Author Topic: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών  (Read 55202 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

manolo4

• Guest
Απ: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών
« Reply #340 on: June 17, 2010, 06:15:51 »
Υπαρχει ελπιδα...Μπραβο σας ΑΔΕΛΦΙΑ!

Offline Suicidal

• Βασικός
« Reply #341 on: June 17, 2010, 07:17:18 »
ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΥΤΕΛΟ !!!!
μαλάκες με κάνατε και δάκρυσα πρωινιάτικα.... ΑΝΑΣΑΝΑ !!!!
 :prosk:

BUILT TO SURVIVE

ΠΑΟΚ νταφού, και τζίγκα στα Tattoo

Offline alexisv

• Αλλαγή
« Reply #342 on: June 17, 2010, 10:40:04 »
  ÌåôÜ ëýðçò, èëßøçò êáé ïñãÞò , êáëïýìáóôå óÞìåñá íá ó÷ïëéÜóïõìå êáé íá ðÜñïõìå èÝóç áðÝíáíôé óôçí áíáêïßíùóç ôçò ÐÁÅ Ð.Á.Ï.Ê. óôçí ïðïßá åðéóçìïðïéåßôáé ç èñõëïýìåíç åäþ êáé Ýíá åîÜìçíï ìåôåããñáöÞ ôïõ åðáããåëìáôßá ìéóèïöüñïõ. Åëðßæáìå üôé äå èá ÷ñåéáæüìáóôáí íá öôÜóïõìå ó’ áõôü ôï óçìåßï, åëðßæáìå üôé ôï ðÜèçìá ÃêáãêÜôóç, (ãéá ôïí ïðïßïí ç äçìïóéåõìÝíç èÝóç ìáò, ìáò Ýöåñå íá óõãêñïõóôïýìå ìå Èåïýò êáé Äáßìïíåò, áó÷Ýôùò ÐËÇÑÏÕÓ ÄÉÊÁÉÙÓÇÓ) èá ãéíüôáí ìÜèçìá…….

Ï ÐáíåëëÞíéïò Óýíäåóìïò Ößëùí ÐÁÏÊ Áèçíþí áðïäïêéìÜæåé áðåñßöñáóôá êáé Ýíôïíá ôçí ìåôåããñáöÞ ôïõ ìéóèïöüñïõ ðïäïóöáéñéóôÞ êáé äçëþíåé êáôçãïñçìáôéêÜ üôé ç ÐÁÅ ÐÁÏÊ óôåñåßôáé ðëÝïí ìå áõôÞí ôçí êßíçóç ôçò ôçí åí ëåõêþ áìÝñéóôç õðïóôÞñéîÞ ìáò êáé êáôáíüçóç. Ãéá ôïõò Óõíäåóìßôåò ôïõ Ðáíåëëçíßïõ ï Ð.Á.Ï.Ê. äåí áðïôåëåß ôï óêáëïðÜôé Ýêöñáóçò ôçò óýã÷ñïíçò ìéêñïáóôéêÞò ìéæÝñéáò ôçò êïéíùíßáò. ÐÁÏÊ äåí åßíáé 90 ëåðôÜ óôá ðÝôáëá, ÐÁÏÊ äåí åßìáóôå ãéá íá óçêþíïõìå êïýðåò êáé ðñùôáèëÞìáôá. ÐÁÏÊ ãåííçèÞêáìå ãéáôß íéþèïõìå ôïí ÄéêÝöáëï ìÝñïò ôçò ïéêïãÝíåéÜò ìáò. Ï ÐÁÏÊ ìáò åðÝëåîå ãéá íá åêöñÜæïõìå ôçí éäåïëïãéêÞ ôïõ êáèáñüôçôá êáé õðåñï÷Þ.  Ôïí óõãêåêñéìÝíï ðïäïóöáéñéóôÞ, ôïí ôåëåéþóáìå óôéò óõíåéäÞóåéò ìáò üôáí ôüëìçóå íá áíôéìéëÞóåé óôï éóôïñéêüôåñï ðÝôáëï. Ôïí äéáãñÜøáìå ðïõ üëá áõôÜ ôá ÷ñüíéá, áíôß íá æçôÞóåé óõãíþìç, Ýñé÷íå ôï âÜñïò áëëïý êáé óôñïõèïêáìÞëéæå. Ôåëåßùóå ãéá ïëá ôá ãåãïíïôá ðïõ åéíáé ãíùóôá, ôá å÷åé êáôáãñáøåé ç éóôïñéá êáé åìåéò ïé ëéãïé-ðïëëïé ðïôå äåí èá îå÷áóïõìå.

