Author Topic: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών  (Read 55098 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Offline TEO

• Αποστολή
  • **
Απ: Πανελλήνιος Σ.Φ. ΠΑΟΚ Αθηνών
« Reply #200 on: June 05, 2009, 13:36:42 »
lol

Offline cure

• Αλλαγή
« Reply #201 on: June 05, 2009, 13:51:54 »
Η ανακοίνωση του Πανελληνίου είναι μια αντρίκια ΠΑΟΚτσήδικη ανακοίνωση που ήρθε ως δροσιά στην έρημο.
Και προσέξτε καλά ότι το λέω εγώ που υποστηρίζω την κίνηση του Θόδωρου να παίξει το χαρτί Γκαγκάτσης.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ έπρεπε να πάρει θέση για το θέμα και δεν το έκανε επίσημα μέσω κάποιου συνδέσμου. Αυτό δεν είναι απαραίτητα λάθος, γιατί όπως είπαμε ξανά οι σύνδεσμοι σωστά δίνουν περιθώριο και περιμένουν να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Αυτό όμως που έμενε ως τώρα στην ξεραμένη έρημο ήταν η άποψη των αλλόθρησκων που κακάριζαν, των δικών μας ραδιοφωνατζήδων και γενικά κάθε πικραμένου που ήρθε τελευταία φορά στην Τούμπα όταν ο Κωστίκος ήταν στα ντουζένια του. Η άποψη λοιπόν αυτού του εκφραστή του 1% των ΠΑΟΚτσήδων ήταν το εκτρωματικό "αρκετά με την αδικία, τώρα η σειρά μας".

Από την ανακοίνωση και μετά έχει τεθεί το όριο. Ναι, λίγο πιο μακριά από το σημείο που το τοποθέτησε η μεγάλη πλειοψηφία των συνδέσμων μας, στο σημείο δηλαδή "θα κρίνουμε την επιλογή Ζαγοράκη από τα αποτελέσματα της κίνησης, ας του δώσουμε το περιθώριο να κάνει αυτό που σκέφτεται", αλλά μέσα στο συνολικό ΠΑΟΚτσήδικο βεληνεκές του υγιούς προβληματισμού, του σε "στηρίζω αλλά και σε κρίνω" και της καθαρής ξήγας.

Τα γραπτά μένουν και στον αιώνα τον άπαντα θα μείνει πως η πρώτη επίσημη αντίδραση του λαού του ΠΑΟΚ στη πρόσληψη Γκαγκάτση είναι η αντίθεσή του. Τελεία και π/κ-αύλα.

Ακόμα κι αν αποδειχθεί στο μέλλον μία σοφή διοικητική κίνηση, ο λαός του ΠΑΟΚ οφείλει να ξηγιέται καθαρά και χωρίς να λογαριάζει τον κάθε πικραμένο. Κυρίως για θέματα που ξεπερνάνε το αγωνιστικό και διοικητικό και έχουν θέση με ιδέες. Γιατί όλοι θεωρούμε τον ΠΑΟΚ πάνω από αποτελέσματα. Ακόμα και η διοίκηση έτσι προτιμά το λαό μας, γιατί είναι δικοί μας. Αυτοί τη δουλειά τους κι εμείς τη δική μας, που είναι να ορίζουμε την έννοια ΠΑΟΚ και να τη θρέφουμε. Να βάζουμε τα όρια ως λαός.

Όποιος ψάχνει να βρει παράθυρα για κόντρες δεν θα βρει τίποτα και το ξέρουμε όλοι μα όλοι.
Πέρυσι η απάντηση στα όσα θα καταλογίσουν με ηλίθια ελπίδα οι έντρομοι χαμουτζήδες και τα τοπικά σιχάματα θα είναι 1841 ακριβώς περισσότερα μπουκώματα στο στόμα και τον κώλο τους από το τεράστιο περσινό μπούκωμα των 19.159 διαρκείας.
« Last Edit: June 05, 2009, 13:58:10 by PAOKCURE »
Μεγιστάνας με ρόστερ βουλινού. Πιο μάγκας δεν γίνεται σε λέω

Offline spartian

• Αποστολή
  • **
« Reply #202 on: June 05, 2009, 13:53:47 »
Εγώ από την άλλη λέω όταν κάποιος πιστεύει κάτι να το λέει ευθέως:

πχ. "Πιστεύω (να μην το πούμε και σίγουρα...) πως ο Πανελλήνιος κάνει κριτική στον Ζαγοράκη για προσωπικούς λόγους"

Φίλε Persea σε εκφράζει η παραπάνω δήλωση; Αν ναι μπορείς να μετετρέψεις το μήνυμά σου, έτσι ώστε να μην μπορείς να πεις κάποτε: "εγώ δεν το είπα, απλά αναρωτήθηκα" και να έχεις την ευθύνη των λεγομένων σου;

Το "αναρωτιέμαι" εγώ το χρησιμοποιώ σε φράσεις του στυλ "Αναρωτιέμαι τί θα ήταν καλύτερα...να φάω φακές ή φασόλια;"

Πέραν τούτου και πέραν πλάκας, συζητήθηκε από 20-30 άτομα το όλο θέμα (δεν θέλω να πω "από όλο το σύνδεσμο" γιατί δεν γίνεται πρακτικά και άρα δεν θα ήταν αληθές) που έχουμε πολύ διαφορετικές απόψεις μεταξύ μας για πολλά θέματα. Η ανακοίνωση εξέφραζε όλους.

Υ.Γ. Για να προλάβω και αντιδράσεις για το αν 20-30 εκφράζουν τον σύνδεσμο, απλά τόσοι ήρθαν, τόσοι το συζήτησαν όλοι μαζί...
« Last Edit: June 05, 2009, 14:00:36 by spartian »

Offline ved

• Αλλαγή
« Reply #203 on: June 05, 2009, 14:16:19 »
φιλε να ξερεις οτι 20-30 ατομα ειναι ενα πολυ μεγαλο νουμερο για τους περισσοτερους σφ της θεσσαλονικης,,,

και μιλαω σαν παρουσια μαζι με πιτσιρικια και αλλους.

για να κατσουν και να μιλησουν και να αποφασισουν και να βγαλουν και ανακοινωση...μιλαμε για νουμερο αστρονομικο   ;)

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #204 on: June 05, 2009, 14:20:00 »
Λοιπόν επειδή πολύ μπούρου μπούρου έπεσε κ δεν μιλάω απαραίτητα για μέλη του φόρουμ που έχουν παντελόνια κ αντιδρούνε ευθέως, αλλά απο εξωγενείς που την είδανε τσακάλια κ "ΖΑΓΟΡΑΚΙΚΟΙ", όταν κάποιοι απο τον Πανελλήνιο άφηναν σπίτια κ οικογένειες για να στηρίξουν την παρούσα Διοίκηση, όταν ξημεροβραδιαζόμασταν σε τμήματα, γήπεδα και χωράφια, να επαναλάβουμε τα εξής :

1on Η ανακοίνωση δεν βγήκε για να επιβεβαιώσει το "εγώ" κανενός....Ούτε για να λέμε οι χαμουτζήδες σε γνωστούς κ μη, εμείς "ξεχωρίζουμε". Όποιος ξέρει τον Σύνδεσμο, ξέρει ποιοί κ τί είμαστε. Βγήκε γιατί ΔΟΞΑ ΣΥ Ο ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΣ ΜΟΙΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ (ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ) ΜΥΑΛΑ. Κ χαιρόμαστε πολύ για αυτό.

2ον Είναι ντροπή να λέγεται οτι βγάζουμε απωθημένα, ή να υπονοείται κάτι τέτοιο. Όποιος έχει στοιχεία περί αυτού ελεύθερα κ ωραία, τον περιμένουμε να μας το πει ευθαρσώς. Να θυμίσω σε όλους οτι φέτος το χειμώνα, ο Ποικιλίδης επί 2 ώρες εξηγούσε στο σπίτι του Συνδέσμου, οτι είμαστε ο μόνος αναγνωρισμένος Σύνδεσμός στην Αττική. Το τελευταίο για να προλάβω κάποιουσ κακεντρεχείς.

