ειτε διαφωνω ειτε συμφωνω με το περιεχομενο της ανακοινωσης πιστευω οτι πολυ καλα κανανε τα παιδια κ εξωτερικευσαν αυτα που ενιωθαν..
σιγουρα ειναι σκασμενοι απο χθες χιλιομετρα μακρυα απο την βαση της ομαδας.. η γνωμη των παιδιων του πανελληνιου παντα πρεπει να γινεται δεκτη με σεβασμο. ειμαι σιγουρος οτι ο ΠΑΟΚ δεν κινδυνευει απο ανακοινωσεις ακομα κ εαν το υφος ειναι σκληρο..
χωρις να εχω γνωρισει ποτε κανενα παιδι απο εκει μεσα, δεν μπορει να τους λεμε οτι θελουν να διοικησουν, οτι θελουν το κακο του ΠΑΟΚ, οτι θελουν πισω γουμενους και αλλες τετοιες παπαριες..νιωθω οτι τα τελευταια 3 χρονια η πορεια της ομαδας μας τους εχει δωσει την ευκαιρια να γυρνανε ακομα πιο περηφανοι στα σοκακια της πρωτευουσας κ να αντιμετωπιζονται με περισσοτερο σεβασμο απο τους αντιπαλους οπαδους. νομιζω οτι ειναι πολυ σημαντικο αυτο για τα παιδια κ δεν υπαρχει περιπτωση να θελουν να κανουν κανενα κακο στον ΠΑΟΚ..
ειμαι σιγουρος οτι τα παιδια αυτα θα στηριξουν με οποιο τροπο μπορουν τον ΠΑΟΚ..θα ειναι κ παλι σε ολα τα πεταλα της "γης"..θα ειναι κ παλι σε ολα τα αφιλοξενα γηπεδα του λεκανοπεδιου κ οχι μονο, τοσο σε μπασκετ οσο κ σε ποδοσφαιρο..κ καποιοι απο εμας θα τους βλεπουμε στο γυαλι περηφανοι για τα αδερφια μας..
υ.γ. δυστυχως η προσωπολατρεια καθυστερησε να τελειωσει..αποτελεσμα προσωπολατρειας(προς τον κοντο) ειναι ολο αυτο που ζουμε σημερα με τον κοντο..περυσι η προσωπολατρεια προς τον παμπλο πηγε παλι να μας διασπασει..
υ.γ.1 τα παιχνιδια της ευρωπης μαλλον θα γινουν στην τουμπα..ειναι κριμα που δεν σας δινεται η ευκαιρια να φιλοξενησετε χιλιΑδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ στην πολη που ζειτε κ να πεισετε κ τους δυσπιστους για τα αυτονοητα..
υ.γ.2 οταν ολοι εμεις λεμε οτι ειναι δυο φορες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ οσοι ζουνε μεσα σε αυτη την πολη, δεν μπορουμε μετα να αυτοαναιρουμαστε κ να τους κατηγορουμε επειδη εχουν διαφορετικη γνωμη απο εμας..