Ãéá ìáò ðÝèáíå. ¼ðùò ðÝèáíáí êáé ïé ãíùóôïß áõëïêüëáêåò, ôï Üôõðï, ðëçí üìùò ôá ðÜíôá ðëçñïýí ãñáöåßï Ôýðïõ ôçò ÐÁÅ, Þôïé ôá ãíùóôÜ ðáðáãáëÜêéá «äçìïóéïãñÜöïé» ðïõ åäþ êáé Ýîé ìÞíåò âáõêáëßæïõí ÔÇÍ ÅÐÉÓÔÑÏÖÇ ÔÏÕ ÁÓÙÔÏÕ, ëåò êáé ðåñéìÝíáìå ôïõò ðñïóêõíçìÝíïõò óùóßåò ãéá íá äïýìå ìåãÜëï îáíÜ ôïí ÐÁÏÊ. H ïðáäéêÞ ìáò êüêêéíç ãñáììÞ ÷áñÜ÷ôçêå áðü ôïõò (ôüôå) êáôáëçøßåò óôçí Ì. Áóßáò, ôïõò áãùíéóôÝò ôçò Áóðñüìáõñçò éäÝáò. Åìåßò èá ìáóôå ðÜíôá åäþ, Ýôïéìïé íá öñïíôßæïõìå ôçí ïñéïèÝôçóÞ ôçò.

ÄÅÍ ÎÅ×ÍÁÌÅ, ÄÅ ÓÕÃ×ÙÑÏÕÌÅ ÄÅ ÄÉÁÐÑÁÃÌÁÔÅÕÏÌÁÓÔÅ ÔÁ ÐÉÓÔÅÕÙ ÌÁÓ, ÄÅ ÄÅ×ÏÌÁÓÔÅ ÐÉÓÙ ÐÑÏÄÏÔÅÓ.. ÓÁÓ ÔÏÕÓ ÅÐÉÓÔÑÅÖÏÕÌÅ. Áðü ôçí óôéãìÞ ðïõ ç ðáå åðåëåîå íá ìçí åßíáé ðéá "äéêç ìáò" êáé åìåßò «ïé äéêïß ôçò» (äåß÷íïíôáò äåßãìáôÜ ôçò ìå ôçí Üóôï÷ç êáé Üôïðç áíáêïßíùóç ðïõ åîÝäùóå ï Ðñüåäñïò ôçò, áðïêáëþíôáò áãùíéóôÝò ôïõ Ð.Á.Ï.Ê. ùò  «50-100  «áíåãêÝöáëïõò»), èá êñéíåôáé áõóôçñá ãéá êáèå åíåñãåéá, áðïôåëåóìá Þ ðñÜîç ôçò. Ç ðñïóùðïëáôñåßá ôÝëåéùóå, ôá óõã÷ùñï÷áñôéá óÞìåñá ôá Ýêáøå ç ßäéá.

ÐÁÍÅËËÇÍÉÏÓ Ó.Ö. ÐÁÏÊ ÁÈÇÍÙÍ

ÖÙÓ ÓÔÏ ÔÏÕÍÅË !

Áðü ôïõò ëßãïõò ðëÝïí ðïõ ÷áßñåóáé íá óôÝêåóáé äßðëá ôïõò óôá ðÝôáëá !  Åßíáé ÁÄÅÑÖÉÁ ìáò ãéáôß ðñáãìáôéêÜ íéþèïõí ÐÁÏÊ . . .500 ãáìçìÝíá ÷éëéüìåôñá ìáêñéÜ !
ΒΑΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ Η ΦΑΝΕΛΑ!