3ον - Μόνο απευθυνόμενο στον bane....Bane αδερφέ, ξέρεις οτι όταν λέω αδερφέ για σένα, το εννοώ στο έπακρο, γιατί ξέρω ποιός είσαι, έχεις μοιραστεί πολλά μαζί μας κ ήσουν κ είσαι (κ στο forum) το παλιότερο μέλος του Πανελληνίου..... Γιατί ρε αδερφέ πιστεύεις οτι η αναδημοσίευση προκαλεί "κακό"? Κ γιατί δεν μπαίνεις στο νόημά της, την ουσία της που δεν επιθετικολογεί κατά του Σκύλου. Ανακοινώσεις του Πανελληνίου επαναδημοσιεύτηκαν π.χ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ "ΦΙΛΑΘΛΟΥ" σχετικά με την στάση μας κ την έντονη αποδοκιμασία μας στα γεγονότα του ματς με τον Gay στο Κύπελο. Να σε ενημερώσω δε, οτι η επόμενη ανακοίνωση του Σ.Φ. θα αφορά το μπάσκετ κ τις εξελίξεις εκεί. Γιατί δεν μπορούμε να εκφράζουμε την αντίθεσή μας με μια συγκεκριμένη επιλογή?Που το κακό και ο ντόρος? Αν δλδ αύριο στο παιδί μου εκφράσω αποδοκιμασία για μια συγκεκριμένη επιλογή του, πάει να πει οτι δεν το στηρίζω?
Ο ΕΧΘΡΟΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕΤΩΠΑ ΠΑΝΤΟΥ ΑΝ ΘΕΛΕΙ. Το να χρησιμοποιείται μια ανακοίνωση αγνή για να εξυπηρετήσουν κάποιοι υστερόβουλα συμφέροντα, δεν ακυρώνει μια θέση αγνή. Άλλωστε οι πολέμιοι του Ζαγοράκη, ΠΑΝΤΑ ΕΥΡΙΣΚΑΝ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ....Να θυμίσω μερικά? Πουλήσαμε 20.000 διαρκείας κ έλεγαν οτι τα μισά τα πήρε ο Βγενόπουλος. Προσέλαβε το παιδάκι τον Μάκη κ έλεγαν οτι προσέλαβε τον πατέρα του. Τα έβαλε με το γιδοτύρι Πηλαφάκη κ είπαν οτι πολεμάει την εξυγίανση.....
Καταλαβαίνω την λογική σου, αλλά , άποψή μου, μας αδικείς αδερφέ. Κ ειλικρινά, σου μιλάω με τεράστιο σεβασμό κ στο τι είσαι κ στους αγώνες σου για την Ομάδα....

@@PAOKCURE, να ξερες τι είπες στις 2 τελευταίες σου παραγράφους....Πολύ μεγάλες κουβέντες αδερφέ, αποστωμοτικές.... Να σαι καλά που υπάρχεις με τέτοιες απόψεις
« Last Edit: June 05, 2009, 14:25:33 by CLUB LARISA »

Offline lioste

• Αποστολή
  • **
« Reply #205 on: June 05, 2009, 14:22:36 »
Εμένα πάντως μ'αρέσει αυτό το κλίμα ίντριγκας που δημιουργείται από ορισμένους...
Οτί και καλά κάτι άλλο παίζει, αλλά βγάζουμε την ανακοινωση σαν προφαση για να πούμε κάτι άλλο επί της ουσίας, ασχέτως αν η ανακοίνωση είναι ξεκάθαρη.
ΑΡχίΔια

ive4

• Guest
« Reply #206 on: June 05, 2009, 14:39:31 »
Εγώ από την άλλη λέω όταν κάποιος πιστεύει κάτι να το λέει ευθέως:

πχ. "Πιστεύω (να μην το πούμε και σίγουρα...) πως ο Πανελλήνιος κάνει κριτική στον Ζαγοράκη για προσωπικούς λόγους"

Φίλε Persea σε εκφράζει η παραπάνω δήλωση; Αν ναι μπορείς να μετετρέψεις το μήνυμά σου, έτσι ώστε να μην μπορείς να πεις κάποτε: "εγώ δεν το είπα, απλά αναρωτήθηκα" και να έχεις την ευθύνη των λεγομένων σου;

Το "αναρωτιέμαι" εγώ το χρησιμοποιώ σε φράσεις του στυλ "Αναρωτιέμαι τί θα ήταν καλύτερα...να φάω φακές ή φασόλια;"

Πέραν τούτου και πέραν πλάκας, συζητήθηκε από 20-30 άτομα το όλο θέμα (δεν θέλω να πω "από όλο το σύνδεσμο" γιατί δεν γίνεται πρακτικά και άρα δεν θα ήταν αληθές) που έχουμε πολύ διαφορετικές απόψεις μεταξύ μας για πολλά θέματα. Η ανακοίνωση εξέφραζε όλους.

