply #597 on: March 24, 2013, 11:15:48 »
Τον πανελλήνιο δεν τον κατακρίνω -αλλα ούτε και τον επικρίνω στην φάση αυτή - έτσι αποφάσισαν τα μέλη του έτσι έπραξαν. Τουλάχιστον είναι παραπάνω από αυτά που πράττουν οι φωστήρες τις θεσσαλονίκης που σε λίγο καιρό θα διοργανώνουν rave και θα το αποκαλούν συμπαράσταση.

καταλανέ

Αντίθετα τώρα, οι δικαστές κάνουν αυτό που κάνουν και στην υπόλοιπη κοινωνία: γαμάν και δέρνουν ανενόχλητοι.

Νομίζω ότι αυτή η πρόταση τα λέει όλα και δείχνει και τον δρόμο που έπρεπε και πρέπει να ακολουθηθεί εάν έχουμε πραγματικά στόχο την απελευθέρωση των αδελφών.

ΔΕΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΣΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ το οποιο δεν στέκει πάνω σε δημοκρατικά πόδια , δεν είναι κράτος δικαιου.

Άρα δεν κανεις ενέργειες (δικηγόροι, ΜΜΕ, προστασία του πολίτη, διαδηλώσεις,ανακοινώσεις) που ζουν από την ελπίδα ότι θα επικράτηση η δικαιοσύνη.

NO κράτος δικαιου NO δικαιοσύνη πως το λένε.

Πιστεύει κανεις ειλικρινά ότι η κυβέρνηση θα απομακρυνθεί από το dogma "Law and order" η ότι ο ιβάν και η ΠΑΕ θα διαταράξουν τις σχέσεις τους για μερικούς μελλοθάνατους?

Άρα τι νόημα έχει η θέση της ΠΑΕ στο θέμα?

Εάν ισχύει αυτό λες καταλανέ μονο ένας είδος αγώνα υπάρχει και Περικλείεται σε ένα από τα παλιότερα μας συνθήματα ΠΑΟΚ - ΘΡΗΣΚΕΙΑ -ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ

Ο αγώνας για την απελευθέρωση των αδελφών πρέπει να περάσει σε άλλο επίπεδο

αλλα

εάν κρίνω από την αντίδραση του κόσμου στο γαμήσι που τρώει εδώ και 3 - 4 χρονια πολύ φοβάμαι ότι οι οπαδοί μας θα φάνε ατέλειωτες καμπάνες και δυο τους βλέπω για 10eτια.

Πάντως με party και ανακοινώσεις δεν γίνεται δουλειά

Offline NEAPOLITIS

• Αποστολή
  • **
« Reply #598 on: March 24, 2013, 11:16:57 »
προς catala

Το σεβασμό μου για τον Πανελλήνιο τον έχω εκδηλώσει πολλές φορές.
Από εκεί και πέρα πιο πολύ αφορμή πήρα από αυτή την ανακοίνωση.
Επίσης διαβαζε σωστα και μην δημιουργείς εντυπώσεις.Πουθενά δεν κατηγόρησα ότι υπάρχει υπαλληλική σχέση του συνδέσμου.
Αν δε λέει ότι ξεκινάει αποχή επειδή η ΠΑΕ δεν κάνει κάτι για τους φυλακισμένους πες το μου και τα παίρνω πίσω.
Τώρα  τα υπόλοιπα για βαθύτερο νόημα και  και γλωσικό κώδικα που αδυνατούμε εμείς οι τυποτένιοι παπαρολόγοι να κατανοήσουμε τι να σου πώ;
Η άποψη μου είναι αυτή και τέλος.

Ο ΣΑΛΠΙΓΓΙΔΗΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Offline Català

• Αλλαγή
« Reply #599 on: March 24, 2013, 11:40:46 »
Neapolitis με παρεξήγησες, ούτε παπαρολόγο σε είπα (ήμουν ξεκάθαρος ότι μιλούσα για τους διάφορους στο ίντερνετ), ούτε είπα πουθενά ότι δε σέβεσαι τον Πανελλήνιο και ότι λες πως έχει υπαλληλική σχέση. Αντίθετα, η γνώμη των αδερφών μετράει πάντα.  
Και εγώ πήρα πιο πολύ αφορμή από αυτό που είπες παρά απαντούσα, πλην εξαιρέσεων, σε όσα είπες εσύ προσωπικά. Αυτό το λέω γιατί με έχει απασχολήσει πολύ το θέμα και έχει συζητηθεί επίσης πολύ, το πώς ορίζεται η βοήθεια και σε ποιο επίπεδο, για αυτό ήθελα να διαλυθεί οποιαδήποτε παρεξήγηση γύρω από το θέμα.
Νομίζω ότι εξήγησα πιο πάνω υπερ-αναλυτικά το πώς εννοώ εγώ το "κάντε κάτι για τους φυλακισμένους".
Baron, δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ περί δικαιοσύνης, μόνο που κάνεις το κλασσικό λάθος (κατά την αποψή μου) που κάνεις συχνά: μπερδεύεις σε μεγάλο βαθμό, γιατί σε κάποιο βαθμό πράγματι μοιάζουν, την κοινωνία με τον ΠΑΟΚ. Αν εσύ πιστεύεις ότι αυτή τη στιγμή μπορούν να γίνουν "δυναμικές" ενέργειες και να βγουν τα παιδιά από τη φυλακή με άλλον τρόπο πλην της δικαιοσύνης, τότε τι να σου πω...