Offline HOMO PAOKUS

• Forum Admin
  • Βασικός
« Reply #343 on: June 17, 2010, 10:50:20 »
Respect στον Πανελληνιο. Ψηλα τη σημαια, ψηλα τα ιδανικα!

ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ

Offline IRON

• Αποστολή
  • **
« Reply #344 on: June 17, 2010, 11:36:22 »
Υπάρχουμε..
NAI ΡΕ! ΠΑΟΚ

Offline 1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #345 on: June 17, 2010, 11:38:41 »
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά γιατί νιώθουν πραγματικά την ιδέα που λέγεται ΠΑΟΚ!

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #346 on: June 17, 2010, 14:57:01 »
Ευχαριστώ αλάνια για το βάλσαμο του μυαλού μου!
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #347 on: June 17, 2010, 15:42:19 »
Μπράβο αδερφια!
Σας ευχαριστώ

Offline ViCiOuS4

• Αποστολή
  • **
« Reply #348 on: June 17, 2010, 16:04:51 »
Ο ΠΑΟΚ μας επέλεξε για να εκφράζουμε την ιδεολογική του καθαρότητα και υπεροχή.

??? ??? Δεν το καταλαβα αυτο...

Μηπως ηθελαν να πουν ''Τον ΠΑΟΚ τον επιλεξαμε για την ιδεολογικη του καθαροτητα και υπεροχη'' ?

Μαλλον τυπογραφικο λαθος..Η' λαθος τροπος εκφρασης...Ο ΠΑΟΚ δεν επελεξε και δεν επιλεγει κανεναν...Τον ΠΑΟΚ τον επιλεγουν οσοι θελουν και τα κριτηρια του καθενος γι αυτη την επιλογη ειναι καθαρα δικα του και υποκειμενικα...

Κατα τα αλλα η αποψη τους ειναι σεβαστη...Ο καθενας αλλωστε κρινει και κρινεται...
ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΗ Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ-ΑΘΗΝΑ ΓΑΜΙΟΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #349 on: June 17, 2010, 16:06:16 »
 Βάλσαμο δε θα πει τίποτα..και σε άσχημη χαρμάνα μάλλιστα.Πάνω που γονατίζαμε.
Από ΠΑΟΚΑΡΕΣ σαν κι εσάς γίναμε και νιώσαμε ΠΑΟΚ.
Να είστε καλά ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.

4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #350 on: June 17, 2010, 16:13:56 »
Ο ΠΑΟΚ μας επέλεξε για να εκφράζουμε την ιδεολογική του καθαρότητα και υπεροχή.

??? ??? Δεν το καταλαβα αυτο...

Μηπως ηθελαν να πουν ''Τον ΠΑΟΚ τον επιλεξαμε για την ιδεολογικη του καθαροτητα και υπεροχη'' ?

Μαλλον τυπογραφικο λαθος..Η' λαθος τροπος εκφρασης...Ο ΠΑΟΚ δεν επελεξε και δεν επιλεγει κανεναν...Τον ΠΑΟΚ τον επιλεγουν οσοι θελουν και τα κριτηρια του καθενος γι αυτη την επιλογη ειναι καθαρα δικα του και υποκειμενικα...

Κατα τα αλλα η αποψη τους ειναι σεβαστη...Ο καθενας αλλωστε κρινει και κρινεται...

Θεωρώ πως δεν υπαρχει κανενα λαθος ViCiOuS4.
Ο ΠΑΟΚ μας επέλεξε και οχι εμεις τον ΠΑΟΚ. Εμεις οι ίδιοι ειμαστε αναξιοι και λίγοι ώστε να επιλεξουμε τον ΠΑΟΚ. Οι ίδιοι είμαστε ελάχιστοι στη κρίση ώστε να αποφασισουμε να υπηρετίσουμε τον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ και η ΜΕΓΑΛΟΣΥΝΗ του ειναι ικανά να επιλέξουν αυτους που αξίζουν να τον πρεσβέυουν. Νομίζω πως καπως έτσι το εννοει η ανακοινωση  ;)
Δες το λίγο θεολογικά το ζήτημα (όπου ΠΑΟΚ θεός και σοφία και όπου οπαδοί οι πιστοι του θεού), θα σε βοηθήσει να καταλάβεις τι εννοω.