Υ.Γ. Για να προλάβω και αντιδράσεις για το αν 20-30 εκφράζουν τον σύνδεσμο, απλά τόσοι ήρθαν, τόσοι το συζήτησαν όλοι μαζί...

Πραγματικά αναρωτήθηκα. Δεν είπα ότι γνωρίζω ή το πιστεύω. 

Offline bane

• Αλλαγή
« Reply #207 on: June 05, 2009, 16:18:51 »
club larisa θα ειναι και το τελευταιο ποστ μου για το συγκεκριμενο θεμα γιατι κουραζω κοσμο και δεν το θελω.την αποψη μου για τον γκαγκατση την ξερετε. ποτε δεν ειπα οτι επειδη ειστε αντιθετοι εισαστε λαθος. απεναντιας. απλα στη συγκεκριμενη φαση και οι  2 πλευρες εχουν τα δικια τους.το ολο προβλημα για μενα ειναι οτι επισημοποιηθηκε. δινεις οπλα στον εχθρο σου και δεν ειναι καλο οπως και να το κανουμε. δεν ειπα για στηριξη ,ή για επιθεση ή δεν ξερω εγω γιατι. θα σταθω ομως σε 2 πραγματα που θελω να σου τονισω. το πρωτο που δεν μου αρεσε ειναι οτι γραφεις καπου οτι πηραμε την εγκριση απο σ.φ επανω για την δημοσιευση του.γιατι πρεπει να παρουμε την εγκριση ολοκληρος πανελληνιος για κατι που θελετε. δεν το καταλαβαινω με ολες τις προεκτασεις που εχει το θεμα. το δευτερο ειναι αν μετα απο τον πανελληνιο ακολουθησουν και αλλοι 3-4 σ.φ το θεμα αποκταει διαστασεις ναι ή οχι? και με αυτο δεν σημαινει οτι 'ενταξει τι να κανουμε-εμεις καναμε αυτο που θεωρουσαμε σωστο' γιατι να ακολουθησουν οι αλλοι αλλα αν πληθυνουν οι φωνες το κακο αντανακλαει στη παε ειτε θελουμε ειτε οχι.
πολλες φορες πρεπει να κραταμε καποια πραγματα μεσα μας και ας εχουμε δικιο. γιατι αν τα βγαλουμε προς τα εξω το ενα κακο μπορει να γινουν δυο.
ικανοποιηθηκα παρα πολυ που θα βγει ανακοινωση για το μπασκετ. με καλυψες αν και την ηθελα χρονικα πρωτη. δεν ειμαι περισσοτερο ΠΑΟΚΤΣΗΣ απο κανεναν σας ουτε και απο τον πιτσιρικα τον τεο επειδη ειμαι μεγαλος σε ηλικια και παλιο μελος του πανελληνιου.δλδ δεν με κανει ξερω γω αρχιερεα πως να το πω. ισα ισα εσεις ζειτε τωρα τα πραγματα και τα προβληματα απο μεσα.θα μιλησουμε κατ ιδιαν εχουμε να πουμε πολλα δεν θελω να πω αλλα πραγματα απο εδω μεσα για πολλους λογους. αλλωστε δεν εχω και τον χρονο να γραψω απο τη δουλεια και γενικα ορεξη να γραφω.παντως να ξερεις οτι αν κατι εχω να το πω θα το πω οτι και να γινει και δεν θα μασησω τα λογια μου
φυσικα ελπιζω να μην υποννοεις  και εμενα σε οσους θεωρουν τον πανελληνιο για σεναρια 'υποπτα ' ' στημενα ' και ξερω γω. θα ειμαι ο πρωτος που θα κοπανησει κανα τετοιον οπου τον βρει. μονο που βαζουν τον πανελληνιο στο στομα τους θα επρεπε να ντρεπονται.και οσα ειπα δεν ηταν κατα του πανελληνιου. ελπιζω να μην φανηκαν ετσι. δεν θα μπορουσα αλλωστε να καταφερομαι εναντια στο ν πανελληνιο. θα ηταν σαν να καταφερομαι εναντιον του ιδιου του ΠΑΟΚ.
ΠΑΟΚ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΟΣ ΚΑΝΕΝΑΣ

