Λοιπόν επειδή πολύ μπούρου μπούρου έπεσε κ δεν μιλάω απαραίτητα για μέλη του φόρουμ που έχουν παντελόνια κ αντιδρούνε ευθέως, αλλά απο εξωγενείς που την είδανε τσακάλια κ "ΖΑΓΟΡΑΚΙΚΟΙ", όταν κάποιοι απο τον Πανελλήνιο άφηναν σπίτια κ οικογένειες για να στηρίξουν την παρούσα Διοίκηση, όταν ξημεροβραδιαζόμασταν σε τμήματα, γήπεδα και χωράφια, να επαναλάβουμε τα εξής :
1on Η ανακοίνωση δεν βγήκε για να επιβεβαιώσει το "εγώ" κανενός....Ούτε για να λέμε οι χαμουτζήδες σε γνωστούς κ μη, εμείς "ξεχωρίζουμε". Όποιος ξέρει τον Σύνδεσμο, ξέρει ποιοί κ τί είμαστε. Βγήκε γιατί ΔΟΞΑ ΣΥ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ) ΜΥΑΛΑ. Κ χαιρόμαστε πολύ για αυτό.
2ον Είναι ντροπή να λέγεται οτι βγάζουμε απωθημένα, ή να υπονοείται κάτι τέτοιο. Όποιος έχει στοιχεία περί αυτού ελεύθερα κ ωραία, τον περιμένουμε να μας το πει ευθαρσώς. Να θυμίσω σε όλους οτι φέτος το χειμώνα, ο Ποικιλίδης επί 2 ώρες εξηγούσε στο σπίτι του Συνδέσμου, οτι είμαστε ο μόνος αναγνωρισμένος Σύνδεσμός στην Αττική. Το τελευταίο για να προλάβω κάποιουσ κακεντρεχείς.
3ον - Μόνο απευθυνόμενο στον bane....Bane αδερφέ, ξέρεις οτι όταν λέω αδερφέ για σένα, το εννοώ στο έπακρο, γιατί ξέρω ποιός είσαι, έχεις μοιραστεί πολλά μαζί μας κ ήσουν κ είσαι (κ στο forum) το παλιότερο μέλος του Πανελληνίου..... Γιατί ρε αδερφέ πιστεύεις οτι η αναδημοσίευση προκαλεί "κακό"? Κ γιατί δεν μπαίνεις στο νόημά της, την ουσία της που δεν επιθετικολογεί κατά του Σκύλου. Ανακοινώσεις του Πανελληνίου επαναδημοσιεύτηκαν π.χ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΦΙΛΑΘΛΟΥ" σχετικά με την στάση μας κ την έντονη αποδοκιμασία μας στα γεγονότα του ματς με τον Gay στο Κύπελο. Να σε ενημερώσω δε, οτι η επόμενη ανακοίνωση του Σ.Φ. θα αφορά το μπάσκετ κ τις εξελίξεις εκεί. Γιατί δεν μπορούμε να εκφράζουμε την αντίθεσή μας με μια συγκεκριμένη επιλογή?Που το κακό και ο ντόρος? Αν δλδ αύριο στο παιδί μου εκφράσω αποδοκιμασία για μια συγκεκριμένη επιλογή του, πάει να πει οτι δεν το στηρίζω?
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕΤΩΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ. Το να χρησιμοποιείται μια ανακοίνωση αγνή για να εξυπηρετήσουν κάποιοι υστερόβουλα συμφέροντα, δεν ακυρώνει μια θέση αγνή. Άλλωστε οι πολέμιοι του Ζαγοράκη, ΠΑΝΤΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ....Να θυμίσω μερικά? Πουλήσαμε 20.000 διαρκείας κ έλεγαν οτι τα μισά τα πήρε ο Βγενόπουλος. Προσέλαβε το παιδάκι τον Μάκη κ έλεγαν οτι προσέλαβε τον πατέρα του. Τα έβαλε με το γιδοτύρι Πηλαφάκη κ είπαν οτι πολεμάει την εξυγίανση.....
Καταλαβαίνω την λογική σου, αλλά , άποψή μου, μας αδικείς αδερφέ. Κ ειλικρινά, σου μιλάω με τεράστιο σεβασμό κ στο τι είσαι κ στους αγώνες σου για την Ομάδα....
@@PAOKCURE, να ξερες τι είπες στις 2 τελευταίες σου παραγράφους....Πολύ μεγάλες κουβέντες αδερφέ, αποστωμοτικές.... Να σαι καλά που υπάρχεις με τέτοιες απόψεις