Offline Voreia_Sinora

• Κερκίδα
  • *
« Reply #351 on: June 17, 2010, 17:51:04 »
Μακράν η πιο αρχιδάτη ανακοίνωση που έχει βγει ενάντια στον ΠΡΟΔΟΤΗ!!
ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΙ ΡΕ!!
ΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ...

Υ.γ: Α ρε πούστηδες του paokmania θα έρθει και η σειρά σας... ΠΡΟΒΑΤΑ!!!
Me to etsi me to thelw to prwtathlima to exoume stimeno...

Offline panoramix1926

• Αποστολή
  • **
« Reply #352 on: June 17, 2010, 20:20:15 »
Βάλσαμο δε θα πει τίποτα..και σε άσχημη χαρμάνα μάλλιστα.Πάνω που γονατίζαμε.
Από ΠΑΟΚΑΡΕΣ σαν κι εσάς γίναμε και νιώσαμε ΠΑΟΚ.
Να είστε καλά ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ.

Προσωπικά με το θέμα έχω γονατίσει όπως ακριβώς το λες . Ήλιος που μας φωτίζει η ανακοίνωσή σας παιδιά να είστε πάντα καλά .
Ο ΠΑΟΚ ΥΠΗΡΞΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΙΛΑΠΑ ΚΟΚΑΛΗ

Offline gagas

• Αλλαγή
« Reply #353 on: June 17, 2010, 20:40:01 »
ειτε διαφωνω ειτε συμφωνω με το περιεχομενο της ανακοινωσης πιστευω οτι πολυ καλα κανανε τα παιδια κ εξωτερικευσαν αυτα που ενιωθαν..
σιγουρα ειναι σκασμενοι απο χθες χιλιομετρα μακρυα απο την βαση της ομαδας..  η γνωμη των παιδιων του πανελληνιου παντα πρεπει να γινεται δεκτη με σεβασμο. ειμαι σιγουρος οτι ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνευει απο ανακοινωσεις ακομα κ εαν το υφος ειναι σκληρο..

χωρις να εχω γνωρισει ποτε κανενα παιδι απο εκει μεσα, δεν μπορει να τους λεμε οτι θελουν να διοικησουν, οτι θελουν το κακο του ΠΑΟΚ, οτι θελουν πισω γουμενους και αλλες τετοιες παπαριες..νιωθω οτι τα τελευταια 3 χρονια η πορεια της ομαδας μας τους εχει δωσει την ευκαιρια να γυρνανε ακομα πιο περηφανοι στα σοκακια της πρωτευουσας κ να αντιμετωπιζονται με περισσοτερο σεβασμο απο τους αντιπαλους οπαδους. νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο αυτο για τα παιδια κ δεν υπαρχει περιπτωση να θελουν να κανουν κανενα κακο στον ΠΑΟΚ..
ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια αυτα θα στηριξουν με οποιο τροπο μπορουν τον ΠΑΟΚ..θα ειναι κ παλι σε ολα τα πεταλα της "γης"..θα ειναι κ παλι σε ολα τα αφιλοξενα γηπεδα του λεκανοπεδιου κ οχι μονο, τοσο σε μπασκετ οσο κ σε ποδοσφαιρο..κ καποιοι απο εμας θα τους βλεπουμε στο γυαλι περηφανοι για τα αδερφια μας..

υ.γ. δυστυχως η προσωπολατρεια καθυστερησε να τελειωσει..αποτελεσμα προσωπολατρειας(προς τον κοντο) ειναι ολο αυτο που ζουμε σημερα με τον κοντο..περυσι η προσωπολατρεια προς τον παμπλο πηγε παλι να μας διασπασει..
υ.γ.1 τα παιχνιδια της ευρωπης μαλλον θα γινουν στην τουμπα..ειναι κριμα που δεν σας δινεται η ευκαιρια να φιλοξενησετε χιλιΑδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ στην πολη που ζειτε κ να πεισετε κ τους δυσπιστους για τα αυτονοητα..
υ.γ.2 οταν ολοι εμεις λεμε οτι ειναι δυο φορες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ οσοι ζουνε μεσα σε αυτη την πολη, δεν μπορουμε μετα να αυτοαναιρουμαστε κ να τους κατηγορουμε επειδη εχουν διαφορετικη γνωμη απο εμας..