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #208 on: June 05, 2009, 16:29:10 »
Σαφώς κ δεν σε εμπεριέχω σε αυτούς που μιλάνε για υπόπτους. Δεν μίλησα για ΕΓΚΡΙΣΗ απο Κεντρικό Σ.Φ., αλλά για ενημέρωση. Δεν είμαστε παράρτημα κανενός, έχουμε όμως την υποχρέωση να ενημερώνουμε αδερφούς. Ως Παοκτσής έμαθα στη ζωή μου να σέβομαι μεγαλύτερους αδερφούς, που αποδεδειγμένα έζησαν περισσότερα απο μένα, για αυτό σε ξεχώρισα, δεν είπα οτι είσαι πιο πολύς απο κάποιον. Καλά κάνεις κ μιλάς, αυτό έλειπε, επειδή γνωριζόμαστε και κάνουμε παρέα να πνίγεις την άποψή σου.
Κ βέβαια θα τα πούμε κατ' ιδίαν, κουβέντα κάνουμε στο forum ;),

Offline spartiatis

• Αλλαγή
« Reply #209 on: June 05, 2009, 17:18:12 »
Πραγματικά ο Πανελλήνιος έκανε το σωστό.
Απ τη στιγμή που εχει άποψη για τη κίνηση αυτή, όφειλε και να τη δημοσιεύσει.
Στα της ανακοίνωσης,επιδοκιμάζω το ύφος και το περιεχόμενό της. Είμαι σύμφωνος στις τοποθετήσεις της.
Δε μπορώ να καταλάβω που διακρύνετ(αι) διχαστικό πνεύμα και μομφές στη διοίκηση. Κάθε άλλο θα έλεγα.

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #210 on: June 07, 2009, 00:59:06 »
επειδη καπου διαβασα οτι η ανακοινωση εχει σκοπο να πληξει την αγορα διαρκειας κ επειδη δεν θελω να κανω παραθεση για να μη φανει οτι απευθυνομαι σε καποιον προσωπικα, να πω σε οσους οντως πιστευουν οτι η ανακοινωση βγηκε με σκοπο να πληξει τα διαρκειας, οτι
βρεθηκα κ γω στην συνατηση για την αποφαση της ανακοινωσης και συμφωνησα.
ανηκω ομως και στους πρωτους 1000 που αγορασαν διαρκειας κ ειμαι κ μελος του πανελληνιου.
οποιος προσπαθει να πεισει τον εαυτο του οτι δεν θα παρει διαρκειας γιατι ο Πανελληνιος εβγαλε ανακοινωση κατα του γκαγακτση, να μην σωσει κ παρει.
τωρα ολα τα υπολοιπα για ιντριγκες μεταξυ Παε κ Πανελληνιου, τα βρισκω τελειως HΛΙΘΙΑ.
και δειτε το κ απο την ανθρωπινη την πλευρα. ειναι καλα ο καθενας απο τη σαλονικη, την ορεστιαδα, το κιλκις, την κατερινη να λεει "μα τι μαλακες αυτοι στον Πανελληνιο, πανε να δημιουργησουν προβλημα στον ΠΑΟΚ", αλλα ειναι πολυ δυσκολο να σκεφτει πως αυτοι οι ανθρωποι την δευτερα θα πανε στη δουλεια τους και θελουν να εχουν το κουτελο τους και τη συνειδηση τους καθαρη.

Offline skyclad4

• Αλλαγή
« Reply #211 on: June 07, 2009, 04:44:36 »
Για ενα λεπτο ρε παιδια, την ολη 'φασαρια' δεν την καταλαβαινω. Δηλαδη υπαρχει συνοπαδος μας που να γουσταρει τον γκαγκατση? Ο Πανελληνιος απλα βγηκε και το ειπε, που ειναι το κακο? 
Στον κοσμο αλλος κανενας

