Author Topic: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών  (Read 55142 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

mpougatsas

• Guest
Απ: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών
« Reply #380 on: June 18, 2010, 11:17:40 »
εγώ θα θέλα να ρωτήσω τα παιδια του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ, φιλικά και χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση(και πάρτε το και σαν κρητική αν θέλετε)
Η ανακοίνωση δεν θα ταν προτιμότερο να έβγαινε πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του Δ.Σ με σκοπό να την αποτρέψει? Μετά την επισημοποίηση της, και πέρα απ το να ανεβάσει το φρόνημα, επι της ουσίας σε τι βοηθάει?

Offline Matador

• Αλλαγή
« Reply #381 on: June 18, 2010, 11:51:10 »

500 κιλά αρχίδια έκαστος στον Πανελλήνιο Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών. ;)

Δεν είμαστε απλά περήφανοι που είστε συνοπαδοί μας, είναι ΤΙΜΗ μας.
«Caer esta perimitido, levantarse es obligatorio»

Offline imbedil4a

• Κερκίδα
  • *
« Reply #382 on: June 18, 2010, 11:53:55 »
Μηπως την εχουν κανει γαργαρα την ανακοινωση τα μμε ή ειναι ιδεα μου??
Ειναι που δεν πεφτει γραμμη απο την παε.....  :tikitaka: :tikitaka:

Και εις ανωτερα.

Ο "υπουργός παρά τω πρωθυπουργό και κυβερνητικός εκπρόσωπος" κ. Βασιλοπουλος εχθες ελεγε οτι υπαρχει η ανακοινωση στο ιντερνετ και οποιος θελει ας ψαχτει να την διαβασει.... :tikitaka: :tikitaka:
ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΥΡΟ...ΚΑΙ Η ΑΝΑΣΑ ΜΑΣ ΜΥΡΙΖΕΙ ΦΩΤΙΑ...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #383 on: June 18, 2010, 12:17:33 »
ελα μωρε ποιος ασχολειται τωρα με τα πρεζακια και τους ρετσινοπνικτες του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΑΘΗΝΩΝ....αφου ολοι αυτοι εκει στην αθηνα αλλα και οι υπολοιποι συνδεσμιτες του ΠΑΟΚ σε ολη την χωρα θελουν το κακο της ομαδας...αλλωστε αυτοι εκαναν και τα επεισοδια στη λαμια...
ολοι οι υπολοιποι αγνοι ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ που θελουν το καλο της ομαδας σχηματιζουν ατελειωτες ουρες στα γραφεια της παε για να προλαβουν να παρουν ενα μαγικο εισιτηριο διαρκειας....α ρε γουμενος που μας χρειαζεται....ειναι και της μοδας η εκφραση τις τελευταιες μερες στο φορουμ...
ωρες ωρες ρε μαγκες ειλικρινα απορω με τον εαυτο μου γιατι μπαινω σε αυτο το φορουμ....
ΡΕ ΑΛΑΝΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΘΗΚΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΡΑ ΣΑΣ....ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΓΙΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕΛΟΣ ΣΑΣ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΜΕΝΩ 500 ΧΛΜ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ ΤΗΝ ΣΥΜΔΡΟΜΗ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΚΑΘΕ ΕΥΚΑΡΙΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΕΣΑΣ....ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ.....
Περηφάνεια Αντίσταση Ονειρο Κατάκτηση

για καποιους αυτο συνεχιζει να ισχυει....

Offline Greenleaf

• Αποστολή
  • **
« Reply #384 on: June 18, 2010, 12:21:58 »
εγώ θα θέλα να ρωτήσω τα παιδια του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ, φιλικά και χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση(και πάρτε το και σαν κρητική αν θέλετε)
Η ανακοίνωση δεν θα ταν προτιμότερο να έβγαινε πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του Δ.Σ με σκοπό να την αποτρέψει? Μετά την επισημοποίηση της, και πέρα απ το να ανεβάσει το φρόνημα, επι της ουσίας σε τι βοηθάει?