Athinaios--4

• Guest
« Reply #354 on: June 17, 2010, 23:32:33 »
Τραγική ανακοίνωση κατά τη γνώμη μου. Έχω περάσει κι εγώ από τον σύνδεσμο και θεωρώ ότι με την ανακοίνωση αυτή έπεσε πολύ. Ξέρω ότι πολλοί θα με κατηγορήσετε. Λέω απλά τη γνώμη μου. Η γνώμη είναι σαν τη μαλακία. Όλοι λένε από μία. Κάποιοι από μία κάθε μέρα. Μπορεί εγώ να είπα άλλη μία σήμερα. ΄Δε με απασχολεί η γνώμη ορισμένων.
Η γνώμη μου είναι ξεκάθαρη. Εχθρός του ΠΑΟΚ όποιος φωνάξει το όνομα του Σαλπιγγίδη στο γήπεδο. Εχθρός του ΠΑΟΚ όποιος βρίσει παίκτη μας την ώα που φοράει τη φανέλα με το δικέφαλο.

kostas4

• Guest
« Reply #355 on: June 17, 2010, 23:41:06 »
το ευχαριστω ειναι λιγο για αυτα τα αδερφια μας στην χαβουζα.

την φωτια μας δεν θα την σβησετε ποτε

Offline tsag

• Αλλαγή
« Reply #356 on: June 17, 2010, 23:44:33 »
Εμένα μου αρκεί που η πλειοψηφία των οπαδών είναι υπέρ της ανακοίνωσης. Οι υπόλοιποι (βλ. μάζα) σήμερα είναι, αύριο δε θα είναι...

Τα γνωστά...
ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΠΑΟΚ

Athinaios--4

• Guest
« Reply #357 on: June 18, 2010, 00:07:25 »
Το χειρότερο είναι από μόνοι μας να βγάζουμε συμπεράσματα. Όσοι δεν είμαστε υπερ της ανακοίνωσης δε σημαίνει ότι είμαστε από αυτούς που σ΄ήμερα είμαστε κ αύριο όχι. ΠΑΟΚτσηδιλίκοι δε χωράει μεταξύ μας. Κανείς δεν είναι πιο ΠΑΟΚτσής από μένα και εγώ δεν είμαι πιο ΠΑΟΚτσης από κανέναν.

kostas4

• Guest
« Reply #358 on: June 18, 2010, 00:21:30 »
κανεις λαθος φιλε αθηναιε, υπαρχουν ΠΑΟΚτσηδες και ΠΑΟΚτσηδες. εγω δεν τους βαζω ολους στο ιδιο τσουβαλι. ξερω ατομα που πατανε μονο στα ντερμπι και εχουν αποψη για ολα και ατομα που εχουν κανει αγωνες επι χρονια για τον ΠΑΟΚ..δεν μπορω να θεωρησω οτι αυτοι οι δυο τυποι ΠΑΟΚτση ειναι ιδιοι.
βεβαια για καποιους ο ΠΑΟΚ ειναι ανωνυμη εταιρια και αρα οποιος πληρωνει εχει και λογο.σημεια των καιρων
για αλλους ο ΠΑΟΚ ειναι ολοκληρη η ζωη τους

makptol

• Guest
« Reply #359 on: June 18, 2010, 00:28:43 »
Για τα 50-100 ατομα της λαμιας.....
10 αγωνιστικες και 120.000 ευρω προστιμο .....οι ομαδες ΠΑΟΚ ΚΑΙ της αεκ απλα καστραφηκαν γιαυτο τι εχουμε να πουμε ; οτι τα επισοδεια τα κανανε εξωγιηνοι ;
και ερχετε και μια χρονια που για τετοια επισοδεια θα πεφτει χατζαρα....