Diego-4

• Guest
« Reply #212 on: June 07, 2009, 19:08:10 »
Η ανακοίνωση ενός άκρος ιστορικού και σεβαστού συνδέσμου , όπως ο Πανελλήνιος , κρίνεται απο εμένα ως άκαιρη , εντελώς λαθος timing , με μία αίσθηση αυτοπαρουσίασης χωρίς να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος.Παιδιά συγνώμη , δεν κάνατε εντύπωση , το μόνο που καταφέρατε είναι οτι δώσατε τροφή σε όλα τα παπαγαλάκια , τους δώσατε αφορμή να βγάλουν πάλι την χολή τους.
Πιστεύω , πως κανένα όνομα συνδέσμου δεν είναι πάνω απο τον ΠΑΟΚ και καμία ιστορία συνδέσμου δεν είναι πάνω απο την ιστορία του ΠΑΟΚ . Ας είναι ο καθένας μας λοιπόν να βγαίνει και να γράφει ανακοινώσεις για το τι του άρεσε και το τι του έκατσε στραβά ! Πρέπει επιτέλους να καταλάβουμε οτι πρέπει να αφήσουμε το ρολόι να δουλέψει και να μην το πηγαίνουμε συνέχεια πίσω.Ας αφήσουμε επιτέλους τον ΠΑΟΚ να πάει μπροστά και ας μη βγάλουμε πάλι τα μάτια μας με τα ίδια μας τα χέρια.Η ιστορία θα κρίνει , αλλα για να γίνει αυτό , θα πρέπει να περάσει καιρός.Επαναλαμβάνω , λάθος timing μάγκες . Πρώτα βλέπουμε , μετά κρίνουμε και αργότερα βγάζουμε και ανακοινώσεις.
Εύχομαι ο χορός να μην συνεχιστεί απο κανέναν άλλο σύνδεσμο του ΠΑΟΚ , έχουμε ανάγκη απο ηρεμία ....

Υ.Γ. Αν όλη η περηφάνια μας σαν λαός ,Maria-mtb , αρχίζει και τελείώνει  απλά σε μία πρόσληψη Γκαγκάτση , τότε τελικά είμαστε πολλή μικροί !
      Πιστεψε με , εγώ προσωπικά , έχω άλλους δέκα χιλιάδες λόγους που είμαι περήφανος !
« Last Edit: June 07, 2009, 19:23:59 by Diego-4 »

Offline Javatone4

• Αποστολή
  • **
« Reply #213 on: June 07, 2009, 21:13:11 »
Πιστεψε με , εγώ προσωπικά , έχω άλλους δέκα χιλιάδες λόγους που είμαι περήφανος !

Όλοι μας φίλε,αλλά και έναν λιγότερο από πριν.

Το πρωτοφανές και εκκούσιο πνίξιμο της όλης φάσης από τον κόσμο για να μη γίνουμε πουτάνα είναι γεγονός.
Από αυτό όμως ,στο να φτάνουμε στο άλλο άκρο να κατακρίνεται το υγιές και το λογικό,πάει πολύ.
4-10-1999 ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΟΥ

fatal_invasion

• Guest
« Reply #214 on: June 07, 2009, 22:03:57 »
O ΠΑΟΚσής για μένα οφείλει να λέει τα πράγματα με τ'όνομα τους και να μη σιωπεί,επειδή ίσως τον συμφέρει.
Μπράβο και από μένα για την ΠΑΟΚσήδικη ανακοίνωση του συνδέσμου.

Diego-4

• Guest
« Reply #215 on: June 08, 2009, 10:48:38 »
Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ για μένα οφείλει να μπεί μπροστά όταν νιώσει οτι ο ΠΑΟΚ κινδυνεύει και χρειάζεται την προστασία του...Ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ δεν πρέπει να ξύνει συνέχεια τον κώλο του , έτσι για να έχει με κάτι να ασχολήται !

83 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ

Offline dave

• Αλλαγή
« Reply #216 on: June 22, 2009, 14:03:25 »
Καλορίζικος
Πάει, θα τους τρελάνει εντελώς τους οπαδούς του ΠΑΟΚ ο Θοδωρής Ζαγοράκης!
Απόδειξη η χθεσινή ανακοίνωση του συνδέσμου οπαδών του ΠΑΟΚ Αθήνας. Η ανακοίνωση περιέχει συνολικά 297 λέξεις και μολονότι αναφέρεται στο θέμα της παρουσίας του Γκαγκάτση, δεν τον κατονομάζει! Επίσης είναι και ό,τι πιο «ήξεις-αφήξεις» έχει ποτέ παρουσιαστεί ως θέση!