Εμ εδώ είναι η ουσία και απάντηση σε όλους που κάθε φορά που βγαίνει μια ανακοίνωση που δεν "πάει" με τα νερά της διοίκησης, τότε πετάνε την καραμελίτσα "Ας διοικήσουν αυτοί τότε". Ο σκοπός του Πανελλήνιου και του κάθε συνδέσμου δεν είναι να λέει τι πρέπει να κάνει η διοίκηση, αλλά κάθε φορά που βγαίνει μια απόφαση τότε θα υπάρχει κριτική, είτε καλή είτε όχι. Αυτή την φορά σε αυτήν την απόφαση της διοίκησης ο Πανελλήνιος είναι αντίθετος, που είναι το παράξενο και το τόσο τραγικό; Δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι πάντα, εντάξει είπαμε όλα καλά με τον Ζαγοράκη, αλλά καμιά φορά γίνονται λάθη και κάποιοι δεν θα συμφωνούν.

Δεν είμαστε γαύρος, Κόκκαλης και θύρα 7, που ότι πει ο θείος όλοι κάθονται προσοχή και λένε ναι, αν και πολλές φορές τα πράγματα οδηγούν προς τα εκεί, μακάρι να κάνω λάθος πάντως... Για αυτό η ανακοίνωση του Πανελλήνιου είναι ένα καλό σημάδι που θα μας αποτρέψει να οδηγηθούμε σε μια τέτοια περίπτωση...

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #385 on: June 18, 2010, 12:23:39 »
Μηπως την εχουν κανει γαργαρα την ανακοινωση τα μμε ή ειναι ιδεα μου??
Ειναι που δεν πεφτει γραμμη απο την παε.....  :tikitaka: :tikitaka:

Και εις ανωτερα.

εξηγησε μου ρε αδερφε πως εισαι τοσο σιγουρος οτι και γιαυτο επεσε γραμμη...

ποιο το κινητρο του κολκα του βασιλοπουλου και δε ξερω γω ποιου να αναφερθει εκτενως στην ανακοινωση??? ποιο το συμφερον???

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
    • http://paokworld.com/paokworldboard/avatars/Custom/members/avatar_2225.png
« Reply #386 on: June 18, 2010, 12:36:05 »
Να αναφερθει εκτενως δεν θελω. Να την δημοσιευσουν θελω, αλλα δυστυχως ακομα την δημοσιευουν...
Ποιο το συμφερον?? Κανω mute στην παραφωνία για να μην ταραξω τα λιμναζοντα νερα και χαλασω το πανηγυρικο κλιμα της επιστροφης του. Το αυτονοητο δηλαδη.

Και αν σου φαινεται παραξενο το σεναριο μου, απαντησε μου γιατι ΟΛΕΣ οι ανακοινωσεις μας δημοσιευονται αλλα η συγκεκριμενη γινετε γαργαρα. Ποιος ο λογος? Χαλασε το φαξ?

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #387 on: June 18, 2010, 12:40:35 »
κινγκ αυτος ειναι ο κυριοτερος λογος

Όπως πέθαναν και οι γνωστοί αυλοκόλακες, το άτυπο, πλην όμως τα πάντα πληρούν γραφείο Τύπου της ΠΑΕ, ήτοι τα γνωστά παπαγαλάκια «δημοσιογράφοι» που εδώ και έξι μήνες βαυκαλίζουν ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΑΣΩΤΟΥ, λες και περιμέναμε τους προσκυνημένους σωσίες για να δούμε μεγάλο ξανά τον ΠΑΟΚ.
joker εαν δεν μπαινεις και δεν γραφεις στο φορουμ θα φας μεγαλο κραξιμο   :b347:

Offline toy

• Αλλαγή
« Reply #388 on: June 18, 2010, 12:41:47 »
Dave έχει ξαναγίνει προσφάτως από τους δύο κυρίους και με άλλες ανακοινώσεις συνδέσμων.
Οπότε σύπμπτωση που επαναλαμβάνεται ...
ΠΑΟΚ  = γήπεδο...

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #389 on: June 18, 2010, 12:44:36 »
joker εαν δεν μπαινεις και δεν γραφεις στο φορουμ θα φας μεγαλο κραξιμο   :b347:

αφου ξερεις ρε λικ οτι μενω στο φορουμ -αν και πολλες φορες ειπα οτι θα το κοψω αλλα δεν τα καταφερα- για εσενα και για καποια αλλα παιδια εδω μεσα που με θεωρουν και τους θεωρω αδερφια μου-οχι μονο στα λογια-...ξερουν αυτοι ποιους εννοω ;)
σορυ για το οφ τοπικ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #390 on: June 18, 2010, 12:55:15 »
toy, εννοεις οτι δε δημοσιευτηκαν κ των αλλων συνδεσμων? πολυ λογικο μου φαινεται κ δε καταλαβαινω πως φτανουμε στα...γραφειο τυπου κλπ.

