εγώ θα θέλα να ρωτήσω τα παιδια του ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ, φιλικά και χωρίς διάθεση για αντιπαράθεση(και πάρτε το και σαν κρητική αν θέλετε)
Η ανακοίνωση δεν θα ταν προτιμότερο να έβγαινε πριν ανακοινωθεί η μεταγραφή του Δ.Σ με σκοπό να την αποτρέψει? Μετά την επισημοποίηση της, και πέρα απ το να ανεβάσει το φρόνημα, επι της ουσίας σε τι βοηθάει?
Εμ εδώ είναι η ουσία και απάντηση σε όλους που κάθε φορά που βγαίνει μια ανακοίνωση που δεν "πάει" με τα νερά της διοίκησης, τότε πετάνε την καραμελίτσα "Ας διοικήσουν αυτοί τότε". Ο σκοπός του Πανελλήνιου και του κάθε συνδέσμου δεν είναι να λέει τι πρέπει να κάνει η διοίκηση, αλλά κάθε φορά που βγαίνει μια απόφαση τότε θα υπάρχει κριτική, είτε καλή είτε όχι. Αυτή την φορά σε αυτήν την απόφαση της διοίκησης ο Πανελλήνιος είναι αντίθετος, που είναι το παράξενο και το τόσο τραγικό; Δεν γίνεται να συμφωνούν όλοι πάντα, εντάξει είπαμε όλα καλά με τον Ζαγοράκη, αλλά καμιά φορά γίνονται λάθη και κάποιοι δεν θα συμφωνούν.
Δεν είμαστε γαύρος, Κόκκαλης και θύρα 7, που ότι πει ο θείος όλοι κάθονται προσοχή και λένε ναι, αν και πολλές φορές τα πράγματα οδηγούν προς τα εκεί, μακάρι να κάνω λάθος πάντως... Για αυτό η ανακοίνωση του Πανελλήνιου είναι ένα καλό σημάδι που θα μας αποτρέψει να οδηγηθούμε σε μια τέτοια περίπτωση...
Greenleaf σ ευχαριστώ για την απάντηση
καταρχήν δεν είπα ούτε οτι είναι παράξενη και τραγική ούτε οτι κακώς βγήκε, απλά κρίνω καθυστερημένο τον χρόνο που βγήκε
καταλαβαίνω όσα λες απλά πιστεύω οτι ουσιαστική αντιπολίτευση (να εκφέρεις γνώμη όταν είσαι αντίθετος) μπορείς να κάνεις στην διοίκηση ΚΑΙ πριν ληφθούν οι όποιες αποφάσεις, μετά περιορίζεσαι μόνο στο να κρίνεις τα τεκτενόμενα.
Και γω δεν ήθελα τον κοντό πίσω στην ομάδα και σε παλιότερα μου ποστ είπα πως οτι κι αν λέμε εδω μέσα, λίγο μετράει κι οτι πρέπει να πάρουν θέση οι σύνδεσμοι κατά της επιστροφής, έχοντας στο μυαλό μου πως αν γινόταν αυτό -μια σειρά ανκοινώσεων απο πολλούς σφ, αν όχι όλους- δεν θα μπορούσε ο Ζαγοράκης να προχωρήσει εύκολα στη μεταγραφή, όπως έγινε, αλλά τελικά εκτός απο Δυτικές και κάποιον σφ του εξωτερικού δεν είδα ιδιαίτερο ζήλο και ανακοινώσεις, απλά κάποιο σχόλιο μια-δυο σειρών σε ανακοινώσεις που αφορούσαν άλλα θέματα, για αυτό και είπα οτι τώρα όπως στρώσαμε ας κοιμηθούμε στο τόπικ του Δ.Σ.
Γιατί η μάχη όταν ήταν να δωθεί δεν δώθηκε - τώρα αν κάποιοι θέλουν να την δώσουν τώρα, δικαίωμα τους -εγώ έχω τις δικές μου διαχωριστικές γραμμές και δε θα το κάνω
@joker εκτός απ την Περηφάνεια και την Αντίσταση υπάρχει και το Ονειρο και η Κατάκτηση στο τετράπτυχο που γράφεις , όσο κακό κάνει ο Ζαγοράκης στον ΠΑΟΚ στο πρώτο κάνοντας την μεταγραφή, άλλο τόσο κακό θα κάνει στον ΠΑΟΚ και ο πόλεμος στον Δ.Σ. στο τρίτο και το τέταρτο, απ τη στιγμή που πλέον είναι παίχτης της ομάδας.
έτσι το βλέπω μάγκες, ελπίζω να γινα κατανοητός και να μην παρεξηγηθούν τα γραφόμενα μου
edit:συμφωνώ μ αυτό που προσπαθεί να πεί ο dave και σ αυτό και άλλα ποστ περι Αρχιδιών Ρουφιάνων Δημοσιογράφων