Λένε για παράδειγμα: «Ολα τα προηγούμενα χρόνια ως σύλλογος υποφέραμε από την αντιμετώπιση μιας αρρωστημένης κατάστασης στο ελληνικό ποδόσφαιρο που μας αφαιρούσε τη δυνατότητα να ελπίζουμε για κάτι καλύτερο. Με μόνο όπλο την ΠΑΟΚτσήδικη ψυχή, πολεμήσαμε ένα κατεστημένο που στέρησε και από την ομάδα μας και από όλο το ποδόσφαιρο την οποιαδήποτε έννοια υγιούς και δίκαιου ανταγωνισμού. Θεωρούμε πως όποιος ηγείται μιας αρχής η οποία διαμορφώνει αυτό το κατεστημένο ή και απλώς επιτρέπει την ύπαρξή του, είναι υπεύθυνος για αυτό. Τέλος, ανακόλουθοι δεν υπήρξαμε ποτέ ούτε πρόκειται να γίνουμε τώρα:

ανακοινώνουμε πως είμαστε κάθετα αντίθετοι με την παρουσία του εν λόγω ατόμου στην οικογένεια του ΠΑΟΚ, ακόμα δε περισσότερο σε επίσημη διοικητική θέση».
Σαφές; Αμ δε! Γιατί η ανακοίνωση κλείνει ως εξής:

«Και επειδή στη χώρα που ζούμε δυστυχώς πρέπει να τονίζουμε και τα αυτονόητα, ξεκαθαρίζουμε πως η παραπάνω αντίθεσή μας δεν αλλάζει στο ελάχιστο τη δεδομένη στήριξή μας στη διοίκηση της ΠΑΕ, η οποία θα μας βρει συμπαραστάτες στη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται. Ως πρέσβεις της ΠΑΟΚτσήδικης ιδέας στην Αθήνα θα πάρουμε πάλι τη θέση μας στα πέταλα όποιου γηπέδου και αν αγωνίζεται η φανέλα με τον δικέφαλο, με διαρκείας και με μετοχές θα είμαστε εκεί για την αναγέννηση του ΠΑΟΚ και την επιστροφή του στη θέση που ιστορικά του ανήκει!».
Πού να μην ήταν και ανακόλουθοι! Ασε που εν τω μεταξύ σε δύο εβδομάδες ο Γκαγκάτσης έγινε από στέλεχος, ιδιοκτήτης και μεγαλομέτοχος και του ανθρώπου δεν του ευχήθηκαν «καλορίζικος».

http://www.sport-fm.gr/article/181754

δυστυχως για σενα παλιοπουστα κοντε, το ονειρο σου δεν εγινε ακομα πραγματικοτητα...ο λαος του ΠΑΟΚ δεν αρχισε ακομα τον πολεμο στο ζαγορακη ουτε μετα τη προσληψη γκαγκατση...

μην απογοητευεσαι ομως, εσυ συνεχισε να κανεις οτι περναει απο το χερι σου, εμεις θα ειμαστε εδω να σε γραφουμε στα αρχιδια μας, μαλακα

CLUB LARISA

• Guest
« Reply #217 on: June 22, 2009, 15:02:14 »
Καλοκαίριασε......Το τρυφερό αγόρι, απο τότε που θυμόταν το σπίτι του στη Θεσσαλία, θυμόταν τα βογγητά της μάνας του, κάθε φορά που ο ζευγάς για άγνωστους λόγους επισκέπτονταν την καριόλα της μάνας του κ έμενε εκεί μέχρι το πρωί. Αυτός... στην αυλή με τον πατέρα του, τον έπιανε το χέρι κ κατέβαινε αργά κ βασανιστικά προς τη συνένωση των οπίσθιών του, ύγραινε τον δείκτη του χεριού του κ του προσέφερε απλόχερα πατρική στοργή κ έρωτα.....
Καλοκαίρι πάλι.... Αναστενάζει στην ηδονή το αγόρι που μεγάλωσε πια...έβγαλε τρίχες στο κορμί του, αλλά παρέμεινε κοντό κ με την ίδια αντιπάθεια στις γυναίκες.....Βλέπεις ο πατέρας του, αργότερα ο παπάς της ενορίας, μετά ο λογαγός του όταν υπηρετούσε την 6μηνη θητεία του στην πατρίδα, τον έκαναν να εκτιμήσει τον αντρικό ιδρώτα, το σκίρτημα στα σκέλια τους τον έκαναν να δαγκώνει τα σφαλερά του χείλη, θέλοντας να τ' ανοίξει όλο κ πιο πολύ, να δεχτεί την αρρενωπότητα που του πρόσφεραν....
Πέρασαν τα χρόνια, αλλά οι ευαισθησίες έμειναν, τις συζητούσε το ερωτικό αγόρι με τον φίλο του κ συνάδελφο τον συνονόματο, τον άντρα που μοιράστηκαν την ζοφερή, καυτή κ παθιασμένη ιδιαιτερότητά τους, πιασμένοι αγκαλιά κ γυμνοί σαν γυμνοσάλιαγκες κοιτιόταν στοργικά στον καθρέπτη, αποτάσσοντας αυτό που όλοι έβλεπαν άσχημο σε ομορφιά κ κάλος έρωτα.....
Τρελό κ στοργικό αγόρι....εμείς στην καρδιά της χαμουτζίας, εμείς σε παράλληλο της Ομόνοιας, σε περιμένουμε....Σε καταλαβαίνουμε κ προσδοκούμε να ξεδιψάσουμε την λαιμαργία σου για έρωτα....Έλα τρελό αγόρι, να επιβεβαιώσεις τις σαρκικές σου ευαισθησίες, θα σου τα προσφέρουμε όλα, σκλάβε του μαστιγίου, θα χορτάσεις σάλιο κ κακοποίηση....