οι συγκεκριμενοι αρδ, εσενα εχουν πελατη κινγκ, και τα παιδια του πανελληνιου?? δε νομιζω..αντιθετως βαζουν 5 ιστοριες περι κοντου καθε μερα λαι λογικα τα χιτς χτυπανε κοκκινα.

δεν εχουν κανενα λογο να δημοσιευουν τετοιες ανακοινωσεις, ειδικα απο τη στιγμη που ανακοινωθηκε η μεταγραφη κ δεν προκυπτει σχεση της παε με τη συμπεριφορα τους, σαυτο το σημειο.

Offline lospsi

• Αποστολή
  • **
« Reply #391 on: June 18, 2010, 13:01:56 »
dave ρε φιλε αυτη η συζητηση τωρα ειναι σαν να καθομαστε να δουμε μια γκαστρωμενη αλλα εσυ να μην το πιστευεις γιατι δεν θα εχεις δει το γαμησι...
ενταξει εσυ πες οτι δεν υπαρχει σχεση μεταξυ παε και αρδ,πες οτι τυχαια θαβεται καθε τι αρνητικο στην περιπτωση του πουστη,αλλα εγω απλα θα κρατησω τη σκηνη που γεματος συγκινηση τελευταια αγωνιστικη ο ζαγορακης γυρισε και τους ειπε και εσεις συμβαλεται στην επιτυχια.
πως συμβαλουν δηλαδη??αναβουν κερια στην αγια-βαρβαρα πριν τα ματς??
φετος που ξερεις μπορει να τους πει και κανα ευχαριστω παραπανω.
Ο Π.Α.Ο.Κ δεν ειναι δυο ωρες...πηγαινουμε και τελειωνει...Ο Π.Α.Ο.Κ εχει επιπτωση σε ολη μας τη ζωη!

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #392 on: June 18, 2010, 13:03:39 »
toy, εννοεις οτι δε δημοσιευτηκαν κ των αλλων συνδεσμων? πολυ λογικο μου φαινεται κ δε καταλαβαινω πως φτανουμε στα...γραφειο τυπου κλπ.

οι συγκεκριμενοι αρδ, εσενα εχουν πελατη κινγκ, και τα παιδια του πανελληνιου?? δε νομιζω..αντιθετως βαζουν 5 ιστοριες περι κοντου καθε μερα λαι λογικα τα χιτς χτυπανε κοκκινα.

δεν εχουν κανενα λογο να δημοσιευουν τετοιες ανακοινωσεις, ειδικα απο τη στιγμη που ανακοινωθηκε η μεταγραφη κ δεν προκυπτει σχεση της παε με τη συμπεριφορα τους, σαυτο το σημειο.

Η ανακοινωση εχει σταλει σε ολα τα μμε (δις) και κανενας δεν την εχει δημοσιευσει ακομα, ενω ολες οι ανακοινωσεις μας στον παρελθον δημοσιευονταν κανονικα την επομενη μερα.

Οτι καταλαβες, καταλαβες λοιπον. Δεν εχω να προσθεσω κατι αλλο.

υγ. Και του γκαγκατση η ανακοινωση, μετα την μεταγραφη του βγηκε, αλλα την δημοσιευσανε κανονικα.

Offline lik4

• Αλλαγή
« Reply #393 on: June 18, 2010, 13:11:31 »
αλλα εγω απλα θα κρατησω τη σκηνη που γεματος συγκινηση τελευταια αγωνιστικη ο ζαγορακης γυρισε και τους ειπε και εσεις συμβαλεται στην επιτυχια.
φετος που ξερεις μπορει να τους πει και κανα ευχαριστω παραπανω.

μην ξεχνας πως εκανε και δηλωση και ευχηθηκε καλη επιτυχια στο κολκας24  ;)

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #394 on: June 18, 2010, 13:16:10 »
μα φιλε λοσπσι δε λεω οτι δεν υπαρχει σχεση παε με αρδ. λεω πρωτο, οτι δεν ειναι οπως τη παρουσιαζετε, γραφειο τυπου δλδ, κ δευτερο οτι πολυ λογικο ειναι να υπαρξει τετοια σχεση σε καποια στιγμη.

ΣΙΓΟΥΡΑ χρησιμοποιηθηκαν οι αρδ στη περιπτωση κοντου, για μενα με αλλο τροπο απο αυτον που εσεις νομιζετε.

εγω απλα θελω να δειξω τις πολλες περιπτωσεις οπου οι αρδ με τις μαλακιες τους κανουν κακο στην παε και ετσι αποδεικνυεται οτι δεν ειναι απλα παπαγαλακια της παε αλλα μαλακες βλαχοι με δικα τους συμφεροντα

και δευτερο οτι συμπαιρενετε οτι υπαρχει σχεση γραφειου τυπου εκει οπου δεν υπαρχουν στοιχεια για κατι τετοιο, απλα επειδη τη βλεπετε συνεχεια αυτη τη σχεση μπροστα σας σα φαντασμα.

κινγκ μηπως η παε εβαλε και χερι στον καρπετοπουλο να μη σχολιασει την ανακοινωση, οπως ειχε σχολιασει εκεινη του γκαγκατση? γιατι μαλλον για τα αθηναικα μμε αναφερεσαι. η γατα παντως νομιζω εχει πρωτοσελιδο αντιδρασεις οπαδων

mpougatsas

• Guest
« Reply #395 on: June 18, 2010, 13:24:31 »

Εμ εδώ είναι η ουσία και απάντηση σε όλους που κάθε φορά που βγαίνει μια ανακοίνωση που δεν "πάει" με τα νερά της διοίκησης, τότε πετάνε την καραμελίτσα "Ας διοικήσουν αυτοί τότε". Ο σκοπός του Πανελλήνιου και του κάθε συνδέσμου δεν είναι να λέει τι πρέπει να κάνει η διοίκηση, αλλά κάθε φορά που βγαίνει μια απόφαση τότε θα υπάρχει κριτική, είτε καλή είτε όχι. Αυτή την φορά σε αυτήν την απόφαση της διοίκησης ο Πανελλήνιος είναι αντίθετος, που είναι το παράξενο και το τόσο τραγικό; Δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι πάντα, εντάξει είπαμε όλα καλά με τον Ζαγοράκη, αλλά καμιά φορά γίνονται λάθη και κάποιοι δεν θα συμφωνούν.

Δεν είμαστε γαύρος, Κόκκαλης και θύρα 7, που ότι πει ο θείος όλοι κάθονται προσοχή και λένε ναι, αν και πολλές φορές τα πράγματα οδηγούν προς τα εκεί, μακάρι να κάνω λάθος πάντως... Για αυτό η ανακοίνωση του Πανελλήνιου είναι ένα καλό σημάδι που θα μας αποτρέψει να οδηγηθούμε σε μια τέτοια περίπτωση...
Greenleaf σ ευχαριστώ για την απάντηση
καταρχήν δεν είπα ούτε οτι είναι παράξενη και τραγική ούτε οτι κακώς βγήκε, απλά κρίνω καθυστερημένο τον χρόνο που βγήκε
καταλαβαίνω όσα λες απλά πιστεύω οτι ουσιαστική αντιπολίτευση (να εκφέρεις γνώμη όταν είσαι αντίθετος) μπορείς να κάνεις στην διοίκηση ΚΑΙ πριν ληφθούν οι όποιες αποφάσεις, μετά περιορίζεσαι μόνο στο να κρίνεις τα τεκτενόμενα.
Και γω δεν ήθελα τον κοντό πίσω στην ομάδα και σε παλιότερα μου ποστ είπα πως οτι κι αν λέμε εδω μέσα, λίγο μετράει κι οτι πρέπει  να πάρουν θέση οι σύνδεσμοι κατά της επιστροφής, έχοντας στο μυαλό μου πως αν γινόταν αυτό -μια σειρά ανκοινώσεων απο πολλούς σφ, αν όχι όλους-  δεν θα μπορούσε ο Ζαγοράκης να προχωρήσει εύκολα στη μεταγραφή, όπως έγινε, αλλά τελικά εκτός απο Δυτικές και κάποιον σφ του εξωτερικού δεν είδα ιδιαίτερο ζήλο και ανακοινώσεις, απλά κάποιο σχόλιο μια-δυο σειρών σε ανακοινώσεις που αφορούσαν άλλα θέματα, για αυτό και είπα οτι τώρα όπως στρώσαμε ας κοιμηθούμε στο τόπικ του Δ.Σ.
Γιατί η μάχη όταν ήταν να δωθεί δεν δώθηκε - τώρα αν κάποιοι θέλουν να την δώσουν τώρα, δικαίωμα τους -εγώ έχω τις δικές μου διαχωριστικές γραμμές και δε θα το κάνω

@joker εκτός απ την Περηφάνεια και την Αντίσταση υπάρχει και το Ονειρο και η Κατάκτηση στο τετράπτυχο που γράφεις , όσο κακό κάνει ο Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ στο πρώτο κάνοντας την μεταγραφή, άλλο τόσο κακό θα κάνει στον ΠΑΟΚ και ο πόλεμος στον Δ.Σ. στο τρίτο και το τέταρτο, απ τη στιγμή που πλέον είναι παίχτης της ομάδας.

έτσι το βλέπω μάγκες, ελπίζω να γινα κατανοητός και να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενα μου

edit:συμφωνώ μ αυτό που προσπαθεί να πεί ο dave και σ αυτό και άλλα ποστ περι Αρχιδιών Ρουφιάνων Δημοσιογράφων
« Last Edit: June 18, 2010, 13:31:45 by mistamatas »

Offline JOKER-4

• Αλλαγή
« Reply #396 on: June 18, 2010, 13:35:44 »
mistamatas το καταλαβαινω αυτο που λες και ισως εχεις και δικιο γι'αυτο αν δεις και στο τοπικ του δ.σ. εγραψα οτι για μενα λυση ειναι η αποχη απο το γηπεδο γιατι αν πηγαινω σιγουρα δεν θα μπορεσω να κρατηθω και θα τον κραζω 90 λεπτα με οτι συνεπειες εχει αυτο για την ομαδα....και επειδη δεν ειναι στοχος μου να κανω κακο στην ομαδα θα προτιμησω τη λυση της αποχης

northeagle_4

• Guest
« Reply #397 on: June 18, 2010, 13:39:59 »
Η ανακοινωση βγηκε με  την συμφωνη γνωμη των περισσοτερων μελων ,το οτι καποιοι ειναι μελη εδω μεσα στον συγκεκριμενο ΣΦ δεν σημαινει οτι οτι λενε εκφραζει ή εκπροσωπει τον ΣΦ .Τον ΣΦ τον εκπροσωπουν τα μελη του με  παρουσια σε καθε πεταλο που παιζει ο ΠΑΟΚ και οι ανακοινωσεις του απο εκει και περα προσωπικες ανταπαραθεσεις και φυτιλια εδω μεσα δεν εχουν θεση η κουβεντα για τον κοντοπουτανο και τους ΑΡΔ ας συνεχιστει στα καταλληλα τοπικ.

Μαεστρο αν εχεις αποριες για τον συνδεσμο εισαι ευπροσδεκτος να ερθεις να δεις απο κοντα αν καπηλευεται καποιος το ονομα του απο δεκαετια 80-90,οσο δεν ξερεις και εχεις αγνοια ομως καλο ειναι να μην λες οτι σου κατεβει.Τελεια.

mpougatsas

• Guest
« Reply #398 on: June 18, 2010, 13:45:01 »
mistamatas το καταλαβαινω αυτο που λες και ισως εχεις και δικιο γι'αυτο αν δεις και στο τοπικ του δ.σ. εγραψα οτι για μενα λυση ειναι η αποχη απο το γηπεδο γιατι αν πηγαινω σιγουρα δεν θα μπορεσω να κρατηθω και θα τον κραζω 90 λεπτα με οτι συνεπειες εχει αυτο για την ομαδα....και επειδη δεν ειναι στοχος μου να κανω κακο στην ομαδα θα προτιμησω τη λυση της αποχης
σε τιμά joker αυτό που λες και χαίρομαι που το βλέπεις έτσι, αν και η αποχή προσωπικά δε με βρίσκει σύμφωνο, αλλά είπαμε είναι στο χέρι του καθενός πλέον το πως θα το δει και τι στάση θα κρατήσει

Offline king

• Content Team
  • Αλλαγή
« Reply #399 on: June 18, 2010, 13:47:55 »
κινγκ μηπως η παε εβαλε και χερι στον καρπετοπουλο να μη σχολιασει την ανακοινωση, οπως ειχε σχολιασει εκεινη του γκαγκατση? γιατι μαλλον για τα αθηναικα μμε αναφερεσαι. η γατα παντως νομιζω εχει πρωτοσελιδο αντιδρασεις οπαδων

Για ολα τα μμε αναφερομαι.
Και μην το γαμας plz. Αν θες βγαλε με τρελο αλλα μαλακιες μην μου λες. Ο καρπετοπουλος εχει ερωτα με το γκαγκατσοσοι, οχι και με το γιδοσοι ωστε να κατσει να αναφερθει στην ανακοινωση. Δεν περιμενω σχολιασμο απο αρδ, ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ περιμενω.

υγ. Η γατα την εχει βαλει μεσα στην εφημεριδα.