Offline maria-mtb

• Βασικός
« Reply #218 on: June 22, 2009, 15:26:03 »
χοχοχοχο!κλαμπ, εχω κ 'γω μια επιθυμια μετα απο ολα αυτα που θα περασει στο σφ, μπορουμε να τον δεσουμε με ενα σκοινι στο ποδηλατο μου, να τον περιφερω στης Τουμπας τα στενα??

SALPARADISE

• Guest
« Reply #219 on: June 22, 2009, 15:33:22 »
Καλοκαίριασε......Το τρυφερό αγόρι, απο τότε που θυμόταν το σπίτι του στη Θεσσαλία, θυμόταν τα βογγητά της μάνας του, κάθε φορά που ο ζευγάς για άγνωστους λόγους επισκέπτονταν την καριόλα της μάνας του κ έμενε εκεί μέχρι το πρωί. Αυτός... στην αυλή με τον πατέρα του, τον έπιανε το χέρι κ κατέβαινε αργά κ βασανιστικά προς τη συνένωση των οπίσθιών του, ύγραινε τον δείκτη του χεριού του κ του προσέφερε απλόχερα πατρική στοργή κ έρωτα.....
Καλοκαίρι πάλι.... Αναστενάζει στην ηδονή το αγόρι που μεγάλωσε πια...έβγαλε τρίχες στο κορμί του, αλλά παρέμεινε κοντό κ με την ίδια αντιπάθεια στις γυναίκες.....Βλέπεις ο πατέρας του, αργότερα ο παπάς της ενορίας, μετά ο λογαγός του όταν υπηρετούσε την 6μηνη θητεία του στην πατρίδα, τον έκαναν να εκτιμήσει τον αντρικό ιδρώτα, το σκίρτημα στα σκέλια τους τον έκαναν να δαγκώνει τα σφαλερά του χείλη, θέλοντας να τ' ανοίξει όλο κ πιο πολύ, να δεχτεί την αρρενωπότητα που του πρόσφεραν....
Πέρασαν τα χρόνια, αλλά οι ευαισθησίες έμειναν, τις συζητούσε το ερωτικό αγόρι με τον φίλο του κ συνάδελφο τον συνονόματο, τον άντρα που μοιράστηκαν την ζοφερή, καυτή κ παθιασμένη ιδιαιτερότητά τους, πιασμένοι αγκαλιά κ γυμνοί σαν γυμνοσάλιαγκες κοιτιόταν στοργικά στον καθρέπτη, αποτάσσοντας αυτό που όλοι έβλεπαν άσχημο σε ομορφιά κ κάλος έρωτα.....
Τρελό κ στοργικό αγόρι....εμείς στην καρδιά της χαμουτζίας, εμείς σε παράλληλο της Ομόνοιας, σε περιμένουμε....Σε καταλαβαίνουμε κ προσδοκούμε να ξεδιψάσουμε την λαιμαργία σου για έρωτα....Έλα τρελό αγόρι, να επιβεβαιώσεις τις σαρκικές σου ευαισθησίες, θα σου τα προσφέρουμε όλα, σκλάβε του μαστιγίου, θα χορτάσεις σάλιο κ κακοποίηση....

:prosk: :prosk: :prosk: :lol: :lol: :lol: